Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
asszem a filmes karakterek dlc-ék v megkapod alapból ha elõrendelsz, nemtom nem izgat annyira ez a része.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ennyi év és semmi fix infó az egész játék hogyanjáról.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Egy jó kis csapatalapú egyjátékos kampány esetleg némi taktikával...<#buck>#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem nem lesz elhalasztva a megjelenés, jó lenne már ha megjelenne végre. :p
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A bolygó neve: Halál (Aliens) történései után játszódik. A történetet a Battlestar Galactica két írója, Bradley Thompson és David Weddle jegyzi: Christopher Winter tizedest és csapatát a U.S.S. Sulaco-ra küldik, hogy kivizsgálják, mi is történt pontosan Ellen Ripley-vel, az LV-426 bolygó közelében. Érdekesség, hogy a filmjogokat birtokló 20th Century Fox hivatalos történetként kezeli a játékbeli eseményeket, sõt, Ridley Scott megmutatta a Gearbox csapatának a Prometheus forgatókönyvét is, így nem elképzelhetetlen, hogy találunk majd utalást a játékban az elõzménytörténet eseményeire. Ezek után már csak azért kell szurkolnunk, hogy jól sikerüljön a játék - én bizakodó vagyok.
Az Aliens: Colonial Marines február 12-én savazza be magát PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. Tengerészgyalogosok, készüljetek!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Next PC upgrade: 2022
Egyébként jól értem, hogy PC-re nem lesz Collector's Edition? Nem mintha megtdunám/akarnám venni, de mégis...
Remélem a két filmet sikerült összevarniuk, mert a 3-nak nagíon lóg a lólába - ne minth a 2-é jobb lenne.
0:20-nál az a vörös hajú csaj... akárcsak FemShep, meg jó látom lesz egy Bishop is?
Egyébként az Aliens után nem igazán érzem magam biztonságban a Colnial Marine skülönítménynyel, szerintem Clousaue felügyelõvel is nagyobbak az esélyeink. 😄
Igazából ízlések és pofonok.
Alienek egyik fõ terjesztõje meg a predator. Az egyetlen faj az ember kivételéve mi viszonylag sikerrel tudja kordában tartani az idegeneket. Bár kb. az emberiség fele kihalt az idegenek miatt. A háború után harminc évvel, viszont az idegen fertõzések rutin munkák a gyarmatügynek.
Predator része az Alien univerzumnak, de csak köret. Úgy mint a pilóta is, hiába õk alkották a dögöket. Könyvek világának fõ történeti elõremozdító elemei mind Alien könyvek. AvP csak mellék történet.
Aliens: CM-hez azért mondtam DLC-be a predatort, mert legfeljebb csak úgy lenne ésszerû. "Nesztek egy predatoros DLC egyjátékos pálya, örû'jetek!" Ha nem lesz benne abszolut predator, akkor nem lesz. Ez van.
Prometheusba predator? Akkor csak a predator egész lényegével mondana ellent. VérPistik mindig vannak.
Mint mondtam én rengeteget foglalkoztam eme témával, kell hozzá a predator, de mértékkel. Van külön csak predator játék, és külön csak alien is kell. Az AvP3 rakás kaki lett, nem véletlen. Nem csak a túlzott erõltetés miatt, hanem a sok logikátlanság miatt, meg minden fajnál ismétlõdtek a pályák.
Ami meg azt illeti, az alien már rég nem horror. Tudom, hogy mért nem fagynak meg az ûrben, tudom mért nem fulladnak meg az ûrben. Tudom, hogy nem szabad félni mert akkor határozottabb a dög, ha bátor vagyok és nem félek, akkor sokkal magabizonytalanabb, egy fiatal példányt még vascsõvel is agyon lehet verni így. Tudom, hogy nem bírják a tömjén füstöt. Tudom, hogy célszerû harcolni ellenük. Térdet/fejet lõni, és a vezéregyedet kilõni elsõnek. stb. (Ez ugye játékban nem igazán jelenik meg, bár AvP3-ban ha a praetorian meghalt akkor elmenekültek a kisebbek.)
Nekem rég nem horror játszani/olvasni/nézni. Horror lenne élõben. Érdekelt, rajongok a témáért, így viszont pont a horror mivolta bukott el. Viszont ha nem néztem volna utána, akkor nagy sületlenségeket tudnék mondani.
Predator úgyszintén. Ott a nagy taktikákat, már a filmben lelõtték. Ne legyen nálad fegyver, mutasd magad puhány kis pisisnek és ott hagynak.
Így csak tudományos fantasztikum némi horror aláfestéssel. De így is van értelme olvasni. Történet kárpótol. Aliens: Rekviem, Aliens: Nincs kiút - ezt a kettõt nagyon ajánlom.
Mondom én remekül megvagyok és szerintem a 2 saga is úgy, hogy két külön dologról van szó, kb mint ami Jasont és Freddyt is illeti.
Csak valamiért a Predator fanboyok kapaszkodnak annyira az alienbe, mintha anélkül nem mûködne a lényük(nem értem miért), fordítva pedig ezt sose látom. Avpgalaxyn se látni, 1-2 predator fant kivéve, hogy valaki is be akarná nyomni a CM-be a predatort pl. A legnagyobb poén már az volt, amikor már a Prométheusba is predatort akartak...
De ha meg akarod nézni, akkor a képre jobb klikk megnyitás új lapon, kijelölöd felül az url-t és entert nyomsz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mind emellett nagy kedvencem az elsõ Ragadozó film és a másik kettõt is láttam néhányszor.
Csak maradjon távol egymástól a két téma szerintem, mindenkinek jobb.
Akkor képek:
Nyolcadik utas pilótája
Prometheus szkinhedje.
Életben lévõ "pilóta" ábrázolások
Könyvek és hozzájuk kapcsolódó képregények testméretben valamiért hûebbek az eredetihez. Meg elég "idegenek", és nem találom meg õket a sarki kocsmában. Prometheus egy rossz vicc.
Predatorok meg még pilótára is vadásznak (AvP2 filmben az is van a trófea falon, és nem a prometheus féle! hihi)
Aliens: Õrjöngõ halál egyik legjobb alien könyv. Folytatása: AvP: Háború (AvP trilógia második könyve) Alienek ellen kifejlesztett gyilkoló gép predatorok ellen. (MAX egység) Szép kis vérfürdõ. Plusz az idegenek földi megjelenése idején játszódik, ezzel rögtön jön az Aliens: Idegenek a Földön. Abból meg egy csomó másik könyv/képregény.
Olvastam 22 könyvet (nem a filmek újra dolgozása) még több képregényt, összes filmet láttam, játékok egy része is meg volt mit eltudtam érni. (AvP1-2-3, és érintõlegesen az AvP arcade ami egy nagyon jó könyv hû hangulatos hentelde, és a predator cj - amiben kiderül, hogy az "anya" igazából igazi emberi intelligencia, és hasonlók. Alienek nincsenek, de Alien elõzmény.) Továbbá utána jártam dolgoknak. Pl. Az AvP1 eredetileg az AvP: Préda megfilmesítése lett volna, de az Alien4 miatt nem tehette meg az író, ezért elõzményt adott az AvP és Alien trilógiának. Tehát még így sem kompatibilis az Alien4-el... XD
Hidd el, hogy a Prometheus ebben a hatalmas összképben olyan szar, mint a levesedben egy egér. Predator pedig szerves része az alien univerzumnak, csak õk nem a fõ téma. A történetek úgy 20%-ban ha benne vannak.
Amúgy a hideg futkos a hátamon, hogy ebbe a játékba vagy akár a rendes alien-prometheus film sagaba predatort rakjanak...így is bemocskolták már kicsit a Yutani, meg a Weyland neveket a filmekkel, de whatever az mehet a predator rajongóknak. 😊
Mi már megtettük :p
Egy predator több száz akár egy ezer évig is él. Tehet az simán lehet Wolf fia is.
Továbbá a boiler, köpõ stb. nem mutáns, hanem életciklus. Mert ha mutáns, akkor a normál idegenek széttépnék.