1969
OFF topik
-
mester1987 #1088 Túl sok a spoiler!!! Mindenki egyénileg döntse el milyen... -
#1087 MIlyen fokozaton toltad?Gondolom nem Easyn! -
#1086 ikszboksz gémpléj!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1085 Ha már ellopták az accountodat már baszhatod!
Nagy valóneszűség szerint az email címeid is veszélyben vannak,szerintem mindent változtasd meg,mert még a végén ide sem fog tudni bejelentkezni!
Bár ennek gondolom pár örülnének is! -
#1084 inkabb ugy fogalmaznek, meg arra is tojnak, hogy egy minimalis utvonalkeresest beepitsenek a full buta a.i-hoz. Ezert egyszerubb odateleportalgatni, ha beakadnak, lemaradnak stb
Ez mindket jatekra igaz -
Carmageddon #1083 nincs már vírus -
Harbinger #1082 Ez ME-ben is van, nem zavaró inkább mókás. Nem tudod őket elhagyni. :D -
Carmageddon #1081 Még mindig nem jó a skype még mindig ugyanazt írja ki leírtottam a vírust. -
#1080 Bugok is vannak benne szépen. Mész mész előre haverok lemaradnak így nem lehet továbbmenni mondom visszamegyek mi van már velük erre hirtelen odateleportálnak
Megnyugtatásképpen nem 3 órás a game
Egy pozitívum van hogy nem az a kimondottan könnyű játék lett! -
Carmageddon #1079 akkor várok 12.-éig. -
ntex #1078 Mehet bannerba: OFF/Warez totyik -
#1077 Nincs még. -
mester1987 #1076 Szerintem nem lesz szükséges...elég kihalt a topik. -
#1075 Hol a warez topic? -
mester1987 #1074 HitmanPro-t nyomassátok vírus ellen, ha gáz van. -
Carmageddon #1073 talált is a d-n az e-t is rányomtam most már, azért nem semmi hogy ilyen progival mennyi vírus jött be egy szempillantás alatt -
Carmageddon #1072 Jaja az gáz ha más van benne, de úgynézem még mindig bennevan a vírus mert még mindig nem enged belépni. -
mester1987 #1071 Hát amit grebber írt lejjebb...attól nem vagyok elragadtatva. Bár abban a másfélórás videóba is látszott, hogy nem a grafika a legerősebb pontja a productnak. -
#1070 warez topikba mehetnek a linkek -
Harbinger #1069 Mint én egyszer a TSCC 2. évadának, persze gondolhattam volna. Leért, belenézek... hát nem TSCC az biztos. -
#1068 Graf a legkevesebb nekem ugy az egész játékal kapcsolatban rossz elöérzetem van, remélem tévedni fogok. -
Carmageddon #1067 Csak annyira megörültem neki, hogy fentvan hogy leakartam szedni gyors. -
mester1987 #1066 A gyengébbek kedvéért
STEAM-nél (digitális letöltős) - UNLOCKED verziót kell keresni (ALI213 vagy 3DM)
RETAIL-nál (dobozos, telepítős) - CLONEDVD 99%-ban (1%-ban hibásan UNLOCKED néven van)
Ezekhez a Crack Only és megy is...kivéve ha a steam tölt le missing file-okat, mert akkor a Missing file is kell. -
#1065 sose tanulsz a hibáidból -
Carmageddon #1064 5 vírus lett a végén -
#1063 legalább ultimate badass-en nyomod grebber? -
mester1987 #1062 Inkább visszavonom. Nekik hamarabb van warez, nekünk meg szebb a grafika. Fifty-fity. -
#1061 nem, de igazad van... -
Carmageddon #1060 Már potom csak 4 vírus lett. -
mester1987 #1059 Mondtam már hogy szopjanak le a konzolosok? :D -
Carmageddon #1058 Talált is vírust. -
Carmageddon #1057 Most elindítottam a keresőt. -
#1056 sikeresen telepítettél pár vírust azzal a fake szarral amit leszedtél -
Carmageddon #1055 A skypem teljesen bekattant, mivel nem enged belépni azt mondja hogy lépjek ki belőle mert bevagyok jelentkezve, holott sehol nem vagyok, ilyenkor mi a fasz van?
Újra is raktam és akkor is azt írja ki. -
#1054 Hát ha nem túl hosszú akkor biztos :) -
#1053 :DDDD
sztem már éjfélre lesz eredmény :D -
#1052 sajnos ezek a vérpistikék a grafikára verik manapság, a crysisnak jó a grafikája, de egy nulla a játék kb... nem a grafika miatt lesz jó vagy nem jó egy játék -
#1051 Na akkor reggelre várjuk milyen hosszú :) -
#1050 Ja de legalább jól fog futni UT engine miatt, sok más játék ocsmányabb mint az UT-s játékok és nagyobb a gépigényük=/ -
#1049 Tök mindegy mit próbál. Videókon, képeken látszott hogy nem egy grafikai világbajnok. Meglepő hogy van akinek ez újdonságot okoz... Gearbox játék.