Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Hát én még nem látom, de örülnék neki ha ki tudnám próbálni, talán még rá tudna venni egy CE-re😄

gabe paul logan
megbízható torrenten is fenn van már...pc-re találtál tuti jót?

amúgy nem gáz a varez? 😄

mert amúgy az elõbbi linken csak az szedje le, aki már fizetett érte 😛

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Pc-re is lehet tölteni 😄😄
gabe paul logan
akinek van 360-a már szedheti

http://www.rlslog.net/aliens-colonial-marines-xbox360-complex/

Vagyis csak egy újabb heylszín lesz, amin átszaladunk. -_-

gabe paul logan
ezt miért akarod tudni? 😛 legalább valami izgalom had maradjon 😄

Arról ninc sinfó a Jockey hajó mennyiben lesz fontos/érdekes része a játéknak? Csak futólag lesz ott pálya vagy valami új titokra is fény derül?

Rayden02
Igaz!<#eljen><#vigyor5>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

gabe paul logan
ezt a bu*i sg-t...

http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?action=dlattach;topic=46570.0;attach=1270;image

gabe paul logan
de a Distress valóban annyi volt, viszont a teszt videóban találtam valamit:

ahogy számolom nem 5, hanem 11 loading screen lesz, amúgy pitchford megerõsítette, hogy a gameplay 8-10 óra lesz...nos hogy ezt hogy számolták az más kérdés

Shep
Én azt nem értem ,hogy a szobornál miért nem tudtak csinálni inkább egy olyat ahol a marine lõ felfele és közben ugrik rá az alien, miért kellett azt a gagyi rakodógépet berakni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a gyereknek nem szar a "GÉMER" szobája😛

pazmeg engem az impulzus karabély érdekelne😛😊

Ha tartalmasabbra vágysz akkor a Dead Space 3 biztos megéri.
Pofátlanság lenne, szerintem tök egyértelmû.
Fehercsoki
Engem ez a videó meggyõzött, hogy annyit sem ér😄

Shep
CDG-ben olcsóbban lehet most rendelni már akit érdekel ezzel a kóddal Kuponszó: VALENTINES_MARINES

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fehercsoki
CE Unboxing, ha valakit érdekel...

Ez most szarkazmus? 9 úgy érted szép is lenne ha egy 3 órás legalább lenne, vagy azért az már pofátlanság, ha 3 órás lenne? 😄
Mert akkor a DS3-at választom, azt mondják 15-20 óra + a co-op, így a játék 3 félekép játszható végig.

Szép lenne, ha 3 órás lenne a kampány 😄
Szerintem az nem egy teljes fejezet volt. Sõt biztos!
gabe paul logan
16 map? Multiban!

http://www.xbox360achievements.org/game/aliens-colonial-marines/achievements/

az achievementek alapján látni lehet hány level van

"Another Day in the Corps! 20
Complete Distress (2)
Bad Feeling About This Drop 20
Complete Sulaco Falls (1)
Quoth the Raven 20
Complete The Raven
Still Got a Job to Do 20
Complete Rampart
Dragged Queen 20
Complete Home "

ÖSSZESEN 5! ÉS az elsõ, a Distress levelt a faszi a videóban bõ fél óra alatt teljesítette...

Fehercsoki
Ja csak elvileg hivatalos forrásból van olyan információ hogy nem lesznek botok...

Hát, ha offline és LAN kell, hogy legyen bot is.

Fehercsoki
Korábban már említettem, hogy multiban lehet választani az offline szerver készítést/csatlakozást is, szerintetek ez mi más lehet mint játék botokkal? Itt van 2 kép az IGNes videóból:

Azt látod nemtom. Nem biztos.
tommygear
nem tudni még
Rayden02
lol,ez komoly?
Akkor valamit nagyon félhalottam!:S

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fehercsoki
8

Rayden02
16 Map lesz összesen a játékban,mmmhhh!
Kíváncsi vagyok hogy hány órás játékidõt jelenhet ez összesen!

Kár, Ripley féle fegyver is csak multis?

Szóló módba egyik se nyúl bele, ezek csak multis tartalmak. A másfélórás videóban benne vannak. Vagyis egy része biztos.
tommygear
adnak egy shotgunt a játék mellé? 😄
A konzolnál póló, poszter és XP bónusz jár; 576-nál dögcédula, shotgun (gyanítom Hicks féle) DLC és poszter.
Plusz, ami alap mindnél:
- 4 filmes karakter
- Ripley féle lángszóró-pluse rifle kombó
- további karakter testreszbahatóságok

Shep
Azért ha belegondolsz nem túl szép dolog ilyet kívánni.

Annyi kérdésem lenne, hogy amit @grebber kirakott elõrendelhetõ változatokat (ipon, konzolokszervize), és mellé kirakta, hogy mit tartalmaz a limited edition, és mellé ottvan hogy elõrendelõként még mit kapok mellé, de egyik honlapom sincs említve elõrendelõi bónusz. Most akkor létezik ez a bónusz, vagy nem?
grebber
Remélem sokan vannak olyanok mint én és egyre csak többen leszünk akik kivárnak a gyûjtõivel és akkor a bolton maradt és muszáj féláron dobálniuk majd!

Next PC upgrade: 2022

Én életemben nem rendeltem elõ semmit 3-5 év után vadászok budget kiadásra vagy Steam sale-re. Tavaly két hónap után vettem meg az ME3 N7 kiadást, mert féláron volt.

Fehercsoki
Te tudod, én elõ már semmit nem rendelek... Majd leszedem a warezt, és ha lesz lan meg botok akkor megveszem a gyûjtõit féláron.

Nem könnyítik meg a döntésem itt se. Videót nem néztem, de mikor megláttam a Jockey hjaót az egyik trailerben megjött hozzá a kedvem. A pólós, poszteres kiadásra gondltam is, de lemondtam.
A DS3 és e között hezitálok. A DS3-hoz kevesebb extra jár és nekem úgyis a free cuccok N7 armor és Plasma Cutter áll majd közelebb as zívemhez. Ellenben az Aliesn-hez akár póló és poszter is, Hudson mint játszjató karakter no komment, Ripley kombó fegyvere.

Sokat nem kell várni tõle. Annyira lesz jó, mint az elõdje ami a sztorival és "esetleg" a multiplayerrel kompenzálja a 2010-ben levõ többféle faj többféle történet lehetõségét. Bár a 2010-esben volt para, de nem egy Dead Space vagy egy korábbi Resident Evil kiszolgáltatottság szintû...
Valószínûleg ezalatt a 6 év alatt félre lett téve olykor a program. Pedig az ember azt hinné, hogy azalatt új ötleteket tesznek bele és a tökéletességre való törekvés, de nem 😊
látom a steam-en, hogy ehhez is lesz season pass 30 euróért...

gabe paul logan
nem tudom, ez a minden percben, minden ajtó után elõugró idegenek, megölik a félelmet és már csak reflexbõl lõsz, az hogy végtelen (!) az elem a lámpádban, wtf?? az avp2-ben egyik legjobb para volt várni pár mp-ig h töltõdjön a lámpa, az h elég sok töltényed volt (bár lehet könnyû szint miatt van), hogy mindig van veled valaki az még itt csak rátesz h nem para....ááá akció+lövöldözés, nem vártam sokat, nem is fogok kapni, az infestation ds-re nagyobb para volt, pedig ott is katonákról szólt kb, ugyanerrõl

A videóval kétségem nincs 😉
gabe paul logan
azt említették, hogy a bemutató kedvéért volt meg minden fegyvere a karakternek

https://www.youtube.com/watch?v=a-f_1No1f8s

és nem is a több katona, több játékos jelenléte öli meg a para hangulatot, a fenti video bizonyítja...

Az ja.
Fehercsoki
Szerintem tök logikus hogy felfegyverkezve érkeznek oda a marineok...

Hát abból még nem sok. Meg ez a nagy üres tér az elsõ küldetés végén. Tényleg nem tudni milyen lesz, de az, hogy minden fegyvered megvan az elejétõl az egyenlõre nem a legjobb. Mintha butítva lenne ezzel a kihívás rovására <#conf>
gabe paul logan
a korai resident evil sorozatnak se volt nagy sztorija és hatalmas karakterei, mégis imádni valóak voltak a szereplõk és helyén volt a történet és kibaszott izgalmas és parás volt

itt meg azon kívûl h autetntikus és hudson felirat ott van a helyén és a golyónyomok és a fingszag is ott van ahol gorman hagyta nem sok jön át idáig a lényegbõl, a horrorból

Helyesebben egy akció FPS. Olyan agyonerõltett felcsapott sztorit nem akarok látni a stílusban, mint a Far Cry 3 esetében. Ez, pedig már 6 éve készül...nekem ez azt hiszem elég is. (Egyenlõre)