Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Az más kérdés, ha egyedül játszol, miért nem lehet pauseolni amíg nem lép be más is hozzád. Mondjuk offlineban indítva sincs pause?
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A valósággal aza gáz hogy nincsen hozzá háttérzene...
If you give a little love you can get a little love of your own
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De köszönöm szépen, a gyenge gépemmel max grafikán, minimális lassulással végigvittem<#eplus2>#eplus2>
Nekem tetszett a játék, szerintem a film hangulatát nagyon visszahozta.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A memória nagyon kevés, a grafikus kártya sem sokkal jobb, a processzor sebessége meg önmagában is kevés (még ha egy i7 volna, akkor esetleg, de ezt meg a többi hardver mellett kizártnak tartom)!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Segítsetek nekem kérlek. Megvettem az Alien CM limited edition változatát, de nem találom benne az alapjáték cd kulcsát.
Miért kezd el akadni az Aliens Colonial Marines? (technikai probléma)
Alapvetõen tökéletesen fut max grafikán (25-50 fps között)
De kb 3-4 perc játék után (mindig ugyanazon a ponton) elkezd rettenetesen szaggatni, s késõbb teljesen lefagy az egész gép. Még a játék menüje is lefagy. Legfrissebb patch van fent.
Szóval: Elkezdem a játékot, megy minden rendesen. Itt ott megakad a kép, de egyáltalán nem zavaró. Majd a játék egy adott pontjához érve egyre sûrûbben akad, egyre hosszabbakat. Végül már semmire nem reagál, de a háttérzene továbbra is hallatszódik. Esetleg ez ismert probléma?
Gépem:
Geforce GT 130
2 GB Ram
1.9 GHZ Dual Core
Minden driver a legfrissebb.
Valami ötlet?
Pl. Teamfire, idõ, mixált játékmódok, stb. Az eddigi legjobb alienes multi szerintem a mai napig az AvP1 meg az AvP2. Az AI, meg a dinamikus világítás miatt volt jobb az 1, a játékmódjai miatt a 2. A 2010-es AvP elég unbalance lett, oda modok kellenének, hogy jó legyen.
Ebben a játékban a customizálás tetszik multiban. Hogy egy Alienbõl lehet fél tank, speed bajnok, sniper és területre köpõ felrobbanó dög is.
Legborzalmasabb játék is lehet élvezetes ha jó társasággal nyomja az ember<#email>#email>
Igények nélkül ültem neki, úgy élvezhetõ volt. Második végigjátszásnál odafigyeltem mindenre és akkor anyáztam a gépelõt, hogy ezt, hogy a retekbe?
Pár napja kivittem újra a játékot és... mivel szinte mindenrõl tudók a játék terén, én éreztem rosszul magam, hogy ezzel a förtelemmel játszok. Mintha én lennék a hibás, hogy ezzel játszok. Fura volt.
Egyszerûen csak odaálltam, ahova beszokott szorulni :D És ment minden mint a karika csapás x)
Egyébként még csak néhány napja játszok vele, de sok minden elszomorít: Hiányoznak a régi alien hangok, a fegyverek hangja meg tök egyforma :S És szerintem hibás is. Nem rég néztük a Zasszonnyal' Az Alien2-t és a 4-et is, és nem ilyenek voltak a fegyverek. Ahogyan az Aliens vs. Predator 2010-es játékában sem.
Elhalálozás után azoka képek meg... :D Mém gyanúsak xD Csak kár, hogy nem lehet print screen-elni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ha M56-al sem megy, akkor állítsd könnyebb fokozatra a játékot.
Olyan problémám volna, hogy van az a rész, amikor a két csaj Bella és a másik elmennek az LV-426-on, én és O'neal pedig utánuk megyünk, és O'neal állandóan beragad egy adott helyre, és nem követ. Ez egy hosszú folyosón van,miután felvettem a Smart Gun-t.
Már feltettem a legkésõbbi patchet is (1.4.valamennyi), de a probléma ugyanúgy fennáll... ha meg egyedül tovább megyek ledarálnak.
Van valakinek ötlete?
Köszönjük a munkátokat!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
http://www.sg.hu/cikkek/98862/michael_biehn_szerint_lelkesedes_nelkul_keszult_a_colonial_marines
NEM VOLT BENNE LELKESEDÉS!

Plusz az idegenek szülõbolygója (mi feltehetõen a pilóta faj egykori anyabolygója) az alábbi mûvekben szerepel:
Aliens: Idegenek a Földön
Aliens: Ripley Háborúja
Aliens: Királynõ nevében
AvP 2 játék (igen, az Lv-1201 eme bolygó)
AvP3 játék (Bishop a végén örömködik, hogy megvan az idegenek anyabolygója, ergó az AvP3 AvP2 elõzménye.)
"Proteus" sok fanonban csak így emlegetik eme bolygót, azért rendelkezik olyan bioszférával ahol az alienek beépültek, mert elméletben ez az elsõ bolygó mit több tíz- vagy százezer éve mondhatni "elfoglaltak". A bioszféra pedig alkalmazkodott.
Tehát kb az volt velük mintha egy csapat földönkívüli elhozta volna mondjuk a Tigrist a földrõl ami szépen lemészárolta volna õket.
Viszont ha a Prometheust be vonjuk az elsõ canonba (ami elég bizarr, mert a pilóták 6-8m magas agytúrkász gonosz lények, nem csillám skinheadek) akkor is hülyeség még, hogy meg akar simogatni egy olyan izét (tudom, be volt tépve). Mert a Prometheus szerint azaz elsõ nem mikróba földönkívüli lény.
Egy bajom van csak, ehhez járt ugye 4 db multis karakter (Hicks, Apone, Drake, Hudson) meg Ripley lángszórója. Legelsõ telepítéskor,amikor kérte az aktiváló kódot a Steam, érdekes módon nem az alapjáték serial kódját, hanem az ehhez a DLC-hez tartozó kódot kellett beírni, így ki is írta, hogy ACM Limited Edition. Föl is ment a gépre, na de hol vannak ezek a dolgok? Mert a Versus-nál a karakter szerkesztésnél ilyet nem látok, meg Ripley fegyvere sincs meg. Dobozos verzióm van amúgy.
A másik, meg mi az EXTRA menüpont alatt a SHIFT CODE? Vagy itt kell beváltani a DLC-t? De honnan lehet a kódot megszerezni? Mert ez már 25 karakteres, ahogy láttam, a serial kód meg csak 15 volt.
Elõre is köszi a segítséget!
- Jelentem óvatosan megközelítem, majd biztonságos távolságból megpróbálom elkábítani, majd pedig az izolált mintavevõ tasakkal...
- Hibás! Ha meglát egy idegen életformát akkor oda kell mennie és 10-15 centi közelségbõl kell belebámulnia az pofázmányába! A jó életbe hát semmit sem tanítottam magának?
Azt igen könnyû ûberelni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A fórum
Adatbázis
Angolul sincs leírva konkrétan mi hogyan volt. (Max egy asztali RPG adatbázisát tudnám adni, ám az is a könyvekre épít, mint mi.) Mi az FRPG-n úgy ahogy könyvek alapján megcsináltuk. (Tehát mi könyvben van, az itt így van. Tehát nem egy hónap volt a föld bukása, hanem egy éves folyamat stb.) Az tény sok fanon lett hozzá toldva, de még mindig jobbak mint a Prometheus XD.
3 predator könyv kivételével minden könyvet olvastam. XD