1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • szonik2
    A másik topicba pont ezt kérdezték most:
    LINK
  • Pio
    Irány a wareztopik!
  • Prince23
    Mikor legyőztem Hrukovot mindig kilép a játék... ötlet?
  • Pio
    Köszi szépen az infót, én is segédbillentyűvel szarakodtam, de ezek szerint rossz helyen keresgéltem :)
  • karajjj
    csak a földre kattintassz mikor tennéd le és húzod valamelyik irányba az egeret, ennyire egyszerű
  • r4pt0r
    Esetleg elfoglaltad a szigetet? Mert csak úgy nem tudsz odatenni épületet.
  • Axl Rose
    Eddig csak az orosz 1. küldetést csináltam meg, ahol gyalogosokkal kellett bevédeni egy szigetet, talán Leningrádot, sz'al fogalmam sincs :-)

Esetleg CTRL+nyilak ? :-)
  • Pio
    Jó, hogy eszembejuttattad, hogy kell elforgatni épületet? :) Biztos nem túl bonyolult, de eddig 1× jutott eszembe, hogy jó lenne és akkor nem sikerült és most eszembe jutott :)
  • Axl Rose
    Esetleg elforgatva ?
  • Prince23
    erre már gondoltam én is. sajnos a terep nem sikszerű, mélyedések vannak benne, és csak oda engedné, h teleptsek ércbányát:(

a sputnik telepitését kipróbálom majd.
  • karajjj
    nem azért nem teheted oda, mert van valami tereptárgy alatta? mintha valami oszlop lenne ott...

próbáld meg mellé rakni
  • Jim79
    Ilyenkor nem kell telepíteni egy sputnikot a közelben??
  • karajjj
    jó kérdés :D
  • Prince23

Miért nem tudom letenni az érécfeldolgozót? a többi szigetre tudok, csak itt nem ?:( kurvára nem értem az egészet... épp befejezném a küldetést, de itt van egy bug
  • Jim79
    A premierhez a mappokat melyik oldalról lehet letölteni? Amit ír a fecnin, azon nem tudom, hogy hova menjek.. :s

Thx
  • karajjj
    ez olyan, hogy pont néztem az új FIFA-t, hogy rá van írva a borítójának elejére, hogy a játékhoz internet kapcsolat szükséges...

ezzel jár, ha valaki új játékkal akar játszani
  • Narxis
    Hát én se veszem meg, annyit nem ér... de el lehet vele szórakozni. Annyit kijelenthetek, hogy többet vártam, de valamit azért csak kaptam... jó videok, szép, bár giccses grafika.
  • Balumann
    Akkor inkább úgy mondom, hogy nem biztos, hogy aki eredetiben megszerzi csak olyannal szeretne játszani akinek nem eredetije van. Amellett meg ha rájönnek milyen jó mégis így LAN-ban, jobban megismerik a játékot COOP miatt, még sokan megvehetik (esetleg később, ha lejjebb megy az ára, vagy majd következő részt). Szvsz többet veszítenek ezzel (vagy tényleg nem sikerült olyan jól ez a rész?)
  • Pio
    Szerintem teljesen logikus lépés az, hogy netes azonosítástól függővé tették az üzemmódot. Szerintem azoknak a száma, akiknek bár van 2 eredeti red alert 3uk de azért nem tudják kipróbálni a coopot, mert nincs netjük igencsak kicsi, megkockáztatom, hogy közel van a nullához. A warezosokkal pedig nyilván nem nagyon foglalkoznak EAnél sem. Talán majd jön rá egyszer valamilyen törés....
  • karajjj
    mert pl az EA kitalálta, hogy aki így akar, az igeni vegye meg :D
  • Balumann
    De ha ott vannak lanon, miért akarnának neten keresztül játszani vele...?
  • karajjj
    egyik gépről meg lehet osztani a lanon keresztül a másikra a netet, szóval a második az hülyeség
  • Balumann
    Jah de sok helyen lakáson belül is van több gép, és akkor 1 játékot használva szeretnének játszani (nem fogják 2-3x megvenni ezért), vagy vkinek nincs nete és átviszi másikhoz a gépet, hogy LAN-on tudjanak játszani (mégha mind2-nek eredetibe van), lan-nak is meg van az előnye.
    Arról nem is beszélve, hogy ha jó (ki tudják próbálni), többen úgydönthetnek hogy megéri megvenni ez miatt.

Nem logikus szerintem egyáltalán ezt a lehetőséget kivenni.
  • Pio
    Nézz patchnoteokat is, inkább arról van szó, hogy nagyon sűrűn dobálják ki a patcheket a legapróbb dologra is ahelyett, hogy várnának, amíg összegyűlik egy rakás hiba és egybe kijavítják. Szerintem ez igazából jó dolog :)
  • Pio
    Pontosan. Azért nem lehet LANban coopolni, hogy ne lehessen warezzal csinálni akár hamachin keresztül.
    Általában ahol hálózat van ott net is van, szóval elég egyszerű megoldani a dolgot... Na persze ha eredetije van az embernek.

A ruszkiknál más szigetre bázistépíteni MÉG-gel lehet, vagy kisebb bázisféleséget asszem Szputnyikkal.
  • Narxis
    Szerintem azért, hogy ne warezoljunk, mert hálóba warezzal is lehetne tolni de ha már netre megy akkor eredeti kell.. :)
  • BiG G
    nyersanyagkutató :DDD
  • Sil3nt
    kikepzes reszet nem, eddig mident megtalaltam, csak itt okozott gondot...
  • rage
    1., felteszed az 1.03-as patchet, de csak ha eredeti a játékod

vagy

2., Menj be ide:
    C:\Windows\System32\drivers\etc\

És itt a hosts nevű kiterjesztés nélküli fájlt nyisd meg valamilyen szövegszerkesztővel és tedd bele az alábbi két sort a végére:

127.0.0.2 servserv.generals.ea.com
    127.0.0.2 mangler1.generals.ea.com
  • timexxx
    légyszi ird már le hatodjára is a megoldást.. köszi
  • TomDantes
    Gondolom ez a egyik ruszki pálya...

Gyártatsz a hajóknál...ilyen...ööö meg nem mondom mi a neve, talán helyőrség?

Na, oda mész a szigetre, ki irtasz mindenkit, oda viszed ezt a helyőrség akármit, ki bontod, és építheted a bázist.
  • karajjj
    ja persze ez csak a szövetségesekkel
  • karajjj
    miért nem csináltad meg a kiképzést? -.-

átviszed a nyersanyag kutatót, vagy miaz, és helyőrséggé alakítod
  • Sil3nt
    sziasztok

egy masik szigetre hogy lehet terjeszkedni?
  • rage
    Ez pont azt javítja, amit a host-ba beírt local addressekkel házibarkács módon már sokan javítottak :)

Azt hiszem a patchben más nincs is.
  • grebber
    Kijött az 1.03-as Patch

Mi van wazeg ennyire gány lett alapból?
  • the1gabor
    most mar jo.... nemtom mi volt veleXS
  • karajjj
    nekem bejön
    keresd ki a saját fórumokban
  • the1gabor
    hype!
    offtopik nem jön be.
    Szoval mit kö csinálni start feket képernyös hibával...?
  • Balumann
    Ezt én sem igazán tudom megérteni, miért hagyják ki a LAN-t, főleg COOP-nál. Mindent jót sikerül vmivel elrontaniuk, vagy kihagyni valamit amivel jobb lenne...