1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
Ry0K3N #1134 Tuti driver lesz, nekem is HD3470 van a laptopomban de ezzel a játékkal speciel nem volt gondom lazán eldöcögött med grafon csak hát béta driver van xp-hez. És jobbat eddíg nem találtam hozzá az meg slussz poén hogy emiatt egy 2001-es játék 13 fps-t produkál mert az akkori effekteket nem bírja lekezelni a kártya. :D -
#1133 Menj az offtopikba, ott megtalálod, amit keresel -
Slewy #1132 Hi
Továbbra is az a kérdésem nem tudja-e valaki, miért lép ki a játékból, amikor legyőzöm krukovot a szovjet kampányban? -
#1131 Jó lett a banner. Ám a többiek hol vannak rajta? :(
Amúgy ezt bírom ebbe a játékba, h nem szinészi képességeket tesznek a játék alá, hanem inkább modelleket.
(bár a bal oldali az színész csaj, azt hiszem) -
Gundark1234 #1130 Welcome in the Club, Comrade :D -
SlaCker #1129 Húhúúúúúúú gyerekek!!!Te jóó isten!!!!
Nem bírtam magammal és kipróbáltam nem eredetibe a RA 3-at.
Hát ez eszméletlen.Simán átjátszottam az éjszakát vele.Sokan mondták,hogy nem tetszik nekik.Nem tom,de nekem egy az egyben lejött a RA 2 hangulat.Az újj egységek fantasztikusak.És pláne ezek a képességek kib***ott érdekessé teszik a játékot.Nem modok el mindent mert ti már biztos tudjátok,de akkor is eszméletlen lett a játék.Fúúúú,de a legdúrvább az alparancsnok vagy mi. :DD "késő van már nagyon." :D Végre érződik,hogy igazi Commander vagy. Na befejezem. :DD
Számomra a játék lenyűgöző és tarol. :)) "pedig alacsony grafikán játszok,de így is élvezetes"nem is foglalkoztam vele,hogy milyen a grafika. :):)
Karajjj a banner nagyon toppon van!!!!
Jó bigék és a zene.Fenomenális. :)) Pláne az első "Soviet March"
-
#1128 Autumn Reeser és Gemma Atkinson LÁV :) -
jó a banner! -
#1126 Nagyon király ! -
#1125 Tettszik! :) -
karajjj #1124 beújítottam a bannert :D
majd visszakerül a régi, de egy kicsit adjunk az élvezeteknek :P -
#1123 jah ati hd 3470 van a gépbe ha ez segít -
r4pt0r #1122 [spiler]Én úgy csináltam 4 légibázis, mindegyiken a kisebb bombázó, szárazföldi dolgokat nem építettem. És amikor kinyomtam összes vasfüggönyt, nyomtam, szuper fegyver, speckó légitámadás, ejtőernyősök, és bombázás. Közben megölték társamat és a bázisomat is lőtték de nem foglalkoztam vele, mire majdnem szétlőttek pont szét tudtam szedni a kilövőt.[/spoiler] -
Scharnhorst #1121 üdv!
aki esetleg járt a szövetségesekkel az utolsó pályán és megcsinálta az kérem adjon tanácsot... legalább 5-ször próbáltam de mikor szétlővöm a vasfüggönyöket akkor olyan haderő jön ellenem amit nem tudok visszaverni.. előre is köszi a válaszokat... -
#1120 sziasztok!
olyan problémám lenne, hogy laptopomra felraktam a játékot, de a füst valami eszméletlenül gagyi...meg a grafika is elég érdekes..(én nem nem azért mert meseszerű mert láttam már róla videót) szóval sztem a driverrel van a baj...tudnátok adni valamilyen drivert amivel esetleg menne? valakinek ilyesmi probléma? -
Pio #1119 Sajnos tapasztalatom szerint nem így van, a bombázó nem száll le akárhol csak a leszállópályán. Tehát szerintem: a bombázót lerakod a leszállópályára és akkor beleküldöd az egységeket, mintha épület lenne. Nekem csak így működött. :( -
Dj Toto #1118 hali. 3an akarunk hálózatban játszani, és látjuk egymást de mindig időtullépési hiba vagy ha nem akkor meg amikor választom a csapatok pl akkor utána magától visszalit mindent. pls help mi lehet a gond? -
TomDantes #1117 Az embereket kijelölöd, aztán a gépre kattintasz és bele mennek. Minhta házba küldenéd be őket. -
tissotto #1116 Sziasztok biztos buta kerdes de szovetsegeseknel megvan az a bazinagy bombazo amivel elvileg embereket is lehet szallitani, viszont nem tudom hogy kell oket felvenni:D legyszives valaki vilagositson fel, koszi:D -
TomDantes #1115 Na, meg is csináltam, tényleg nem volt nehéz, most már van bázisom meg Kirov meg Apokalipszis tank bár...a japánok védelme elég erősnek tűnik. Nekik mentem fél tucat apokalipszissel , de vissza vertek, Na majd teszek rájuk vas fügyönt, meg odaküldöm a Kirov-okat, és azzal vége a dalnak. -
szonik2 #1113 Azért vannak ők mert csak ez a 2 egység élte túl mikor szétlőtték a repülőket, amúgy balról kell kerülni a japán katonák elmennek majd meguktól -
TomDantes #1112 Hö? Igen? Nem tudom...elindultam az egyik irányba jött egy katona és le lőtt. Majd most megnézem a másik irányba.
De azért poén...egy medve meg egy katona....jó vicc -
Fbn Lx #1111 és az a röhej az egészben, hogy ámul az ember hogy mivan, aztán kb. 2 perc alatt végigrohan rajta. nyugi, eddig ez volt a legkönnyebb :D -
viizo #1110 nagy fun küldetés, nálam az egyik kedvenc volt :) -
TomDantes #1109 Hát eddig egyik küldetés se volt nehéz, de most csak nézek ki a fejemből.
Oroszok Egy szól katonám van....meg a medve. Most ez valami vicc? Még haa kommandós lány Natasa vagy ki lenne...de így? Hát ez nagy hülyeség.
Megpróbálkozom vele, de elképzelésem nincs hogy fogom megcsinálni. -
#1107 Majd a kiegészítőben őt kell likvidálni, mert látták a részegen hamburget zabálós videóját -
viizo #1105 -
#1104 Az Allied kampány végén az elnök.Na az volt a vicces. -
Fbn Lx #1103 én küldöm sorba támadóegységeket, aztán nyomom az orbital dumpot, amint eljutnak az épületéig, így gyakorlatilag lassan ledarálom.
de még nem nyomtam végig, én is itt járok most :p megyek is.
Amúgy először megdöbbentett, valami eszméletlen fosnak tartottam a játékot.
ennek két oka volt: hajnali kettőkor toltam, és magyar... köhm... felirattal.
aztán másodszorra már nagyon megtetszett =) -
Pio #1102 Csökkentsd a nehézségi fokozatot. Legkönnyebb fokozaton gyakorlatilag minden pálya megnyerhető 8-12 miggel és nagyjából 30 ikerrotorossal. -
karajjj #1101 ezt itt könnyen kiderítheted -
#1100 Jaja szputynyik kellett oda.
egyébként sztem az utolsó pályán vagyok, a japán császári birodalmat kell porig romboljam. de egyszerűen nem megy. 3*2 parancsnoki állást kell elpusztítanom.
valami taktika? tankok nem érnek semmit sem, se Natasa, talán a kopterek... annyira felvan szerelkezve védelemmel, h csak na. remélem utolsó pálya -
#1099 szia, talán igen, de elég lassan :( -
gooooliath #1098 szesztek...ati radeon 9600 - amd athlon 1700 mhz - 768 ram- menne ezzel a konfigurációval a játék? -
#1097 http://www.ea.com/redalert/premier/ -
Jim79 #1096 Akkor mégegyszer..
Ha valakinek a Premier Edition van meg és igényt tart az 5 exclusive map-ra, akkor azt mely oldalról tudja letölteni a kapott kód segítségével? A redalert3.com/premier -en nem találtam, de lehet én voltam a lúzer. :S -
#1095 Egy MÉG-et (ha jól emlékszem így hívják a központi épületett) küldjél a szigetre. -
#1094 Jim már mondta az okosat, kellene oda sputnik előbb -
szonik2 #1093 megveszem eredetibe is szerintem -
szonik2 #1092 Amúgy nekem kurvára bejön a játék mindjárt végigviszem a szovjetekkel