Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
valóban nem sok köze volt egy videoteszthez, az információtartalom közel a 0%ot súrolta, gs színvonalnak megfelelõen. mikor egy lapra akarták helyezni egy sc2-vel majdnem kinyomtam, de kiváncsi voltam milyen baromságokat tudnak még összehordani. ám pár dologgal egyetértek ami elhangzott, kiemelném a gyenge storyline, az egyhangú küldetéseket ami általában dögunalomba fullada végére, és a RA hangulat teljes hiányát. multizni jó lesz vele egy darabig, azthiszem már nem kezdek bele az alli és empire kampányokba mivel újat már nem tudnak mutatni. kicsit csalódot vagyok
közbe másik topicba sikerült megoldani, bár ez szerintem nem warez kérdés...
A játékkal kapcsolatban ami nem tetszik: a cooperativ mód marha jó lehet ha az embernek van kivel együt játszania, de igy csak hátráltat. Egy az hogy költi a pénzemet, majd faszságokat csinál a gép. folyton támad, hiába mondom neki hogy maradjon a seggén. Én magam szeretném elintézni az ellent, ne szóljon már bele...

De ami leginkább dühít: MI A FASZT CSINÁLTAK A KIROVVAL !!!!! régen tök király volt, irtó erõs, irtó páncélzott, ámde nagyon lassú. Most nem olyan lassú, de le is lövik fél perc alatt, fuck

Jah meg mi az hogy a helokopáter nem tud lõni másik légi célpontra ? LOL
De mondom hogy vista 64 alatt nincs ott ilyen file...
nos volt idõm egy kicsit jobban elmerülni a játékban, nekem nagyonis visszahozza a régi RA2 feelinget, a videók a jól megszokottak, a zenék pedig zseniálisak 😄 igaz, hogy meg kellett szokni ezt a csili-vili grafikát de én teljesen kiegyezek vele
most szólok, hogy nem csak a warez hozzászólásokat, hanem ha olyan a válasz rá, azt is törlöm...

ott az offtopik, ha valami gondod van a nem eredeti játékoddal
Higany
Aranyos: Videjóóóóó! 😊
Amúgy a játék nem jött be! <#szomoru1>

rage
Ahogy Pio írta a másik fórumban :

C:\Windows\System32\drivers\etc\

És itt a hosts nevû kiterjesztés nélküli fájlt nyisd meg valamilyen szövegszerkesztõvel és tedd bele az alábbi két sort a végére:

127.0.0.2 servserv.generals.ea.com
127.0.0.2 mangler1.generals.ea.com

S akkor nem akar frissíteni többet.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Narxis
Na kipróbáltam a játékot felemás érzésekkel hagytam abba. A videok NEKEM tetszenek, ügyefogyott férfi szereplõk, bombajó csajok. Hangulatosak a zenék, bár néha mintha nem illene a játékba, amikor játszok és engem támadnak(amerikaikkal kezdtem) felpörög, az jó, de pl. amikor várni kell(pl. elsõ pályán a támadó csapatokra) majd elaludtam. Szerintem a hadjárattal nincs gond, nem hiszem, hogy olyan bõdületesen újat lehetne mutatni single-ben 2 rész és egy kiegészítõ után. Ráadásul itt nincsenek földönkívüliek mint mondjuk a CnC-ben. Most jön a feketeleves. Nekem a kezelõfelület baromira nem tetszett, felismerhetetlen, légvár szerû épületek, ezt fejeli meg a csillogó játékautóra emlékeztetõ tankok és grafika. A környezet teljesen ugyanaz mint a Kane's Wrath-ben, hasonló is a gépigénye. Nem akarok pontozni mert többet szeretnék játszani vele, annyira azért NEKEM nem rossz. Meglátjuk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
õ egyébként mindent fikáz és ilyen sz*r stílusa van. sajnos sok embert félrevezet a tesz így :/
húzd ki a netet amíg játszol, vagy tûzfallal blokkolod.

[NST]Cifu
Mikor volt bármi jelentõsége is annak, hogy mit írtak / mondtak a Gamestar-os csókák? <#hehe>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kérdés: miért nem látom a rakétás csávóknál a rakétákat, csak a torkolattüzet?? (soviet)
Én kipróbáltam a játékot valahogy nem hozza a red alert 2 s élményeket nagyon gagyi lett szerintem fél óra után letöröltem😞 pedig nagyon vártam de szerintem szörnyû lett az építés sem tetszik jobb volt a régi meg nekem valahogy a hangulata sem olyan amilyet elvártam😞

rage
Nem lehet valahogy elérni, hogy a magyar felirat ablaka ne legyen a képernyõn az elhangzottak után még egy csomó ideig, beborítva a fél játékteret ? Nem baj, hogy van felirat, de iszonyú hosszú idõ után tûnik el. A másik, csak nálam néz úgy ki, mintha a gyalogosok lassított felvételen futnának ? Lehet ezen gyorsítani ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Köszi szépen! Lehet újra kezdem mert még csak ott tartok, de ez így nagyon gagyi volt 1.-re <#vigyor3>

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Offtopikban is válaszoltam, a kommandós csajjal lehet rájuk légicsapást kérni. Semmi extra teendõd nincs, csak jobbklikk rájuk úgy, mint ahogy a map elején a kaput belõtted.

BobaFett Neked ment a válasz offtopikba, innen úgyis moderálni fogják.
jobbklikk a nyilra és utána klikk ahová mozgatni szeretnéd 😉
Heló! Nekem az a gondom hogy az 1. pályán a szovjeteknél a vizen volt az ellenség és a rakétások az istenért nem löttek rájuk (+senki sem), mágneses segítséggel kellett megnyernem a pályát. Mit csináltam rosszul? Nem hiszem h játékhiba. Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Lenne két kérdésem:

Az egyik, hogy az ürmágnest hogy lehet mozgatni ? amikor beizzítom ottvan nyilak minden irányban de nem sikerült megmozdítani.

A másik hogy az autoupdatet hogy lehet kikapcsolni ? Yudom valaki irta a hosts file buzerálást, de sajna 64bites vistánál ott nincs ilyen file.
off-topikban van megoldás
Nekem is az a problémám hogy izlandnál kidob az azstalra, pedig nem jelent gondot a gépemnek eza játék. Ha valaki tud valamit akkor válaszoljon.köszi
wesker24
Van má erre fix is ami kijavitja a missionok közötti hibát is !

üdv!
olyan irányú problémám lenne a játékkal h mind a japán mind a szovjet kampányban kidob engem az asztalra mikor megcsinálnám a pályát... szovjetknél az izlandi gyõzelemnél míg a japánoknál Odesszánál.. vajon mitõl dobhat ki? esetleg a gépem nem bírja?(a min. konfigot súrolja) elõre is köszi a válaszokat.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Narxis
omg!<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TBTPumpa
már kijött az 1.02-es javítás is!
http://www.ea.com/redalert/news-detail.jsp?id=100

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

a patch a multira vonatkozik, semmi másra szerintem

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

tommyg
nem lehet kikapcsolni ezt az állandó frissítés keresést?? iegesítõ h állandóan bejön

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hát igen arrõl szól a video hogy az szõke hajû csávó fikázza de amúgy 8,6/10 pontot kapott a gamestartól is.

mennyi a gépigénye?
#903-ra valaki

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

ezzel csak az a baj, hogy ahogy telik az idõ, úgy változik a nagyközönség(gondolok itt a vérpistikékre) igénye :S
Minnél többet játszok vele, úgy tûnik egyre furábbnak a Gamestar Ra3 tesztje. Szerintem, az elsõ három küldetést csinálhatták meg, aztán így mondanak róla véleményt. Pl: nincs benne sztory szerintük csak úgy jönnek a küldetések.

Igaz nem valami egetrengetõ a sztory de így a szövetségesek 6. küldetése felé már kezd valamilyen történet kialakulni. Van sztory benne.

Így tesztelni valamit... <#gun><#violent><#boxer>

figyelj, ennyi erõvel én odaülhetnék látatlanba lefikázni a star craft kettõt...

(mellesleg megjegyzem, hogy szegény szõke csávó beszédstílusa, meg maga az affektálós hangja már annyira irritált, hogy alig bírtam végignézni :S)
MaSzKa
a képek alapján én se erre számítottam

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
nekem a ra 1 volt a mérce

az ra2 vel kicsit eltûnt valami ami azt a jó kis hangulatot adta
a ra3-al még több tûnt el 😞

abba raktam

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Kandurex
Kíváncsiságból megnéztem a gamestar videótesztet, finoman szólva is sz*rrá fikázták.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

légyszi majd az ilyen kérdések és válaszok még egy darabig menjenek már spoilerben mert aki még csak most kezdte(mint pl.én is) annak a történetet nem kéne elõre lelõni...
segítsetek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a szovjet küldibe mikor megkell ölni a jápán császárt azt, hogy kell mert csak egy egységed van???? és nem tom megcsinálni

Az biztos hogy több nagymelû szárnységéd van mint idõutazó szovjet tábornok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

magus
ki hiszi el, hogy egy c kategóriás színész visszamegy az idõben, hogy megölje Einsteint? pont a nagymellû titkárnõn vagy kiakadva?

a half-life, doom, stb hol kötõdik, kötõdött valaha is a valósághoz? 😊

még a legkomolyabb harci szimulátor sem tudja lemodellezni, nemhogy egy RTS 😊
pont ezaz, hogy a játéknak nincs valóságos alapja, kitalált az egész 😄
MaSzKa
ezek az új csajokkal elveszti a játék a valósághoz a kicsi kötõdését

ki hiszi el hogy ilyen csajok vannak a katonaságnál usába és usr-be?

Na látom a hozzászólásom az új Tányáról még a régi RA2 fanokat is megingatta<#vigyor0>, persze nem mintha az új Tányát kirúgnám az ágyamból + a többi csaj is igen ott van. Ja és a soundtrack szerintem is fantasztikus.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

persze, teljesen nyugodtan írhatsz tovább, de ha látszik, hogy rühelled a játékot, akkor tényleg nemértelek, hogy mi a jó abban, hogy fikázod :\
hoppsz, tényleg, nekem is megvan a harmadik negatívum:

az új TANYA... õõõ... finoman szólva csak annyit mondok, Kari Wuhrer (trilliószor) jobb volt...

Ez egy fórum nem?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

na most amúgy nem értem, hogy ha már nem játszol vele, akkor mit keresel még itt? 😄