1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
#1174 Mérnököt a szövetséges nem tud képezni, nem? de mindegy már töröltem a gémet, ilyenekkel nem vacakolok... mindenesetre ez évben legalább kaptunk egy jó rts-t is:D -
karajjj #1173 az ott kém mellette :D
mérnök kell, nem kém :D -
#1172 Hát oda küldtem, bakker, de nem akarnak semmit sem csinálni... 2-2 mérnököt küldtem, meg van egy Tányám is... szal nem értem... -
karajjj #1171 egyszerre kell mérnököt küldeni mind a két energiaizébe -
itt mit kell csinálni? már kiírtottam mindent, semmi sem maradt a japó hadihajón. de azért azt írja h foglaljam el, még ilyet... már mindent lebombáztam, az energiaellátókat is... -
karajjj #1169 már régóta
redalert.hu -
weine #1168 tényleg van már magyar ra3 fun oldal?
azért is kérdezem, mert az ilyen oldalakon tök jól össze van foglalva a fegyvratzenál... mert míg én mindegyiket kipróbálom, megtapasztalom az hetekig tart, ezért olvasnám szívesen a rutinosabbak értékeléseit. -
#1167 ok
thx:) -
karajjj #1166 ha végre odaférek majd a másik géphez, akkor én rakok -
#1165 pls valaki tegyen be 1-2 saját készítésű screenshotot -
karajjj #1164 hát 20-30 grizzly tankot sem :D -
BobaFett #1163 Még a kirov lett nagyon béna. de tény hogy igy kiegyenlítettebb az erőviszony. RA2-ben 10 apokalipszis + 10 kirovot nem állított meg semmi
-
karajjj #1162 kattintassz az épületre és kiírja a parancsot úgy mintha a szövetséges magától kérdezni, aztán elfogadod és beleszalad a mérnök -
#1161 Tányával mit kell csinálnom, h a szövetséges orosz kutatók elfoglalják a japán épületet? natasa az könnyebb volt, ott maguktól mentek az amcsi kémek az épület felé... -
karajjj #1160 -
Pio #1159 Amire Te gondolsz annak a hátulütője az, hogy van minimum távolsága és iszonyat lassú illetve ha valakit megtámadsz eltart egy ideig, amíg becélozza. Tehát egy ügyesen mikrózó gyorsan a közelébe kerül és onnantól nem érsz vele semmit. Az összes egységen az figyelhető meg amúgy, hogy sikeres multiplayert akarnak. Nincsenek "végső fegyverek", mint anno az apokalipszis tank volt. Kampányban ez csupán annyit jelent, hogy nem lehet 1 egységre massolva végigjátszani a játékot :) De multiban szerintem ez így nagyon jó lehet. -
#1158 Valahol olvastam hogy két borítója van a játéknak. Az egyik a szovjetes, de ha megfordítjuk akkor a szövetséges verzió. Csak szóltam, hogy akinek eredetije van és esetleg nem tudná (magamból indultam ki, nekem eszembe sem jutan kiszedni a játékborítóját és megfordítani :D)
Mellesleg összemixelték a RA2-es mirage tankot a prizma tankkal. Mikor több mirage tank lő (RA3-as), akkor látni hogy ezeknek is megy szét a fénynyaláb ( vagy mi akar az lenni), mint a prizma tankoknál. -
#1157 ezen besírtam :) -
TomDantes #1156 De hülyeség. Azért Apokalipszis tank mert az a legerősebb a végső fegyver ami mindent letarol.
Jó minden ellen. Ez most kicsit nem tetszik a RA3-ban
-
karajjj #1155 azt nem tudom, ott még nem tartok :D -
SlaCker #1154 Szeritem nem.A RA 2-ben emlékezzetek csak a prizmatankokra az kifogott az apokalioszistankon.Szóval szerintem nem volt az erős.A prizmatankbol is összeszedett az ember 10darabot és pusztított.
Meg ha jol láttam az Amcsiknak most is van valami hasonló.Csak most kegyetlenebb mert valami műhold küldi a nyalábot. :DD
Javítsatok ki ha tévedek. :)) -
karajjj #1153 mert így nagyjából ki vannak egyenlítve az erőviszonyok -
TomDantes #1152 Tényleg, fel sem tűnt eddig, nem is tud a levegőbe támadni az Apokalipszis!
Meg is szívtam, mondom minek légvédelem, ezek a tankok levegőbe is kőnek. És nem!
A RA2-ben erősebb volt sokkal. Így nem az igazi, minek gyengítették le? -
karajjj #1151 az apokalipszist elintézi egy halom rakétás csávó is... -
SlaCker #1150 Annyit beszéltem róla,hogy megéheztem egy kis Kommunizmusra. :DD
Menek játsok kicsit. :D
Jó játékot annak a ki tolja. ;)
-
SlaCker #1149 Sajnos nekem ez az eggyetlen bajom a játékkal.Az apokalioszis tank szerintem nem kapott akkora fegyverarzenált mit amekkorát a neve mutat. :(:(
Nem tud levegőbe támadni. :( pedig emlékezzetek a RA 2-ben mit produkált. :DAz nem volt semmi. :D
Amúgy az amerikaiaknak a légiflottája negyon erős lett. a Kirovot pillanatok alatt letudják szedni a légvédelmei,meg azok a rakétás csávók akik azt a lézert használják. :)) -
viizo #1148 az apokalipszist szétkapom a szövetségesek műholdas-lézeresével :) -
TomDantes #1147 Szárazföldön erősebbek a szövetségesek? Na és a mindent elsöprő Apokalipszis tank? -
Scharnhorst #1146 r4ptor köszi a tippet, kicsit módosítottam rajta de sikerült megcsinálni a szövetséges kampány végén szívesen lettem volna az igazi parancsnok helyébe -
TomDantes #1145 Az amcsik erősebbek lettek a RA2-höz képest. A bombázó gépük nagyon kemény lett. -
viizo #1144 én azért imádom az oroszokat, mert király az egységdizájn és mókásak a beszólásaik, már azon mulatok ahogy a katonáim építik a kommunizmust :D
tengeren ők a legerősebbek, szárazföldön viszont a szövetségesek -
SlaCker #1143 Én nem tom,de nekem aki a környezetemben játszik az mind azt mondja mert a szovjetek milyen erősek.Szerintem az Amerikaiak ütősebbek.
De ennek ellenére csatlakozok viizohoz.:"természetesen a mother russia" -
karajjj #1142 szövetségesek -
#1141 Szövetségesek. Anime fanoknak meg Japán. :D -
TomDantes #1140 Bezony, az oroszok! Oroszország mindenek felett! -
viizo #1139 természetesen a mother russia :) -
dvdrw111 #1138 csá!!!Szerintetek melyik a legjobb frakció? -
Slewy #1137 jah, megvan, köszönöm -
#1136 Fejléc (kép alatt) alatt megtalálod, fekete betükkel, jobb alsó sarokra katt -
Slewy #1135 Köszi, de offtopik, az mi, oda hogy megyek?
:D:D:D:D
tudom, hülye vagyok, de komolyan kérdezem