Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nehéz fokozaton én alig jutottam el a harmadik pályára :D
a Szövetséges kampánynál ha most az jön majd Neked, párszor ütni fogod az asztalt :D

eléggé bekeményedik pár pályán az ellenfél, nehéz fokozaton volt olyan pálya, amit vagy 10szer újrakezdtem :D
Hát én pont most fejeztem be a ruszki kampányt és nekem tökéletes RA2 hangulatom lett a végére :D Már az elsõ 2 pálya olyan szinten pörgés volt, hogy hijnye, ami 1-2 pályától eltekintve szinte végig fennmaradt. A pályák teljesen jók, szinte nincs is olyan pálya, amin nem alakul a küldetés közben a történet, nem "nõ meg" a map, nem jön valami fordulat.
A történet maga tényleg közepesen indult, de annyira jó lett a végére és a végén sokkal inkább volt az az érzésem, hogy igen, ennek az egésznek én magam is részese vagyok.
Én pont azt kaptam a játéktól, mint amit vártam, szerintem simán hozza a RA2 hangulatot és bízom benne, hogy ha sikerül levetkõzni ezt a "nem westwood csinálta" meg a múltat megszépítõ köntöst, akkor mások is így fogják látni és nem csak én csavarodtam be. Maximálisan semleges hozzáállással estem neki, azt vártam, mint a RA2-tõl és még egyszer mondom én személy szerint simán meg is kaptam.
Hamarosan nekiesek a többi kampánynak is és remélem azok se fognak csalódást okozni.
Ja és aki itt írta, hogy 1 óra meg fél óra után uninstallált, mert szar a történet az szerintem bánhatja, jól megcsavarták a végére a sztorit és tényleg igazi szerepünk lett nekünk is az egészben.

Summa summarum nem állítom, hogy ez valami húúúdehihetetlencsodaûberhiperjó játék, de számomra tökéletesen adta, amit vártam: RA2 hangulatot.

Na üssetek! :D
a_n_d_r_e_w
(Bocs, annyit kiegészítésként, hogy nem az EA-t szidom, mert az tud elfogadható játékokat is kiadni (Dead Space), sõt néha kifejezetten jókat is. Ez most az EALA sara, meg az ott dolgozó nagyképû hazudozóké (ez lehet kicsit erõs, de sose felejtem el, ahogy Mike Verdu, meg a szócsöve, Aaron Kafuman végighazudozta az egészet...))

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Az átvezetõk jók, nekem tetszenek (egy-két színésztõl eltekintve, de pl Tim Curry no. 1), csak miattuk végig fogom játszani (esetleg valami unlock is elég lenne, a játék legkevésbé sem érdekel a béta óta...). Zenék meg végre vannak, nem úgy mint a TW-ben. De a játék attól függetlenül szerintem is baromira rossz, úgyhogy az én véleményem az hogy az abszolút elcseszett CnC3 után egy félig elcseszett RA3. És igen, errõl igenis az EA tehet, ez nem óvodás hozzáállás. Talán legközelebb majd sikerül nekik, de addig szerintem jogunk van kritizálni.

One Vision. One Purpose.

figy, aki eleve rossz szájízzel áll hozzá, hogy ez úgysem lesz jó, mert EA, stb, attól hogy is lehetne elvárni, hogy jólérezze magát a játék közben, nevessen az átvezetõkön, stb?

csúnya gonosz EA szétrombolta a szép és jó Westwoodot, ezért utálni kell õket, és minden ami WW brand volt, az már jó nem lehet ez okból... õõõ, ez asszem nem csak szerintem ovis hozzáállás.

Rage47
Ez így van, Westwood után az EA c&c-k teljesen másak sajnos. A hype is órisási, egyetértek.:) De azért nem vészes a game, szórakoztató...:)
BiG G
Az a büdös nagy igazság, hogy mosolyognivaló lett az egész, ahogyan azt elõre lehetett sejteni. Nevetséges a kampány, izzadtságszagú az összes átvezetõ anim, és AKKORA a hype körülötte hogy olyat még ember nem látott a Földön. Egyedül multiban tud élvezetes lenni, de hát abban mi nem?

Sehol sincs a Red Alert 2-höz, nagyon sajnálhatják akiknek az kimaradt, mert az volt az igazi. Ez csak egy halvány utánzat, próbálják az elõd sikerét meglovagolni, de hát hasztalan.

Mondjuk belegondolva nem is várhatna mást az ember a tipikusan böszme Electronic Arts-tól. Mióta nincsen Westwood, azóta nincsenek élvezetes C&C stratégiák. Annak az érának réges-régen vége.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Rage47
szerencsére nem kell :)
autorunt indítsd el, és ott lehet állítani
Idegesítõen rossz a magyar felirat :((
át lehet állítani valahogy angolra? vagy újra kell telepíteni?
sith7
THX... remélem lesz is... <#confused><#rinya><#sir><#shakehead>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Rage47
kár hogy a coop nem megy lanon :/
Ja, akkor sorry. Jobbulást a lurkónak.
sith7
igen képbe vagyok...
38 órája nem aludtam, a kisebbik gyereket lehet meg kell mûteni, bocs, hogy nem fogalmaztam pontosan, de kicsit kivagyok idegileg...

az építõ jellegû hozzászólásokat köszönöm

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

DÉMONKIRÁLY!:D muhahaa eskü lanon fun lesz és kész:D Aki igazi stratégiai játékra vágyik, az úgy is tud válogatni:)

Narxis
5-ször lehet újratenni, utána hívhatod EA-t, eredetileg 3-at akartak engedni...

Link

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nem 5x hanem 5 különbözõ gépre én valami ilyesmit olvastam

ewuk
hát majd amikor valaki anyázva beír ide, hogy õ megvette eredetibe de nem indul mert csak x-szer lehet telepíteni, akkor majd kiderül, vagy nem. :)
méghozzá marhajó vicc, a 2008 legjobb fungéme :)
a redalert.hu-n 5 telepítést mondanak a chatbox-ban, utána hívni kell az EA-t.., de hogy mi igaz ebbõl, nemtom..! :S
köszönjük<#wave>
röviden tömören :D Ez a játék egy vicccccccc :D

én nemtudok róla, hogy korlátozva lenne, de akinek van eredeti játéka, az tud konkrétat is mondani
Sliders
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy én megvettem a Red alert 3-at. Viszont sok mendemondát hallottam arról, hogy mit hányszor lehet újratelepíteni.

Ennél a játéknál is van valamiféle telepítési limit vagy a késõbbiekben bármennyiszer telepíthetõ?
Mit kell errõl tudni?

nembánnám ha az ilyenek spoilerbe mennének...
Valahogy nem lehet eltüntetni a ködöt ha sima csatát (skirmish) játszok?
Ezt minden stratégiai játékban az elsõ hogy kikapcsolom

A szovjetnek az szerintem flak és nem rakétás ember.

valaki #965-re?

Szerintem arra gondol, ahol egy katonával és egy medvével kell elintézni a japán császárt.

bal oldalról meg kell kerülni a körbevett területet, ahol a császár van és az õrök maguktól elmennek majd.

Prince23
Az nem kínai, és se nem császár :D Japán az illetõ, és herceg. Gondolom Vlagyivosztok visszafoglaláánál vagy...

Képben vagy játékilag.
A kínait nem kell megölni, nem is szerepel a játékban sem. :D

A kérdésre a válasz amúgy engem is érdekelne, csak persze japán császárral. :)
sith7
Sziasztok

A szovjet kampányban a kínai császárt hogyan lehet megölni ?

üdv skacok.
a konfigom a kovetkezo : 1GB DDR RAM, Intel 3GHz, GeForce 9600GT.
Es az a problemam hogy abszolut nem realista az elemek mozgasa, mind emberek reszerol mind gepek reszerol.
Meg valahogy tul kozeli a kameraallas es elvezhetetlenne teszi a jatekot.
Nem lehetne siman visszaterni a 2D-sre ? Mert nekem abszolut nem tetszik?
Vagy vegyek a gepbe egy par GB RAMOT ? Es akkro elvezhetobb lesz?

nálam láccik, pedig csak közepes bellításokon van, mert magason már szaggat :(

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Valaki aki esetleg kipörgette a szovjet részt, meg tudná nekem mondani melyik az uccsó küldetés? Én most ott vagyok, hogy el kell pusztítani a szabadság szobrot, el is pusztítom, de amikor végzek akkor újra beadja ugyanazt a küldetést csak a legelejérõl? Ez lenne az utolsó küldetés?

..és a szovjet??
olyan mint a C&C3 és mint a régi Red Alert
Shep
Na most ez a játék olyan mint a Generals, vagy inkább, mint a régi Red Alert?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a szövetségeseké nálam látszik
Tehát akkor megkérdezem még egyszer...
Nálatok a szovjet rakétás embereknek látszik a rakétájuk?
Most néztem meg a bónusz DvD-t, és ott feltûnt, hogy látszik, nálam nem.
Beállításnál majdnem minden maxon, élsimítás + ilyenek nem.

Thx a vállaszokat
szeretettel vár az offtopik...
nézd alapból látszik, hogy nem is az a töltõképernyõ, amit a mûködõ crack lecserél... látszik, hogy rosszul crackelte

magus
mivel 10-bõl 1 ember vette meg, és a A2131BDBDRZ2342 számú hibaüzenetbõl nem ugrik be elsõre, hogy valamit elcsesztek a crackelésnél javasolnám, hogy egy minimálisat gondolkodjatok már mielõtt ilyeneket mondotok

Pókmalac
másnak se az:)

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

dante3
<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

gondolom az, hogy nem eredeti...
Pókmalac
Császtok mi lehet a probláma???

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

a c&c3 sem volt szinkronos
Ombika
Tehat ezek szerint nem lesz szinkronos?