Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eléggé bekeményedik pár pályán az ellenfél, nehéz fokozaton volt olyan pálya, amit vagy 10szer újrakezdtem :D
A történet maga tényleg közepesen indult, de annyira jó lett a végére és a végén sokkal inkább volt az az érzésem, hogy igen, ennek az egésznek én magam is részese vagyok.
Én pont azt kaptam a játéktól, mint amit vártam, szerintem simán hozza a RA2 hangulatot és bízom benne, hogy ha sikerül levetkõzni ezt a "nem westwood csinálta" meg a múltat megszépítõ köntöst, akkor mások is így fogják látni és nem csak én csavarodtam be. Maximálisan semleges hozzáállással estem neki, azt vártam, mint a RA2-tõl és még egyszer mondom én személy szerint simán meg is kaptam.
Hamarosan nekiesek a többi kampánynak is és remélem azok se fognak csalódást okozni.
Ja és aki itt írta, hogy 1 óra meg fél óra után uninstallált, mert szar a történet az szerintem bánhatja, jól megcsavarták a végére a sztorit és tényleg igazi szerepünk lett nekünk is az egészben.
Summa summarum nem állítom, hogy ez valami húúúdehihetetlencsodaûberhiperjó játék, de számomra tökéletesen adta, amit vártam: RA2 hangulatot.
Na üssetek! :D
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
csúnya gonosz EA szétrombolta a szép és jó Westwoodot, ezért utálni kell õket, és minden ami WW brand volt, az már jó nem lehet ez okból... õõõ, ez asszem nem csak szerintem ovis hozzáállás.
Sehol sincs a Red Alert 2-höz, nagyon sajnálhatják akiknek az kimaradt, mert az volt az igazi. Ez csak egy halvány utánzat, próbálják az elõd sikerét meglovagolni, de hát hasztalan.
Mondjuk belegondolva nem is várhatna mást az ember a tipikusan böszme Electronic Arts-tól. Mióta nincsen Westwood, azóta nincsenek élvezetes C&C stratégiák. Annak az érának réges-régen vége.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
át lehet állítani valahogy angolra? vagy újra kell telepíteni?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
38 órája nem aludtam, a kisebbik gyereket lehet meg kell mûteni, bocs, hogy nem fogalmaztam pontosan, de kicsit kivagyok idegileg...
az építõ jellegû hozzászólásokat köszönöm
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy én megvettem a Red alert 3-at. Viszont sok mendemondát hallottam arról, hogy mit hányszor lehet újratelepíteni.
Ennél a játéknál is van valamiféle telepítési limit vagy a késõbbiekben bármennyiszer telepíthetõ?
Mit kell errõl tudni?
Ezt minden stratégiai játékban az elsõ hogy kikapcsolom
A kínait nem kell megölni, nem is szerepel a játékban sem. :D
A kérdésre a válasz amúgy engem is érdekelne, csak persze japán császárral. :)
A szovjet kampányban a kínai császárt hogyan lehet megölni ?
a konfigom a kovetkezo : 1GB DDR RAM, Intel 3GHz, GeForce 9600GT.
Es az a problemam hogy abszolut nem realista az elemek mozgasa, mind emberek reszerol mind gepek reszerol.
Meg valahogy tul kozeli a kameraallas es elvezhetetlenne teszi a jatekot.
Nem lehetne siman visszaterni a 2D-sre ? Mert nekem abszolut nem tetszik?
Vagy vegyek a gepbe egy par GB RAMOT ? Es akkro elvezhetobb lesz?
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nálatok a szovjet rakétás embereknek látszik a rakétájuk?
Most néztem meg a bónusz DvD-t, és ott feltûnt, hogy látszik, nálam nem.
Beállításnál majdnem minden maxon, élsimítás + ilyenek nem.
Thx a vállaszokat
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac