1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
TomDantes #1262 Inkább már nem írok semmit...este van...a sok RA3 megfeküdte az agyam -
karajjj #1261 na mégegyszer ;) -
TomDantes #1260 Bassz elírtam: faszik....azt akartam -
viizo #1258 ha nem lenne benne egy [szép] csaj sem, mit nem változtatna azon, hogy nagyon ász a játék :) -
#1257 chronosphere -
TomDantes #1256 Nem tudom ezt elsőre megcsináltam.
De a japcsi küldetések húzósabbak szerintem. Kicsit nehezebbek. -
Pio #1255 Pedig ez így volt a RA2-ben is, 1re nem emlékszem, az már nagyon régen volt... -
fixpont #1254 Ez csak feleslegesen noveli a mikrot megint, amikor mar igy is tul sok van belole es igy strategiai jatekbol atment kattintoversenybe. -
Daza500 #1253 Szép a banner, már tudom, hogy az EA hogy tudja legjobban eladni az új játékait... -
fixpont #1252 Ertem, ezt nem tudtam, hogy ra kell elotte kattintani az ellenseges katonara ezt a faszsagot. Koszi szepen. -
TomDantes #1251 A kémmel rá kattontasz egy orosz katonára. Aztán be küldöd a reaktorba, Aztán Tányával felrobbantod a Tesla tekercset.
A továbbiakban hasonló a helyzet, csak Tányával a medvéket le kell lőni és kész
Valaki írhatna egy végig játszást szerintem. -
fixpont #1250 Szovetsegesek kuldijeben van 1 olyan amikor kapok 4 kemet, a tarsam pedig Natashat, es azt mondja a kemekkel kapcsoljan ki az energiaellatasat a vedelmi fegyvereknek. Ott mit kell csinalni? Ha kozel megyek a kemmel lelo a fegyver siman. -
Micsu #1249 micsoda?
a föld levegő emberkét 6ot 4 mig simán lezúz vagy ott a varangy is, hát én végigtoltam mind a 3 oldalt sztem az orosz a legtápabb, sima nyert erő ha multiban hagyják kibontakozni akkor vége -
#1248 ez ra2 :) -
karajjj #1247 bazz bocs :DDDDDDD
ezt benéztem -.- -
#1246 Nézd már meg mire válaszoltam. A Red Alert 1-et kérdezte. :) -
#1245 dugj rá valami egyszerű modemet, mobil telefon is jó, a gépre, aztán pik - pak lépj fel addig a netre, nem kell ezzel annyit görcsölni -
karajjj #1244 a szövetségeseknek nemvolt...
az időjárás kontroller volt:
meg a teleportos időgép vagy mi: -
#1243 Mindkét félnek atombombája volt. -
#1242 -
Ry0K3N #1241 RA 1-ben mi volt a szövetséges superweap. ? -
TomDantes #1240 A RA2-ben is volt az Amcsiknak atomja. Csak Yuri tönkre tette -
Ry0K3N #1239 Lopták a Supreme Commanderből. -
Ry0K3N #1238 De még az előző RA-ekben sem ő csinálta az atombombát (pláne hogy az oroszok használták, miért tervezne nekik fegyvert?), hacsak nem az első részben, bár nem hiszem. -
#1237 pls ha majd ráérsz tehetnél be 1-2 saját készítésű screenshotot,tegnapelőtt irtat hogy ha jó gépnél leszel akkor teszel:) -
karajjj #1236 ohhh, asztem valami komolyabb :D -
Jim79 #1235 nem ajánlom...a hajtások alapból látszódnak :S, nem is nagy.., nyomtasd ki a bannert A4-ben, kb ugyanazt kapod.. -
karajjj #1234 nem akarod nekemadni a posztert? :D -
Bagoly81 #1233 ez hülyeség hogy a legtáposabb. ottvan a levegő föld rakétás emberke a japoknál 2-3 olyannal szétlehet bontani egy komplett csapatot , hamár lelöted velük a légvédelmet. szerinteem az egyik legsérülékenyebb csapat emiatt. nemtudja sajét magát megvédeni. -
Rufios #1232 Hali!
Nekem volna egy kis problémám. Megvettem a játékot csakhogy elég szar tokban volt így nem lehetett látni az internet szükséges feliratot s ami igaz nem is nagyon figyeltem mert eddigi EA-s game-imnél nem is volt ilyen. Na mindegy felgyűrtem a gépre a játékot erre mikor indítanám kiírja hogy a játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges. Namármost mivel netem nincs ( csak suliban tudok netezni ) ez eléggé problémás, s mivel nem egy olcsóságról van szó ( közel 11k) azért eléggé dühítő is. A kérdésem az lenne hogy tud-e valaki segíteni abban hogy net nélkül is el tudjam indítani a játékot.
Előre is köszönöm! -
Jim79 #1231 Nekem is az van.
Fém tok, kiskönyv (angol), poszter(nem fogom kirakni), bonus lemez(egyszer végignéztem), zene lemez (a játék zenéi), ja.. és a játék.
Kapsz még 5 multi pályát, szerintem ez később úgyis elérhető lesz, kapsz még egy beta kulcsot egy még meg nem jelent c&c játékhoz.
Mindez egy plusz ezresért sztem megéri..!
Na csöcs
-
malystryx #1230 Sziasztok!
Amikor a windowsból indítjátok, ki az a csaj szovjet zászlóval a képen?
-
#1229 1. hatásvadászat
2. ez egy játék
3. azért ennyire nem egyszerű a történelem... -
karajjj #1228 nemgyenge az a lépegető teszla hajó :D -
Micsu #1227 az a nagy igazság hogy az oroszok kicsit tápra sikeredtek
léghajó, sorhajó rlz
egyébként a hajók a legtápabbak, 7-8 a legerősebb hajóból + támogatás hogy védve legyenek levegőből és szétbaszol bármit, mikor krukov ellen mentem ott is megcsináltam 5 sprhajót + védelmet és szét lett bontva minden -
#1226 Én még arra is rájöttem emellett, hogy a valóságban nem is építettek az oroszok időgépet, hogy azt használva megöljék Einsteint! Ezek a készítők tájékozatlanok! -
Bagoly81 #1225 szemétség mert a japoknak van levegő föld rakétás embere nemigen lehet védekezni ellene -
#1224 Mig repcsi -
#1223 Krukov a Lostban volt :)
nemde? -
Bagoly81 #1222 az oroszoknak milyen egysége van ami jo légi támoadás ellen? csak az ember katapult?