Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt itt könnyen kiderítheted
Prince23
Jaja szputynyik kellett oda.
egyébként sztem az utolsó pályán vagyok, a japán császári birodalmat kell porig romboljam. de egyszerûen nem megy. 3*2 parancsnoki állást kell elpusztítanom.
valami taktika? tankok nem érnek semmit sem, se Natasa, talán a kopterek... annyira felvan szerelkezve védelemmel, h csak na. remélem utolsó pálya

BiG G
szia, talán igen, de elég lassan :(

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

szesztek...ati radeon 9600 - amd athlon 1700 mhz - 768 ram- menne ezzel a konfigurációval a játék?
Jani21
http://www.ea.com/redalert/premier/

Akkor mégegyszer..
Ha valakinek a Premier Edition van meg és igényt tart az 5 exclusive map-ra, akkor azt mely oldalról tudja letölteni a kapott kód segítségével? A redalert3.com/premier -en nem találtam, de lehet én voltam a lúzer. :S
bon
Egy MÉG-et (ha jól emlékszem így hívják a központi épületett) küldjél a szigetre.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

BiG G
Jim már mondta az okosat, kellene oda sputnik elõbb <#bohoc>

megveszem eredetibe is szerintem

Amúgy nekem kurvára bejön a játék mindjárt végigviszem a szovjetekkel<#worship>

A másik topicba pont ezt kérdezték most:<#smile>
LINK

Irány a wareztopik!
Prince23
Mikor legyõztem Hrukovot mindig kilép a játék... ötlet?

Köszi szépen az infót, én is segédbillentyûvel szarakodtam, de ezek szerint rossz helyen keresgéltem :)
csak a földre kattintassz mikor tennéd le és húzod valamelyik irányba az egeret, ennyire egyszerû
Esetleg elfoglaltad a szigetet? Mert csak úgy nem tudsz odatenni épületet.

Eddig csak az orosz 1. küldetést csináltam meg, ahol gyalogosokkal kellett bevédeni egy szigetet, talán Leningrádot, sz'al fogalmam sincs :-)

Esetleg CTRL+nyilak ? :-)

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Jó, hogy eszembejuttattad, hogy kell elforgatni épületet? :) Biztos nem túl bonyolult, de eddig 1× jutott eszembe, hogy jó lenne és akkor nem sikerült és most eszembe jutott :)
Esetleg elforgatva ?

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Prince23
erre már gondoltam én is. sajnos a terep nem sikszerû, mélyedések vannak benne, és csak oda engedné, h teleptsek ércbányát:(

a sputnik telepitését kipróbálom majd.

nem azért nem teheted oda, mert van valami tereptárgy alatta? mintha valami oszlop lenne ott...

próbáld meg mellé rakni
Ilyenkor nem kell telepíteni egy sputnikot a közelben??
jó kérdés :D
Prince23

Miért nem tudom letenni az érécfeldolgozót? a többi szigetre tudok, csak itt nem ?:( kurvára nem értem az egészet... épp befejezném a küldetést, de itt van egy bug

A premierhez a mappokat melyik oldalról lehet letölteni? Amit ír a fecnin, azon nem tudom, hogy hova menjek.. :s

Thx
ez olyan, hogy pont néztem az új FIFA-t, hogy rá van írva a borítójának elejére, hogy a játékhoz internet kapcsolat szükséges...

ezzel jár, ha valaki új játékkal akar játszani
Narxis
Hát én se veszem meg, annyit nem ér... de el lehet vele szórakozni. Annyit kijelenthetek, hogy többet vártam, de valamit azért csak kaptam... jó videok, szép, bár giccses grafika.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Balumann
Akkor inkább úgy mondom, hogy nem biztos, hogy aki eredetiben megszerzi csak olyannal szeretne játszani akinek nem eredetije van. Amellett meg ha rájönnek milyen jó mégis így LAN-ban, jobban megismerik a játékot COOP miatt, még sokan megvehetik (esetleg késõbb, ha lejjebb megy az ára, vagy majd következõ részt). Szvsz többet veszítenek ezzel (vagy tényleg nem sikerült olyan jól ez a rész?)

Szerintem teljesen logikus lépés az, hogy netes azonosítástól függõvé tették az üzemmódot. Szerintem azoknak a száma, akiknek bár van 2 eredeti red alert 3uk de azért nem tudják kipróbálni a coopot, mert nincs netjük igencsak kicsi, megkockáztatom, hogy közel van a nullához. A warezosokkal pedig nyilván nem nagyon foglalkoznak EAnél sem. Talán majd jön rá egyszer valamilyen törés....
mert pl az EA kitalálta, hogy aki így akar, az igeni vegye meg :D
Balumann
De ha ott vannak lanon, miért akarnának neten keresztül játszani vele...?

egyik géprõl meg lehet osztani a lanon keresztül a másikra a netet, szóval a második az hülyeség
Balumann
Jah de sok helyen lakáson belül is van több gép, és akkor 1 játékot használva szeretnének játszani (nem fogják 2-3x megvenni ezért), vagy vkinek nincs nete és átviszi másikhoz a gépet, hogy LAN-on tudjanak játszani (mégha mind2-nek eredetibe van), lan-nak is meg van az elõnye.
Arról nem is beszélve, hogy ha jó (ki tudják próbálni), többen úgydönthetnek hogy megéri megvenni ez miatt.

Nem logikus szerintem egyáltalán ezt a lehetõséget kivenni.

Nézz patchnoteokat is, inkább arról van szó, hogy nagyon sûrûn dobálják ki a patcheket a legapróbb dologra is ahelyett, hogy várnának, amíg összegyûlik egy rakás hiba és egybe kijavítják. Szerintem ez igazából jó dolog :)
Pontosan. Azért nem lehet LANban coopolni, hogy ne lehessen warezzal csinálni akár hamachin keresztül.
Általában ahol hálózat van ott net is van, szóval elég egyszerû megoldani a dolgot... Na persze ha eredetije van az embernek.

A ruszkiknál más szigetre bázistépíteni MÉG-gel lehet, vagy kisebb bázisféleséget asszem Szputnyikkal.
Narxis
Szerintem azért, hogy ne warezoljunk, mert hálóba warezzal is lehetne tolni de ha már netre megy akkor eredeti kell.. :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BiG G
nyersanyagkutató :DDD

Sil3nt
kikepzes reszet nem, eddig mident megtalaltam, csak itt okozott gondot...

rage
1., felteszed az 1.03-as patchet, de csak ha eredeti a játékod

vagy

2., Menj be ide:
C:\Windows\System32\drivers\etc\

És itt a hosts nevû kiterjesztés nélküli fájlt nyisd meg valamilyen szövegszerkesztõvel és tedd bele az alábbi két sort a végére:

127.0.0.2 servserv.generals.ea.com
127.0.0.2 mangler1.generals.ea.com

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

légyszi ird már le hatodjára is a megoldást.. köszi

Gondolom ez a egyik ruszki pálya...

Gyártatsz a hajóknál...ilyen...ööö meg nem mondom mi a neve, talán helyõrség?

Na, oda mész a szigetre, ki irtasz mindenkit, oda viszed ezt a helyõrség akármit, ki bontod, és építheted a bázist.

ja persze ez csak a szövetségesekkel
miért nem csináltad meg a kiképzést? -.-

átviszed a nyersanyag kutatót, vagy miaz, és helyõrséggé alakítod
Sil3nt
sziasztok

egy masik szigetre hogy lehet terjeszkedni?

rage
Ez pont azt javítja, amit a host-ba beírt local addressekkel házibarkács módon már sokan javítottak :)

Azt hiszem a patchben más nincs is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

grebber
Kijött az 1.03-as Patch

Mi van wazeg ennyire gány lett alapból?

Next PC upgrade: 2022

most mar jo.... nemtom mi volt veleXS

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

nekem bejön
keresd ki a saját fórumokban
hype!
offtopik nem jön be.
Szoval mit kö csinálni start feket képernyös hibával...?

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Balumann
Ezt én sem igazán tudom megérteni, miért hagyják ki a LAN-t, fõleg COOP-nál. Mindent jót sikerül vmivel elrontaniuk, vagy kihagyni valamit amivel jobb lenne...