Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Érd: 555-666
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Aki átbasz, az basszon b-t is!
õ ezt hitte
nem baj ha volt már téma, ez a topik nem arról szól, hogy vki vmit megemlít és akkor másnak már nem szabad
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Elég, ha visszaolvasol, volt már téma.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Pár év múlva feltünt hogy télen nincs gólya, de gyerekek mégis születnek... Akkor sokk ez, egy 4 éves kölyöknek 😄
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lehet h tényleg az lettem volna? <#buck>#buck>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
azt mondták kis elefántok. Ha mind megeszem én is egy nagy elefánt leszek.
Persze befaltam, hogy mondhassam rohattul nem lettem elefánt.
De legalább megettem a levest !
Lányomon a napokban próbáltam ki. Nem túl jó evõ, pláne a levest... De mûködött 😊
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ez a büdös nagy igazság<#eljen>#eljen>
biztos ismerik páran a gyerek wc ülõkét(vagy hogy hívják), ami igazából a sima ülõkére helyezhetõ, és szûkíti a lyukat, hogy a kölök ne pottyanjon bele. szüleim éppen szoktatták nõvéremet wc-re, és hát ezt is használta. elsõ alkalom után dolga végeztével boldogan rohant ki, hogy már nem kell neki, anélkül is megy. másnap még boldogabban rohant ki a nagy dolog után, és közölte, a másik ülõkére sincs szükség már, anélkül is megy simán<#wink>#wink>
a karalábéról azt hittem, hogy karabéla.
szüleim kajázásnál különféle savanyúságokat adtak, és mindig megkérdezték, hogy: "csíp ez?". így jó pár évig nálam a "csipesz" egyenlõ volt a savanyúsággal<#vigyor2>#vigyor2>
még a 90-es évek elején, amikor ez az ufos korszak beindult, különbözõ újságok és magazinok jelentek meg, és mindenki földönkívüli lázban égett. a házunkban fa lépcsõk vannak, és ezek ha teljesen csend van, elkezdenek recsegni, meg néha nyikorogni, oylasmi hangot adnak, mintha valaki mászkálna rajta. mi meg jó ideig attól rettegtünk, hogy egy idegen lakik a padlásunkon.
óvodásként azt hittem, hogy minél nagyobb leszek, annál jobb lesz az élet. hát tévedtem...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"