Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkoriban nagyon nem volt gyakori név). Tökre meglepõdtünk mindketten, mert kiderült hogy a srác is azt hitte hogy az egész világon csak õ egyedül Ádám. 😄
Aki átbasz, az basszon b-t is!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
meg hogy a Földön a felhõkön az ember tud járni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(tudom, en vagyok a maradi fa$z, de nem ertem na...)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
és ez menyivel gyengébb mintha a motortérnél lenne?ott én több értelmét látom,mert ott nagyobb nyomással jön a gáz,mint hátul(szerintem)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
D:

még gondolkozok mit hittem...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"