1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?

Irhattok félrehallásokat is.
  • Takimate
    Végigolvastam végre !! HUH..
    Na akkor gyorsan ami eszembejut:

Alice csodaországban bakelit meselemez! Nagyon féltem tőle !
    Kis Mukk rádiójátéktól mégjobban.

Lefekvéskor mindig kaptam egy kanál mézet. 4-5 éves lehettem. Egyszer dédimnél aludtam falun, és ő nagyot-hallott. Legalább 2 órát vergődtem halálfélelemben, hogy kapjak mézet. Ki se mertem kelni az ágyból. Végül fölkelt és adott !

Másik .. 8 éves körül lehettem. Tetanuszt kellett kapjak. De én az orvosi rendelőből hazaszaladtam a francba ! Marha nagy hősnek éreztem magam, mert még a portás sem tudott elkapni. Aztán otthon a parától elkezdtem belázasodni. Azt hittem meg fogok halni ! És már bőgve kértem anyámat, hogy menjünk vissza. Visszamentünk. A dokik már összepakoltak, de a kedvünkért visszajöttek és belevágták a seggembe a szurit.

• Timbo
    ez a jó ebben a topikban :D vki a gyermekkoráról mesél vki pedig most éli meg azt :D...
  • mama2
    Én is úgy vagyok ahogy Mike. Azért is alszok lámpánál, meg tévénél.
    De azért néha így is rettegek. Például, ha megvárom hogy lekapcsoljon a tévé(mert be lehet állítani, hogy mikor kapcsoljon ki), és ha megvárom hogy lekapcsoljon, akkor a tévé képernyöjén a fény miatt olyan mintha egy szellem arc jelenne meg, pedig csak a lámpa az. Mindig félek odanézni, hogy kijön a tévéböl, és a halálba visz, vagy csak simán megszólal.
  • Beast Machine
    "prokofjev - peter es a farkas"

Húúúú te, annak készült rajzfilmfeldolgozása, attól én hogy féltem mindig - faszán német szinkronnal láttam, de a 3 vadászt benne nagyon szerettem:D
  • bujcsik555
  • dogfish
    lolz, mekkora topic!

nemelyiken besirtam

en amikor kicsi voltam es meg rozsaszin buborekban eltem es kemleltem e kegyetlen vilagot, teljesen be voltam fosva farkasoktol... igen, konkret felelmeim voltak, hogy megtamad egy farkas bp kellos kozepen. komoly, mi?
    a felelmem oka: "prokofjev - peter es a farkas" c. lemeze.

off

valaki emlekszik meg a lemezre? sima bakelit, egy lila tokban. es peter all a fa tetejen, lent meg a farkas. raadasul ptrer macskaja is ott van, es olyan felelmetes nagy szemi voltak :c

on
  • Mike
    szerintem meg annyira nem vicces :(
    másrészről simén nem fosnál a kutyhústól, nem is tudnád, hogy az
  • Mike
    biztos anyukád is fél a kutyáktól
    tartsatok kutyát, először vmi kis termetüt
  • Prank
    - volt egy dokumentumfilm talán izlandról, ahol lávákat meg gejzíreket mutogattak, a narrátor meg épp mondta, hogy ez itt a világ vége, én meg elhittem és anyámnak is mondtam, hogy egy dokumentumfilmben bemutatták a világ végét...
    - a kádból csak akkor mertem kihúzni a dugót, amikor már kiszáltam belőle, hátha kinyúl valami a lefolyóból és hozzámér vagy leránt...
    - azt hittem, hogy a patkó a lónak egy testrésze...
  • V43 1105
    Vitzes -.-'
  • Dodo55
    Én szerintem most is fosnék a kutyáktól, erős a gyomrom, de szerintem a kutyahús azért meghajtaná az emésztőrendszerem.
  • V43 1105
    Hát nem tudom -.-' kiskoromban fostam kutyáktól, lehet onnan maradt:D
  • Dodo55
    Nem hiszem, hogy egy kutya képes lenne átjönni 5 ajtón keresztül, amik közűl 2 kulccsal nyílik.
  • V43 1105
    Ti alváskor nem szoktatok parázni mikor sötét van? XD Pl. hogy bejön valami baszott nagy harapós kutya ? :S me én ige' :S azért szoktam jól betakarózni XD 2 pléd, 2 paplan xD legalább nem fázok :P
  • Molnibalage
    "mi a fenéért köszörüli valaki a F*SZÁT...."

Ez kész...
  • bardocz
    fú de utáltam ezért nagyanyáméknál aludni:D úgy horkoltak,hogy amúgy sem tudok elaludni rendes időben,de ez még egy lapáttal tett rá:D
  • whiskeyman
    hú, még nagyon régen a mamszimmal aludtam...
    Mámikám néha fújtatva aludt...halkan kezdte, majd egyre hangosabban, aztán elhallgatott...aztán megint hangosan és így váltogatta :D
    nagyon be voltam szarva, azt hittem, hogy valaki ott áll mellettem és néz...nem gondoltam, hogy az öreglány szuszog :DDDDDD
  • Shortstop
    detto :)
  • akyyy
    viszont a teknőstől féltem ám:D
    http://images.netbag.hu/20070605/13524436106.jpeg

szerk.: nah jó aki akarja nézze meg de inkább nem hagyom bent:D
  • Ben C
    Az űrgammákban lévő Drakúfoktól is féltem :D
  • Mike
    te szegény...
  • akyyy
    jaja:D kiskoromba hogy szerettem. pedig előbb néztem arrol egyképet és kicsit félelmetes:D de én nem féltem tőle, emléxem hogy szerette ha a füle tövénél vakarjuk meg
  • Mike
    akkor az a Végtelen történet
  • csgery
    Éneklésről cask annyi jut eszembe, hogy még oviba jártam, amikor egy számot hallottam, és valahogy abból jött le nekem, h : "Avinda bónusz a vammin gódusz" ... és én azt nyomtam, egy ideig:D
  • bardocz
    heh,én most is gyorsan jövök ki a ház pincéjéből,amikor lekapcsolom a lámpát:D mert úgy van megcsinálni,hogy amikor lekapcsolod,akkor látod a két sötét folyosót,és fel kell jönni a lépcsőn,na én ott nem tudom mitől,de parázok,és gyorsan jövök fel ha nem látnak:D ha van valaki már is ott,akkor nem parázok,és régen ugyan ez volt a szemét levitelével is:D de ott már bátran eljövök:))
  • Ben C
    Heh :D Jó topik.
    Adott egy négy emeletes társasház, az alagsorban közös pincével. Egy hosszú, kanyargós folyosó, amiből mindenkinek a saját kis helysége nyílik. Rettenetesen féltem oda bemenni, mert szentül meg voltamgyőződve arról hogy ott van benn a Minotaurusz.
    Egyszer a hugommal lenn szánkóztunk, vagy 6 évesen, és elkezdett felmenni a gyereksereg, csatlakoztunk mi is hát, bevittük szánkóink. Valahol a folyosó legvégén van a mi helységünk, és sokat pepecseltünk a zárral. Olyan sokat hogy kívülről ránkzárták az ajtót. hát én majd meghaltam a félelemtől :D
    Érdekes dolgok ezek, most már kb 13 év múltán tudom jól hogy nincs minotaurusz az alagsorban, mégsem jó érzés bemenni oda.
  • N o N a m e
    ezt én is énkeletem kiskoromban :D
  • csgery
    :D
  • z0ty #442
    Simán. -.-
    [SEGÍT]
  • gyuri12
    kiskoromban etettem a magnót ropival,mert azt hittem,hogy megeszi
    (ott raktam bele a ropit,ahol a kazettát kellett volna)
  • ColdFire
    furcsa dolog a halál, belegondolni sem merek, hogy lehet az, hogy megszünök...
    ez leírhatatlan, hmm...
  • bardocz
    mondjuk néha én is inkább kiugranék az ablakon,amikor anyám nem értimeg,hogy kurvamind1 mikor veszek magamnak zsemlét a boltban,fél3-kor,vagy este nyolckor,és hogy az kurvára de friss,és azért kemény a külseje :D
  • akyyy
    Én kiskoromba mindig meg akartam szökni az oviból:D Lentebb írtam is mikor gödröt ástam:D
    A kerítés ilyen függőleges volt és irigykedtem azokat az óvodákat ahol rácsos volt mert ott ki lehetett mászni:D

meg van az a fantáziafilm, nemjut eszembe a címe hirtelen, abba van egy nagy kutya, ami tud repülni... felnéztünk az égre, felhős volt, és az egyik hasonított rá és elkeztük orditani az ovoda közepén hogy fánkóóóór D:DDDDDDDDDDDDDDDD
  • gyuri12
    váááááá:A:D:ASD:ASDASDDASdasd
    itt röhögök fél órája:D
  • csgery
    Ez még a jobbik eset:D
    Mi régen mindig kinnvoltunk srácokkal (kb 8 évesen) az utcán és a fák ágai ahogy lengtek a szélben összevissza, azthittük hogy UFOk vannak a fán...XD és nem mertünk kimenni csak fényes nappalXD
  • bardocz
    engem meg mindig is érdekelt hogy mi van a halál után:)
    kiskoromban becsuktam a szemem,és megpróbáltam meghalni hogy milyen is lehet az valójában:D de nem tudtam meg :D
  • Dodo55
    Igazából az van, hogy tudom, hogy ha meghalok, akkor annak semmi értelme, mert utána soha többé nem tehetek semmit, és semmiről nem fogok tudni, tehát tényleg szó szerint megszűnik a világ az én szemszögemből.

Ezért is úgy vagyok, hogy soha nem lennék öngyilkos. Sok helyzet volt már, amikor legszívesebben meghaltam volna, de nem úgy, hogy örökre, hanem csak ideiglenesen, hogy aztán amikor elrendeződött a dolog, akkor visszatérjek.
  • Mike
    najó, akkor úgy mondom, nem mindeki félti
    meg a fiatal hímek sokmindent bevállalnak, amit aztán korosodva már nem
  • bujcsik555
    hát szerintem a haláltol valamilyen szinten mindenki fél. régen én is attol fostam hogy ha meghalok akkor utána örökre azt fogom érezni hogy meghalok. remélem értitek mit akartam ezzel mondani,mert én már nem értem:D
  • Dodo55
    Igazából én a haláltól mindig is féltem, most is.
    Gyerekkoromban azért, mert azt hittem, hogy halálom után is megmarad a tudatom, és örökre egy nagy feketeséget fogok látni.

Aztán mióta felfogtam rendesen, hogy mi az, azóta meg féltem az életem, mert sok dolog van még, amit még meg szeretnék tenni, vagy megélni, mielőtt meghalok.