Gyermekkorunk tévhitei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
Régen azt hittem ,hogy minden fekete fehér volt csak a világ is átalakult szinessé a filmekkel együtt..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Attila8805
Nekem kiskoromban aztmondták a szüleim hogy ne kancsítccsak mert ha véletlenül hátbavernek úgymarad a szemem<#nevetes1>
És ha egy másik gyerek kancsítottt megkérdeztem anyukám hogy akkor most õt hátbaverték vagy mi?XD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Goruck
rakétalámpádat láttam a "Hogy néz ki az asztalod?" topicban 😊

MIÉRT CSAK A MÁSODIKOK VAGYUNK A TOP10ben ??pedig sok a komment...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

ColdFire
az is egy megoldás ^^
csak 1. emeleten van a szobám 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Goruck
betolod a szobába a motorod és világítasz 😄

Olcsy
:SXD

schrank
nekem errõl az jutott eszembe hogy amikor bevonultam azt mondták kedden hogy hétvégén hazamehetünk és így fogadásból nem szartam szombatig amikor kiderült hogy én leszek a hétvégén az aleccségügyeletes úgy hogy a kecske is jóllakott meg a wc-t is teleszartam <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ColdFire
nálam is joyon világítanak kék ledek, meg rakétalámpa is kék, ez a 2 megy.
és még jól is néznek ki együtt, mert ugyanolyan színük van😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Goruck
*befogta

bujcsik555
azt -_-

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Goruck
egyszer nyaraltunk Balcsin és elsõ éjszaka nem tudtam aludni(szokásos idegen helyen elsõ éjszaka) végre elaludtam és egy szöcske ugrott a homlokomra úgy megiedtem...bmeg, 3napig nem mertem bemenni a szobába...mert nem találtuk meg reggel a szöcskét

öcsém félt mindíg a legyenönis milliomos végén a "csúnya-hang"tól, már ahoz volt állítva az óra és akkor mindíg elrohant az asztal alá és megfogta a fülét és sírt 😊

schrank
és a vakvágányról mit hittél hogy ott szállhatnak fel a vonatra a vakok <#hehe>

Olcsy
LooooooooL!XD

bujcsik555
Ja meg mikor unokatestvéremnek mütötték a vakbelét azt hittem van valami szem a hasában ami megvakult

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Olcsy
Én így is úgy is el tok aludni...XD

xy21
Égbõl pottyant mesék?! XD

Goruck
nem 8 napos?
najó ennyit a témárul!!!

én mai napig nem szeretek teljes sötétben aludni, nem félek, csak nemtudok elaludni

bujcsik555
Én kiskoromban egy szoborrol ami egy fáklyával fut mindig azt hittemhajszáritó van a kezébe(merhogy a láng a feje felé állt) 😄

Meg ugy 8 éves koromba azt hittem hogy faterom egy ferrarit vett ,mert az audink piros volt.

A faterom sokat járt/jár németbe, és mikor a telefonba beszélt németülmindig azthittem beteg vagy valami baja van.

Ovis koromba haverom báttya megszivatott hogy ha a matchbox-aimat nem adom neki rámküldi a mókárokat. Fogalmam nem volt mik azok de 2 hétig nem tuttam aludni.

Egyszer láttam ugy 5 évesen egy kinai komát és azt hittem huzogatta a szemét is ugymaradt, azért áll neki ugy

nem vittem haza xD,8 éves voltam mikor mütötték
inkább térjünk vissza az eredeti témához XD

Goruck
akkor te menõbb vagy, én nemis tervezem a jövõbe jól megvagyok nélküle

schrank
azé jó a nõnek mert "állítólag" sokáig bírod mert "állítólag" érzéketlenné válik de ebbõl adódóan "állítólag" te szinte semmit nem fogsz érezni és ne hogy már csak õ élvezzen <#hehe>

ColdFire
😄

Tinman
Álom édes álom... jó is volna. Higénikusabb + nõnek is jobb.
Sajna nem vagyok jew :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

schrank
és hazavihetted ? vagy a sebész bõrjakóra "gyûjt" <#hehe>

Tinman
Lassan 29 és még csak soha ki sem próbáltam <#bee1>
"Kissé" büdös, hányok a dohányos leheletû emberektõl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kas123
Én kiskoromban azt hittem, hogy régen a világ fekete fehér volt :$, mert a régi filmek is fekete fehérek voltak :$.

schrank
legalább ne a körülmetéltek oltanák le fitymás fórumtársaikat <#ejnye1><#hehe>

nekem fitymaszükületem volt és körülmetéltek xD
jó ez igy szerintem!!!

Tinman
Elõtte gatyádat is told le, vagy ne... <#hehe>

passatgt
volt az mtv-n valamilyen gyerek mûsor amikor fehér sátorban voltak vagy valami ilyemi, azt utáltam kb ennyire

Goruck
miért úgy kell?<#wow3>

ColdFire

N o N a m e
xD

nem is tudtam 😄
schrank
nektek mikor mutatták meg hogy felhúzott bõrrel kell pisilni ? mert nekem tegnap <#vigyor5>

Én miskolcon a gyõri kapuban lakom és tölünk kb 1 kilométerre van a Békeszálló ami tele van cigánnyal,és este mászkáltak mifelénk,és amikor én feküdtem az ágyámban õk lent hangoskodtak énekeltek meg orditoztak,bevoltam szarva és sprint át anyámékhoz,és ott aludtam náluk mindig xD
meg volt néha szerenád is és attól is be voltam fosva nagyon,akkor is spuri gyorsan muterékhez és biztonságban éreztem magam ott 😛 XD

Goruck
én sokáig azthittem h a 'fizet' igét úgy írják-mondják h füzet, akkora csalódás volt...😞

Goruck
😄😄

Mike
jaja
a takaró mindentõl megvéd
negem banyától, másokat zombitól, malactól 😊))

ellenben ezt az orra elõtt beöltözõsdit öcsémmel is eljátszottam: fejemre tettem a türülkozõt, õ meg ettõl fosott ezerrel 😄D

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kicsikiraly
Ja meg a másik, nagyon pici koromban este szülõktõl elköszönés még puszival ment (3-4 éves lehettem) és hát estefelé a férfiember borostás, és amikor apámtól elköszöntem rászóltam: "te apu, borot kéne válkoznod" xD

DFTBA &#3232;_&#3232;

ColdFire
én wcbe nem mertem bemenni, met azt hittem egy csontváz ül ott, és olvassa az újságját :Ccc

Én meg régebben anyámmal mentem vmi cipészhez vagy mihez és "forgókapu" volt ott,tehát nyomni kellet magad elõtt az meg forgott és ugy mentél be a kapualjba,nah mind1 nem is,hanem amikor bementünk az udvarra nagy sötétség,fejünk fölött vmi épület,felmentünk a lépcsõn a cipészhez és én valamiért nyivákoltam és anyám azt mondta hogy itt van ebbe az udvarba a Krampusz(!) és el fog vinni ha nem leszek jó!
kb 1-2 hét mulva mentünk vissza a cipészhez és ugy be voltam szarva hogy egy mukkot sem szóltam,még levegõt is alig mertem venni,kb 2 évig voltam beszarva ettõl a helytõl,pedig csak 1x vittünk oda valami cuccot xD
még most is kiráz a hideg attól a helytõl 😊)

akyyy
vigyázzá mert meharap a BÖ😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ColdFire
zászló helyett lászló, és fordítva is... :Ccc

Goruck
beszarok, annyi ismerõs dolgot olvasok😄

régen féltem a WCn ülni mert láttam a TVbe ha WCbõl kijött egy kigyó és féltem h megharapja a....az én kígyóm 😄

Kicsikiraly
ez nemrég történt, tavaly elõtt ha jól emlékszem, tehát nem annyira gyerekkori, de horvátországba leérünk, elsõ nap, jóidõ, bemegyünk a vízbe, apám szól hogy forduljak meg, fényképez erre vmi nagy csípés a vállamon, odanézek medúza úszik elfele, hátamon meg nagy vörös csík. másnap nem nagyon akartam bemenni a vízbe, de estefelé csak bementem, úszok-úszok, erre megint megcsípett egy 😄 azóta oda nem mentünk többet 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

akyyy
nekemis😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

régen pingvin helyett azt mondtam, hogy pingving. ingyen helyett- ingem. hal helyett-kal. a kutyára meg azt mondtam, hogy BÖ!
#199: mi motorhangot adtunk. 😄

akyyy
nagymammámék a hegyen a pincesoron, nem messze a miénktõl volt egy olyan pincfe ami háromszögalakú volt, és láthatóan messze voltak tõle a többi pince. nem nagyon, de pl két kocsi simán befért volna mindkét oldalára.

szóval mindig féltem ott elõtte elmenni mert azt hittem ott is boszorkány lakik-:😄

Mike
egyszer apám az orronk elõtt öltözött be télapónak, visítva menekültünk elõle az öcsémmel 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

xD
ilyet mi is csináltunk