1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
gyuri12 #510 ezt én magam is átéltem(átélem) sőt,manapság már magamtól bizonyos gondolatok hatására is előtudom hozni!
eszméletlen rossz dolog,ebben igazad van... -
Dodo55 #509 Velem is volt ez a kicsinek érzem magam dolog.
Utoljára pár éve volt, éjjel felébredtem. Előtte nappal elég sokat szenvedtem, hogy egy program betöltsön egy listát egy combobox(lenyitható lista) vezérlőelembe. És komolyan mondom 5 percig ott láttam magam előtt a comboboxot 3 elemmel megtöltve bazi nagyban, és aztán rájöttem, hogy ez a valóság, és az nem is lehet ott, erre eltűnt, és elmúlt a szar érzés.
Ez nem vicc.
Amúgy ha ilyen van, akkor ha nézek egy helyre egy ideig, akkor összeszűkül a látóterem, és olyan, mintha rázoomolnék, ha meg becsukom a szemem, akkor meg olyan érzés, mintha valami bazi nagy felbontásra váltanék, amit nem bír a monitor, és minden olvashatatlanul kicsi rajta. A régi 15"-os GoldStar monitorom simán vitte a 1600 x 1200 felbontást Win95 alatt, csak alig tudtam visszaállítani, mert 1mm magasak voltak kb a betűk. Na kb olyan érzés. -
nekem meg olyan volt,hogy fekszek az ágyba,és mintha mozogna velem minden,meg megforog az ágy,meg ilyenek,tök jó érzés:D meg sokszor álmodtam olyat,hoghy zuhanok,és mindig becsapódás előtt keltem fel:S olyankor tök jó bizsergő érzés volt a hátamban,rengetegszer álmodtam azt,hogy leugrok a galériáról,és 5-10 sec-ig zuhantam,pedig nincs 3 méter magas :D -
repülés dolog: szoktatok álmodni olyan dolgokról amikor álmodban vagy,és tudsz repülni?De ez a repülés nem olyan mintha most elsőnek repülnél és szenzáció lenne,hanem mintha te ezt elsajátítottad volna,teljes testedben átérzed a feelinget,koncetrálsz hogy felemelkedj majd befeszíted a tested és elkezdesz repülni,és olyan érzés kerít hatalmába amit eddig nem éreztél,és ez gyermekkoromban is volt és évente 3-4szer álmodok ilyet,vki nekem azt mondta hogy ez vmien változtatást akarsz elérni az életben...(álomfejtés) Na on:Kistesóm amikor pici volt és már kezdett beszélni akkor azt mondta a számítógép helyett hogy számítítógép,meg a peugeot(pözsó) helyett pezsó:D -
nem léptem ki a testemből
egyszerüen azt álmodtam, hogy tudok lebegni, falon mászkálni, meg nagyokat ugrani
nem asztrálsikon
-
azt hittem hogy a föld lapos de ez már nagyon régen volt -
szegény :( -
de ha tudat nelkul teszed ezt, marmint hogy repulsz/kilepsz a testedbol, akkor azt hiszed hogy testel repulsz :D
mondjuk nemtudom hany evesen voltak ezek :D mármint neked...ezek a repülési órák :D
bár én ebben nem hiszek :D de majd nyitok egy topicot mondom...ha nincs...
de hogy ne csak OFF legyen :D
Nekem vol olyan hogy mikor lefekudtem nem mertem kirakni a takaro alol a labam mert feltem hogy megeszi valami szorny:D es ugyan igy az agyrol lerakni.... bááár ezt hamar kinottem xD :D -
le kellett volna vágni :)))
na jó, nem -
tévedés, nem test nélkül röpködök, hanem testtel -
az nem volt ilyen vicces hogy a z orvosok 4 oráig mütötték mire féligmeddig helyesen állt -
De már álmomban is milyen baromi koncentráció kellett ahhoz, hogy egyátalán megemelkedjek. :C -
nem egészen, de majdnem:) majd nyisson valaki egy topicot vagy majd en nyitok kesobb :) ... De en is csak annyit tudok leirni amit olvastam...nem vagyok egy professzor :D xD -
egyébként engem is,de én úgy tudtam az asztrálutazás az előző életek megimerése.
-
Engem érdekelne. -
lehet hogy asztrálisan utaztam, de jó. és tök ingyen :) -
Ez olyan mint egy kukac XD -
a kép kimaradt: -
kicsi OFF
nem akarok hülyének látszani...de olvastam könyveket mint pl.: Richard Webster - Asztrálutazás , Dr. Bruce Goldberg - Asztrálutazók kézikönyve , Joe H. Slate - Testelhagyás. Igen... hát érdekes és vicces könyvek ...de poén ilyeneket olvasni :D
azért mondom ezt mert hasonlo dolgok vannak leírva amit itt leírtok... alvás előtt is főleg gyerekkorban. ha valaki érdekel elmesélem :D xD
OFF vége -
Korházrol eszembe jutott még valami. Szalokon voltunk a tisza-tónál, és valtak azok az ehhez hasonlo csuszdák.Az egyikröl tulcsusztam a végén és 5 métert repültem. A kezemre estem és az a könyökömnél szétugrott és eltört, a felkarom szilánlkosra tört és a felénél átfordult a csont.Kb igy
Állt a kezem. 2 honapig gipsz 6 honap gyogytorna utána . egy évig nem tuttam aludni,mindig a kezemképejárt a fejembe. Az orvosok azt mondták ilyen cdunyatörést még nem láttak
-
repkedni és is szoktam,de csak kb.2 méterre a földtől.magasabbra nem megy. -
Ilyenekt még most is szoktam álmodni. -
én álmomban mindig röpködtem, és hatalmasakat tudtam ugrani
mindezt fű nélkül :))) -
Kis Mukktól én is féltem -
De lehet hogy nem egyröl beszélünk. -
igen, ilyen velem is előfordult -
Nekem a korházban volt ilyen érzésem fekszek az ágyon, nézem a plafont, de olyan érzésem van, mintha zuhannék ágyastu és távolodna a plafon. Szar volt nagyon. -
nekem még mostanaban is nagy ritkan van de regen sokszor volt, ugy ereztem mintha zuhannek, meg forognek kozbe, es nem birtam ellene tenni semmit, rohadt szar -
fogalmam sincs, nem vagyok neurológus.de sztem sok gyereknek van ilyen.nálam este lefekvés után volt,és néha hosszú ideig tartott.olyan mintha vagy nagyon kicsi lennél,vagy a tér lenne körülötted hatalmas.
esetleg tudod mi lehet? testen kívűli élmény
-
Testen kívüli élmény.
-
de ez mi ???!!! -
eszembe jutott még egy, ovis koromban biztos voltam benne hogy ha lábujhegyen futok akkor gyorsabb vagyok mindenkinél, ezt az ovistársaimnak tudományosan is bebizonyítottam :)
és biztos volt az is hogy sebezhetetlen vagyok, halhatatlan és nem is vagyok ember.ebben ma már nem vagyok biztos. -
Volt egyszer egy olyan nagyanyáméknál voltunk nyáron unokatesómmal, na és volt egy nagy rakás fonal, meg ilyen szarok.Na én meg kitaláltam (speciel ez az én ötletem volt) ,hogy mi lenne ha a fonállal mindent összekötnénk mindennel és a legvégén meg a kilincshez és milyen jó lesz mikor benyitnak és minden borul... :D na igy is lett.. csillárhoz, vázához képhez fotelhez, szal mindenhez amihez lehetett.. a végén már meg se lehetett mozdulni mert mindent a fonal boritott. Nem kicsit lettek rosszul az ősök mikor meglátták h mit műveltünk. Pókhálózásnak hivtam. :D -
Ja és a legfontosabbat ne felejtsem !!!!!
Menekülési tervet ugyan már nem készítek, ...
(első vagy utolsó kocsiba szállás)
(nyitott ablakok mellé állás)
...de a mai napig rossz érzésem van mikor a 2-es metró átmegy a duna alatt.
-
fú ilyen nekem is volt.baromira utáltam,főleg mert nálam sokkal tovább tartott. -
Nekem eszembe jutott egy. Féltem, hogy alváskor elfelejtek levegőt venni. Hamar elmúlt ez a félelem. :) -
Meg még 1 eszembejutott !
Volt valakinek olyan hogy úgy érezte ő egy kis pont lesz, és minden baromi távol lesz a szobában? Főleg a plafon ?
Ilyen zuhanásos érzés... Nem is tudom elmondani igazán milyen, csak hogy nagy furcsa és kellemetlen volt, és így 5-10 másodpercig tartott az egész... -
oltást én direkt vártam mert én voltam az egyetelen aki nembögött utána, mert már akkorra megszoktam a látványát,mert keresztapám cukrosés szurja magát -
JA és nekem is sok megvolt...
a középső villamos sínpár !
a rohanás a lépcsőházban !
WC lehúzás menekülés
mindenféle szörny sötétbe képzelése
fekete fehér TV: fekete fehér világ vizionálás
-
kesz horror a dolog, mi? :cc