Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ide jársz hazudni bázeeee?!<#vigyor>#vigyor>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
On: a Jézuskára mindig azt hittem, hogy õ a 30 centis réz madárdísz a polcról, és sosem tudtam, hogy ha már úgyis bent van a szobában, honnan a francból hozza az ajándékokat karácsonykor.
A flatolálásról azt gondoltam, hogy azért van hangja, mert a kiáramló gáz egy barnás kakaváladékbuborékot képez az ánuszon, és mikor ez kipukkad, akkor van a jellegzetes fingáshang. Most is beugrott az emlékkép az aranyos kis bubiról. 😮)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
KRESZ.
Gyermeki gondolokodásomnak teljesen logikus volt az a kérdés, hogy mégis honnan tudhatná bárki, melyik autónak melyik lámpája hol van, és mikor mit csinál az autós? Mikor megy csak simán, helyzetjelzõvel az úton, vagy fékez?
Ezért anno úgy véltem, hogy a KRESZ-vizsga nem áll másból, minthogy az ember megtanulja az összes autó hátsó lámpájának kiosztását. Hogy tudja melyik a féklámpa, melyik a tolatólámpa, melyik a ködlámpa, helyzetjelzõ, akármi, a fentebb említett, értelemszerû okok miatt.
Csodálkoztam is, hogy milyen okosak a felnõttek, hogy ennyi kocsinak meg tudták tanulni a lámpáit. (Persze ez még a szoc-érában volt, a nyugati 😊 kocsik számban messze alulmaradtak a keletiektõl.)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Tévhitekre nem nagyon emlékszem, de van néhány baromság, ami a gyerekkoromból ered. Például a ruhagomboktól való undorom. Régebben ÖKLENDEZTEM, ha nagyon közel kerültem ruhagombokhoz (ingnél túléltem, de azt ritkán hordtam). Ma már csak egy gyenge undorom van, öklendezni nem szoktam 😄 De a számba most sem vennék ruhagombot, mert valamiért számomra az undorító... -.-
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ReaL MaDRid x siempre
elszámoltam és csodálkoztam h még süt a nap meg minden<#vigyor3>#vigyor3>
Sosem felejtem el, egyszer felkeltem, átmentem a tök sötétbe és minketten ott voltak az ágyban, csodálkoztam hogyan lehet, hogy az ágy fele szabad volt és én kényelmesen elterülhettem...
(éppen valami csúnya dolgot csinálhattak, miközben átjött a kisgyerek (mármint én) és szépen elterült az ágyban)
Ja és nagyon féltem a sötéttõl mindig azt hittem, hogy néz valami és az 5 évvel fiatalabb kishugom kapcsolta fel mindig a villanyt a szobában. <#idiota>#idiota>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
nem néztél egy kicsit sok horroL filmet? <#idiota>#idiota>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mindig hallottam, hogy tüdõszûrés, és azt hittem, hogy akinek csinálják, annak levágják a nyakát, és beraknak egy szûrõt a tüdeje tetejénél a légcsõbe<#idiota>#idiota>
csórikám 2-szer is elment az utca végére 😄DDDD
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
omg meg vannak enyhe emlekeim nekem is olyan 5-6 eves lehettem, detto evvel oltottak szuleim(meg ugye probaltak finoman tavoltartani tolem az esetleges kinos beszelgeteseket) 😄DDDDDDDDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
1.) volt szerencsém egy Lada-rendõrautóba beülni a boldog 80-as években (akkor voltam gyerek) néhány haverral. Volt egy kapcsoló a mûszerfalon, amire azt hittem és mondtam is a többieknek, ha azt felkapcsolják, akkor még 100-al gyorsabban fognak menni. Sztem az a világítás lehetett, így visszagondolva 😛
2.) egyszer fából faragott puskákkal háborúztunk egymás ellen és az egyik srácnak vérezni kezdett a lába (valamivel felhorzsolta) Sokáig azt hittem, én lõttem meg!!!
3.) Ha a takaró alól felfelé kinn van a csuklód, akkor éjjel a vámpírok kiszívják a véredet!
4.) kamaszkorom hajnalán kiszámoltam, ha naponta 5mm-t nyújtok a pöcsömön, de másnap reggelig visszaugrik 3mm-t, akkor mire kijárom az általános sulit hatalmas dákóm lesz!!! 😄
5.) Egyszer az unokatesóm megszivatott azzal, h szappanos vízzel elõ lehet hívni fekete-fehér filmet! Meg is csináltuk és én hála az élénk fantáziámnak, mintha láttam is volna valamit a teljesen szürke kihúzott tekercsen 😛
6.) Rettegtem a bélcsavarodástól - amit szó szerint értelmezve magam elé is képzeltem!
7.) Még ma is elgondolkodom, h a rövidtávfutók a 100m-t, ami csak 9-10 mp, vajon egy levegõvel futják? Mert addig én is vissza tudom tartani a levegõmet!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
thank you for helping us help you help us all
:3
:3
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
jah van még almásunk is..de oda bemerek menne...meg van még dinnye is..oda is merek menni..😊meg alma is van mmég.
www.napisajto.hu
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.