Gyermekkorunk tévhitei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Jah. én még a babáktól féltem nagyon, meg amikor mittomén este mentem wc-re, sötétbe, mindig hátranéztem nem követ-e valaki😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

BaLeeX
Kicsit offtopic de a sok kikapcsolt elektromos kütyü is folyamatosan egy kis monoton alaphangot bocsájt ki. Emlékszem, mikor éjszaka áramszünet volt, kapásból felébredtem, mert túl nagy csend lett. Pedig csak a tv, video, dvd ment készenléti állapotban.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

mama2
Jah, és a mai napig, nem tufdok sötétben, hang forrás nélkül elalduni. Menni-e kell a tévének, mer az hang, + ég a éjjeli lámpa a fényforrás miatt:XD

mama2
Én kiskoromban azt hittem, hogy minden angol tud magyarul, mertamikor pl. a Forma 1-en, egy magyar beszél egy angolul tudó versenyzõvel, akkor annak a hangján szólal meg, aki beszélget vele. Csodálkoztam is, hogy de sok angolnak ugyan az a magyar hangja, mint aki mellette áll😄. Aztán egyszer csak , rájöttem, hogy leszinkronizálják, és éreztem, hogy megnõ az agyam kapacitása.XD. Amúgy +fav, jó ezeket olvasni😄.

Tinman
"Régebben volt egy film amelyikben Chuck Norris volt, és meghalt benne"

Ide jársz hazudni bázeeee?!<#vigyor>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

degenerator
mindig a szüleim azt mondták, hogy mosakodjak meg, mert piszkos az arcom, de én hiába néztem magam a tükörben, nem láttam, hogy hol. azt gondoltam, valami különleges röntgenlátásuk lehet.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

30Dani
Összelopkodja a lakásból :@@

thank you for helping us help you help us all

De szar!

On: a Jézuskára mindig azt hittem, hogy õ a 30 centis réz madárdísz a polcról, és sosem tudtam, hogy ha már úgyis bent van a szobában, honnan a francból hozza az ajándékokat karácsonykor.

Loál János
Hoppá, mégegy.
A flatolálásról azt gondoltam, hogy azért van hangja, mert a kiáramló gáz egy barnás kakaváladékbuborékot képez az ánuszon, és mikor ez kipukkad, akkor van a jellegzetes fingáshang. Most is beugrott az emlékkép az aranyos kis bubiról. 😮)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Fúde bollond vagy.

Loál János
Lááál. 😄

Loál János
229 új, htx. :-|

KRESZ.
Gyermeki gondolokodásomnak teljesen logikus volt az a kérdés, hogy mégis honnan tudhatná bárki, melyik autónak melyik lámpája hol van, és mikor mit csinál az autós? Mikor megy csak simán, helyzetjelzõvel az úton, vagy fékez?
Ezért anno úgy véltem, hogy a KRESZ-vizsga nem áll másból, minthogy az ember megtanulja az összes autó hátsó lámpájának kiosztását. Hogy tudja melyik a féklámpa, melyik a tolatólámpa, melyik a ködlámpa, helyzetjelzõ, akármi, a fentebb említett, értelemszerû okok miatt.
Csodálkoztam is, hogy milyen okosak a felnõttek, hogy ennyi kocsinak meg tudták tanulni a lámpáit. (Persze ez még a szoc-érában volt, a nyugati 😊 kocsik számban messze alulmaradtak a keletiektõl.)

z0ty
Írta valaki, hogy a delta zenéjétõl fosott. Én Jean-Michel Jarre Concerts In China Vol. 2 címû lemezével voltam így... Hallgattam és közben féltem. -.-

Tévhitekre nem nagyon emlékszem, de van néhány baromság, ami a gyerekkoromból ered. Például a ruhagomboktól való undorom. Régebben ÖKLENDEZTEM, ha nagyon közel kerültem ruhagombokhoz (ingnél túléltem, de azt ritkán hordtam). Ma már csak egy gyenge undorom van, öklendezni nem szoktam 😄 De a számba most sem vennék ruhagombot, mert valamiért számomra az undorító... -.-

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

akyyy
a 😄 szmájliból ered, úgy nevet, hogy nem birja eltalálni se a kettõspontot se a D betüt, hanem mindig melléüt!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hunbasser
egyszer kíváncsiságból elkezdtem számolni...kíváncsi voltam,hogy meddig tudok elszámolni,kétezernél meguntam 😄 rájöttem,hogy igazából addig tudnék elszámolni,ameddig akarok,vagy ameddig kedvem van hozzá 😊

ReaL MaDRid x siempre

akyyy
én mg azt is hittem hogy ha elszámolok 100ig akkor vége van egy napnak, mert az olyan sok szám😄

elszámoltam és csodálkoztam h még süt a nap meg minden<#vigyor3>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

BaLeeX
Kiskoromban külön szobában aludtam de sokszor mikor felkeltem átmentem szüleimhez és befeküdtem közéjük a franciaágyba, mer az jó.
Sosem felejtem el, egyszer felkeltem, átmentem a tök sötétbe és minketten ott voltak az ágyban, csodálkoztam hogyan lehet, hogy az ágy fele szabad volt és én kényelmesen elterülhettem...

(éppen valami csúnya dolgot csinálhattak, miközben átjött a kisgyerek (mármint én) és szépen elterült az ágyban)

Ja és nagyon féltem a sötéttõl mindig azt hittem, hogy néz valami és az 5 évvel fiatalabb kishugom kapcsolta fel mindig a villanyt a szobában. <#idiota>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Valaki mondja már meg, hogy ez, és a #313-as az milyen "szmájli" vagy mi a francot jelent? Gondolom azt, hogy k**** vicces, de miért?

DJ Skyline
mikor kicsi voltam, akkor mindíg azt hittem egy jó darabig, hogyha új cipõt kapok akkor attól gyorsabban fogok futni 😄 mert a régi ugye már elkopott, esetleg jön szét, nem olyan jó már <#idiota>

bujcsik555
4-esen majd be szartam😄😄😄😄😄😄😄D😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Mike
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

whiskeyman
<#wilting>
nem néztél egy kicsit sok horroL filmet? <#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Jajj, eszembe jutott valami nagyon durva 😄

Mindig hallottam, hogy tüdõszûrés, és azt hittem, hogy akinek csinálják, annak levágják a nyakát, és beraknak egy szûrõt a tüdeje tetejénél a légcsõbe<#idiota>
whiskeyman
egyik haveromat szopatta be a bátyám, nézd meg, hogy ott vagyok-e szöveggel 😄DD
csórikám 2-szer is elment az utca végére 😄DDDD

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Lammer
"meg mindig bevettem a "nézd meg,hogy kint vagyok-e a konyhában" dumát:|"

omg meg vannak enyhe emlekeim nekem is olyan 5-6 eves lehettem, detto evvel oltottak szuleim(meg ugye probaltak finoman tavoltartani tolem az esetleges kinos beszelgeteseket) 😄DDDDDDDDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Aquir
Mi eltörtünk az egyik joystick vezérlõjében valamit annyira nyomtuk. Apám szerelte meg valahonnan hozott egy másfélét 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ZilogR
Nekem elég jó fantáziát adott a sors, így volt baromság bõven:

1.) volt szerencsém egy Lada-rendõrautóba beülni a boldog 80-as években (akkor voltam gyerek) néhány haverral. Volt egy kapcsoló a mûszerfalon, amire azt hittem és mondtam is a többieknek, ha azt felkapcsolják, akkor még 100-al gyorsabban fognak menni. Sztem az a világítás lehetett, így visszagondolva 😛

2.) egyszer fából faragott puskákkal háborúztunk egymás ellen és az egyik srácnak vérezni kezdett a lába (valamivel felhorzsolta) Sokáig azt hittem, én lõttem meg!!!

3.) Ha a takaró alól felfelé kinn van a csuklód, akkor éjjel a vámpírok kiszívják a véredet!

4.) kamaszkorom hajnalán kiszámoltam, ha naponta 5mm-t nyújtok a pöcsömön, de másnap reggelig visszaugrik 3mm-t, akkor mire kijárom az általános sulit hatalmas dákóm lesz!!! 😄

5.) Egyszer az unokatesóm megszivatott azzal, h szappanos vízzel elõ lehet hívni fekete-fehér filmet! Meg is csináltuk és én hála az élénk fantáziámnak, mintha láttam is volna valamit a teljesen szürke kihúzott tekercsen 😛

6.) Rettegtem a bélcsavarodástól - amit szó szerint értelmezve magam elé is képzeltem!

7.) Még ma is elgondolkodom, h a rövidtávfutók a 100m-t, ami csak 9-10 mp, vajon egy levegõvel futják? Mert addig én is vissza tudom tartani a levegõmet!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

autoszimulator
Ágyon kámeháme, és csillagharcossá válás, még ált suliban 😄

.: mobilize.hu :.

ColdFire
kegyetlen egy isten teremtése omg <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

30Dani
Kiskoromban a (régebbi) Fiat Ritmo-tól rettegtem, máig nem értem.

thank you for helping us help you help us all

DJ RX7
Ezzel valahogy én is így vagyok annyira megszoktam, hogy éjszaka mûködik a tv, hogy most már a nélkül sokkal nehezebben tudok elaludni.

:3

DJ RX7
Vagy fordítva volt a dolog!? Már nem nagyon emlékszem. De utánna paráztam Batman-tõl.

DJ RX7
Kb. 5 éves lehettem és szüleim vettek nekem egy Batman-es képregény, ha jól emlékszem a képregényben olyasmi volt, hogy Superman megöli Batman-t. Nahát, attól nagyon beszartam, hogy mi lesz Batman-nel és, hogy gyorsan dobjuk kifele az a képregényt.

V43 1105
Nah, én megyek aludni nállam is van még a mai napig ez a lábas dolog úgyhogy becsavarom magam 2 plédbe, plussz a takaró :$ Jóéjt srácok 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Aquir
meg régen a császármorzsát úgy hívtam hogy parasztrizs

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jah meg paradicsom is van...de az vhogy nem az én világom..na mind1😊

offkorz
_:??😄SsdaDS😄SA😄SAaf.SDF_SDDSF

ColdFire
😄SAdsadashdasjlkasdh

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Aquir
Én azt hittem kiskoromban hogy anya meg apa váltogatják valahogy a kocsiban a lámpát, és azért váltják pirosra, hogy tudjanak beszélgetni

Hát otthon van pár hold kukoricásunk😊)szal én csokiztam rendesen..mondtam is az öregnek én nem megyek tengerit törni,,mennyen akinek 6 anyja van..inkább fizetem a napszámost😊..méghogy kukoriicásba ..ott laknak az ufok😊..monnyuk a macskajajba egész másféle dolog is megesett a kukoricásba..de ez már késõn jutott eszembe..merthogy igencsak jól nézett ki a román napszámos kislyány😊)eheh..

jah van még almásunk is..de oda bemerek menne...meg van még dinnye is..oda is merek menni..😊meg alma is van mmég.

Atti12
Jeleket ki látta? 😄 Amikor kiadták megnéztük, és akkor még nem is tünt félelmetesnek. Aztán este minden sarkon ufólábakat láttam <#nyes>

hali
passz, talán a nagy szemei miatt 😄

www.napisajto.hu

hunbasser
miért?az tök jó fej robot volt 😄

ReaL MaDRid x siempre

hali
beteges felelem 6-7 evesen Rocky 4-bol attol a robottol amit Paulie kapott szulinapjara. hetekig nemmertem kimenni sotetbe pisilni (messze volt a lampakapcsolo) <#idiota>

www.napisajto.hu

akyyy
coca cola üvegén a törv. védve azt hittem törve védve😄 aztán csodálkoztam egyszer hogy kilyukadt😄 pedig totál azt hittem hogy sebezhetetlen az üveg😄😄😄

hunbasser
😄DDDDDDdddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

bujcsik555
Engem nagyapám 10 évesen megkinált a házi pálesszal. Igencsak jo kedvemvolt utána😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

de mostanában csak attól félek hogy újra leadják a dallast..

😊..én a Chuckytól szartam de kegyetlenül....tiszta para voltam...szabályosan lemerevedtem mikor sötét hejek elõtt kellet elmennem..mint a kisdiákok a presbitérium elõtt/és a pedofil papbácsi már dörzsöli is a tenyerét.eheh/.monnyuk a twin peakses baglyos fickó is okozott pár kellemetlen éccakát...na meg az x-aktás gumiember..atttól majd bepisáltam😊