1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
lord nihilus #550 huhh ez nekem is megvolt :S :D -
szobámban van akvárium gyerekkorom óta...
a vízszűrő úgy zúg, hogy esténként a mai napig hallok a "háttérből" lépteket...
mintha a szőnyegen szép lassan mezítláb menne valaki. kinyomom se hang se "léptek".
de kurva zavaró :( -
ez a távol vannak a dolgok nekem még most is megvan...mindig is megvolt,csak néha jön elő,de akkor nagyon fasza :) aludnék el,de nem sikerül,kinyitom a szemem,és kb félkómában vagyok,olyankor szokott lenni,hogy minden kb 2x akkora távolságra van,mint amennyire szokott lenni :)
ez a forog-a-föld feeling meg akkor szokott lenni,ha piásan lefekszek :D ááá,az olyan jóóó.
meg régen sok olyan álmom volt(néha még manapság is),hogy leugrok vhonnan magasról (nem kell túl magas dolgokra gondolni,max 10-15 m-re),és persze simán leérkezek :) régen azt hittem,hogy a 2.emeletről a valóságban is le tudnék ugrani sértetlenül,és akkor nem kéne annyit lépcsőzni :))) hál'istennek nem próbáltam ki....:D -
O b@zdmeg en a villanyt nem memrtem leoltani:D -
Zsolcz #546 loál vagy Miki:D -
Velem is volt olyan hogy mozgott az ágy fel le, fel le:D. Meg olyan is hogy:beteg vagyok, és ilyen kurva hülyén hallok mindent. Mint egy lassított felvétel. Ilyen mélyen meg ilyesmi. Könybelábad a szemem, és kurva szar:P. -
én meg azt álmodtam, hogy szülinapom van és egy kruva nagy tortát kapok, csakhogy a tortát elvették tőlem és nem akartak adni belőle, ezért sírni kezdtem. arra ébredtem, hogy anyám ott ráz, hogy mi van miért sírok?
alvás közbeni sírás, na erre varrjatok gombot:) -
Haver mesélt hasonlót nem is olyan rég, mikor még ilyen 2.vh fan volt,hogy azt álmodta, hogy partraszállt normandiában, és kapott egy burcist.. na reggel felébredt és tiszta vér volt ugyanigy a párna... nemgyengén megijedt, az orrvérzéstől. (Amúgy túlsúlyos az illető) -
Figy...Attól még, h sötét van, ugyan ott vannak a dolgok meg a szörnyek ahol világosban lennének...XD (bár szörnyek nem léteznek.)Nyugodj meg, az ajtón nem fognak bejönni, az ágyad alól jönnek ki amikor alszol és kiszívják az agyadat!
-
Zsolcz #541 jah és néha azt éreztem ho van mögöttem valaki miközbe falfelé fordulva alszok és nemmerek megfordulni:D -
Zsolcz #540 :D bazdemg dehülye vagy..:D bár amikor félek éjszaka énis szinte még a fejemet is a takaró alá dugom és alig merek megmozdulni, még levegőt is csak nagyon halkan veszek..:D(bár már nem) -
moralosan #539 Kis Mukkot én nagyon szerettem, bakeliten hallgattam sokat nagymamámnál :).
Nekem is megvoltak ezek egyébként, sokáig nem is tudtam arról, hogy van maszkmester, azt hittem minden létezik ami a filmekben megjelent. Ez akkor volt eléggé rémisztő, amikor még kiskoromban anyámmal elaludtam a tv előtt... Később felébredtem, és pont a Horror Mesterei ment
. Valamiért nem akartam felébreszteni anyámat, odafutottam a tv-hez, és csukott szemmel megkerestem a bekapcs. gombot.
-
Zsolcz #538 jaja, meg én még máig azthiszem hogy a magyar a legkönnyeb nyelv :) -
Zsolcz #537 jah, azt énis:D -
Népszerű témák
1. Gyermekkorunk tévhitei
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Modellautók
4. World of Warcraft
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
7. XBOX360
8. Ismerd fel a képről az autót
9. Digitális és analóg fényképezőgépek
10. Test Drive Unlimited -
Én mikor beteg voltam ugy 8-10 évesen rosszat álmodtam, hogy szörnyek harabdáltak meg ilynek. Aztán regel felébredtem és tiszta vér volta a párna. visitva szaladtam le a lépcsön a tükörhöz megnézni mindenem megvane. Aztán kiderült csak orrom vérzett..:D -
nekem volt olyan álmom,hogy mentem kocsval a bertalan lajos megállónál,és egy másik autó megforgatott,azt kiszáltam,és elkezdtem menekülni,a csávó meg jött utánam egy láncal,amit szépel lengetett a kezében,de szerencsére nem sietett...:D -
Dodo55 #533 Az jó ha vízbe esel, mert akkor nincs falldamage.
Ja, bocs, ez nem a Source Engine
-
egyszer azt álmodtam, hogy kiugrok egy ablakon(de nem magasról ) és egy ilyen kisebb medencébe esek .. térdig érő víz .. jön egy csávó és egy bottal elkezd verni amire fel volt tekerve vmi drótkerítés szerűség.. na ott kb fel is ébredtem és fájt a vállam mint állat de azért mert a kezemen aludtam iyen idióta pózban :D sztem onnan jött az álom is .. :D na én még sose izzadtam le úgy mint akkor :D -
Én mikor láttam a Stay alive-t utána egy hétig nem gépeztem mer ugy fostam hogy velem is az történik mint a filmbe.:D -
Dodo55 #530 Pedig onnantól, hogy tudod, azt csinálsz, amit csak akarsz.
Csak arra kell vigyázni, hogyha túlságosan a kezedbe veszed a dolgokat, és hirtelen nem tudod mi legyen, akkor vége lesz, mert megáll minden.
Valószínűleg nekem azért volt elég hosszú ez, amiről beszéltem, mert volt valaki, akit direkt hoztam bele az álomba, aztán hagytam, hogy azt csinálja, amit akar, nem próbáltam irányítani.
Viszont a végén jött a hugom, és azt mondta: "Szerintem el kellene ezt mondanotok", és megijedtem, és vége lett
-
danielboy1000 #529 Én egyszer megnéztem egy filmet ( gyerekjáték 2) kb 8 évesen és 11 éves koromig kajak féltem attól a kisbabától ( vörös haj, CSÁKIIII álisz: chucky) és este 99% inkább nem mentem WC -re mert féltem tőle :D Sőt,volt olyan mikor a fürdöszobában rettegtem és mindig hátranéztem :) na az szar korszak volt az életemben :D -
hú nekem is volt egy csomó sar trekes álmom, meg jópár borgos:D -
Dodo55 #527 Én meg amikor láttam a Borgos Star-Trek filmet, (asszem First Contact), utána azt álmodtam, hogy belőlem is Borgot akarnak csinálni.
Ezt most így eszembe juttattad :D -
jajj,ilyen nekem is volt,végigálmodtam egy napot,és mánap reggel nem teljesen értettem mi van,aztán rájöttem,hogy előző nap csak álom volt:D -
nekem még repülős álmomnem voltmég,csak olyan hogy egy nagy semmiben(van olyan?) zuhanok és mindenhonnan arcoknéznek rám. De olyan emberek arcátláttam akiket életembe mégsoha se. Aztán az egyik arcot egy régi fényképen találtam meg nagyapám Apja volt az. Nem tudom hogyan lehetettmert elötte sose láttamrola képet.
Meg egyszer az isvolt hogy azt álmodtam hogy felébredtem álmombol,és aznap csupa szar dolog történt velem. Aztán mikor télleg felébredtem nagyon paráztam hogy megtörténnek amiket álmodtam, vagy hogy még mindig álmodok -
Borg #524 Az első ufó magazinok valamelyikén ott volt nagyban a tipikus szürke fej, nagy fekete szemekkel.
Na utána évekig éjszaka nem mertem kinyitni a szemem, mert attól féltem hogy ott lesznek felettem :D -
az tök jóóó:D
én meg az álmodtam,hogy irnyítom a witchert,aztán már én voltam a witcher
jók az olyan álmok,ahol így vándorolsz a térben -
én sok Diablózás után álmondtam olyat (remélem senki sem vallásos) hogy én vagyok a Sátán :o
néztem egy gömbön kersztül az emberek világát, mint a hangyák mászkáltak, és simán kifeküdt egy kisebb kupacnyi, ha arra gondoltam
és amikor meghalltak, én gonoszul nevettem -
Prank #521 életem során kb háromszor fordult elő, hogy tudtam hogy álmodok, de teleportálni meg istent játszani nem sikerült:( -
ha iszok,akkor nem kell feküdni hozzá:D -
én a majdnemmeghalós álmokat szeretem:) jó utána felkelni:D -
én a suzuki swiftekre mondtam azt hgoy suzuki shift:D -
"fekszek az ágyba,és mintha mozogna velem minden,meg megforog az ágy,meg ilyenek" nem kéen annyit inni :DDD -
én olyat álnmondtam, hogy fekszem a sineken, jön a vonat, és alig briok megmozdulni
de volt olyan is, amikor feküdtem a földön, és kezdtem besüppedni a földbe, nem bírtam megmozdulni, és arra gondoltam, ha nem fogok tudni időben felébredni, meghalok. ez nagyon félelemetes volt -
mikor még 20. kerületben laktunk régen, ( 6 éves koromig) hittem abban, hogy van a közelünkben egy mocsár. na ez a valóságban úgy nézett ki, hogy egy kb 1-2 négyzetméteres betonnal körbevett négyzet alapú kis placcban föld volt meg esővíz. fogalmam sincs mi célja volt annak ott és már nem is emlékszem igazából, hogy néz ki pontosan a terep, de meg voltunk győződve arról a haverokkal, hogyha abba beleesünk elnyel minket a láp. lehetett 30 centi mély a felgyülemlett víz és a száraz földrész felért a betonfalig szóval simán ki tudtunk volna mászni, de kurvára paráztunk tőle (ennek ellenére rengetegszer mentünk oda)
szintén kiskoromban biztos voltam benne, hogy ha hínárba kerülök az rámcsavarodik direkt, és le akar húzni a víz mélyére. kurvára undorodtam már akkor is a hínártól, mert a hideg rázott amikor hozzámért ( tudta a franc miféle rovarok meg csúszómászok élhetnek közte amik meg akarnak csípni harapni)
máig nem vagyok hajlandó közelébe menni hínárnak. -
ilyenek nekem is volt sok(főleg ha lázas voltam)
nagyon szar érzés (pánikos is tud lenni) -
Dodo55 #513 Repülni 1x repültem, az valami rémálom volt, tiszta vér volt minden fal, meg ilyenek, és valamiért tudtam repülni 
Meg van ez a tudatos álom, az egyszer volt velem a nyáron. Ott nem repültem, viszont tudtam teleportálni, de ha nem képzeltem el a helyet elég erősen, akkor sikerült a nagy feketeségbe menni. De amúgy elég jó volt, 100%-ig tudtam, hogy álom, és meg is tettem egy olyan dolgot, amit nagyon szerettem volna, de még nem tehetem a való életben. Meg olyan volt, hogy jöttek az autók, én meg lefullasztottam őket, hogy át tudjunk menni közöttük, aztán utána így mozdítottam egyet a kezemmel, hogy akkor mehet újra, és akkor már el tudták indíani. Meg volt egy autó, amit el akartam vinni, de zárva volt, elkezdtem rugdosni a kilincsét, erre kijött 3-4 ilyen kigyúrt ember, csak rájuk néztem egyet, és ott helyben megfagytak
És amúgy a helyszín szinte teljesen valósághű volt.
-
nem tudom,én tökre szerettem ezt az érzést:D meg volt,hogy ahogy járt az agyam este,mintha úgy suttognék,vagy nem is tudom leírni,na az tényleg furcsa volt:D -
repülés a legjobb érzés egy álomban, de ne vigyük át álomfejtésbe a topicot :)