1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?

Irhattok félrehallásokat is.
  • berczely
    Én is elkezdtem eggyet de nem nagyon van ötletem hogyan rendezzem el!
  • JackMeadow
    olyan mint egy pelenkareklám:)
  • JackMeadow
  • akyyy
    nekem nem teccik:(
  • JackMeadow
    vagy igy:
  • Timbo
    ez az álomból felkelős sztori :D nekem ilyen akkor volt, amikor piálva lefeküdtem és azt hittem van még cigim :D gondoltam de jó lesz elszívni reggel :D aztá rá kellett jönnöm, hogy mégsincsee xd.
  • Atti12
    jó lett ;)
  • JackMeadow
    Hamár ilyen felkapott a topity:
  • mama2
    Nagybátyám barátnője megálmodta, hogy menni fog az osztálytársával egy bulibol haza, és történni fog velük valami(karambol), és folyamatosan álmodta ezt, és amikor tényleg jöttek haza a haverjával, akkor mindig hajtotta neki, hogy lassabban vezessen stb, de így is megtörtént a dolog:O. Karamboloztak. És előre megálmodta:O. Tiszta végső állomás
  • Reyes
    Nekem sokszor vannak déjá vu érzéseim, amiket még nagyon régen vagy megálmodtam, vagy bevillantak... Nagyon durva, néha beugrik, és pár másodpercig megmondom magamban, hogy mi fog történni.
  • Kicsikiraly
    én vhogy hiszek abban, hogy az álmok vhogy a jövőt mutatják meg, valamilyen formában, de csak ha békénhagyod őket. :D úgyhogy én sokszor csak ülök (fekszek) és nézem mint egy filmet :D
  • hunbasser
    ez az álmot irányítós dolog nálam is sokszor működik :) jó is az :)
  • Twetr0x
    kb. isten voltam. nem kn :/
  • Twetr0x
    2-3 évesen az autómosótól paráztam, nemtom miért.
    Álom: Nekem eddig 1-2szer sikerült irányítani az álmomat. Egyikben kn isten voltam, csak nem tudtam kimenni a szobámból ezért vége lett, másikban meg suli lépcsői fölött repkedtem. Aztán egyszercsak kifogyott a low gravity és lezuhantam. Utána próbálkoztam még felugrani, erőlködtem meg minden, de csak 4-5 lépcsőfokot szálltam
  • Dragooon #576
    egyébként én régen azt hittem, a felnőttek tudnak minden nyelven beszélni...
    azért, mert amikor ment a tévében vmi nem magyar szöveg, akkor azt édesanyámék mindig mondták, hogy francia, spanyol, angol, stb én meg nem tudtam elképzelni, hogy tesznek különbséget e sok halandzsa nyelv között..

szintén nyelvekkel kapcsolatos:
    mindig azon gondolkodtam, hogy mit hallhat abból a külföldi, ha én magyarul beszélek neki. régen azt hittem, hogy ha magyarul beszlek nem magyarnak, akkor az úgy hall engem, mintha mondjuk kínaiul beszélnék.. (szóval nem csak nem érti meg, de a szavak alakjai is megváltoznak)
  • akyyy
    jah meg másik egris sztorim, mikor mentükn strandra, a parkolo ahol megáltunk ilyen 10 emeletes panelok voltak. és az egyk ablakában valami piros nagydarab volt. és nekem azt mondták, hogy ott lakik a mikulás és furcsáltam mikro filmekbe északisarkot mondanak mert én ugy tudtam hogy egerbe lakik:D meg nagymamáméknál a padon:D:D:D
  • akyyy
    én egerbe láttam hsonlót, vavn ott a csúzda, és a nagymedencétől egy piros vasrács választotta el. vmi ksigyerek ott buvárkodott addig amig ugy be nem verte a fejét hogy összevissza vérzett:( áh szörnyü látvány volt
  • Kicsikiraly
    én balatonon a vizibiciklitől félek, láttam egyszer hogy valakit beszívott a lapát, és a gyerek kékzölden jött ki a túloldalon, de megúszta csak ilyen zúzódásokkal, de én azért nem merném kipróbálni :S
  • Reyes
    Jaja, ezek nálam is megvannak:) Kis koromban volt is egy visszatérő rémálmom, hogy egy tóban fürödtem, és egy örvény lehúzott az aljára, én meg belekerültem valami csőbe:S De érdekes módon levegőt kaptam, pedig vízzel teli volt a cső... Azóta fosok én is a mesterséges vízi létesítményektől. Rájuk merek menni, meg minden, de bele nem mennék a vízbe a 100 méteres körzetükben...

A másik ilyen furcsa álmom volt, amikor a 10 emeletes tetejéről egy ággyal ugráltunk le, és amikor leértünk, puha volt a talaj:)

Meg a csajos dolog is megvan, amikor az osztályomban lévő akármelyik jobb csaj az én nőm volt, én meg a legfaszább gyerek voltam az osztályban. Mondjuk ez majdnem igaz is volt;) :D
  • PrasCo
    A vízműves dolgok nekem is megvannak... különösebb problémám a hat méteres vízzel sincs, de ha már beton van benne, valamiért viszolyogni kezdek. ^^
  • TIBI
    Én a zsilipektől féltem, mert azt hittem hogy valami nagy ventillátor van bennük mélyen a víz alatt ami ledarál ha beleesek... Már tudom h ilyen nincs bennük, de még mindig félek az élővizek azon részétől ahol valami kis mesterséges rész van... (hajózsilip, duzzasztó stb...) mármint oda merek menni meg minden csak irtózok a gondolattól h mivan ha beleesek...

Jah és 14 éves koromig azt hittem hogy a Föld gömbölyű... pedig ovális :(
  • Kicsikiraly
    hát ez megtörténik, csak olyankor reggel...... :D
  • Rundstedt17
    jah ezt én is tudom
  • PrisonMan
    Hűha..
  • leho94
    Én még 2-3 évesen láttam egy filmet ahol ien elmebeteg sorozatgyilkos volt és azóta még most is páz félek kinézni a terasz ablakon..:SSS
  • Spaw
    a legdurvább álmom az volt,hogy horgászom és emberfül a csali.
  • moralosan
    Ez tök érdekes, én sosem féltem a földönkívüliektől... Szal a sci-fi nekem nem volt rémisztő, horrort viszont most sem nézek .
  • leho94
    Elkezdtem erőlködni :DDD Aztán elvették a Hősök sorozatba az ötletem :@:P
  • Goruck
    ajajjajajj, kezd átmenni a topik álmok topikjává....énis írtam az álmomról :D

be lehetne röffenteni ezt a topicot is hogy benne legyen a TOP10be :D
  • Atti12
    Álmokkal kapcsolatba nekem olyan volt, hogy megálmodtam hogy keróval rohadt nagyot fogok esni egy helyen, és vittek be a mentők a kórházba. Másnap arra mentünk biciklivel, és azon a helyen rohadt nagyot estem, de a korházas rész kimaradt o.O. Nem lett semmi bajom. De egyébként amikor az esés történt akkor ugrott be ismét hogy ezt megálmodtam, mert amúgy elfelejtettem. Érdekes volt.
  • mama2
    Jáj az nekem is meg volt/meg van. Pl.: Álmomba meg van egy játék amit nagyon várok, és fogom, hogy amikor felkelek ne veszen el, de közbe tudom, hogy csak álom, és nem lesz ott amikor felkelek, és olyn szar:(. Meg nállatok van olyan, hogy álmodtok egy szokványos hétköznapi dolgot, és mondod hogy jöjjön ide valami ismerősöd, akkor oda megy. Nállam olyan szokott lenni, hogy meg van az álom, mondom jelenjen meg valami jó csaj. EDrre megjelenik, és én tudom irányítani mit csináljon,. és arra gondolok hogy bár megtukhatnám, erre elkezd vetközni. Nagyon nagy:D.
  • SpeedXHUN
    Én gumiégetésról álmodok és felkelek nagy szmog van a szobában(UFF xDXD)
  • Goruck
    régen álmodtam h an mindenféle játékom és mikor éreztem h fel fogok kellni próbáltam gyorsan megfogni, magamhozragadni a jó kis játékokat, hogy ne tűnjenek el, de eltüntek...:(
  • Dragooon #557
    ez hogy működött pontosan? :DDDDd
    mármint szürcsöltél a boltban, vagy hadonásztál a kezeiddel, szaladgáltál, vagy csak gondoltál erre a lehetőségre?
  • S2000
    Ilyen nekem is volt, nagyon nem szerettem, de szerencsére már "elmúlt"
  • yesss
    nekem is voltak ilyen flash-eim északa hogy leszállnak az ufo-t (Star Wars megnézése utám) aztán csak apám állt be akocsival én meg remegtek ott az ágya nagyon lol volt:D
  • V43 1105
    Lopós xD
  • leho94
    Én meg sokszor megakartam állítani az időt és elvinni a játékokat a boltból XXDDDD
  • csoola
    én kiskoromban látam egy filmet amiben elvittek a földönkivüliek egy casládot és azutá tök sokáig féltem h engem is elvisznek :D álmom emg volt egy visszatérő, bár mostanában talán nem volt, de igazábol nem tudom,. lehet h csak nem emlékszem rá ugyebár, a lényeg annyi h mikor még kis szaros voltam nem volt a teraszunkon korlát és féltem h ha leesek összetöröm magam, aztán sokszor álmodtam azt h megyek és odaérek a szélére, leesek, zuhanok és aztán mindig ugy ébredek fel h egy oriásit rugok... de szar mert télleg akkorát szoktam rugni h felkelek rá...:P
  • szucsy89
    jó kis topic...

igazából nekem csak félelmeim voltak (UFO-k, cukrosbácsik stb.)mivel nagyon jó a fantáziám...

az álmokról meg az jutott eszembe h sokszor volt olyan h álmodtam, (ment rendesen az álom pl egy rendes történet) és egyszer csak...reklám!:DD:D utána meg folytatódott:S:SS:D:D