Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
linkt,képt,bármit
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
van pár ami nekem is megvolt gyerekkoromba pl:
-meghal a szinész de ott a másik filmbe akkor mi a faszért nem halt még meg😄
-felfutás lépcsõn az nekem is megvolt..mindig azthittem hogy a pincébõl felnyúl valami unorító dög azt levisz és megöl😄(mindig futottam 1 emeletet meg nekifutás elõtt "meditáltam" vagy fél percig😄)
-szörnyecskék címû filmtõl én is szartam..de mindig megnézem utána meg nem mertem aludni😄,de ugyanígy voltam az alien filmekkel is😄
ezek már sajátok:
-az új cipõtöl gyorsabban tudok futni effektus nekünk is megvolt😄 meg annó azt hittük hogy a cipõbe a méret azt jelenti mennyivel lehet azzal a cipõvel futni xD mindig nézük a másik cipõjét õ mennyivel tud futni😄😄😄😄
-meg fúú ez most jutott eszembe..mikor nagyapáméknál voltunk volt 1 kút amit nem használtak már és rá volt téve 1 fedõ deszka,és mi az unokatesóimmal mindig dobáltunk bele minden szart,azt nagyapám 1cer mondta hogy ha bele nézünk a kútba vagy megint bele dobunk valamit kinyúl (sajnos már nem tudom mi volt az) és a kampós kezével elkapja a torunk és beránt minket a kútba😄😄 na onnantól ien pillanatokra mertünk csak bele nézni és mindig csak azért is belebasztunk valamit..de midnig be voltunk szarva hogy mindjárt lehúz😄 (meg néha magától bele esett valami a kútba..na akkor nagyon be voltuk szarva😄)
több most nem jut eszembe:/
Aztán késõbb mikor a nyaralóban parádéztunk unokatesommal a szomszéd bácsi mindíg mondta hogy vigyázzunk ne menjünk a határba mer ott az ördög köszörüli a kaszát.Mi meg félrehallotuk és nem értettük hogy mi a fenéért köszörüli valaki a F*SZÁT....
<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
...meg azthittem én vagyok minden nõ álma.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
egészen a mult hétig azthittem h nincs olyan h "fanszörzet", hanem "farszörzet", mindíg félreértettem, de a farszörzet értelmesebb is mert far, mint a segged, de a fanszörzet, fan mint rajongó, mindengi szõrmániás ?! még mostis tanulhat az ember 😊
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Azóta mondjuk nagy horror fan vagyok. 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ügye az alap az az volt, hogy amit vetítettek azt elhittem, azt hittem hogy "Júingék" télleg úgy élnek és azok akik és nem színészek (tehát h reality show).
Nemkicsit dõltem hátra egyik részben, amikor (úgy emléxem Samanta) azt mondta hogy "Új életet kezdek". (Gondolom valami nem klappolt, el akart költözni stb..)
Namost én ezt frankón úgy képzeltem el hogy öngyilkos lesz és újjá akar születni. Valahogy úgy mikor egy pc-játékban arra mész hogy "New Game". És egészen a következõ részig rettegtem hogy hogy õ most pedig meg fogja ölni magát (mert ügye õ valódi ember, nem színész). Nem értettem ilyen miért kell TV-ben (le)jáccani. Aztán megnyugodtam mert a következõ részekben is ott volt...
De nem tudtam mit kezdeni ezzel a kifejezéssel akkor hogy "új életet kezd". Kicsi voltam...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Amúgy legnagyobb érdeklõdésem tárgyát az képezte, hogy mi van a földgömg másik oldalán, mert mindig csak az egyik felét láttam kiterítve😄
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
régen volt egy skodánk.. mindig bámultam kifele és feltûnt, hogy sok lada húz el mellettünk. néztem is, h hú de gyorsak azok az autók. mikor lett egy ladánk örültem is.. aztán csak néztem mikor a skodák mentek el mellettünk. nem értettem mi van 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
bátyám 2évesen meghúzta az Unicumot rendesen, azóta nemszereti 😄 najó már szeretei
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Nagyon féltem tõle és szüleim mindig azzal rémisztgettek hogy ismerik és ha rossz vagyok akkor felhívjáák és elvisz magával. Napokig alig birtam elaludni<#csodalk>#csodalk>
Vagy a "Majka" c sorozat egy ûrbõl jött kislány, aki egy kisiskolás rakétaröptetõs csapathoz szegõdött és megfigyelte a földlakók szokásait. Az övén (nadrágszíján) volt valami kristály vagy kõ, amibõl õ nyerte az energiáját.
Jajj, ONTOPIC legyek: Volt egy cseh sorozat egy dobozban megvásárolható robotnõrõl, aki elvégezte a házimunkát, de olyan rohadt darabosan mozgott, meg géphangon beszélt, hogy mindíg fostam, mi lesz, ha nekünk is lesz egy ilyen, még felnyúl a seggembe a robotkezével, jajj!
😉 😄DD
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
3 kopogás, és odaát vagy. 😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Volt kiskoromban egy csehszlovák sorozat, ami arról szólt, hogy volt egy kislány meg volt pár felnõtt barátja (azt hiszem...) a lényeg, hogy mindig át tudtak menni a falon, méghozzá úgy, hogy 3-at kopogtak rajta és ezután átmentek. Nah, én is sokszor csináltam ezt a fallal, mert azt hittem, hogy én is át tudok menni rajt. Ha egyszer nem sikerült, akkor gondoltam, majd megpróbálom máskor, hátha akkor, és így még próbálkoztam néhányszor a falkopogással, aztán a végén rájöttem, hogy ez nekem nem fog menni és nem értettem, hogy õk miért tudnak átmenni a falon és én miért nem.
Aztán megnéztem én is az X-aktákban a wc szörnyes részt rám olyan hatással volt hogy 3 évig guggolva kakáltam😄😄
Olyan 5-6 éves koromban ha rosszat csináltam utána mindig bocsánatot kértem a nyuszitól a télapótól és a Jézuskától😄😄
Egyenlõre ennyi😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Meg amikor játszottam valami fpst és fal volt jobbra és féltem hogy van ott valaki mindig próbáltam más szögbõl nézni a monitort hátha belátok 😊
ellenben Hajdúszoboszlón egy SZOT-üdülõben láttam egy papit, akinek a fürdõgatyájából a napszítta herezacskója combközépig lógott! Az akkori menyasszonyom megbabonázva figyelte az imbolygó szilvákat! 😊 😛
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Öreganyámék hétvégi házának a bejáratánál volt valami díszbokor aminek ilyen kék termése volt. Na azt mindig megettem.
Miután ezt meglátták és ugye nem ehetõ termés volt kerítettek egy rusnya meztelen babát és kitették a bokorra. Többet közelébe se mentem. <#csodalk>#csodalk>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit