1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
Prank #630 legalább a télapó legyen piros:) -
Nem csak féltünk, hittünk is! 
-
Zsolcz #628 610 kicsit átalakitva ahogy mondottam -
Na írjatok ötleteket mi legyen a banneren! -
Zsolcz #626 énsem úsznék le az ien zsilipek meg duzzasztók ajjára ho megnézzem hogynézki.. mer többen irták -
Zsolcz #625 huhh ezt jol megfogalmaztam -
Zsolcz #624 eszembe jutott 1 tévhit!:
Mikor este aluttam még kb 4-5 éves koromban akko 1cer felébrettem éssötét volt de az utcai lámpa bevilágított és ugye a takaró ahol bevolt mélyedve azokra a mélyedésekre asszitem ho pókok mivel ott árnyékba vannak mivel a hepe-hupák miatt árnyékolva vannak a mélyedések!
és énmeg nem naon mertem mozogni -
? -
Zsolcz #622 jah és az ien vízi betontömböket énsem szeretem nagyon -
Zsolcz #621 télleg bemászik, sőt akár megis ölhet mivel a csótány is belemászik a füledbe ésha összekuszájja ott az idegeket meg mindent akko megis ölhet:!:O najo ez nembiztos de az iken ho a csótány belemászik a fülbe -
* füledbA
-
igen ezt már énis írtam...
régen azthittem a fülbemászó bogár belemászik a füledba és emiatt akkoriban este nem mertem elaludni anélkül h be ne fogjam a fülem, vagy ne tömjem be zsepivel...
...nagyon rossz volt
-
Zsolcz #618 jah egész jó, de húzzunk bele fiúk mer má nemnaon vagyunk top 10
-
ez idáig a legjobb, tökjó :D -
szintén sokáig így tudtam -
ami az #594 -esbe votl sztem tökéletes -
Okés alakítgatok még! Csak az baj hogy nem találok normális idegen lényt ami tényleg jól néz ki kb ilyen alien szintű kidolgozotsággal! -
Zsolcz #613 bár ha ott van 1 élien akkor kéne 1 predátor is vagy inkább cseréld ki arra a nagy szürke fejű fekete szemű UFO-ra -
Zsolcz #612 nah egyre jobb:) -
Na ezen máris látok hibát de kijavítottam.... -
Bocsi a sok képért de meg kell hogy osszam ötleteim veletek!Ötleteket, javaslatokat szívesen fogadok! -
csoola #609 ez fasza :D -
Zsolcz #608 akis buzi:D -
Ja meg ezek ilyen add nekünk adód 1%-át fogyatékos gyerekek
-
Ezt most meghallotam a tvbe és eszembe jutozz hogy öcsém ezt mindig énelelte hogy: ló páppéráp, lecsó pámpérápp:D:D:D:D:DD: -
Zsolcz #605 ez nemoan jó , hiányoznak a kérdőjelek és az értetlen kölök pofák.. meg 1-2 ufó sem árt:D -
Zsolcz #604 énekem nemjut eszembe semmit ho valamit rosszul tuttam gyerekkoromba:( -
-
tériszony helyett téliszony
-
most mivan, nekem is volt hasonló, de az olyan volt mint a filmreklám és álmokat reklámozott és abból lett az egyik álom amit álmodtam utána...énis gyökér vagyok
-
Zsolcz #600 :D:D:D::D bazdmeg de gyökér vagy:D ááááááá -
lecsúsztunk a TOP10ből ?!?!?! eddig első helyen álltunk... -
Ez nagyon jó, nekem tetszik. -
igen,az...de azt is deja vu-nek mondják,ha kétszer ugyanolyan helyzetbe kerülsz -
Akarod mondani déjà vu. -
fu,nekem olyan volt már párszor,hogy valamit megálmodtam(egy szitut),de nem tulajdonítottam neki nagyobb szerepet.aztán amikor PONT UGYANABBAN a szituban voltam,ugyanazokkal az emberekkel,ugyanabban a helyzetben,időben,stb,akkor nem kicsit ledöbbentem,és mondtam,hogy úristen,ezt én megálmodtam...az lehetséges,hogy csak úgy rémlik,mintha megálmodtam volna,vagy tényleg megálmodtam? kb annyira ugyanaz volt a szitu,mintha csinálnál két képet,és a két kép ugyanaz lenne. -
-
Looooool ekkora hibát XD -
Régen azt hittem, hogy amikor tv-t nézünk és áramszünet lett akkor mindenhol az van és majd onnan folytatják a filmet ahol félbeszakadt, de a rohattak mentek tovább :D -
gyermekkorunK :D