Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Adott egy négy emeletes társasház, az alagsorban közös pincével. Egy hosszú, kanyargós folyosó, amibõl mindenkinek a saját kis helysége nyílik. Rettenetesen féltem oda bemenni, mert szentül meg voltamgyõzõdve arról hogy ott van benn a Minotaurusz.
Egyszer a hugommal lenn szánkóztunk, vagy 6 évesen, és elkezdett felmenni a gyereksereg, csatlakoztunk mi is hát, bevittük szánkóink. Valahol a folyosó legvégén van a mi helységünk, és sokat pepecseltünk a zárral. Olyan sokat hogy kívülrõl ránkzárták az ajtót. hát én majd meghaltam a félelemtõl :D
Érdekes dolgok ezek, most már kb 13 év múltán tudom jól hogy nincs minotaurusz az alagsorban, mégsem jó érzés bemenni oda.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
(ott raktam bele a ropit,ahol a kazettát kellett volna)
ez leírhatatlan, hmm...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A kerítés ilyen függõleges volt és irigykedtem azokat az óvodákat ahol rácsos volt mert ott ki lehetett mászni:D
meg van az a fantáziafilm, nemjut eszembe a címe hirtelen, abba van egy nagy kutya, ami tud repülni... felnéztünk az égre, felhõs volt, és az egyik hasonított rá és elkeztük orditani az ovoda közepén hogy fánkóóóór D:DDDDDDDDDDDDDDDD
itt röhögök fél órája:D
Mi régen mindig kinnvoltunk srácokkal (kb 8 évesen) az utcán és a fák ágai ahogy lengtek a szélben összevissza, azthittük hogy UFOk vannak a fán...XD és nem mertünk kimenni csak fényes nappalXD
kiskoromban becsuktam a szemem,és megpróbáltam meghalni hogy milyen is lehet az valójában:D de nem tudtam meg :D
Ezért is úgy vagyok, hogy soha nem lennék öngyilkos. Sok helyzet volt már, amikor legszívesebben meghaltam volna, de nem úgy, hogy örökre, hanem csak ideiglenesen, hogy aztán amikor elrendezõdött a dolog, akkor visszatérjek.
meg a fiatal hímek sokmindent bevállalnak, amit aztán korosodva már nem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Gyerekkoromban azért, mert azt hittem, hogy halálom után is megmarad a tudatom, és örökre egy nagy feketeséget fogok látni.
Aztán mióta felfogtam rendesen, hogy mi az, azóta meg féltem az életem, mert sok dolog van még, amit még meg szeretnék tenni, vagy megélni, mielõtt meghalok.
Tábor:Szolnoki mol szabadidöközpont ba emeletes faházak vannak, 4 ágy alul 4 felül mi csak 7-en voltunk ugy haverok, ugyhogy hozzánk jött az egyik tanár , akit mi már mielött tanár lett is ismertünk,haver volt. Egyik éjszaka 2-kor ott beszélgetünk mert a tanár nem volt ott, egyszarcsak dörömbölnek az ablakon. senkit nemláttunk. Aztán az ajton, ott se senki. igy ment 10 percig, már telefostuk a házat(képletesen:D), hirtelen nekiugrik a tanár az ajtonak mimeg szaladtunk fel az emeletre. Ö szivatott végig. Kibaszásbol nem nyitottuk ki neki az ajtot fél oráig:D
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
X-akták zenélye nálam a halál eljövetele volt!Ha meghallottam fülem befogtam, szenem becsuktam!De ha megkezdõdött néztem.Voltak parás részek!
Amikor új lakásba költöztünk este mindíg féltem mert a plafonon volt egy furcsa árnyék!Ahogy le volthúzva a reluxa az utcáról beszûrõdött a villanyoszlopról a fény a reluxától csíkos lett a plafon és halál komolyan egy elnyújtott idegen/ember alakot láttam mindíg!Annyira féltem tõle aztán valahogy feledésbe merült.
kemény az élet :)
meg amint látom, kicsikorodban nagyon félsz a haláltól, aztán késõbb a tesztoszteron termelés beindulásával ez megszûnik :D
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
...
Vená fogidnü kátnárdzsó, ábin vétin lontámgó!
Redí tükamfó, redítügó, redí tükamfó kátnárdzsó!
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
DFTBA ಠ_ಠ
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
DFTBA ಠ_ಠ
tábor: Balatonakarattya, ugyanazzal az unokatesómmal emeletes ágyak, faház. felsõ emeletre épphogy beférsz a plafontól, ott aludtunk két egymás mellé 'L' alakba tolt ágy tetején. Elsõ éjszaka, szokás szerint nem tudok aludni...végre elalszom, unokatesóm felkeltett 2körül, nem tud aludni, mert recseg a tetõ és úgy érzi meg fog halni. na mondom akkor helycsere(õ akarta) aztán átmásztunk, de nem tudtam elaludni, azt hittem rámszakad a tetõ akkorákat reccseget az orromtól pár centire...énis azthittem meghalok, szörnyû volt :D ránéztem unokatesómra aki szép nyugodtan aludt...azthittem lerántom az ágyról...a szobánk a tusolóval szemben volt és egyik ajtó sem volt csukva és a lányok zuhiztak, és minden ágyról belehetett látni kivéve az enyémrõl...:(...és utána éjjel cseréltünk és akkor recsegett....na utána nem volt soha nyitva az ajtó és nem láttam a ...... :)
DFTBA ಠ_ಠ
egyszer veszprémbe voltunk ilyen táborszerûbe és unokatesómmal voltam egy szobába a földszinten és kimentünk a folyosóra, mert hallottunk valami hangot és tök horroros volt :D és volt egy nyitott ablak meg egy létra nekitámasztva, tökre beparáztunk mert hallottuk h jönnek és sprinteltünk a szobába és nem lehetett bezárni az ajtót kulcsra, ezért eltorlaszoltuk és felváltva örködtünk. Reggel, mint kiderült az nem létra volt, hanem parabola antenna oldalt és csak a teteje látszott és úgy nézett ki mint egy létra teteje...húhh aznap nem aludtunk :D
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
mozgásban szörnyûbb,vagy mifene?

meg mikor elõször megláttam a milleniumos faszit, én tõle féltem:D