1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?

Irhattok félrehallásokat is.
  • Prank
    legalább a télapó legyen piros:)
  • berczely
    Nem csak féltünk, hittünk is!

• Zsolcz
    610 kicsit átalakitva ahogy mondottam
  • berczely
    Na írjatok ötleteket mi legyen a banneren!
  • Zsolcz
    énsem úsznék le az ien zsilipek meg duzzasztók ajjára ho megnézzem hogynézki.. mer többen irták
  • Zsolcz
    huhh ezt jol megfogalmaztam
  • Zsolcz
    eszembe jutott 1 tévhit!:
    Mikor este aluttam még kb 4-5 éves koromban akko 1cer felébrettem éssötét volt de az utcai lámpa bevilágított és ugye a takaró ahol bevolt mélyedve azokra a mélyedésekre asszitem ho pókok mivel ott árnyékba vannak mivel a hepe-hupák miatt árnyékolva vannak a mélyedések!
    és énmeg nem naon mertem mozogni
  • Goruck
    ?
  • Zsolcz
    jah és az ien vízi betontömböket énsem szeretem nagyon
  • Zsolcz
    télleg bemászik, sőt akár megis ölhet mivel a csótány is belemászik a füledbe ésha összekuszájja ott az idegeket meg mindent akko megis ölhet:!:O najo ez nembiztos de az iken ho a csótány belemászik a fülbe
  • Goruck
    * füledbA
  • Goruck
    igen ezt már énis írtam...
    régen azthittem a fülbemászó bogár belemászik a füledba és emiatt akkoriban este nem mertem elaludni anélkül h be ne fogjam a fülem, vagy ne tömjem be zsepivel......nagyon rossz volt
  • Zsolcz
    jah egész jó, de húzzunk bele fiúk mer má nemnaon vagyunk top 10
  • Goruck
    ez idáig a legjobb, tökjó :D
  • Goruck
    szintén sokáig így tudtam
  • Atti12
    ami az #594 -esbe votl sztem tökéletes
  • berczely
    Okés alakítgatok még! Csak az baj hogy nem találok normális idegen lényt ami tényleg jól néz ki kb ilyen alien szintű kidolgozotsággal!
  • Zsolcz
    bár ha ott van 1 élien akkor kéne 1 predátor is vagy inkább cseréld ki arra a nagy szürke fejű fekete szemű UFO-ra
  • Zsolcz
    nah egyre jobb:)
  • berczely
    Na ezen máris látok hibát de kijavítottam....
  • berczely
    Bocsi a sok képért de meg kell hogy osszam ötleteim veletek!Ötleteket, javaslatokat szívesen fogadok!
  • csoola
    ez fasza :D
  • Zsolcz
    akis buzi:D
  • V43 1105
    Ja meg ezek ilyen add nekünk adód 1%-át fogyatékos gyerekek
  • bujcsik555
    Ezt most meghallotam a tvbe és eszembe jutozz hogy öcsém ezt mindig énelelte hogy: ló páppéráp, lecsó pámpérápp:D:D:D:D:DD:
  • Zsolcz
    ez nemoan jó , hiányoznak a kérdőjelek és az értetlen kölök pofák.. meg 1-2 ufó sem árt:D
  • Zsolcz
    énekem nemjut eszembe semmit ho valamit rosszul tuttam gyerekkoromba:(
  • berczely
  • ColdFire
    tériszony helyett téliszony
  • Goruck
    most mivan, nekem is volt hasonló, de az olyan volt mint a filmreklám és álmokat reklámozott és abból lett az egyik álom amit álmodtam utána...énis gyökér vagyok
  • Zsolcz
    :D:D:D::D bazdmeg de gyökér vagy:D ááááááá
  • Goruck
    lecsúsztunk a TOP10ből ?!?!?! eddig első helyen álltunk...
  • mama2
    Ez nagyon jó, nekem tetszik.
  • hunbasser
    igen,az...de azt is deja vu-nek mondják,ha kétszer ugyanolyan helyzetbe kerülsz
  • Artae
    Akarod mondani déjà vu.
  • hunbasser
    fu,nekem olyan volt már párszor,hogy valamit megálmodtam(egy szitut),de nem tulajdonítottam neki nagyobb szerepet.aztán amikor PONT UGYANABBAN a szituban voltam,ugyanazokkal az emberekkel,ugyanabban a helyzetben,időben,stb,akkor nem kicsit ledöbbentem,és mondtam,hogy úristen,ezt én megálmodtam...az lehetséges,hogy csak úgy rémlik,mintha megálmodtam volna,vagy tényleg megálmodtam? kb annyira ugyanaz volt a szitu,mintha csinálnál két képet,és a két kép ugyanaz lenne.
  • berczely
  • berczely
    Looooool ekkora hibát XD
  • Met
    Régen azt hittem, hogy amikor tv-t nézünk és áramszünet lett akkor mindenhol az van és majd onnan folytatják a filmet ahol félbeszakadt, de a rohattak mentek tovább :D
  • Kicsikiraly
    gyermekkorunK :D