1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
nekem is volt (vannak) hasonló......mostanában ritka, de 1-2 éve gyakran volt.....előtte soha nem volt ilyen..... -
Nem tévhit de gyerekkori para.
Kicsit OFF:
Hirtelen mozdulatra a tarkóm környén egy pontban néha így iszonyat erős fájdalom nyilallt !
Azt hittem mindig egyszer megbénulok. Már sok éve nem volt ilyen, de még most is fosok hogy ne is legyen mert ezek egyre erősödtek !
A legutolsó kb 6-7 éve volt, de két napig fájt a helye!
Neten kerestem de nem találtam róla semmit. A durva az hogy a 4 éves lányomnak is ugyanez van.
Volt valakinek ilyesmi "élménye" ?
-
loál 
-
énmeg mindig azt tervezgettem hogy mikor már húzzák a számokat, találni kell egy lottózót ami még nyitva van !
Csak nagyon kell sietni a számhúzás után le a lépcsőn:) -
Zsolcz #829 :D:D:D::D
:D::D:D:D -
Prank #828 félrehallás: a kondenzcsíkot húzzó repülőgépre azt mondták az oviban, hogy csíkot húzó repülő... én meg: csík-ó-húzó repülő -
én régen nem értettem a lottót....nem tuttam, hogy mikor kihúzzák a számokat utána már nincs értelme megjátszani a számokat.....szóval mindig azt gondoltam, hogy anyámék mért nem játszák meg a kihúzott számokat mikor kihúzzák és akkor nyernénk :D -
karajjj #826 nem rossz 

-
Na egyiptomból csak máshol jár az agyam:S -
Megnéztem 5-6 éves koromba a Szikla c. filmet,és amikor eldobják a kézigránátot aztmondja a csóka:Itt egy kis szuvenír.Aztán vagy 8éves koromba kaptunk egy csomagot,ismerősünk nyaralt egyiptomba és ajándékok voltak benne.Kérdeztem anyámat mit írt még és aztmondta ,hogy egy kis szuvenír török országból.Én úgy befostam geci bebújtam, az ágyam alá és kb 3óráig nem tudtam kiszedni anyámék mert kézzel lábbal kapálóztam.Azóta megtanultam mi a szuvenír:DDD -
step by step :D az mekkora jó volt -
Zsolcz #822 hát mikor azment én kicsi voltam és untam ugyhogy nemnéztem -
Zsolcz #821 Jocky forevör! -
Réj Krebsz. :-@ -
jó volt a Dallas, én is néztem, kedvencem természetesen Jocky volt ki más, egyetlen értelmes, nem töketlen karakter a sorozatban, ellenben Bobbyt alakító szinész meg tök jó volt a step by step-ben
ja és még kedvencem volt a nyaktalan nő, hehehe -
most tagadjam le??? :D
jó sorozat volt a maga idejében :D
M1-n kívül nem volt más így azt néztük esténként :D -
Zsolcz #817 :D ezt csak viccből irtam erre meg kiderül hogy télleg nézted:O -
mivel nem volt más így azt néztem :D -
Zsolcz #815 túl sok Dallast néztél:D
ki a kedvenc szereplőd? Dzsoki?:D -
ez olyan mint az Osáán -
Ebben az a poén hogy a CBA magyar cég:DDD -
régen azt hittem, hogy amerikában nincsen cigi, mivel a filmekben mindig azt láttam csak, hogy szivaroznak.... :D És ha vékonyabbat láttam, akkor azt hittem az meg vékony szivar....... :D -
Anyám mesélte hogy csodagyerek voltam emrt csak a kenyér héját ettem meg a többit otthagytam...azóta ez gyökeresen megváltozot poersze :P -
ne tölem kérdezd, nagyapám mondta nekem is. De gyanitom a klubelnök aszitte tud angolul:D -
csoola #809 és kik mondják igy az arabok????XD -
felénk a CBA üzletet mondják ugy sokan, föleg az nyugdíjasok hogy cíbíá. Ez onnan ered hogy mikor megnyilt a bolt a nyugdijasklub elnöke (nagyon okosnakképzelimagát) azt mondta külföldi cég és igy kell ejteni -
(jelen)
:DD ParizeL -
Zsolcz #806 csak viccelt, ezt halál komolyan kell venned
:D [szivattya az újregeket]
-
ok :) -
keretik nem komolyan venni a dolgot :) -
:( -
hát egy ilyen gyerek mellett ^^ -
ő miért? :o -
sirt o helyetted is :)
[sry] -
én nem emlékszem, hogy egy poharat elharaptam volna
anya azt mondta, én normális kisgyerek voltam, meg nem is sírtam

-
hallod, en is neztem, volna rendesen :D -
karajjj #797 én nem tehettem róla, addig mindig úgy ittam, hogy ráharaptam a pohárra :D apámék tudták, hogy nem szabad vékonyba adni, de nagybratyó vékony pohárba adott inni, csak lesett mikor ropogtattam :DDDD -
Zsolcz #796 miafasnak harapod? -
nalunk a grapefruit udito volt kiirva igy: "gépfrúit" :) -
karajjj #794 valaki írta, hogy nemtudja soMka vagy soNka...
na én azon vagyok kiakadva mikor a párizsit valaki parizeR helyett parizeL-nek mondja vagy írja, a multkor még a büfébe is úgy volt kiírva