Gyermekkorunk tévhitei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
pl mert mikor sunyiban anyám tudta nélkül megnéztem az alient, teljesen betojtam mikor az öregem köhögés közben a mellkasához kapott. Majd visitva bujtam be az asztal alá.

Öcsém meg az UFOkkal nem volt tisztában.. TV-ben látott innen-onnan jeleneteket, és ha egy autó elhaladt a szoba elött bevilágitva azt, mindig megrémült, hogy most aztán tényleg eljöttek érte. :D

Amugy én sem értettem hogy a zöld marslakók miért szürkék :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Mike
jah
meg a gyermekkorban is benne vagy még :))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

kb 7 hónappal ezelõtt még asszitem ho Mike meg Mike at home nem ugyanaz az ember..:D ezis tévhitnek számít:)

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Mike
ezt beszéljük meg a saját topikotokban, ne itt

Mike at home hova tünt Mikikém?

Mike
ejmár
jó akkor marad a grafika, addig meg nem lesz banner

mindenestre berczely, köszi amiket csináltál

stargatelost
már csak azt nem értem, hogy egy ufo és egy ufonauta miért tévhit, valamint egy alien miért tévhit, mikor film? (jó , lehet valaki kiskorában azt hitte jön azt megeszi)
de az ufo-t még mindig nem értem....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

mama2
Még1: Ugye vannak olyan macska eledelek aminr rajta van egy macska. Na, 5-6 éves voltam, anyám bontsa fel a tápot, és ugye egy macska van a zacskón. Ahogy felbontja, a képen látható macska füle eltünik, mert ugye a zacskóval együt leszakadt. Én meg mondom anyámnak, hogy "állatkínzó, letéped csóró macska fülét"<#idiota><#idiota>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ColdFire
hát igen, ha 10 méteren repülne, elég gyorsnak tûnne :)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Cuchulainn
Hehe, én kiskoromban mindig azon gondolkodtam, hogy hogyan lehet az, hogy repülõvel gyorsan oda lehet menni valahova, mikor olyan lassúnak tûnnek az égen :D

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Mike
ez tetszik

mihelyt lesz hozzá jogom, beteszem

de ettõl eltekintve ha valakinek van kedve, rajzolhatna
pl. Sajdik vagy Kaján stílusban

Mike
ja nem olvastam, hétvégén meg be sem kapcsoltam a gépet otthon

Kmarha
hát ha lejebb olvasol láthatod mennyit szenvedtek már a bannerral... volt pár jó probálkozás.. kétséges hogy lesz e kedvük egy újabb fajtának nekiállni

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Mike
szeretnék ide egy bannert

ha valakinek van kedve és tehetsége megcsinálni

karikatúra rajz, ahogy egy gyerek néz egy szoborcsoportot, közepén Árpáddal, és arra gondol, hogy Árpád, Batman

és mondjuk valamilyen elválasztás után, lehetne egy olyan, hogy ugyanez? a gyerek fexik az ágyban és kilóg a csuklója a takaró alól, a háttérben meg már jön Drakula gróf, hogy kiszívja a vérét

de ha csak egyik jelenet lesz meg az sem baj
felirat meg nem kell

köszönöm, bárki is csinálja meg

mama2
Ez detökjó<#alien><#alien2>

mama2
Eszembe jutott még egy: Kiskoromba azt hittem, hogy amikor felszáll a repülõ gép, akkor a repcsi beteríti az egész földet, mert akkora és pillanatok alatt ott lehet bárhol:P.

nem de sarkitva sztem levezethetõ:)

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Fantos
speciel nem egy isten de majdnem

sztem a bannera nem kéne Baba.. az télleg a baba reklámokat idézi:D

amugy itt megfigyelhetõ sztem kb az h hogy születtek meg az istenek, az emberek nem tudják h mni hogy lett, vagy hogy hova tûnik a viz és kitalálnak egy "istent" aki azért van hogy megigya, õ a viz isten je:)

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Fantos
én azon gondolkodtam hova folyik a kádból a víz végül arra juttotam hogy egy meber folyamatosan issza XD asszem engedtem neki még egy kicsit hogy többet tudjon

John Cena
Szerintem ez fasza bár ide is még lehetne 1-2képet tennIXDXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Kicsikiraly
:D

DFTBA &#3232;_&#3232;

NA MOST MÁR TELI VAN MINDENEM A BABÁKKAL

berczely
Áh ez jóó!Nekem mind1 melyiket tesszük ki!

nekem ez jöt de már elegem is van belõle:

berczely
<#buck>Unatkozok azt mégis csinálok!

Kmarha
ezt már olvastuk vagy 6szor <#eplus2>

berczely
Én többet tényleg nem csinálok ez volt az utolsó!<#hehe>

berczely
jaja

Oksa:)
mire kész lesz a banner ki hala topity:)

berczely
Felõlem gyúrjuk!Csinálj te is és csinálok én is verziót és majd javítgatjuk!

MIt szólnátok h összegyúrnánk a pelenkareklámot a sok kérdõjelet meg az ufos témákat?

csgery
Ez szolid, letisztult, mégis mindent elmond:) Sztem ez kéne.
berczely
Na én többet tényyleg nem csinálok!

berczely
Sztem túl bébis baba reklámos de nekem tök 8!

zyppy
szerintem akkor #586 az ideális.

berczely

berczely
Na mike írt vissza!Az a baj a bannerrel hogy ez a topic nem csak a parázáról szól hanem tévhitekrõl is!Szóval várom a további ötleteket!

EZ jóóó:)

bardocz
:D
nálunk nem így volt
Kmarha
:D Nem semmi :D Ezt azért nem hittem volna :D Király! :D Látom már ha kölykeim lesznek simán tovább adom neki(k) akarva/akaratlanul is :D

DaemoonHunter
Pontosan így volt nálunk is:D:D:D

Attila8805
Ez nálunk is így volt.:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Kmarha
Anyám mindig megkérdezte tõlem meg öcsémtõl, hogy hozzon e Valamit a boltból. És olyankor mindig csokival vagy nyalókával tért vissza.

Neki fel sem tünt, de nagyon nagyon sokáig, öcsémmel a valami szót az egyik legfontosabb fõnévként kezeltük, ez volt a gyüjtõszava az édességnek. Valahol általános alsóban jöttem rá, hogy a valami szónak valójában más a jelentése. :D De azóta is használom családi körben nyalánkság helyet :)

nembaj behozzuk õket csak nemértem ho holvan Mike:?

Mekkora szar a Top10-es lista

berczely
Júj akkor rjatok félelmet tévhitet!