Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki átbasz, az basszon b-t is!
a karikatúra rajzot meg nem csinálta meg senki
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
R: James Cameron
FSz:xy
xy
yx
én itt pedig, azt hittem,hogy a "R" azt jelenti,hogy "rossz" 😄
(ugye az rendezõt jelent)
akkor már tudom mért mosolyogtak meg mindig a boltba mikor helytelnul mondtam 😄DD Biztos elgondolkozott a boltos hogy 15-16 éves gyerek és nemtudja helyesen kiejteni ...
hát igen jo pap holtig tanul 😄D
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Márpedig a végén hogy ...kertek alatt a Budaik megfagynak XD
LoL a Vezetéknevem Budai XD
Sose értettem miért fagyunk meg...😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(remélem mindenkinek feltünik a hiba)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
DFTBA ಠ_ಠ
A levezlezés a Cov-ban tényleg vicces volt, meg az 576-ben a Csevegõ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Miután õ eljött, vettem még egy két számot, de nagyon szar lett.
Tönkre is ment asszem rá egy évre? Vagy valahogy így...
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
még a mai napig bele-bele olvasok egy-kettõbe: http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/CoV/ujcov.html
fõleg a levelezõ rovat kegyetlen jó 😊 De hát azt hiszem ez már tényleg történelem 😄 Covboy szövege és Ghetto rajzai miatt néztem fel elöször tisztelegve a sörre 😄 lol 😄 talán még a bocimániám fele is innen ered 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyébbként is CoV a király!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
<16:35:00>16:35:00>
<16:35:00>16:35:00>
<16:35:03>16:35:03>
<16:35:05>16:35:05>
<16:35:08>16:35:08>
DFTBA ಠ_ಠ
most mondta el anyukám,hogy õ egy diktátor😮
"Az uttorõsíp hátuljára rá voltak írva a sípjelek. Vigyázz, sebesen, s.o.s..
Én meg nyíladozó értelmemmel nem értettem, hogy mit jelent az hogy Vigyáz, sebesen sós."
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray