Elektromos áram láblengetéssel
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó ötlet a kütyüket így tölteni, de kinek kell...
Ez "fából vaskarika"!
A kütyük azért vannak (elméletileg) hogy kényelmesebben éljünk...
Ez olyan mint az alkoholmentes pálinka, nikotinmentes cigaretta...
Ja a kütyük valódi célja az a profit...
Akkor meg má csak egy kis reklám és hajrá...
Ez "fából vaskarika"!
A kütyük azért vannak (elméletileg) hogy kényelmesebben éljünk...
Ez olyan mint az alkoholmentes pálinka, nikotinmentes cigaretta...
Ja a kütyük valódi célja az a profit...
Akkor meg má csak egy kis reklám és hajrá...
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
egy sok lépésben állítóható erõsségû dinamó kellene, na meg azt rákötni a hálózatra :) de jó lenne
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Én sohasem értettem hogy a konditermek gépei miért nem generátorokat hajtanak. Pedig csak egy dinamó kellene minden gépbe, súly helyet, szerintem termelne annyit, hogy a szoli gépek mûködjenek. Egy kis elektronikával pedig megoldható lenne hogy ha nincs elég áram, akkor a hálózatból vegyen ki.
már nem azért, de az ilyeneket miért nem a nadrágba építik be? akkor nem kell külön ruhadarab, ráadásul ha egybe van szabva kényelmesebb is. és például vannak kimondott futó ruhák, béléssel, amiben el is fér, meg eleve mozgásra van. vagy épp sztrecc nadrág bicikliseknek, ami szoros is, mozgásra is van, stb. tehát lehetnének ilyen extrával megdobott edzõruhák. sõt, ha már komplett gatya, akkor lehet övtájékon mobiltartó is rajta, egybekötve a gatya bélésében ezzel a töltõvel. aztán persze mobilnetet és gps-t is tudó mobillal kell hirdetni túrázóknak :)
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Elképzelem, ahogy a pacemakeres ürge észreveszi, hogy merül az elem, és nekiáll futni lóhalálában, hogy feltöltse... biztos jót tesz majd neki...
Amúgy meg éppen annyira lesz zavaró egy ilyen kütyüt hordani a térdünkön, mintha lenne a zsebünkben egy összecsukható tekerentyûs/kurblis generátor... azt is rá lehetne dugni bármire, pár pillanat, és fel van töltve... Felesleges ilyesmibe energiát fektetni... inkább foglalkoznának a használható mûvégtagokkal.
Amúgy meg éppen annyira lesz zavaró egy ilyen kütyüt hordani a térdünkön, mintha lenne a zsebünkben egy összecsukható tekerentyûs/kurblis generátor... azt is rá lehetne dugni bármire, pár pillanat, és fel van töltve... Felesleges ilyesmibe energiát fektetni... inkább foglalkoznának a használható mûvégtagokkal.
Emberek én már látom a jövõt, amikor már nem lehet fosszilis anyagok elégetésébõl energiát termelni mert túl sok a légkörbe kerülõ szennyezõ anyag és szén meg olaj sõt gáz se nincsen már.
Na akkor lesz az, hogy sok (több millió milliárd) kicsi emberke pl: kínaiak fognak szaladgálni egy helybe kézzel hadonászva, mindenféle ilyen kütyükkel felszerelve, hogy megfelelõ mennyiségû energiát állítsanak elõ.
Mert azé kevés rizzsel etetni õket sokkal ócsóbb és környezetbarátabb.:) <#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2><#hawaii>#hawaii><#banplz>#banplz>
Na akkor lesz az, hogy sok (több millió milliárd) kicsi emberke pl: kínaiak fognak szaladgálni egy helybe kézzel hadonászva, mindenféle ilyen kütyükkel felszerelve, hogy megfelelõ mennyiségû energiát állítsanak elõ.
Mert azé kevés rizzsel etetni õket sokkal ócsóbb és környezetbarátabb.:) <#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2><#hawaii>#hawaii><#banplz>#banplz>
hát lehet, hogy annak akinek a lábát elkepta a szomszéd pitbullja, annak megfelelõ egy ilyen a lába feltöltéséhez. mert elõfordul, hogy az illetõ használná azt a lábat. mondjuk erre megoldás lehet, ha több elem van, de elõfordulhat, hogy egy az egyben egy alsólábszár protézisbe ültetve ezt az eszközt teljesen függetlenedhet a viselõje az elemek töltésétõl meg a drótoktól. szóval nem temetni való elképzelés.
\"The voices are back... Excellent.\"
Abban viszont igazad van, hogy tök felesleges ilyen vasat a térdízületedre felszerelni, mert macerás és zavaró.
Sokkalta egyszerûbb, ha napelem van a hátizsákon, vagy a sapkádon, vagy mágneses indukciós áramfejlesztõ a cipõdben.
Sokkalta egyszerûbb, ha napelem van a hátizsákon, vagy a sapkádon, vagy mágneses indukciós áramfejlesztõ a cipõdben.
Kara kánként folytatom tanításom.
Nincs igazad.
Túrázóknak szuper, meg az sem mindegy, hogy ez kvázi ingyen van.
Túrázóknak szuper, meg az sem mindegy, hogy ez kvázi ingyen van.
ez is csak arra jo, hogy az emberek mar setalni se tudjanak nyugodtan. figyeljek allandoan azt, hogy epp tolt e, vagy hogy mennyit toltott. raadasul az elektromos dolgokat fellehet tolteni szinte barhol, nem ertem miert jo az, hogy ha az ember nem tolti fel otthon a mobilt, hanem inkabb majd setalas kozben teszi azt meg egy rajta logo toltovel.
"Az eszköz egy nap felhasználható lehet a gyógyászati implantátumok energiaellátására, megóvva a pácienst a mûtéti úton történõ elemcseréktõl." ezzel meg az gond, hogy ha ilyen hulyeseggel toltheto egy orvosi eszkoz, akkor akar a konnektorbol is lehetne tolteni.
"Az eszköz egy nap felhasználható lehet a gyógyászati implantátumok energiaellátására, megóvva a pácienst a mûtéti úton történõ elemcseréktõl." ezzel meg az gond, hogy ha ilyen hulyeseggel toltheto egy orvosi eszkoz, akkor akar a konnektorbol is lehetne tolteni.
Én már kezdem unni, hogy kijönnek a sajtóhírek jobbnál-jobb világmegváltó ötletekrõl, amelyek egyike-másika a szabadalomig is eljut, aztán a mindnnapi életben semmi hasznát nem vesszük. Értsd: nem jutnak el a "Minden 100 forint" bolthálózatig sem.
Dehogyis! Csak szeretnék elérni ezt a hatásfokot.
Amúgy meg ha séta közben 5 wattot termelek egy 80%-os hatásfokú akármivel, az nekem mintegy 6 wattomba kerül. Csak elfér a többi mellett, de kenyérgázos energia az is. Ha bedobnék 6 wattra való kenyeret, esetleg biogázt... Hmm. Ezt bedadjuk szabadalomként :-)
Szerintem...
Amúgy meg ha séta közben 5 wattot termelek egy 80%-os hatásfokú akármivel, az nekem mintegy 6 wattomba kerül. Csak elfér a többi mellett, de kenyérgázos energia az is. Ha bedobnék 6 wattra való kenyeret, esetleg biogázt... Hmm. Ezt bedadjuk szabadalomként :-)
Szerintem...
Tehát az emberi séta hatásfoka: Sz*r. :)
Kezdenek egyre jobb dolgokat kitalálni most már lassan nem is kell töltõ semmihez, elég ha csak leviszed a szemetet. :D
Kezdenek egyre jobb dolgokat kitalálni most már lassan nem is kell töltõ semmihez, elég ha csak leviszed a szemetet. :D
← ElőzőOldal 2 / 2