Meghalt Roy Scheider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leírhatatlan veszteség.
cápa!
RIP
RIP
Nyugodjon Békében
Én is leginkább a kék villámmal tudom összekötni, gyermekkorom egyik kedvenc filmje !
Nyugodjék békében 😞
Nyugodjék békében 😞
Kedveltem! Nyugodjék békében!
> 2-en meghaltak balesetben majd mosolyogva szép napot kívánva elköszönnek mintha misem történt volna.
Tobbek kozott az ilyenekert nem nezek tevet. Nem vagyok vallasos, de pl. amit a pa'pa halalakor muveltek a televiziok az tobb volt mint felhaborito. Egyfolytaban felbeszakitottak reklamokkal, hogy noveljek a reklamos beveteleiket. Nem sok egyutterzes van mar az emberekben. Ennyit er egy ember elete...
Tobbek kozott az ilyenekert nem nezek tevet. Nem vagyok vallasos, de pl. amit a pa'pa halalakor muveltek a televiziok az tobb volt mint felhaborito. Egyfolytaban felbeszakitottak reklamokkal, hogy noveljek a reklamos beveteleiket. Nem sok egyutterzes van mar az emberekben. Ennyit er egy ember elete...
Igazad van! Sajnos a mai világban már nem figyelünk oda az ilyesmire, a "kedvencem" az amikor a híradóban bemondják hogy 2-en meghaltak balesetben majd mosolyogva szép napot kívánva elköszönnek mintha misem történt volna.
nem azért mondom, de kicsit érdekes szó a "meghalt" én inkább "elhunyt" szót használtam volna, bár ez persze csak saját vélemény
ettõl függetlenül RIP
ettõl függetlenül RIP
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szerintem is jó volt. RIP
😞
a kék villámot vagy 1000szer néztem mag 6-10 éves koromig
rip
rip
Szerettem ezt a színészt (SeaQuest) RIP!