Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hy nemrég kezdtem el foglalkozni a játékkal.
Nekem régen egy rész már megvolt, csak nem tudtam vele sokat játszani.
Na most akkor ez hogy van. Hány része van ennek???

Mert nekem van:
Penumbra 1.1
Penumbra Overture EP1
Penumbra Black Plague

És tudomásom szerint a 3.rész az majd a Penumbra Requiem lesz.

De akkor ez most hogyan van?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bokafix2
Kösz mindenkinek. Megoldottam. Alighanem ez az egyik legnehezebb rész, amiatt a hülye gépprogramozás meg szerverezés miatt. Asszem legközelebb egy rendszergazdával játszom végig. <#idiota>

tobias88: tényleg abból a tetûbõl lesz a zombi, csakhát azelõtt olyan értelmesen beszélt, nem gondoltam. Talán agyára ment a sok Doom-ozás ott a szobában.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DJ GamerGirL
Én ezt használtam a végigjátszáshoz, meg YouTube-ba beírtam, hogy "penumbra black plague walkthrough", ez videós végigjátszás, ez is sokat segített, próbáld ki Te is.

tobias88
én úgy emlékszem, hogy õ maga változik át zombivá
Seth
Be kell programozni az üres vezérlõkártyákat a kinti számítógépen
Boot:Circuit setup, Disk info setup, Hardware locator
Network:Circuit setup, Socket protocol, Firewall, Antivirus, Net locator
Interface: Circuit setup, Cmd interface, File streamer ,Admin tools

PSN ID.: Beegabor

Bokafix2
Van egy olyan rész valahol a közepe táján a játéknak, hogy be kell menni egy számítógép terembe, ahol egy muksó be van zárva egy szobába és be kell adni neki egy fûrészt, hogy ki tudjon szabadulni, vagy mi...
Viszont egy tirpák zombi össze-vissza terrorizálja a szerencsétlent utána engem kezd üldözni. Sikeresen bezárom az egyik szobába de utána elakadok.
Mivel a számítógépbe hiába rakom be a kártyát, nem tudom kinyitni az fõajtót ami bezáródott. Egyszóval nem tok kijutni abból a tetves terembõl. A számítógép valami hibát ír ki állandóan, mikor a "compile" gombra kattintok.
Már az összes kártyát kipróbáltam amiket a "jigsaw-os" <#idiota> szobából hoztam. A pirosat is kipróbáltam, a kéket és a zöldet is, de egyik sem müxik.
A végigjátszás azt írja, hogy rakjam be a kártyát és úgy nyissam ki az ajtót, de ez nem megy.
Azt is próbáltam, hogy a számítógép mellett levõ szobában abból a mainframe gépbõl kivettem az összes régi kártyát és megpróbáltam belerakni az újakat, amiket abból a szobából hoztam, de oda azokat nem lehet belerakni. Szóval kifogyott az ötlettáram. Az is eszembe jutott, hogy esetleg a bezárt zombitól kéne valahogy útbaigazítást kérni, de õ csak csapkodja az ajtót, mint valami elcseszett idegbeteg. Szal õtõle ott rostokolhatok jó darabig.

Szal segítsetek inkább ti. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DJ GamerGirL
Nem kéne szétwarezolni a topikot. :/

nem tom<#vigyor>

ffxi
Ezerhálám! De jobban örültem volna privinek. Most hogy fognak nézni ránk?

Fákjúal!

http://www.alivedownload.com/games/games/penumbra:_overture.html inen le tudod tölteni<#mf1>

töltsd le<#smile>

ffxi
Akkor nincs meg az 1.rész 😞

Fákjúal!

Az elsõ része a Penumbra Overure
A második része a Penumbra Black Plague

Penumbra - Tech Demo (olyasmi mint egy elõzetes)
Penumbra - Overture (Episode 1)
Penumbra - Black Plague (Episode 2)
Penumbra - Requiem (Episode 3(Caming Soon <#wink>))

ffxi
Ennek több része is van? Hogy hívják õket és mi a sorrend? O_o

Fákjúal!

Köszöszépen ^^ mostmár a 2. részét is végigjátszom ^^. Az elsõ naon ott volt. Sztem a legijesztõbb az uv fényes rész volt O.o
Seth
Nincs benne a játékban.

de az a kép a hivatalos oldalon a tech demo galériájában van. de nem találtam a játékba

ja 😄

armageddon666
akkor nem rakták be sehogy ^^ mondjuk fura is lett volna valahogy xD akkor el lehetett volna futni...

@

#610 !!! olvass elõrébb!!

ennél a résznél letöltöttem egy örök élet trainert hogy megnézzem milyen a szörny ami kinyír.De mikor bementem örökélettel a sötétbe magamtól megahtam és nem jön ki semmi.XD

http://data.hu/get/333387/Penumbra_Black_Plague_HUN.rar.html ez írásos

Hello!

A penumbra black plague-hoz tud vki linket adni arról, hogy hol lehet letölteni az írásos magyarítást? Szükségem lenne rá 😄

Amit lejjebb találtam azt már elvileg törölték a rendszerbõl :S
armageddon666
az cuki rész volt szerintem x)

@

Blekk Síp
Na jó, ma az uv-s rész után olyan nyomás kerekedett rajtam felül, hogy ki kellett lépnem. <#bdead> <#wilting> 😄D

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

armageddon666
conceptben XD én speciel örülök hogy nincs ilyen... gyorsnak és veszélyesnek tûnik...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
am sztem ez az ami megesz a sötétben

nem illett volna bele a játékba mert most abszolut nincs fegyver ha jól emléxem...

@

Ez hol van???

DJ GamerGirL
Konzolba lehet írni pár dolgot, ha nem mondod, hülyén halunk meg. xd
És igen, van erre is külön topik, mondtam már, de még egyszer mondom, hogy kicsit utána kéne nézni a dolgoknak... Ne azt várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön. <#banplz>

Seth
Ne offold már szét a topikot felesleges cuccokkal,kösz

ÉN CSINÁLTAM A HL.2 ELSÕ PÁLYÁN.Na kitudja hogy kell megcsinálni beépítésnélkül a szupergravitációs stukit.Én tudom de titok[/img]

http://data.hu/get/355716/ghost.exe.html ezt nézzétek meg.Nagyyonjó játék!!!

tobias88
én mindig leállítom, mert félek, pedig nem vagyok az az ijedõs típus <#vigyor>
Blekk Síp
Na már nem kell, az volt a gond, hogy elõtte egy helyiség bejáratlanul maradt. (:
U.i.: KURVAJÓ ez a játék! 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Lécci, vki nem tudna egy mentés adni azután, hogy
egy pamutszálat kell kivenni egy dobozból, hogy robbanószert készítsek
mert nekem vmi bug miatt nincs benne.

ja lehet 😊

DJ GamerGirL
Utána kéne nézni kicsit a dolgoknak... 😄

A penumbra BP nem régi játék
!

ffxi
Ahhoz képes régi a gém. Vki melyik nagy torrent oldalon felélesztette a gémet? Mag netán? Mert ott mondták, hogy nagy klasszikus. Különben nem is hallottam volna róla.

Fákjúal!

ffxi
Ááááh... csak nagy a izgalomban, hogy ilyen fizikával az ember máshol nem találkozhat, csak HL2-ben picit lehúzta az IQ-mat.

Fákjúal!

tobias88
satuban nyomd össze... ha ezen nem jutsz túl, akkor késõbb nagy bajban leszel<#nyes>
ffxi
Vki segítsen!
Már az elején, amikor szobában vok. Elhúztam a szekrény és megtaláltam a az érmét. Csak hogyan tudok csavarozni az érmével? Hogy a támlát leszedje?

Fákjúal!

Blekk Síp
A magyarítást/szinkront nem tudná vki feltenni pl. rapidra?
Nekem ez a link ne jó.

DJ GamerGirL
<#eplus2>

Peetboy
Hát az a pöcsük, nem tudtad? Vérvörös farkuk van. <#nyes>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

DJ GamerGirL
Örök relytély marad számomra, hogy mi is az a lábuk között... XD

armageddon666
Overture sokkal nyomasztóbb volt Black Plaguenél, viszont hála Clarencenek több volt az intenzívebb rész BPben :K

Overtureben mikor Redet elégetjük az nagyon gáz rész volt :S utána a végén majd beszartam xD folyosó végén a muki :S

Black Plagueben mikor a zombit megöljük és kiderül hogy a csaj az ... az "picit" rosszul esett... mint Philipp nem tudtam mit mondani...
Aztán ugye mikor máskor is halucinálunk azok eléggé kellemetlen részek voltak :K Meg ott volt a sötétben támadós lény O.o azt sem szerettem XD

azért volt p"cse mert igazából nem változott át csak úgy láttuk. halucináltunk. amúgy ami kilóg belõlük az visszakanyarodik a testükbe, szal az valami más szerv inkább :K végülis nem emberek, nem kell hozzá hasonlítani õket :C

Az még jólsejtem hogy nem derült ki honnan vannak az óriáspókok és giliszták? És miééééért írtuk meg a levelet ? :\
Mondjuk ez nem elég egey új részhez de ha jóltom készül a Requiem. Kiváncsi vagyok mi lesz benne...

@

wantonly
Azért, hogy legyen folytatás. 😄
grebber
Most vagy én vagyok debil értelmi fogyastékos vagy tényleg aki beszél hozzánk az a vírus??? Ha igen ezt hogy csinálja miféle vírus ez?

Next PC upgrade: 2022

DJ GamerGirL
Én meg azt nem értem, hogy mikor a csajt ki kellett szabadítani, a zombivá alakult lényének miért van p¨cse? XD