970
-
#730 Itt jár:
link
8. perctől kezdődik az a rész. -
#729 Nem tűnik fel senkinek, hogy nem ott jár? :D
A játék vége felé van, mikor futni kell, mert felrobban az egész hely. -
#728 Amikor üldöz a kukac, és az ajtóhoz érsz elötte van egy oszlop, azt üsd, és beomlik a plafon! így már ki tudod nyitni az ajtót! -
#727 lol O.o erre a részre nem is emléxem. olyan rémlik hogy egy kukac üldöz, de felrobbanós? az melyik? XD -
#726 Annál a résznél vagyok, amikor el kell tekerni egy kereket a falon, kinyílik egy ajtó és 2 percem van, hogy kimeneküljek, mielőtt felrobban az egész kóceráj. Ráadásul tele van a menekülési útvonal akadályokkal.
Na ennél a résznél, ki tudja miért, annyira beszaggat a játék, hogy játszhatatlanná válik. Épp emiatt nem is tudom teljesíteni a feladatot. Úgy szaggat, mintha a Crysis-szal játszanék Commodore 64-en.()
Eddig ment simán, most itt meg ezt csinálja?? Másnak is ilyen? A konfigom pedig már csak elég jó ehhez a játékhoz, merthogy jóval túlteljesítem minden téren a javasolt követelményeket.
Szal képtelen vagyok továbbjutni így... a rohanás még jobban lassítja.
Úgyhogy üzenem a gépemnek: -
#725 Hát remélem azért nem 1 órás cucc lesz :) -
kri555 #724 kiegészítő lesz ez van a játék oldalán : The horror continued in a short but sweet expansion for Black Plague. Experience an intense horror game filled with physics puzzles and deepened story on the events and characters from Black Plague. Penumbra: Requiem is currently in development and expected to be released in August 2008. -
#723 kieg. vagy 3. rész azt nem tudom, de a köv. címe a Penumbra Requiem -
Lerstal #722 3. rész lesz?:D -
#721 én ott szúrtam el hogy Overtureben kegyetlenül legyaktam a kutyákat. Utána valahogy annyira nem féltem már :S jóó persze néhány helyen igen :D -
kri555 #720 Ja az király rész amikor bemész a kutya ólba nem mertem kimeni 10 percig -
Lerstal #719 :D:D én napi 1-2 orát jáccok ezzel. nem birok többet :D
én pont a kennelekben vagyok :S még nem toltam a 2 nyilás elé a ládákat , majd holnap inkább folytatom :D -
#718 éjjel, fülhallgatóval, nagy hangerőn....bújj be az egyik kutyaólba :) -
#717 A "menedékben" elértem a blökis részt, nem visz rá a lélek, hogy folytassam... :D -
#716 "ati catalisatorban"
LOL. ATI Catalyst. Ne fordítsuk magyarra, mert úgy hülyén hangzik. :D
Nekem semmit nem kellett állítani a Catalystben. -
Lerstal #715 megoldódot a problémám. ati catalisatorban kell vmit kikapcsolni , másik gépne megy müködik és mutatja a fájlokat, betüket stb...szal a video kártyával van baj v. a catalisatorral.
azért köszönöm. -
#714 Aha értem. -
#713 Úgy lehet menteni külön, hogy arra a sárgás barnás antik tárgyra, ami az asztalokan szokott heverni rá kell kattintani és akkor így elmsoódik a képernyő mintha beszívtál volna, és akkor elmenti a jelenlegi állást. -
#712 nem lehet, checkpoint rendszer van -
#711 Melyik bill-vel lehet menteni? :( -
Lerstal #710 akkor szerintetek video kártya hiba?:S legfrisseb driver van, 1 hete volt format -
#709 Én patch nélküli játékra tettem fel a magyarítást, és nekem jó volt. -
Lerstal #708 akkor lehet h a vidi kártya hiba...máshol megnézem h jó e, ha nem, képtelen vagyok letölteni az angolt torrentrol és KIBASZTAM AZ ABLAKON 4000FT-t. -
#707 Én is patcheltem de hagytam angolon és jó volt. -
Lerstal #706 aha. oké, patcheltem is ráadásul... -
#705 Lehet, hogy a magyar verzió hibás. Én angolul vittem végig, de semmi gond nem volt. -
Lerstal #704 hiba -
Lerstal #703 -
Lerstal #702 sziasztok, léccives segitsetek!
annál a résznél vagyok, hol odaadtam az emberek a fürészt a fiokon keresztül és egy szörny kitörte az ajtot és üldüzütt...be csalogadtam a gőzös terembe és be zártam rá az ajtot.
oké.
ez után, felszedtem a 3 kártyát , és a pirost (amit feszedtem) bedugtam a gépbe, mert asszem modositani kéne vmit rajta... bedugtam, elkezdem hasznáni a gépet és a két táblázatba semmi nincs, viszont tudok kattintgatni, mintha a szöveget látnám, de csak sima feketeség, a szöveg nincs ott...és a kártyát nemtudom kivenni mert modositani kell, de semmi, minden üres, nincs ott szöveg amire tudnék nyomkodni...csak a pittyegést hallom.
szerintetek mi lehet a baj? kérlek segitsetek, köszi! -
Lerstal #701 nekem is :D elég kemény... majdnem kiesett a szivem mikor vki belebaszott egyet az ajtoba az elején:D meg az Armory-s résznél.. huh vaze -
#700 Elkezdtem én is játszani a játékkal. Nagyon jó, de 15 percenként szünetet kell tartanom, mert annyira fosatós. :D
-
#699 Volt egy olyasmi feljegyzés is, hogy "a dolgozók közkívánatára már nem szükséges a legújabb windows használata" -
#698 Én szintén meg szoktam nézni a gépekben a feljegyzéseket, főleg a kísérleteket.
Az egyik kísérletbe pl. 12 csimpánzat, 5 laboratóriumi patkányt, és 3 embert vontak be.
Hát csoda, hogy ilyen gyári hibás "köcsög pityuk" rohangálnak a folyosókon? -
#697 énis :D valahogy Portal jutott eszembe xD (nemtom melyik volt előbb) -
#696 LoL... A Penumbrás srácoknak humoruk is van! Érdemes végigböngészni a számítógépekben a fájlokat. Az egyik teremben van egy olyan gép, amin a kutatási projektek lapulnak na meg a titkos kísérletek.
Ezután van egy olyan menüpont hogy jelenlegi státusz, (gondolom a létesítmény állapota és helyzete) na és ez alá van írva:
Chance of survival:
78,00%
...error
recalculating...
0,78%
LoooooL, ezen borultam... -
#695 Penumbrában olyan jó a halálrendszer :D egyszer idegeskedtem a meghalásom miatt (első kutyánál :\) amúgy nem mert tök gyorsan visszatölti a legutóbbi állást :D sok játékban nem szerettem hogy rengeteget kellett várni hogy betöltse :\ (pl Prince of Persia, abból is talán leginkább a Warrior Within... nem kevés idő volt a visszatöltés a sok hülye animáció miatt -.- ettől eltekintve szerettem ^^ vagy WoW... az meg a másik... van hogy 10 percet kell rohanni a temetőből xD) -
#694 a 3. rész remélem erre fog hasonlítani inkább, és több olyan jelenet legyen benne, mint ez a lámpás zombi, mert annál rendesen féltünk haverokkal -
#693 én 2 órát szenvedtem a harccal aztán miután ráéreztem már jobb voltam mint rambó ^^ (ettől függetlenül fostam tőlük O.o) -
chris0000 #692 Valaki tudja h a 1.0.1 patchet ha fel akarom rakni akkor a penumbra.exe nel megall mert csak olvashato ayt irja.eredeti a game.van valami megoldas? -
#691 Én rájöttem egy jó taktikára:
Szembe állsz a döggel, az észrevesz, leguggolsz, el kezd feléd rohanni, készenlétbe helyezed a csákányt :D és amikor feléd ugrik adsz neki. A dög is megharap, de csak 1x.
Amíg fekszik, megint lendítésre készíted a fegyvert, feláll és piff.
Ezt ismételni 4-5x