Penumbra: Black Plague
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem régen egy rész már megvolt, csak nem tudtam vele sokat játszani.
Na most akkor ez hogy van. Hány része van ennek???
Mert nekem van:
Penumbra 1.1
Penumbra Overture EP1
Penumbra Black Plague
És tudomásom szerint a 3.rész az majd a Penumbra Requiem lesz.
De akkor ez most hogyan van?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tobias88: tényleg abból a tetûbõl lesz a zombi, csakhát azelõtt olyan értelmesen beszélt, nem gondoltam. Talán agyára ment a sok Doom-ozás ott a szobában.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Boot:Circuit setup, Disk info setup, Hardware locator
Network:Circuit setup, Socket protocol, Firewall, Antivirus, Net locator
Interface: Circuit setup, Cmd interface, File streamer ,Admin tools
PSN ID.: Beegabor
Viszont egy tirpák zombi össze-vissza terrorizálja a szerencsétlent utána engem kezd üldözni. Sikeresen bezárom az egyik szobába de utána elakadok.
Mivel a számítógépbe hiába rakom be a kártyát, nem tudom kinyitni az fõajtót ami bezáródott. Egyszóval nem tok kijutni abból a tetves terembõl. A számítógép valami hibát ír ki állandóan, mikor a "compile" gombra kattintok.
Már az összes kártyát kipróbáltam amiket a "jigsaw-os" <#idiota>#idiota> szobából hoztam. A pirosat is kipróbáltam, a kéket és a zöldet is, de egyik sem müxik.
A végigjátszás azt írja, hogy rakjam be a kártyát és úgy nyissam ki az ajtót, de ez nem megy.
Azt is próbáltam, hogy a számítógép mellett levõ szobában abból a mainframe gépbõl kivettem az összes régi kártyát és megpróbáltam belerakni az újakat, amiket abból a szobából hoztam, de oda azokat nem lehet belerakni. Szóval kifogyott az ötlettáram. Az is eszembe jutott, hogy esetleg a bezárt zombitól kéne valahogy útbaigazítást kérni, de õ csak csapkodja az ajtót, mint valami elcseszett idegbeteg. Szal õtõle ott rostokolhatok jó darabig.
Szal segítsetek inkább ti. <#smile>#smile>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A második része a Penumbra Black Plague
Penumbra - Overture (Episode 1)
Penumbra - Black Plague (Episode 2)
Penumbra - Requiem (Episode 3(Caming Soon <#wink>#wink>))
@
A penumbra black plague-hoz tud vki linket adni arról, hogy hol lehet letölteni az írásos magyarítást? Szükségem lenne rá 😄
Amit lejjebb találtam azt már elvileg törölték a rendszerbõl :S
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem illett volna bele a játékba mert most abszolut nincs fegyver ha jól emléxem...
@

És igen, van erre is külön topik, mondtam már, de még egyszer mondom, hogy kicsit utána kéne nézni a dolgoknak... Ne azt várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön. <#banplz>#banplz>
U.i.: KURVAJÓ ez a játék! 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
!
Fákjúal!
Fákjúal!
Már az elején, amikor szobában vok. Elhúztam a szekrény és megtaláltam a az érmét. Csak hogyan tudok csavarozni az érmével? Hogy a támlát leszedje?
Fákjúal!
Nekem ez a link ne jó.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Black Plagueben mikor a zombit megöljük és kiderül hogy a csaj az ... az "picit" rosszul esett... mint Philipp nem tudtam mit mondani...
Aztán ugye mikor máskor is halucinálunk azok eléggé kellemetlen részek voltak :K Meg ott volt a sötétben támadós lény O.o azt sem szerettem XD
azért volt p"cse mert igazából nem változott át csak úgy láttuk. halucináltunk. amúgy ami kilóg belõlük az visszakanyarodik a testükbe, szal az valami más szerv inkább :K végülis nem emberek, nem kell hozzá hasonlítani õket :C
Az még jólsejtem hogy nem derült ki honnan vannak az óriáspókok és giliszták? És miééééért írtuk meg a levelet ? :\
Mondjuk ez nem elég egey új részhez de ha jóltom készül a Requiem. Kiváncsi vagyok mi lesz benne...
@
Next PC upgrade: 2022