Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja az király rész amikor bemész a kutya ólba nem mertem kimeni 10 percig<#vigyor3>

😄😄 én napi 1-2 orát jáccok ezzel. nem birok többet 😄
én pont a kennelekben vagyok :S még nem toltam a 2 nyilás elé a ládákat , majd holnap inkább folytatom 😄

Seth
éjjel, fülhallgatóval, nagy hangerõn....bújj be az egyik kutyaólba 😊

PSN ID.: Beegabor

Blekk Síp
A "menedékben" elértem a blökis részt, nem visz rá a lélek, hogy folytassam... 😄 <#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

davidka003
"ati catalisatorban"

LOL. ATI Catalyst. Ne fordítsuk magyarra, mert úgy hülyén hangzik. 😄
Nekem semmit nem kellett állítani a Catalystben.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

megoldódot a problémám. ati catalisatorban kell vmit kikapcsolni , másik gépne megy müködik és mutatja a fájlokat, betüket stb...szal a video kártyával van baj v. a catalisatorral.
azért köszönöm.

ffxi
Aha értem.

Fákjúal!

Bokafix2
Úgy lehet menteni külön, hogy arra a sárgás barnás antik tárgyra, ami az asztalokan szokott heverni rá kell kattintani és akkor így elmsoódik a képernyõ mintha beszívtál volna, és akkor elmenti a jelenlegi állást.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Seth
nem lehet, checkpoint rendszer van

ffxi
Melyik bill-vel lehet menteni? 😞

Fákjúal!

akkor szerintetek video kártya hiba?:S legfrisseb driver van, 1 hete volt format

Blekk Síp
Én patch nélküli játékra tettem fel a magyarítást, és nekem jó volt.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

akkor lehet h a vidi kártya hiba...máshol megnézem h jó e, ha nem, képtelen vagyok letölteni az angolt torrentrol és KIBASZTAM AZ ABLAKON 4000FT-t.

davidka003
Én is patcheltem de hagytam angolon és jó volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

aha. oké, patcheltem is ráadásul...

davidka003
Lehet, hogy a magyar verzió hibás. Én angolul vittem végig, de semmi gond nem volt.

sziasztok, léccives segitsetek!
annál a résznél vagyok, hol odaadtam az emberek a fürészt a fiokon keresztül és egy szörny kitörte az ajtot és üldüzütt...be csalogadtam a gõzös terembe és be zártam rá az ajtot.
oké.
ez után, felszedtem a 3 kártyát , és a pirost (amit feszedtem) bedugtam a gépbe, mert asszem modositani kéne vmit rajta... bedugtam, elkezdem hasznáni a gépet és a két táblázatba semmi nincs, viszont tudok kattintgatni, mintha a szöveget látnám, de csak sima feketeség, a szöveg nincs ott...és a kártyát nemtudom kivenni mert modositani kell, de semmi, minden üres, nincs ott szöveg amire tudnék nyomkodni...csak a pittyegést hallom.
szerintetek mi lehet a baj? kérlek segitsetek, köszi!

nekem is 😄 elég kemény... majdnem kiesett a szivem mikor vki belebaszott egyet az ajtoba az elején😄 meg az Armory-s résznél.. huh vaze

davidka003
Elkezdtem én is játszani a játékkal. Nagyon jó, de 15 percenként szünetet kell tartanom, mert annyira fosatós. 😄

Blekk Síp
Volt egy olyasmi feljegyzés is, hogy "a dolgozók közkívánatára már nem szükséges a legújabb windows használata" <#idiota>

Bokafix2
Én szintén meg szoktam nézni a gépekben a feljegyzéseket, fõleg a kísérleteket.
Az egyik kísérletbe pl. 12 csimpánzat, 5 laboratóriumi patkányt, és 3 embert vontak be. <#wilting>

Hát csoda, hogy ilyen gyári hibás "köcsög pityuk" rohangálnak a folyosókon?

armageddon666
énis 😄 valahogy Portal jutott eszembe xD (nemtom melyik volt elõbb)

@

Synchronous
LoL... A Penumbrás srácoknak humoruk is van! Érdemes végigböngészni a számítógépekben a fájlokat. Az egyik teremben van egy olyan gép, amin a kutatási projektek lapulnak na meg a titkos kísérletek.

Ezután van egy olyan menüpont hogy jelenlegi státusz, (gondolom a létesítmény állapota és helyzete) na és ez alá van írva:

Chance of survival:

78,00%
...error
recalculating...
0,78%

LoooooL, ezen borultam... <#hehe><#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

armageddon666
Penumbrában olyan jó a halálrendszer 😄 egyszer idegeskedtem a meghalásom miatt (elsõ kutyánál :\) amúgy nem mert tök gyorsan visszatölti a legutóbbi állást 😄 sok játékban nem szerettem hogy rengeteget kellett várni hogy betöltse :\ (pl Prince of Persia, abból is talán leginkább a Warrior Within... nem kevés idõ volt a visszatöltés a sok hülye animáció miatt -.- ettõl eltekintve szerettem ^^ vagy WoW... az meg a másik... van hogy 10 percet kell rohanni a temetõbõl xD)

@

tobias88
a 3. rész remélem erre fog hasonlítani inkább, és több olyan jelenet legyen benne, mint ez a lámpás zombi, mert annál rendesen féltünk haverokkal <#vigyor>
armageddon666
én 2 órát szenvedtem a harccal aztán miután ráéreztem már jobb voltam mint rambó ^^ (ettõl függetlenül fostam tõlük O.o)

@

Valaki tudja h a 1.0.1 patchet ha fel akarom rakni akkor a penumbra.exe nel megall mert csak olvashato ayt irja.eredeti a game.van valami megoldas?
Blekk Síp
Én rájöttem egy jó taktikára:
Szembe állsz a döggel, az észrevesz, leguggolsz, el kezd feléd rohanni, készenlétbe helyezed a csákányt 😄 és amikor feléd ugrik adsz neki. A dög is megharap, de csak 1x. <#buck>
Amíg fekszik, megint lendítésre készíted a fegyvert, feláll és piff.
Ezt ismételni 4-5x <#hehe>

Seth
Én talán egyet ha megöltem. Annyira suta a harc az elsõ részben inkább nem erõltettem ^^

Blekk Síp
Én meguntam a várakozást, és adtam nekik csákányt. 😄

Seth
4 óra alatt vittem végig minden különösebb elakadás nélkül. Az elsõ rész szerintem kicsit hosszabb volt,mondjuk igazából csak amiatt, hogy a kutyák járõrözését ki kellett játszani,sokszor perceket kellett várni

ja és végigjáccás nélkül a legizgibb ha 1 hétre akacc el akkoris 😄de olyan nem lesz

Húúú ez hihetetlenül jó játék 😊. nézegettem CDgalaxist, mondom mi ez... néztem videokat, demot is letöltöttem és nagyon megtetszett. de én is parázok folyton, nagyon jó 😄 1. letöltöttem, már a legelején félelmetes 😄 , a 2. megvettem. de azt csak az 1. után😊
amugy az a jo ebben a game-ben hogy horror és logikai, szal nem az a ijesztegetös fröcsög a vér és 20 fegyvered van mint pl doom3. ebben nem is harcoltam még... de amikor bujkálni kell ... 😄 hah , tök jó h rátaláltam erre, kicsit szüneteltetem a wow-t :p
(és a történet is faxa😊 )

armageddon666
énis asztal mögé bújtaam XD

@

Blekk Síp
Van több ilyen szép kis találkozás. 😄
Az elsõnél
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a felborított asztal mögé bújtam
és kb fél m-re állt meg tõlem...
Na ott majd be szartam. 😄 Mondom ezt úgy, hogy pl. a Doom meg sem kottyant, de ebbe a játékba én vmi hihetetlenül beleélem magam. 😄

armageddon666
én ott sétáltam ki ahol bejöttem O.o

@

Bokafix2
Hogy lehet attól a zombitól elfutni? Én próbáltam, de nem sikerült. Azt hiszem nem is lehet addig kijutni abból a helyiségbõl, míg a zombi magától el nem tûnik egy ajtó mögött.
Tehát ha észrevesz onnantól már tulajdonképpen gémover. Azt meg lehet csinálni, hogy szaladgálni elõle össze-vissza, de úgyis utánad megy és letapos, mivel addig nem tudsz kijutni onnan, míg õ magától el nem tûnik.
Legalább is én csak így tudtam végigvinni azt a részt meg a haverom is hogy elbújtunk tõle.

armageddon666
na igen az vicces rész volt... én maradtam annál a megoldásnál hogy FUTÁÁÁÁS 😄 hálistennek lassúak ezek a valamik -.-

@

extra sensory
A kevesebb ellenfél miatt tényleg egyszerûbb az episode 2, viszont sok helyen izmosabbak a feladványok nem beszélve helyenként a számítógép programozásáról.
Az Overture-ba az ellenfeleket egyszerûen csak legyaktad (hozzáteszem a harcrendszer hagy némi kívánnivalót maga után) itt viszont pl. nekem a zseblámpás zombi az elején komoly fejtörést okoztott, mert nem lehetett csak úgy megbüntetni, mert nem is volt fegyverem, hanem el kellett bújni, és - kinek hogy sikerül ez a rész - nekem sok idõmet elvette az állandó próbálkozás, mert akárhová bújtam mindenünnen elõkotort, és lett is ám nagy csihi-puhi... Aztán nagy nehezen túljártam az eszén.
Szóval, nem annyira könnyû ez az episode 2.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Blekk Síp
Én is szeretek rájönni magamtól a dolgokra, eddig 2x kellett a végigjátszást megnéznem...

armageddon666
miért? Black Plague sokkal könnyebb... nicnsenek benne hülye gyors harapós korcsok -.-

@

Synchronous
Javaslom a végigjátszást, mert ezeknél csak fifikásabb fejtörõk jönnek.
Én úgy csináltam, hogy kinyomtattam a végigjátszást az Overture-hoz is meg a Black Plague-hoz is és csak végsõ esetben néztem bele, amikor tényleg nem tudtam hogyan jussak tovább.
Mindazonáltal ezt a játékot bûn végigjátszással játszani, mert ez az agymunkára lett kitalálva és nem a ellen hentelésére.
De ha az Overture-t útálod, a Black Plague-t gyûlölni fogod.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Blekk Síp
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rá kell dobni egy követ. (:

DarkSector
Jah én naon hamar elakadok...
pl belenéztem EP1-ben, és a szabadban ahol a foggantyú le van fagyva, már ott sem tudom mit tegyek....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Blekk Síp
IGEEEN ÉS GECIJJÓÓÓÓÓ!! <#vigyor2>
Egyre jobban tetszik!

Seth
Mindenképp az Overture-ral kezd,mivel a Black Plague közvetlen folytatása,tényleg ott folytatódik ahol abbamarad az elsõ rész

w77d
sziasztok! Szerintetek elõször érdemes végigjátszani az Overture-t, mielõtt belekezdek ebbe, vagy külön is megállja a helyét??

Seth
Jaj már annyiszor el lett mondva-_-
Penumbra 1.1 egy techdemo volt,egy bétája a játéknak.
Overture a rendes játék, Black Plague pedig a folytatása