Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
menj vissza abba a terembe ahol a számítógép volt aztán az asztal egyik fiókjába vedd fel a zseblámpát. aztán beenged

Sziasztok.Nem tudja valaki, hogy miért nem tudok tovább menni annál a résznél:Amikor betettem azt a köszöntõ cd-t a számítógépbe,kinyitottam az ajtót majd elhúztam a ládát és leugrottam a lyukba.Na a gond ott van hogy amikor elindulok a csatorna fele kiírja hogy megfelelõ fényforrás nélkül nem megy be oda.Hiába használom a zöld világítórudat vagy a piros jelzõfényt akkor is visszafordít a játék <#falbav> .Amúgy kreált magyar verzsön 1.0.1-es patchel.Tud valaki segíteni?<#help> PLS
kössz csak azt a topikot nem erre a játékra gondoltam. kössz

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Seth
Dehogy zárták, ITT van ^^

PSN ID.: Beegabor

heló! megszereztem az ep1-et, ma nekiállok, ebbe a topikba mehet annak a játéknak a kérdései? ha elakadtam, vagy ha valami bajom van. A másikat lezárták.

Synchronous
Vajon milyen újabb megoldhatatlan feladványokat fognak kitalálni a drága fejlesztõk az episode 3-ban? <#vigyor>
Talán össze kell majd rakni kacatokból egy komplett részecskegyorsítót, hogy tovább tudjunk jutni? Vagy egy új programnyelvet kell bevágni, hogy be tudjuk programozni a számítógépeket a vírussal kapcsolatos kutatásokhoz és nekünk magunknak kell majd végezni a kísérleteket a pácienseken? Esetleg a kísérletet végzõ szakembereknek kell majd asszisztálnunk?
Netalán egy elveszett belépõ kártya kódját kell valamilyen fejtörõ útján kiszednünk egy több millió kártyakódot tartalmazó számítógépbõl?
Vagy a végén egy sumér falfeliratot kell majd lefordítanunk egy interneten megtalálható fordítóprogram segítségével, amit magunknak kell majd megkeresnünk a világhálón a szabadidõnkben?
Vajon mit találnak majd ki, hogy mi MAJMOK küszködjünk vele. <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

köszi szépen így minndjárt jobb

jah<#vigyor4>

davidka003
Így is úgy is ingyen töltjük. <#mf1>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

http://www.gamestar.hu/penumbra-requiem-nyaron-bezarul-a-kor.html
Ezen az oldalon azt írja hogy Augusztus 27-én jelenik meg.

Jah és lehet hogy ingyen letölthetõ lessz<#mf1>

Álítólag nem folytatás lesz hanem overture és a Black Plague elõtti részeken kell játszani

akkor hamarosan !!!!!!!!! 😄

2008 Augusztu-ban jön ki

azta!! ez nagyon jó lesz 😊 végig kell csinálnom
mikor jön ki, tudja vki?

http://www.gamershell.com/pc/penumbra_requiem/screenshots.html?id=316832
képek az új Penumbráról

jah nekem is eredeti és textúra magyarosítás is van hozzá.

ha a black plaguet a cd galaxisban veszed meg , alapbol magyar szinkron+szöveg van. és 4000FT, sztem megéri.

A beálításoknál tedd be magyarra

Bokafix2
Nekem a Black Plague magyarításával van egy kis probléma. A szinkron és a textura feliratok mûködnek, de a többi egyáltalán nem. A menü, a feljegyzések, a tárgyak nevei, és minden egyéb felirat angol. <#nemtudom>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

balee4
Nemrég emiatt kaptam 3 büntipontot, inkább kihagyom köszi, egy másik oldalon amúgy is minden be van linkelve.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Synchronous
Lehet, hogy a te linkjeid, de ha nem linkeled be, akkor nem sok haszon van belõle. Õ meg belinkelte. <#vigyor>
De azért neked is kösz.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

balee4
Éntõlem származik, az én linkjeim, szal inkább én vagyok. 😄 Mind1 egyébként.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah akkor a techdemo lehet az, mert oda van írva, hogy Penumbra Full 1.1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

extra sensory
Megint rosszul emlékszel. Az Overture ep1 az nem kiegészítõ, hanem az elsõ rész. <#smile> A Black Plague pedig az ep2. Nincs külön kiegészítõ, csak egy nagyjából 200 megás techdemo.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Seth
Nem, az Overture EP1 az az EP1, az elsõ rész,nem kieg 😄
Amúgy van hozzá, ITT

DarkSector
Jah akkor rosszul emlékszem.
Bocs. Akkor a Penumbra Overture EP1 lesz a kieg.
Akkor ahhoz van felirat?

Seth
Az Overture az elsõ rész,nem kiegészítõ, a Black Plague pedig annak a folytatása

DarkSector
TOMMYX

DarkSector
Szép lista THX<#worship>

Már közbe rájöttem hogy Overture egy kiegészítõ, de az elsõ résszel mi a helyzet.
Van ahhoz fordítás?

Synchronous
Te vagy az ász haver! <#taps><#taps> Húde kellett nekem már az episode 2-höz magyarítás, csak nem találtam sehol. Ezért még aranyba foglaljuk a neved. <#nyes>

Black Plague
szöveg és textúra fordítás:
itt
magyar szinkron:
it
Overture
szöveg és textúra fordítás:
itt

Bokafix2
A Black Plague-hoz itt nincs magyarítás ugye? Mert az Overture-hoz van meg a sima Penumbrához ami az a techdemocska lehet, ami az epizódok elõtt megjelent. Nem-e?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Blekk Síp
Itt van: Itt-e 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Heló! Már régen megvan a játék, de csak ma raktam fel! Úgy gondoltam h vagy magyar, vagy magyarosítás van hozzá! De magyarosítást nem találok. Nincs is? Keverem? Elõre is köszi

Synchronous
Jaja, pontosan. A video nagy segítség, mert legalább tudom hogy merrefelé meneküljek. Csak a szaggatás miatt elég necces lesz megcsinálni ezt az akadályfutást idõre, de megpróbálom. Ha kijutok, akkor gond megoldva, mert nagy a gyanúm, hogy csak ezen a menekülõs szakaszon lassul. Kint, ahol a zombi botorkál a zseblámpával már szerintem rendes sebességgel megy.

davidka003
Nálam sem volt semmi gond max grafikán.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
ja ok beugrott asszem... még nem járok ott a videóban de már rémlik vlami xD az nem is volt nehéz :S jó mondjuk nem szaggatott nálam.

@

armageddon666
ejj bazz... a videó elején ami van. azt úgy nem szerettem :S olyan rossz volt 😞
--
én tudom hogy nem ott jár de robbanás valahogy nagyon nem rémlik xD a kukacost csak megemlítettem. az is hasonló.

@

davidka003
Itt jár:

link

8. perctõl kezdõdik az a rész.

davidka003
Nem tûnik fel senkinek, hogy nem ott jár? 😄

A játék vége felé van, mikor futni kell, mert felrobban az egész hely.

dante3
Amikor üldöz a kukac, és az ajtóhoz érsz elötte van egy oszlop, azt üsd, és beomlik a plafon! így már ki tudod nyitni az ajtót!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

armageddon666
lol O.o erre a részre nem is emléxem. olyan rémlik hogy egy kukac üldöz, de felrobbanós? az melyik? XD

@

Synchronous
Annál a résznél vagyok, amikor el kell tekerni egy kereket a falon, kinyílik egy ajtó és 2 percem van, hogy kimeneküljek, mielõtt felrobban az egész kóceráj. Ráadásul tele van a menekülési útvonal akadályokkal.

Na ennél a résznél, ki tudja miért, annyira beszaggat a játék, hogy játszhatatlanná válik. Épp emiatt nem is tudom teljesíteni a feladatot. Úgy szaggat, mintha a Crysis-szal játszanék Commodore 64-en.(<#idiota>)
Eddig ment simán, most itt meg ezt csinálja?? Másnak is ilyen? A konfigom pedig már csak elég jó ehhez a játékhoz, merthogy jóval túlteljesítem minden téren a javasolt követelményeket.
Szal képtelen vagyok továbbjutni így... a rohanás még jobban lassítja.

Úgyhogy üzenem a gépemnek: <#mf2>

Seth
Hát remélem azért nem 1 órás cucc lesz 😊

kiegészítõ lesz ez van a játék oldalán : The horror continued in a short but sweet expansion for Black Plague. Experience an intense horror game filled with physics puzzles and deepened story on the events and characters from Black Plague. Penumbra: Requiem is currently in development and expected to be released in August 2008.

zzeN
kieg. vagy 3. rész azt nem tudom, de a köv. címe a Penumbra Requiem

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

3. rész lesz?😄

armageddon666
én ott szúrtam el hogy Overtureben kegyetlenül legyaktam a kutyákat. Utána valahogy annyira nem féltem már :S jóó persze néhány helyen igen 😄

@