970
-
#810 Na ezt inkább hagyom a prok-ra.Már elején közöm nincs hozzá mit kell csinálni. (Rekviemről van szó) -
#809 Trilógiának volt tervezve, de aztán a Black Plague-val lezárták egyben az egészet, nem terveztek többet. De úgy tűnik túl jól fogyott, fellelkesedtek, összütöttek még egy részt.
AZért remélem lesz olyan hosszú mint az eddigiek(BP 4 óra volt^^) nem pedig kiegészítőhöz híven feleannyi :D -
#808 ez kieg., gondolom majd lesz 3 is... -
#807 huh.
akkor ez nem a trilogia uccsó része?
ez kiegészítő? -
#806 black plague, és rá a requim -
#805 Az durva.
és melyiket kell neki előtte felrakni?
én aszittem ez a 3.rész. -
#804 Nos, ennek pont ez a lényege, hogy már az elején elakadsz. Ha nem akadnál el, akkor semmi értelme nem lenne. Mert akkor nem kellene gondolkodni, és a pálpusztai kecskepásztor is végig tudná vinni. -
#803 hol akadtál el pontosabban? -
#802 mivel ez egy expansion, nem teljes értékű game, vki elkezdte? az elején egyből elakadtam. -
#801 Mert kell, nézz utána -
#800 állat=szép
vagy
állat=jó történet? -
#799 miért kellene. -
#798 Tegnap este elkedztema Requiemet, állat lett, hasonlóan a korábbi részekhez. :D -
#797 Ja már megjelent a Requiem? Elég gyorsan jött ez után. Most azt is fordíthatják le, a boltokban úgyis később kerül. -
#796 Na "kint van" a Requiem, Black Plague kell hozzá. -
#795 Akinél előjött az a Bug, hogy a hordóban ég a tűz, annál a Crack a megoldás.
Most kért meg rá haverom segítsek neki ez ügyben, mert em tud tovább menni. Adtam neki újabb Cracket és már jó is lett neki. -
#794 Akkor ügyes vagy.
Egyesek hozzá vannak szokva az "agyatlan" FPS-ekhez, ahogy én is... -
kri555 #793 Én elakadás nélkül végigvittem. -
Lerstal #792 .... :/ igy könnyü
hülyeség elmondani, szenvedjen mint mindenki :) ha pedig kilép 10 perc után akkor menjen wowozni .... -
#791 Baszd be be az automatát egy kővel. -
#790 Nem értem mit mondasz, bár tegnap óta nem vettem elő a játékot... -
#789 Az az italautomata nagyon hívogató. -
Lerstal #788 probálj visszafele is nézelödni :) + a tárgyak -
#787 Véletlenül nem az elemekkel kell vmit csinálni a fagyasztóban? :D
"Használd az eszed" szlogen... most nem megy :D -
Lerstal #786 igen igen ^^ minden mozgathato tárgyat nézz meg :) de nem ssegithetünk , ennek ez a lényege :) -
#785 a disznók kamrájában nézz körül :) , meg az italautomatánál -
#784 Na átjuttottam a szelőzőn, közben a frászt hozták rám, szerencsére zárva az ajtó, de továbbra sem hallom jackie chan magyar hangját.
mostmár végleg elakadtam, ötletem nincs... van nekem egy deszkám, egy ládám, meg egy szék, de hogy azzal mit csináljak? :D ja meg 3 disznó, fagyasztott...talán a kiszivárgott csőt kéne "összeeszkabáljam a szelőzőben? vagy az ajtót kell kinyissam? -
#783 Na megoldottan, én hülye vártam, h szélesedjen, ami nem is látszik...
Épp elakadtam. ugyanis most menekülök a szelőzőcsatornán keresztül, és alattam volt egy csapda, találtam egy Nézz a lábad elé feliartot, láttam egy betondarabot, és eldobtam, és rá ugrottam. Innentől a szellőzőcsatornára nem tudok rá ugrani, tehát nem tudok feltápászkodni...
ezt nem értem... fogni meg nem lehet semmit... -
#782 hát ilyen hibáról még nem hallottam -
#781 Éppen ezt magyarázom, nyítom én kifelé.. tudod forgatom azt a fogantyúját... de nem tágul, h tudjam belehelyezni azt a pénzt -
#780 Az elején még nem beszél. A satut esetleg ki kéne nyitni,mielőtt a pénzt beleerőszakolod :) -
#779 De ezeket nem hallom, igaz még mindig a cellában dekkolok az elején, de a satut hiába tekerem, az nem interakciózik, tehát az érmét nem tudom elhelyezni benne, hiába tekerem, semmi változás, a satu összezárva.
? -
#778 A főhős nem beszél játék közben csak a hang a fejében :D elfelejtettem a nevét. -
#777 Amúgy játék közbe nem kéne hangot hallani... csak felirat van... meg effectek. Az intrónál volt magyar hang, de a mmár maga a játékba nincs... itt nem Kackie Chan magyarhangja kén legyen, mert egy mukkot sem szól a főhős a cellában, az elején... :O pedig kéne -
#776 jaja, azt elfelejtettem, már OK
sry nem figyeltem oda -
#775 nyelvet állítsd magyarra... -
#774 Nekem nem müködik, pedig fileonként cseréltem ki őket, pedig felül is írták :( -
#773 Már meg van.(nem törtem össze az üveget) -
#772 Hy!
Vki tudna nekem linkelni egy képet arról hogy hogy rendezte be a szobát mert én már órák óta rendezgetem és nem történik semmi. -
david18 #771 Kössz szépen