Penumbra: Black Plague
← ElőzőOldal 20 / 20
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5:02nél beszartam 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
köszi, jóféle
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
hát ez hihetetlen játék, ki kell próbálnom :o
harcolni lehet, csak nem érdemes, bújkálni kell az ellenfelek elõl (többnyire kutyák az elsõ részben, 2. epizódban meg ilyen mutáns emberkék vannak) Logikai elemek vannak túlsúlyban szerencsére
PSN ID.: Beegabor
harcolni is kell, vagy csak ilyen gondolkozós kalandgamma?😊
okay teccik neki állok ennek az egésznek 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
bah ennek van elsõ része? na akkor demo stop 😄
ha úgy döntessz hogy nekiállsz,akkor mindenképp az elsõ résszel kezd a sztori miatt,mert ott folytatódik ez a 2. ep,ahol az elsõ abbamaradt
PSN ID.: Beegabor
Szerintem--akart lenni!!!<#worship>#worship>
Szerinte a FEAR-t böven veri...
hmm szeretem az ilyen gammákat! minnyá lejön a demó azt tesztelem
+fav
+fav
Ja és köszike az infót a Cybergen....-nek....
Addig is aki ügyes betehetné ezt bannernak...köszike elöre is.....

2008 Február 15 lesz az a nap, amikor a Penumbra Black Plague címû pszichológiai horror alkotás a boltok polcaira kerül. Az eddig sikeresnek mondható Penumbra sorozat legújabb kiadásában Philip szerepébe bújunk, aki apja utáni kutatás közben egy idegen, furcsa földalatti építménybe jut, ahol végére járhat a rejtélyeknek. A Paradox Interactive által kibocsátott játszható demó a Penumbra: Black Plague elsõ küldetésit foglalja magába....
← ElőzőOldal 20 / 20