19
  • debut12
    Eddig 2X láttam, és nem moziban. Mivel tetszett ezért már 2 külön csapattal is le van beszélve a mozizás.
    Szerintem eszméletlen jó, igaz van benne 1-2 lapos, zsibbadt humor is, de szerintem nagyon eltalálták!
    Ja és ha a sok hülye negatív kritikára hallgatok, akkor biztosan nem néztem volna meg. Részemről ennyit a nyomorék, alaptalan kritikákról.
  • Jubei
    Szerintem meg ezerszer jobb volt mint az epic movie. Ez a 300 parodiaban tobb poen volt amin sirva rohogtem, ez csak egy velemeny nekem tetszett a film a tobbiek meg levannak szarva akiknek nem tetszett.
  • Danecay
    Sajnos tartok attól, hogy hsonlóan fogok érezni e film iránt is mint a tavalyi Epic Movie iránt. Annak is az előzetesét megnézve azt mondtam, hogy végre egy agyatlan baromság amin csak röhögni kell, semmi mögöttes gondolatok stb., de a teljes filmet megnézve bántam, hogy egyáltalán rászántam azt a másfél órát. Az előzetes alapján ez sem igérkezne rossz filmnek de tartok attól, hogy az Epic Movie szinvonalát nem nagyon fogja meghaladni, és ezt valamilyen szinten az IMDB-n elért 2.5-ös pontozása is alátámasztja. Megnézni meg fogom, még ha meg is bánom, de pénzt tuti nem adok érte. Kitalálhatnának valami újat, előre is elnézést, a szarós, fingós poénok helyett, de úgy látszik a készítők kreativitása ennyiben ki is merül.
  • Kmarha
    a páros jól csinálja. Leülnek sörözni, összedobják közben a forgatókönyvet, szerződtetik Carmen Elektrát meg pár másik embert, akik pénzért mindent, forgatnak 3 hónapot, és leszarják hogy hol hogyan bukik meg a film, ők is igy a ráfordított összeg 400%-át zsebelik be rajta.

igy kell meggazdakodni
  • winnie
    "És ezek a marha nagy tehetséggel megáldott kritikusok vajon milyen kategóriás filmeket szeretnek? Mert gondolom nem a paródiákat. Eddig még egy paródiáról se hallottam jó kritikákat,"

olvass sok kritikát és meglátod, hogy rengeteg paródia kap jó kritikákat. az utóbbi hónapokban minim 3 filmet istenítettek.

" még azokról sem amelyikeken halálra röhögtük magunkat a haverokkal!"

ez nyilván nem szint. attól még lehet tré egy film, ha te röhögsz. max te nem vagy igényes:) én is röhögök egy csomó sz*r filmek barátokkal.

"Tehát inkább megnézem, és utána ítélkezem!"

ergó hollywood ribanca vagy, fenntartás nélkül megeszed, amit a filmgyár elibéd tol. no offense, én is az vagyok, én is ezt teszem. aki józan, az hallgat a többségre . vagy direkt szembe megy vele.
  • debut12
    És ezek a marha nagy tehetséggel megáldott kritikusok vajon milyen kategóriás filmeket szeretnek? Mert gondolom nem a paródiákat. Eddig még egy paródiáról se hallottam jó kritikákat, még azokról sem amelyikeken halálra röhögtük magunkat a haverokkal!
    Tehát inkább megnézem, és utána ítélkezem!
    Viszont a bemutatók alapján jó kis filmnek néz ki, feltéve h a nem lőtték el az összes poént a bemutatókkal!
  • ffxi
    Majdnem minden paródizációt szeretem. Persze a nagy stúdiók által. Nem holmi noname-es.
  • Mister
  • Mister
    nemgond, dobj össze nekem 3-400 milla dollárt, és lesz egy irgalamatlan jó pókember rész végre :)
    de amíg nem adsz nekem ennyit, addig ne kérdezd, hogy miért nem csinálom én.
  • TDaniel
    Még szerencse, hogy nem a kritikusok véleménye alapján szoktunk a baráti körrel filmeket nézni...
  • CaptainRumi
    Hát ja ezt én is akartam írni......biztos észrevette már ő is, hogy nem a kritikákra alapozzuk a mozifilm választásunkat és gyors jópofizott nekünk...a másik meg,hogy elvileg ő is kritikákat ír és akkor jogos a kérdés,hogy az ővé kit érdekel vagy másik lehetőség,hogy úgy "kéri kölcsön" másoktól a kritikáit.... :)
  • barnie1990
    "És kit érdekelnek a kritikusok?" - pont Szekeres Viktor kérdi ezt? Az ő véleménye kit érdekel?!
  • matt taylor
    Ez a műfaj már elég kihalt, sablonosak a poénok...kitalálhatnának vmi ujjat!
    Jo tudom: "Mért nem találsz ki te 1 ujjat?" azért mert nem vok se producer se filmes
  • Dakkon
    ő(Mister) nem film rendező vagy készítő. az filmet készítők meg elsősorban nekünk embereknek csinálnak filmet, neki is (Mister) szal, had legyen már meg a saját véleménye. nem? ez meg uncsi már különben is, h vki írja h nem tetszik, mindig tuti van aki beszól , h "akkor rendezz te"! Egyanez a szinkron vs. felirat harc.
  • Loverman
    jah, egyre szarabb minden film. az összes, tényleg.
    miért is nem csinálsz te egyet ha tudod milyen a jó?
  • Loverman
    Sok nagy film volt a múltban amit a kritikusok nem szerettek:) Tom h ez nem olyan, de akkor is:)
  • kernerster
    Háborúba mennek a halak: először megy a kardhal, másodszorra a harcsa, a reményhal megy utoljára

Igen itt is.....
  • CaptainRumi
    United 300 elég gyenge.......
  • Mister
    lehet, hogy szar lesz, dehát egyre szarabb minden film.
    lehet, hogy 50 év mulva ölni tudnánk egy UweBoll, vagy egy ilyen MeetTheSpartans minőségű filmért...