Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Red orbot baszott könnyü gyüjteni , mar elköltöttem egy csomót , de vcsak blue orbot vettem 30k darabja, 5/6 ot vettem eddig , de az uccso má 50k ba kerül.
Vigyél végig 1-2 pályát ujra , csapj szét minden tárgyat , nagyon könnyü sztem.

pang a topik ez igy nem lesz jó<#wave>

ThugEdge
valaki kitapasztalt már pl olyat,hogy melyik missionben lehet a legtöbb red orbot kapálni?mert kicist kéne,kakiban vagyok:)
gondoltam rá,hogy rámegyek a 2. küldire,mert ott van ilyen orb hegy is,meg a végén pik-pakk leborítom a lángoló ördit,csak nemtom,hogy mivel az ugye az elsõ boss így tán nem is dob annyi orbot
vki?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Érdemes Danteval a swordmaster skillt maxra fejleszteni?

Most vagyok a 14. mission-nél, van 5200 pontom, és 5000 a swordmaster 3.

Erõsebb, brutálisabb lesz? Nem akarom elnyomni az összes pontot ha nem éri meg.

Egyébként nagyon hiányzik Nero Devil Bringere, durva volt h oda lehetett húzni az ellenfelet vagy magamat hozzájuk. Enélkül azért nehezebb dolgunk van :)
Hát a sztori , az átvezetõk basszus kurvajók :D , élvezet nézni Nero és Dante játékát :D egyszerüen mesteri!
Most kell majd mennem Dante-val hát odabasz kicsit többet tud mint a Nero , a kölyök XDDDD , ugyhogy 1 órát gyakorolgattam csakúgy , elsõre sokkal brutálabbnak néz ki , de mindkettõt csípem :)

Secret Mission 07-et(haladj végig a platformokon amik a levegöbe teremnek és vedd fel a blue fragmentet) megcsinálta még vki ?:) Ezek rohadt nehezek , eddig ez volt a legkeményebb , már a falat kapartam. Szerencsére egy kis trükkel meglett:
gecci , bele STREAKElTEM a levegõbe (rb+elöre+y) , majd mielött elkezdtem volna zuhanni a semmi és ezáltal FAILED:@ , nyomtam még rá egy CALIBUR-t (rb + hátra, elõre + y) *** !

Köszi, megpróbálom
Hát én tuti ImgBurn-el írtam és simán frissitette magát...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hyder
Hali

gondolom te is ImgBurn -el írtad ki mint én. nálam is ugyan ez volt a probléma.

a megoldás: írd vissza a .dvd fileba a LayerBreak -et és írd ki CloneCD -vel és menni fog

Steam: [HUN]Feriggno

Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni: játszani próbáltam a DMC4-el, amikoris ugye az elsõ indulás elõtt felajánl egy frissítést. Igent nyomok, csík végigmegy, újraindul, majd beírja, hogy a frissítés nem sikerült --> kontaktoljak szupport.
Valakinek van ötlete, hogy ez miért lehet? A boxot bannolva vettem, mert sosem fogok live-ot használni, ennek lehet köze hozzá?
Victor1103
Sikerült,köszi szépen...
Egyébként mióta Dante-val vagyok csak ez a démon fogott ki rajtam egyedül devil hunterba a bossokat képes voltam úgy legyõzni hogy egyáltalán semmilyen vital start nem használtam.Nem sikerült mind elsõre de meglepõdtem magamon hogy lehetséges õket így is legyõzni.Mission 18-nál járok már kíváncsi milyen meglepetéseket tartogat még a gém.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Addig kell lõni öket (szerintem a shotgun-al jobb) amig a villámok átmenetileg meg nem szünnek,akkor ütni vágni.
Most öltem meg az elsõt... Hát ez még összejött,de ha majd berakja õket párban vagy tõbb másik ellenfélel együtt,hát nem tudom mi lesz.

Mind 2 be végig játszótam azért nem tom melyik melyik :D
Az a végén az értékelésre vonatkozik én a combo rankjáról beszélek :D

PS3 ID: kolb@szman

Victor1103
Danteval hogy lehet legyõzni azokat a szörnyeket amik villámmal vannak körülvéve?A jeges pályán találhatók.Csak mert bármivel próbálkozok egyszerûen nem használ.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

TVelvet
a skilleket, cuccokat viszed magaddal igen.
14. Clear all Missions in Dante Must Die Mode with an S Ranking

Szal nem :D , ezekszerint csak nem játszottad ki DMD -be :DDD

Hát nem tudom,ezek már hogyis mondjam,egy kicsit (jó értelemben vett) "elborult" játékosoknak való feladatok.
Bár én már keverem itt a dolgokat más játékokal,most ha itt végigviszem egy nehézségi fokozaton,és utánna elinditom nehezebben akkor az elõzõ végigjátszásból viszek valamit magammal,vagy minden nullázódik?Mert én még az 1-et vittem végig normálon (vagy hogy hivták az alap fokozatot) egyszer régen,aztán elkezdtem egyel nehezebben de már nem emlékszem hogy volt,csak hogy hamar feladtam...<#vigyor4>

A DMD kérlek szépen az hogy a legalapvetõbb elenfél is csak S ranku komboután kezd el sebzödni :D
Amire te gondolsz az a Heaven or Hell mód felfejlesztet Ebony és Yvorival nem olyan nehéz :D vagy keverem 1 éve volt lehet keverem :D

Hát kölcsönbe jólenne , de most arra áldozni nem igazan menne.

Beszéljunk inkább ezekröl a nehézségi fokozatokról.

Ahogy olvastam ott a kommenteket , nem a Dante must die (DMD)a legnehezebb.
Igazábol mi is a DMD ?
Akkor van olyan is ,hogy mindekinek 1ütés és halál , beleértve téged is
Elvileg van vmi olyasmi is ,hogy nem menthetsz , ha meghalsz vége (ez tán a bloody palace) , gyk . MOST lesz hasznos a Golden Orb , MAX 99 db lehet nálad. (ezt is a kommenteknél irták)
Meg még van egy pár.

Na regélj! :D

Lassan elfelejthetjuk már ténylegg azt a mentést ,h elmented ajtótóül 2 méterre , meghalsz betöltöd és oda ad vissza ...
de ha kicsit is figyeltél volna , akkor csak a PROGRESS-t menti el...

Példa : mentessz , haladsz tovább , közbe összeszedsz pl 10k orbot stb. meghalsz , nyomsz a continue-ra és a last checkpointot visszatölti (megjegyzem , ez nekem eddig mindig a pálya eleje volt , bár nem sokszor használtam)

Ott az a trükk ,h mikor a ketrec övezte dobbantóról felugrassz , akkor ne dobd ki a kezed a lebegö szarra , hanem ugorj ki a platformra , a fal mentén található és onnan kell , mondjuk onnnan se mind1 ,h hogy.

Victor1103
Hát én már vagy 50-szer próbáltam és az utolsó platfomra sose úgy ugrik rá ahogy kellene.Ha látnám azt a bib@szott platformot akkor simán rá tudnák ugrani air hike segítségével de mivel a kamera nem forgatható ezért csak a kék villogó gömbel tudom magam közel húzni ami közvetkeztéve mindig mellé megy:(

Senkkik
én másodikra simán megcsináltam a secret mission 5-öt, nem vettem észre olyasmit hogy ha rossz szögbõl kapaszkodok akkor rosszfele ment volna vagy ilyesmi..

40. hsz-re gondoltam :D
Amugy az tényleg szar port volt :D de Capcom nem épp PC-re fejleszt :D
Vegyél 1 PS2-öt és hajrá X360asok ugyis warezolnak :P azt is kicsipelteted és már zuzhatod is nekem se véletlen van 300 játékom PS2re <#whatever><#awink>

A Save mindig a pálya elejétõl számit.
Checkpoint ugy van hogy ha meghalsz,akkor ha a Continue lehetõséget választod,akkor valahonnan a környékrõl adja tovább,de minden az elõzõ save pont ota elhasznát cuccot elvesztesz (energia feltöltõ,szentelt víz,stb...).És persze ha a gépet kikapcsolod ez a pont elveszik.
Legalábbis a Devil Hunter módban én ezt tapasztaltam.

Lehet ebben normálisan menteni?

Hiába savelek, ha be akarom tölteni, mindig a mission elején kezdi, és 1 hosszú pályánál rohadt idegesítõ :(

Vagy legalább lehetne választani hogy h melyik pálya, melyik checkpointjától folytatom. Most is mentettem, megnéztem h load game, erre kezdi elõrõl a 6. missiont. Azt hittem kitépem a hajam..
semmi

hát sajna nincs ps2-m , pc-n próbáltam , de az irányitás karaktertnemtüröen szarul sikeredett ,nagyon gagyi port.

de még még mindig nem mondtad , mi az a 40 ! (azon kivul ,h egy szám :D)

Amugy ha végig játszód 3at Dante must die modba beszélhetünk a játékról <#eplus2>

Csak szeretnék mert übernél csak hétfõn vagy kedden jön meg a game de már be van izitva a gép :D

Hát nálam általába adig tart amig fel nem cseszi az agyam akor általába sok durva anyádozás közbe megszoktam ölni öket :D

Eddig az összes boss picskönnyü volt :D

Hmmm :D , nem is mondtam ... irhattad volna ,h 40.hsz
De miért ?:) Játszani szeretnél ? Szeretem a játékokat <#eplus2>

Victor1103
Végig vittem a 1. 2. és 3.-at is.Az elsõ volt szerintem a legjobb nehézség terén(úgyértem a normál az tényleg normál szintnek felet meg benne)a második túl könnyû volt a 3.-nál jött be ez a rendszer hogy 1 ütés és meghalsz szintek.Szerintem azzal egyetért mindenki hogy egy bosst úgy legyõzni ergó egy missiont végigtolni lehetetlen ebben a játékban hogy ne szenvedjen a kari legalább 1 ütést.A 3 is sikerült normál szinten csak kb fél év kellett hozzá.Na ennél a résznél nem akarok várni fél évet míg láthatom a stáblistát.

Hát 1 órás kaszabólás után nem igy voltam vele :D

TVelvet
megdugtam volna, vámpir csajok <#law>
3.-ba vámpir csajnál nemtom mit csináltál volna amugy mindegyik bosst meg lehet ölni csak idõ kérdés :D

TVelvet
folyton a devil bringerrel huzd rá magad a csávóra ( na ez érdekes jöntt ki :D ) és üsd mint a hülye, az legegyszerübb boss szerinetm
Victor1103
Nero lesz még a 11. mission után?Mert tudom hogy utána Dante jön csak azért kérdezem mert most éppen Õ szentsége az ellenség és egyszerûen képtelen vagyok legyõzni...szétb@sz az ideg tõle.Van-e értelme Nero-t olyan szintre fejleszteni vagy van valami más módja ennek a köcsögnek a legyõzésére?

Látszik hogy nem játszótál a régi részekkel nem véletlen írtam a 40est :D

Márcska azért is érdemes a linken elolvasni a kommenteket , mert (AKI MÉG NEMTUDNÁ!) elmondják ,h mi az devil hunter , son of sparda ,dante must die , bloody palace , heaven or *** , *** and *** MÓDOK!
Ha megtettétek akkor ti is azt fogjátok mondani ,h anyád! <#eplus2>

A játék acsivmentjei , secretekkel egyutt (no spoiler)

I just got the Prima guide so here are the achievement descriptions, i didnt put the names because those are already available.
I just picked up the guide so I will tell you all what the achievements are.
1. Clear Mission 11 in Human Mode
2. Clear All missions in Human Mode
3. Clear Mission 11 in Devil Hunter Mode
4. Clear All Missions in Devil Hunter Mode
5. Clear Mission 11 in Son of Sparda Mode
6. Clear All Missions in Son of Sparda Mode
7. Clear Mission 11 in Dante Must Die Mode
8. Clear All Missions in Dante Must Die Mode
9. Clear All Missions in Heaven or *** Mode
10. Clear All Missions in *** and *** Mode
11. Clear all Missions in Human Mode with an S Ranking
12. Clear all Missions in Devil Hunter Mode with an S Ranking
13. Clear all Missions in Son of Sparda Mode with an S Ranking
14. Clear all Missions in Dante Must Die Mode with an S Ranking
15. Clear all Game Modes
16. Clear all Secret Missions
17. Clear stage 10 of Bloody Palace Mode
18. Clear stage 20 of Bloody Palace Mode
19. Clear stage 30 of Bloody Palace Mode
20. Clear stage 40 of Bloody Palace Mode
21. Clear stage 50 of Bloody Palace Mode
22. Clear stage 60 of Bloody Palace Mode
23. Clear stage 70 of Bloody Palace Mode
24. Clear stage 80 of Bloody Palace Mode
25. Clear stage 90 of Bloody Palace Mode
26. Clear All Bloody Palace Mode stages
27. Clear All Bloody Palace staged with an S Ranking
28. Clear the game with Super Nero (Dante)
29. Complete a Stylish Rank S (Smokin'!) combo
30. Complete a Stylish Rank SS (Smokin' Style!!) combo
31. Complete a Stylish Rank SSS (Smokin' Sick Stlye!!!) combo
32. Complete a mission with an S Ranking
33. Extend the Vitality Gauge to maximum capacity
34. Extend the Devil Trigger Gauge to maximum capacity
35. Acquire 10,000 Red Orbs
36. Acquire 100,000 Red Orbs
37. Acquire 1,000,000 Red Orbs
38. Acquire 10,000 Proud Souls
39. Acquire 100,000 Proud Souls
40. Acquire 1,000,000 Proud Souls
41. Defeat a total of 100 enemies
42. Defeat a total of 1,000 enemies
43. Defeat a total of 10,000 enemies
44. Acquire a maximum number of all items
45. Acquire all of Nero's skills
46. Acquire all of Dante's skills

Link + kommenteket érdemes végigolvasni (2 oldal) !

NA ERRE ÉN CSAK AZT MONDOM ,HOGY ANYÁD !

Mygamercard DMC4 Leaderboard !
Hozzáteszem ,h a mygamercardon 1,7 millióan vannak regelve ,ha jól néztem :D (worldwideba kerestem értelemszerûen)

Japó gecik No komment! :DDDD

Hozzáteszem , olyan ideges voltam a Secret Mission 5 nél ,hogy kurvára nemsok kellett volna ahhoz ,h kikapjam a lemezt és darabokra törjem vagy ,h feladjam az egészet!
és hogy miért ? EZÉRT!
Videón tul egyszerünek tünik , csak mikor már 50 edjére a JÁTÉK HIBÁJÁBÓL! basztam el és kezdhettem elörõl , akkor néztem ezt a videót ,hogy ott a végén ,h kell az uccsó dobbanóra feljutni , há ez simaügy gondoltam és még 20x probaltam ezekutan is mire jószögbõl sikerült ELÉG magasra felhuzni magam , kamera hibáról már ne is beszéljunk , vagy hogy ha rossz ütembe (nem feltétlen , de) "lövöm ki" a kezem a lebegö szarokra v ROSSZ SZÖGBÕL! (mm is számit kb.) , akkor a dobbantóra már szarul érkezik meg! és leesik Néróka :@@@ , na mind1!

Ezekután kicsit elgondolkozom ,h mennyit is ér meg nekem ez a játék , szaros 10G ért nem killódok a secret m.-el(SM) , Red Orb -ból ugyis annyi életet veszek amenennyit nem szégyenlek (napersze a maxig) , az SM ugyis mindig cska blue fragmentet ad.

<#gun>

<#taps>

Victor1103
Én most a Mission 10 boss-nál járok.A fõellenségek egyre nehezebbek néha már botrányosan.Nagyon fasza a game meg minden csak nekem az nem tetszett a DMC-ben soha hogy veszettül nehéz.Könnyûn nem sok értelmét látom végigvinni normal se lenne nehéz ha nem lennének olyan drágák a cuccok.Nincs valami egyszerû módja a könnyû orb szerzésnek?Ja és idáig ebben vannak a legszebb átvezetõ videók!

Waczkor
Én most rendeltem külföldrõl Limited Editiont.
Demo nagyon bejött,alig várom hogy meghozza a postás a gémet:)
Elsõ Devil May Cry gém amit kipróbáltam,de nagyon tetszik.
Eredeti,grafika szép,nem akad,pörgõs,mi kell még:)

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Basszus kva jó a játék :D , most kicsit pihentetem , még csak most jön a 7. mission , vannak egy páran akik már kitolták , nem értem ,h végeztek vele ilyen hamar , 2-3 órát lazán elvagyok egy missionnel ,nem sietek :)

ADIOS KID <#eplus2><#banplz> KEGYETLEN !

www.uberkonzol.hu

Lesz ps3 ra meg 360 ra is CE!

a colectors edition megjelenésérõl ki tud valamit?

Sephi
Azért... ez naon ütõs játék kérem szépen :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Original DMC4 theme

Lyrics:

The time has come and so have I
I'll laugh last cause you came to die
The damage done~the pain subsides
And I can see the fear clear when I look in your eye.

I never kneel and I'll never rest
You can tear the heart from my chest
I'll make you see what I do best,
I'll succeed as you breathe your very last breath.

Now I know how the angel fell
I know the tale and I know it too well
I'll make you wish you had a soul to sell
When I strike you down and send you straight to hell

My army comes from deep within
Beneath my soul--beneath my skin
As you're ending, I'm about to begin
My strength~His bane~and I will never give in.

I'll tell you now I'm the one to survive
You never break my faith or my stride
I'll have you choke on your own demise
I make the angel scream, and the devil cry

KEGYETLEN !<#hehe><#eplus2><#gun>

szerk.:Music video - Die Another Day ! by Madonna :) (Spoileres , de kib.jó :D)

Sztem még külföldi t*rrentrõl is gyorsan jönne :P