Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Humanba mikor odaértem akkor levertem,mint a pinty^^ (tehát nem votl full semmi)
Mert elsõre Devil Hunteren vagy fél órát szórakoztam vele biztos,második végigvitelre meg Human-on,ugy hogy az elsõ végvitel összes cucca és képessége velem volt,még úgyis levert egyszer vagy kétszer.Akkor én valami játék analfabéta lehetek...
Tudod, nekem 8 hete halt meg az anyukám, 6 hete temettem el, emiatt frusztrált vagyok és könnyebben fel tudom hergelni magam dolgokon. Kicsit már kezdek besokallni a lenézõ, pökhendi viselkedésedtõl, az idétlen mondataidtól, hogy idiótának, baromnak, fasznak, meg hasonlóknak nevezel.
Majd a te szüleid is meghalnak, és akkor majd biztosan jól fognak esni neked az olyan mondatok, mint amiket te írkálsz!
És most meginnt öszinte leszek: sírni tudnék,h itt elakadsz!
Megmerem kockáztatni, h egy átlagos játékos is még talán elsõre is leveri.
Elsõre levertem,csak sok geciztem vele...na mondom masodjara gyorsabban leverem..úgyis lett!
Darksector, ha meg nemtudod mirõl van szók akkor meg ne irj ilyet:D
http://youtube.com/watch?v=rx63udtL7z8
De a lila füstök miatt a pálya helyszinei össze vannak keverve.Tehát egy-egy részrõl kilépve nem oda jutsz ahová a pályán normál állapotban jutnál.Felesleges ezen ennyit variálni,némi kóborlás után ugyis odajusz ahova kell.
Híd amúgy van,kis patakon ível át,azon a részen ahol a pályán az egyik Secret Mission is van.Az alatt is van egy füst,lehet tényleg abba kell belemenni hogy jó helyre kerülj,ennyire nem emlékszem rá pontossan.
Semmilyen hidat ne keress.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Mi a 12. vagy a 13. missziónál vagyunk, és nem tudjuk, hogy merre kell menni/ mit kell csinálni a lila füstöknél. Tudnátok segíteni??? Elõre is köszi. :)
PS3 ID: kolb@szman
Amikor felpörgeted a kardodat? az a funkció? Jah és azt szoktátok is alkalmazni?
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Amugy a 20as küldin az a dobokockás cucos aranyos <#vigyor>#vigyor>
Lila csillag: a démonná változás idejét tölti vissza azonnal
Holy Water : szentelt víz,nagyon nagy sebzés a környéken lévõ ellenfelekre
Blue Orb: Egy kockával növeli a max energia szintet
Purple Orb: Egy kockával növeli a démonná változás max idejét.
Gold Orb: Azonnali folytatás lehetõsége az elhalálozás helyszinétõl full energiával.
Kék Orb darabka: 4-et összegyüjtve kiad egy Blue Orb-ot,és növeli a max életerõ szintet egy kockával.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Amikor levered a páncélját alakulj át és ugy nyomj neki 1 kis kékkezet <#idiota>#idiota>

Mindig a fény felé menj! Nézd a szobor árnyékát (körülötte) és az ellenkezö irányba indulj , arra süt a nap :DDD
Én 2. Dantés missionál vagyok a dzsugelbe és van az a hely ahol 3 fele lehet menni és sorendbe kell menni hogy kijus na de be megyek szembe lévõbe utána meg akármeyikbe megyek elenfél mondom akor durva anyád <#idiota>#idiota>
De aztán ode kéne kimenni? nemtom merre kell menni mert a visszafelé vezetõ ut az a templomba vezet. Help me!!!
Arról nem beszélve hogy igen,a Secretek nehezek.De maga a játék relative könnyû lett.Még a Devil Hunter fokozat is.Köszönõ viszonyba sincs az 1 vagy 3 "normál" fokozatával.
Hát igen a DMC mindig is a "hardcore" játékosoknak szólt igazán,most kicsit visszavetek az alapból hogy a szélesebb rétegnek is eladható legyen,de néhol már akkor ezekszerint itt is kivillantják a foguk fehérjét...
Én mondjuk egyáltalán nem mentem rá a secretekre,asszem 3 lett meg a végigjátszás alatt,inkább élveztem a játékot végig.
Innen kezdödik
<#taps>#taps>
Na DMC4-et innentöl leszarom ! Nem kicsit ,hanem ...
Eddig mindvégig szenvettem a Secret Missionökkel ...de az én türelmem és idegzetem is véges és már értelmét se látom a szenvedésnek !
Minden tiszteletem a játéké ,de azért áljon már meg a menet és a CAPCOM is mehet a kva annyába .
Nem untam a játékot , nem panaszkodtam a folytonos harcra , sõt élveztem is , pedig ha belegondolunk mindvégig monoton, de ez SOSEM zavart , sõt élveztem magát igy az egész játékrol festett képet!
És már mindenki oly kivancsi lehet arra a Secret M. -re amit már nem bírtam cérnával!
SECRET MISSION 9
FELADAT: Ölj meg mindenkit , anélkül ,hogy SÉRÜLÉST(DAMAGE) szereznél és anélkül ,hogy elkapna a Fault (földbõl kijövõ poliszeru genny:D)
Csak MEGSÚGOM ,hogy az a mindenkit nem 5 ellenfelet jelent (meg nem is akármilyet , legalabb is ami a megsebezhetöséget illeti az "Õ" szempontjukból) ,hanem van 6 kis nyomorék + 3 chimera , utobbi kamikaze szerüen neked ront . Ha sikerült megölni õket , mélg korai az öröm mert EZ CSAK AZ ELSÕ HULLÁM VOLT !
ÖSSZESEN 3 HULLÁM VAN! (Természetesen mind1ik ugyanolyan mint az elsö fazis , max a 2. elejéig jutottam)
Részletekbe nem mennék bele ,h milyen genya az egész szituáció , MINDEN ÉSSZERÜ LEHETÖSÉGET PRÓBÁLVA , + ez a szaros IGN guide se ir semmi hasznosat (fogadok ,nem is csinalták meg) , mert amit irnak nem egészen müködik! a VICC az ,h még azt se irták oda ,h ez nehéz.
Jatekbol puff dashoardra ki ...annyit még megteszek ,h végigrohanok 2 óra alatt ezen a pár hátralévö küldin.
Remélem tanúlságos volt és más is meg tapasztalja innen.
Max respect Ragnar

Amugy ma vetem meg hát igen ez DMC
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Vki nem írná meg nekem ha küldök egy DVD-t?<#vigyor5>#vigyor5>
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Dante tényleg erõsebb,de nekem zavaró volt a karakter váltás.11 pálya alatt megszokom Nero-t,kitapasztalom aránylag mi az erõssége,mi a gyengesége,stb...,erre hirtelen jön egy teljessen új karakter új képességekkel.Ott sokszor nyomtam azt amit már megszoktam hogy Nero csinál,és vártam hogy majd a Dante is csinálja...
De tényleg jó volt.Hát majd valamikor biztos ránézek nehezebben is,de szerintem nekem végigvitel szempontjából ez volt a maximum.
Achivementjeim:Done and Done
Simply Spectacular
Skilled Devil Hunter
Filled With Pride
Half Way There
Your Cup Runeth Over
Smokin'Sick Style!!!
Rookie Devil Hunter
Smokin'!
River of Red
Olyan büszke vagyok magamra:D <#vigyor5>#vigyor5>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A 19. pályára megint elgurult a készitõk gyógyszere.
sztem még vagy párszor ezt teszem
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Legalábbis az eddigiekben igy volt.
Én most elégé megszoritottam magam,csak pár dolgot vettem,azokból is jópár még tartalékban van,igy elmentem a 18. pályáig,és most van 95 ezer red orbom tartalékba.Na most ha valami már 50 ezer,akkor még 2 kattintásra se elég ez,amit majd egy egész játék alatt összekapartam...
És ugye a késöbbi valószinû k...a nehéz szinteken hatvámnyozottan kéne a cucc.