294
Devil May Cry 4
-
Kamikaze007 #214 Hali, a papot a 11.ik pálya végén hogy lehetne leütni?...
a végén mindig sikerül megölnie, és télleg hanyadik pályátol leszek dante-val?:D
Tutoriálba játszok, devil hunter modban. -
Tisszi #213 -
furi nekem BR lemezen volt és nem kellet letölteni , Remélem kapsz egy hét eltiltást warezhuszár . -
érdeklődj ott ahonnan letöltötted -
1414geri #210 kérem segítsetek letöltöttem a devil may cry 4 et de amikor a mapájába akarok lépni kér valami kódot mi az? mit kel csinálni? -
GCsab #209 Már megvan de azért kösz :)
Amúgy most annál az óriás békánál tartok...
Nem sikerül megölni úgyhogy mostanában GTA 4-ezek :D -
Ott előbb körbe kell szaladgálnod a kastéályon kívűl , ilyen frost szörnyeket aprítani majd egy lovaggal megközdeni és utána megkapod a képességet, hoyg ezeket a huurka pörgős mókákat ütéssel aktiválni tudd:) AZtán amjd itt is ütögetni kella tűzzel szembe a kis prögőforgő cuccot:)
Ha jól emlékszem egy szobából mész oda egy kis vizes terepen ott ülni kell amjd felmész valami lépcsőn és ott a plafonon ugrálgatsz majd már tudod az utat:)
-
GCsab #207 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy annál a résznél amikor ilyen tűzgolyók jönnek egy hosszú folyosón és van ott egy tábla ami azt írja, hogy a Gyro Blade talán tudja gyengíteni a golyót...
Ott hogy lehet tovább jutni?
Előre is kösz... -
Köszi
na majd megpróbálom ha lesz kis időm.
sok sikert neked! -
yontubon fent van az összes pálya . én is igy mentem azta pélyét mikor lila füstben teleportál . -
geri04 #204 helló!elakadtam annál a pályánál,ahova azután kerülök miután legyőztem azt a kígyó,növény micsodát az erdőbe!!Azt hiszem a 9.pálya lesz az!!valaki tudna segíten annál a pályánál,hogy hova kell menni?? -
partizan182 #203 Követsd a napfényt. Az árnyékokból jössz rá honnan süt. -
putyu17 #202 sziasztok! segítségeteket kérném! elakadtam a 8. pályán :(
ott amikor mindíg visszadob. lefordítottam azt a szöveget amit segítségül kapok de nincs sok eredménye a próbálkozásaimnak... :(
pls valaki!!!! -
partizan182 #201 Ha sikerül megvédeni egy bónusz endinget kapsz. Érdemes ezért újra lenyomni a főellent (akkor próbálkozhatsz újra, más módon nem), mert a bónusz befejezés elég metál. Human-on meg úgyis nevetségesen könnyű a cucc.
trick daddy: nehézségi foktól és a képességeidtől függ. Olyan 8-10 óra Human-on. Én mindenesetre 40+ óránál tartok, épp DMD-ben szenvedek a 7. missionnel (rohadt halálpofák mindig lelöknek az eltűnő platformokról). -
na végignyomtam én is,jó lett volna ha nem ugyanazokkal a bossokkal kellett volna 3x megküzdeni,a szereplőket váltva.
a végét elcsesztem,hirtelen nem tudtam mi a feladat,ahol írja a készítőket,megkellett volna védeni a csajt a dögöktől pár percig,de kinyírták.
mi történik ha sikerül? -
kijáccásssa köbé köménnyn nyócva tájm -
császtok kb menyi idö a kijácása a dmc4 ? -
partizan182 #197 Kimész a kastélyból az emeleten az udvarra (ahol a bazi nagy kép volt a mesterről, amit a csillárral áttörtél). Udvaron körbe (szemét Frostoknak adol)aztán ha leérsz az udvari részre elfelé a kastélytól.
De van térkép a menüben ha elkavarodnál (hint: hosszú egyenes csík az a híd). -
ott van a híd előtt a kastély,abban menj körbe,de nem a holdal zárod le hanem a zsilipeket kell lezárni.már nemtudom mivel,de megtalálod valahol a kastélyban.bocs de nem emléxek annyira. -
mis10 #195 leakadtam! a 6 pályánál amikor a holdal vagy mivel elzárom a vizet és lenyílik a híd és oda a hídhoz hogy kell menni? merre felé? -
nem értelek!
már túl vagyok a békán.... -
simirizsa #193 Semmi csak igazolni akartam a sejtéseimet :D -
simirizsa #192 20 -
mis10 #191 ps3:hány missionból áll a devil hunter? -
Xbox360
miért? -
simirizsa #189 Szabad tudnom milyen konzolod van ? :D -
ajjaj
akkor most kell abbahagyni ... -
simirizsa #187 Hát el kell keseritcselek mert Berial a legkönyebb Boss :D -
Asszem azt választottam,de az első boss elég kemény még ezen is.
Az a bazi nagy kardos 4 lábú csóka.
Köszi!! -
jatekaim.hu-n nézz körül. -
Eleve választható az Easy mód ugy hívják HUMAN. Amúgy a Devil Hunter is könnyebb mint a DMC3 normálja volt... -
Hy.
Elkezdtem a játékot és azt szeretném megtudni hogy ebben a részben is van e olyan hogy ha meghalsz 3x akkor beadja az easy módot?
Thx -
geri04 #182 ja,és xbox360-ra -
geri04 #181 Nincs valakinek olcsó Devil May Cry-e??Rászánnék 8-10eFT-t!!Ha valakinek van az írjon privátba!! -
partizan182 #180 Ok, elakadtam.
Dante must die, mission 4.
Az első (!!!) szobában meghalok. A kis peonokat meg Frostokat még lenyomom könnyen, aztán jön a Blitz és kivégez. Valami működő taktika esetleg? Valaki? -
simirizsa #179 Meg majd ha lesznek bizonyos új képeségeid (yamamoto) akor ha bekap használd és egyböl kiköp :D -
Köszi a tippet!
Holnap nekiveselkedek,mert ugye csak egyetlen maradhat:-) -
partizan182 #177 Ne hagyd hogy a csajok lefagyasszanak :)
Mikor fagyasztanak a "hajuk" kitárul és úgy szaladnak neked, akkor el kell ugrani.
Egyébként meg sok ugrálás és levegőből lecsapás a technika, ha elég sokat rásózol a csajokra a békapofa visszajön rendesen és zúzhatod az arcát.
Szal ugrás-lecsapás, ugrás-lecsapás, ugrás-lecsapás.
+ Ha látod hogy a csaj fagyasztana (a haját "kinyitotta") akkor adj neki a pisztollyal (levegőből persze), mert olyankor sebezhető a blue rose által is (és egy csomó orbot dob). -
Elkezdtem a gémet devil hunteren.
A 2. bossig nem is volt semmi gond,de az a köcsög békacsávó szivat rendesen.Már több,mint az életének a felét leszedtem,de akkor mindig jön az a 2 ribanc,és lefagyasztanak,utána meg bekap az a nagy dög és megmurdálok.
Van valami bevált taktika? Mert ekkor már gyakorlatilag csak akkor jön elő,ha lefagyok.Bekap,kiköp,aztán megint eltűnik. -
partizan182 #175 Én is tök núb voltam, nem gond, elég gyorsan bele lehet jönni.
sztori is érthető meg minden.