Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: kolb@szman
Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé
Az a bazi nagy kardos 4 lábú csóka.
Köszi!!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Elkezdtem a játékot és azt szeretném megtudni hogy ebben a részben is van e olyan hogy ha meghalsz 3x akkor beadja az easy módot?
Thx
Dante must die, mission 4.
Az elsõ (!!!) szobában meghalok. A kis peonokat meg Frostokat még lenyomom könnyen, aztán jön a Blitz és kivégez. Valami mûködõ taktika esetleg? Valaki?
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Holnap nekiveselkedek,mert ugye csak egyetlen maradhat:-)
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Mikor fagyasztanak a "hajuk" kitárul és úgy szaladnak neked, akkor el kell ugrani.
Egyébként meg sok ugrálás és levegõbõl lecsapás a technika, ha elég sokat rásózol a csajokra a békapofa visszajön rendesen és zúzhatod az arcát.
Szal ugrás-lecsapás, ugrás-lecsapás, ugrás-lecsapás.
+ Ha látod hogy a csaj fagyasztana (a haját "kinyitotta") akkor adj neki a pisztollyal (levegõbõl persze), mert olyankor sebezhetõ a blue rose által is (és egy csomó orbot dob).
A 2. bossig nem is volt semmi gond,de az a köcsög békacsávó szivat rendesen.Már több,mint az életének a felét leszedtem,de akkor mindig jön az a 2 ribanc,és lefagyasztanak,utána meg bekap az a nagy dög és megmurdálok.
Van valami bevált taktika? Mert ekkor már gyakorlatilag csak akkor jön elõ,ha lefagyok.Bekap,kiköp,aztán megint eltûnik.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
sztori is érthetõ meg minden.
Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amit felõlem nyugodtan kihagyhattak volna azok a Blitz-ek. Piszok nehéz õket lenyomni, mindig csak szenvedek velük (ráadásul nehezebb fokozatokon teleszórta velük a pályákat a Capcom).
Teljesen máshogy kell vele játszani mint Nero-val, gyak. egy másik játék. A backtracking engem pont nem zavart mert egyrészt van értelme a sztoriban, másrészt a DMC-ben sosem a pályák hanem az ellenfelek és a harc volt a lényeg, ami (pont más stílus miatt) végig újszerû.
Son of sparda-nak nekiállsz? Ott kezdõdik az igazi móka, ahhoz képest a könyebb fokozatok tutorialnak felelnek meg. (én épp Dante must die-on szívok...)
PSN ID.: Beegabor
Nekem nagyon tetszett a játék de mégis keserû a szám íze...
Dantét egyszerüen ki kelett volna hagyni a játékból... 11ik küldetéstõl a 18ig ugyanaz mint az elõzõk full unalom volt elfogyott a készítõk ötlete?19küldetést nem kommentálnám mert felbaszta az agyamat!
Összeségében egy kiváló játék brutális grafikával nagyon jó stroyval de az elsõ részt még mindig nem múlta felül...
De azért grat a készítõknek mert jól szórakoztam
ez meg jelent pc re is mert én nem nagyon sokat tudok rolla ^^
elöre is köszi ^^
Menj a Torture roomba ,ahol a plafonon tüskék vannak ,haladj tovább fel a lépcsõn majd ugrálj végig a levegöbe lévõ kapaszkodókon ,elérsz a terem végéig (ott a rács mögé nemtudsz bejutni még) majd visszafelé is ugyanigy kapaszkodj a szarokon ,ha ez megvan felfedezel 1 uj utat ,haladj tovább eljutsz a könyvtárba...onnantól már menni fog!
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Azon a pályán vagyok ahol lezuhantunk egy hidról vagy mi havas a terep majd bemegyünk egy nagy kastélyba!
Ahol van egy olyan folyosó ahol egy lángcsóva repked végig!Átbukfenceztem igy is a folyosón de ott senics semmi!
Mi a léányeg ezen a szinten?Hogy tudok tovább jutni?Elörre is köszi!!
Sikerült!!!:-)
BTW Son of sparda-n már a legelsõ pálya kb ugyanez a Dante harc (tutorial helyett), ott semmilyen építmény nincs.
Dante-t meg ugyanúgy kell legyõzni mint mindenki mást: megjegyzed a pattern-eket, figyelsz a jelekre támadás elõtt és kihasználod a kínálkozó openingeket. Ennyi.
Meg a kérdés az volt, hogy hogyan lehet legyõzni Dantét.
Leüt-elugrasz-rácsapsz-jön a másik kéz-suhintás közben a levegõben rácspasz és...
Ennyi.
Már vagy 20 perce gyepálom,és semmi.
Úgy ahogy kell,mikor a bal kéz lecsap,megcsiklandozni a devil karommal (néha devil mágiával megspékelve),majd a jobb kéz suhintását kikerülni.
Közben,csak hogy ne unatkozzak szórom rá az olmot.
Meddig bírja az a dög?????
A Dante harc az egyik leglendületesebb, legizgalmasabb az egész játékban. Nem érdemes magad megfosztani tõle.
Son of sparda közepe felé járok, na ez már nehéz. Már a második pályát olyan ellenségekkel szórja tele hogy csak nézek... Ja, a kezdõ Dante fight meg a lent tárgyalttal egyenértékû, sõt még nehezebb is (a tutorial ugye már nem kell ilyen szinten, rögtön bossfightal kezdünk). Szép menet lesz mire végigviszem.
Hozzátenném teljesen newbie vagyok a DMC-hez elõzõkkel sosem játszottam.
Elõre is THX!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lövöd mint az õrült, ugye õ is visszalõ, nem találjátok el egymást.
Viszont ez alatt közelebb mehetsz hozzá (nem szokott ilyenkor mást csinálni (lehalábbis devil hunteren), héha egy-egy stinger-t, de azt észreveszed és elugrasz). Ha elég közel vagy jól magadhoz rántod (szokta hagyni, normál esetben elgurul, de ha lövöldözésbõl tolod elkapja), és a démonkézzel rásózol. Jól elkezdenek kardozni, a végén vagy rákúr egyet Nero (jónagy sebzés) vagy kapsz egy kis opening-et hogy lenyomj rajta egy kombót.
Bár tényleg nem a legkönyebb fight, nemis a legnehezebb (pl a szemét béka magasabb nehézségi szinten qrva idegesítõ), és iszonyatosan fun.