Űrközpont avató, vagy erőfitogtatás Iránban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Miért kell ilyenre milliárdokat kidobni?" - talán ferikének ajánld, hogy ne közpénzbõl kampányoljon. És ne lopjanak többet, fejezzék be a mutyizást, az eddig ellopott dolgokat adják vissza, és egy db. fogkefével meg egy szappannal induljanak a börtön felé, az egész tolvaj bagázs.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Tartok tõle...
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Orbán V. a kisebbik rossz lenne, ha a miniszterelnöki széket korrekt pályázaton lehetne elnyerni. Nálam az 1-tõl 5-ig terjedõ skálán Orbán 3-ast kapna, Dávidka 4-est, Kóka 2-est, Gyurcsány 1-est, Semjén 3-ast, Szili 3,5-est.
Na, kihagytam valakit?
Kara kánként folytatom tanításom.
Sajnos õk maguk bizonyítják (annak ellenére hogy nagyon vigyázhatnak nincs olyan év hogy egy Tocsik vagy Zuslag ne kerülne elõ)
Statisztika, utána lehet nézni!
Az EU költségvetésének durván 40%-a mezögazdasági támogatás (csak a 12 régi tagországnak) 5%-a fejlõdõ országok támogatása, 3%-a új tagok támogatása
Magyarország a tagság elsõ évében több tagdíjat fizetett mint ami támogatást igénybe vett. Azóta nem tudom mennyit változott, uttána kellene nézni...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
LOL
Nézz szét magad körül. Nem látható hogy hova vezette be az 'elit' az országot?
Minden számít a parlamenti egypártnak csak a magyar emberek érdeke nem.
Azt is bizonyítsam hogy Gyurcsány hazug disznó?
Van egy szólás ami úgy hangzik, hogy aki hazudik az lop is...
iSS!
A szakképzett munkásnak nagyobb volt a becsülete, és a fizetése is, mint egy mérnöknek.
Vannak még olyanok akik, a busmanokhoz viszonyítják magukat? <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
Bár babán nem csodálkozom <#nevetes1>#nevetes1> tõle pont ezt várom, legközelebb már egy kavicshoz hasonlítja magát/társadalmat <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
Jah, azért egy Qlcsár gondolom elég jó kis "szaftos" sztorikat tudna mesélni még....meg neveket 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Igen, igen a tudta határozza meg a létet, és nem fordítva!
Ez a lüke nem tud arról hogy két háború volt európában és abból Magyarország rosszul míg Németország jól került ki? Ne gondoljon hanem tudjon ilyen alapvetõ dolgot!
Na, tessék, amit én ugatok évtizedek óta, mindössze a JPÉ-re hagyatkozva, arra most rájöttek a "tudósok".. Gondolom piszkos sok pályázati pénzt kaptak érte.
Minden a tudáson, az intelligencián, a munkán múlik.
A lustaságra, másra mutogatásra nincs mentség.
A cigányokkat védõk - nem maguk a cigányok, mert õk nagyon jól ismerik a helyzetet - arra hivakoznak, hogy diszkrimináció. A diszkrimináció okait kell eltüntetni.
Nem a magyarságot kell bombázni antidiszkriminációs programokkal, hanem a cigányokat kell rászoktatni arra, hogy mûvelje meg a kiskertjét, tartson csirkét, disznót, csinosítsa ki a portát, alakítson ki budit stb.
Bolond lenne a többségi társadalom, ha tiszta, dolgos, becsületes, (magyarul szépen beszélõ) cigányokat utálna.
Ezek csak ürügyek.
"Merjünk kicsik lenni."
Az a látszat munka azért elég jól néz ki hidak metrók városok stb, azért az ország nem Etiópia szintjén van.
Tudod a vádakat bizonyítani kell.
Vezetõink, elitünk (parlamenti jobb és bal oldal) köztörvényesekbõl, gonosztevõkbõl és nemzetárulókból áll. A holdudvar- 'értelmiség' pedig kozmopolita, komprádor, kollaboráns.
Kár hogy a nép minden maszlagot bekajál gondolkodás nélkül...
iSS!
A szocializmust orosz segítséggel Kelet-Európában kiépítõk között is voltak idealisták, akik a társadalmi egyenlõségrõl álmodoztak, és ezért tûzzel-vassal irtották a burzsoáziát, a kulákokat, a régi értelmiséget, majd õk maguk sem lettek jobbak, mint a korábbi kizsákmányolók. Sõt, rosszabbak, mert a régi arisztokrácia az évszázadok alatt valami mûveltséget azért magára szedett.
A kapitalizmus jobb, mint a szocializmus, ez nem vitás, de Magyarországon nincs kapitalizmus sem.
Nem nevezhetõ kapitalizmusnak az egészséges verseny akadályozása, a hatalmasra duzzasztott bürokrácia, a dolgozó polgárok által megtermelt javak elrablása igazságtalan adók, járulékok, illetékek formájában, majd újrafelosztása mindenféle pályázat, segélyek stb. révén.
A közbeszerzési pályázatoknál ijesztõ a korrupció, a nepotizmus - szabad verseny tehát nincs. Az állami közigazgatás nem mûködik megfelelõen, a közbiztonság csapnivaló, az oktatás színvonala meredeken süllyed.
Ez lenne a posztmodern kapitalizmus, amelynek lényege az erõforrások hatékony, takarékos, természetbarát kihasználása, a pazarlás felszámolása, a racionális megoldások keresése, a fenntartható fejlõdés?
A tiszta verseny azt jelenti, hogy az okosabb, a jobban felkészült piaci szereplõ nagyobb profitot termel, de mások is megélnek a piacon.
Mindez ma nincs meg Magyarországon.
Olajszõkítés, piramisjátékok, lakásmaffia és mindenféle pénzügyi trükközésekkel, obskurus külföldi strómanok segítségével meggazdagodott, az állami vagyont elsikkasztó nímandok alkotják ma a felsõ tízezret.
Magyarországon ma leginkább úgy néz ki, mint a 90-es évek elõtt létezett dél-amerikai juntaállamok, olaszos maffiahagyományokkal megbolondítva.
Ki tartana el öregkorodban?
Nos nem annak van meg mind az ami hiányzott...
És belekényszerítenek az eladósodásba (hitelre vett autó, stb.)
Néhány év és...
Na az lenne a legnagyobb baj ha nem az ideológia és az elvek vezérelnék az embereket. Akkor aztán szépen lehetne diktatúra mindenütt. Amúgy meg mihez képest volt jólét? Éveket kellet várni egy autóra amíg kiutalták neked. Egy csomó mindenbõl hiány volt. Egy színt persze volt és az átlag szoci országokhoz képest jobb volt a helyzet. De milyen áron? Éltünlk egy diktatúrában (vagy puha diktatúrában nevezze mindenki annak ahogy jónak látja). Teljesen mindegy volt, hogy tanúltál e vagy sem mert az állambácsi úgy
is adott neked melót. Lakást úgy is kaptálmert állambácsi azt is adott. A munkádnak sok értelme nem volt mert legtöbbször csak látszat munkát végeztél. Ehhez képest ugye utazni nem igen utazhattál. Nyugat Európába pláne nem. Ha templomba jártál akkor már politikailag megbízhatatlan voltál és aktát vezettek rólad és rengeteg helyre pl: egyetemre nem vettek fel. Lehetne még sorolni. Na most ez olyan jó volt?
De azóta rájöttem...
Itt látszik hogy ez bizony MO baja volt csak úgye? Egy fenét!
Látod hogy egyetértünk, ha Kádár megbukik hamarabb kerülnek hatalomra a Kisz-esek...
Mert naqivitás azt feltételezni, hogy nem hasonlóan sok volt belölük 56-ban és utánna...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
"Hazugnak tartottam és nem tudtam hogy minden rendszer az!"
Erre csak azt tudom mondani - és ezt nem rád értem hanem a rendszer kiszolgálóira - amit drága megboldogúlt nagyapám mondott. Jó-jó, hogy szaros a szája de, hogy ehhez még csettintsen is....
Politikai öngyilkosság lett volna (és akkor értelmetlen lett volna az áldozat mindkét részrõl)
Az ország akkori jólétét 56-nak köszönhette, a forradalmároknak akik harcoltak az oroszok ellen, Kádárnak aki hazáját is elárulta és furcsa mód az oroszoknak.
Mert õk tartották Kádárt hatalmon...
Majd ha felnövünk egyszer és rájövünk arra, hogy nem az ideológia számít, hanem hogy mi történik, milyen emberek vannak hatalmon...
Ez bocsi de hogy jön ide? Én Kádár Jánosról beszéltem nem a mostani "40 rablóról". De, hogy hozzáfüzzek valamit az ország vagyonának kijátszását és eladósodását a volt kiszes ügyeskedõknek köszönhetjük. Az információ elsõ kézbõl személyes beszélgetés alapján tudom egy volt külügyminiszterünktõl.
Még ez is lehet hiszen nem láttuk, de én éltem a rendszere alatt...
Hazugnak tartottam és nem tudtam hogy minden rendszer az!
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/