22
-
bippo #22 Mellméretben részemről igencsak oké.
A grafika meg szerintem nagyon nem rossz. (bár én a legújabb részekkel nem játszottam.) -
#21 Na és miben különbözik ez a Legends-től? Mert én ránézésre meg nem mondanám,hogy melyik melyik. -
Evoluti0N #20 MELLesleg remélem, h ennek tényleg komolyabb lesz az MI-je. Az uccsó 2 résznek inkább mesterséges unintelligenciája volt, mint intelligenciája. -
#19 Splinter Cell is hasonlo csak lopakodosabb. -
#18 én meglepő mód nem az "óriás mellek" miatt szeretem ezt a játékot, hanem mert gondolkodni kell. Ha már mellek, akkor ne pixelekből legyen... ;) -
Lipi1980 #17 Őszintén megmondva nem vagyok egy játék-fan, de nekem a Tomb Raider széria nagy kedvencem volt. A doom-quake-hez hasonló játékok is tetszenek, de a TR valahogy más...
Itt gondolkodni is kell, és nem csak össze-vissza lövöldözni, és úgy túljutni a pályákon.
Az első három résszel játszottam (azokat símán végigvittem), és után sokáig kimaradt Ms. Croft az életemből. Kb. egy éve akadt kezembe az Angel of darkness rész, ahol szembesülnöm kellett azzal, hogy még mindig Lara függő vagyok, és rákattantam (már megint). De ez a rész sokkal több fejtörést okoz, mint az első 3 része.
Már ezt is nagyon várom! Kíváncsi lennék a gépigényre ilyen grafika mellett... -
#16 Ekkeora keblek kaszkadőrözni nem kicsit lehetetlen? :S -
#15 > Gondoltam, hogy az elso hozzaszolas a mellirol fog szolni.
Azert ezt nem lehetett nehez kitalalni, azok utan, hogy a cikk igy kezdodik:
"Idén újra akcióba lendülnek a pixelkeblek"
"Mellesleg" maskepp talan fel sem tunik. -
#14 dugnám. -
Pochok #13 Milyen jól tartja magát ennyi idő után is -
Theodolit #12 régebben is csak azt hittem h ezt a játékot csak a csaj "tehetsége" miatt veszik ...a ti kommentjeitek csak megerősitettek
bf2 a királllllllly:D -
BobaFett #11 fenébe, már megint kapung gagyi konzolos irányítást PC-re is :S
Muszál lesz már vennem PC-hez is kontrollert -
fflx #10 Ekkora mellek fejjel lefele, nem kellene, hogy kicsit engedjenek a gravitacionak? :) -
#9 az a két vakond az eső miatt jött fel a felszínre mint a giliszták nyáron ? -
#8 Végre egy ígéretes TR... a 3 óta nem játszottam egyel se, de ezt ki fogom próbálni! A csaj jó, a grafika szép, bár nekem kicsit dark-os az egész... Lehetne valami szép napsütéses "dzsungelcsumiszkálás" is benne! ...és továbbra sem értem miért nem fázik. Beleszkriptelhetnék, ha mondjuk hideg van, akkor megkeményednek a mellbimbói - ha már az élethű mimikánál járunk... -
Hoz_Hun #7 A programot meg NAGYON várom. -
Hoz_Hun #6 Ja kb kilenc hónappal megelőző történésre. Azért vicces lenne egy terhes Larával ugra-bugrálni.
Mell mérete nem számít, jó segge legyen! -
aDannyBoy #5 persze legtöbben nem arra, hanem a szülést megelőző epizódra lennének igazán kíváncsiak :) -
floatr #4 Ez nem nagy. Majd figyeld meg, amikor gyereket szül, és szoptatós kismamaként ugrál a falakon -
lcee #3 mellbe olyan nincs hogy "nagy" :) -
KiZo #2 Gondoltam, hogy az elso hozzaszolas a mellirol fog szolni. Bar szerintem itt meg egesz normalisan nez ki. Regebbi reszeknel hulyebben, torzabbul nezett ki...szerintm -
#1 Szegenynek miert csinaltak ekkora idiota mucsocsoket?