35
  • 1Obi1
    Én csak azért nem nézem mert nagyon idegesítenek a stúdióban lévő emberek vihogása volt.A véleményükkel általában egyetértek, minden téren.
  • Rundstedt17
    nem nézem utoljára még novemberben láttam
  • winnie
    "hozzászólva a témához ezen műsor undorító,olyan baromságokat beszélnek öxe vixa hogy iha"

attól még nézed, ez a lényeg, nem?
  • Zoli007
    Akinek nem tetszik ne nézze. Én meg lesz@rom, hogy engem manipulál-e vagy sem. Minden héten egy órát röhögök rajtuk, ennyi. Hajóshoz meg annyit, hogy így végigolvasva a hsz-eket, némelyikőtök bizony örülne, ha annyira józanul látná a dolgokat, mint ő.
  • Wattancsu
    Előljáróban: a Heti Hetest nem nézem, legfeljebb 2-3 részt láttam eddig összesen. Egyrészt nem találom viccesnek(bár lehet, hogy csak azok a részek voltak gyengébbek, amiket láttam), másrészt szerintem is elfogult politikailag.
    Azonban helyesbíteni szeretnék, mert úgy látom, hogy az ide írók nagy része eltévedt egy kicsit a politikai palettán. A Heti Hetes nem balos, hanem a mostani kormányhoz húz. Ez a kormány pedig nagyon messze van a klasszikus baloldaltól. A kisebbik ugye bevallottan libeláris (abból is szélsőséges). A másik meg képtelen érvényesíteni (a párttagság többségének) nézeteit, tehát nem tekinthető baloldlainak. Csak a szadesz, meg a miniszterelnök kiszolgálójának.
    Ezekből következik, hogy a gondolkodó baloldaliak (pl. Fábry, Hajós) nem a kormányhoz húznak.
  • Rundstedt17
    hozzászólva a témához ezen műsor undorító,olyan baromságokat beszélnek öxe vixa hogy ihaj.Gyakori téma a fasiszta jelképek,vagy éppenséggel a magyarok miért utasítják el amit csinálnak...Ennyit róluk undorítóak
  • Rundstedt17
    Hajós erősen jobbos?:D ezen a jobbos kijelentésen jót nevettem.ő egy liberális:D
  • BenceYCE
    Én is "imádom" ezeket a valláskárosultakat. Minden héten jót röhögnék a primitív poénjaikon, ha vevő lennék rá. A RetekKlubb és Trutymó 2.0 meg eljuttatott arra a szintre, hogy elajándékoztam a tv-met, mert a kereskedelmi csatorna alapelve, miszerint "megnézel pár reklámot, cserébe normális filmeket vetítünk a közszolgálatival szemben", már rég nem érvényesül. Az ide írogató TV-nézőknek meg azt üzenem, hogy ha ez Nekik még mindíg biznisz ebben a formában és nem veszik észre, hogy híg fekáliát nyeletnek velük, akkor sok sikert az élethez!
  • Kemuri
    Volt már Fábry a 7i7esben.
  • samuzsolt
    pl nálunk csornán már 2szer is volt áder jános meghívásából :)

abban egyetértünk hogy több a politika a heti hetesben, csak azér ne mindig csak az egyik oldalt nézzük, mert ha van jobb akkor van bal, ha van fekete van fehér.. amúgy meg a 1,5 millió embernek 90%-a olyan, akik balosak szvsz. az esti sódert ugyan úgy nézik 1,5 millióan, ők meg 90%-ban jobbosak. ez ilyen, és kár is rajta vitázni. én jobban kedvelem a heti hetest, de néha megnézem az esti showdert is. de elhiszem, hogy ugyan úgy ahogy engem a fábry, másokat a hajós idegesít. kész, ki ezt nézi ki azt.
  • immovable
    te nagyon el vagy tévedve csacsifiú
  • homeless
    Az a rész nem neked szólt, hanem azoknak akik szerint a heti hetes nem egy politikai propaganda műsor.

A Fábry műsorát meg kár a heti heteshez hasonlítani. Ők 7-en vannak Fábry meg egyedül. A heti hetesnek min. 50%-a politika, a showdernek max 5%-a. A heti hetesben agresszívan politizálnak, sokszor több perces eszmefuttatásokkal, Fábry a műsor elején elereszt 2-3 pár másodperces poént. Meg lehet, hogy Fábry 2-3000 ember előtt haknizik fidesz rendezvényeken, a heti hetesben viszont ugyanezt teszik 1,5millió ember előtt, egy kereskedelmi adót felhasználva. Tv2 dettó, bár mióta Sváby elment azóta már valamelyest javult a helyzet, az m1-et meg inkább nem is kommentálom.
  • nattydread
    Már ne haragudj, de Fábry eddig milyen Fidesz rendezvényen haknizott? Egyébként abban egyetértek, hogy Fábry inkább jobboldali, míg a heti hetes meg bal. Nem véletlenül nem hívják meg a heti hetesbe az ország egyik legjobb humoristáját. (bár el se menne). Most komolyan hányan vannak olyanok akik szerint Hajdú Steve vagy Farkasházy, de akár Gálvölgyi viccesebb mint Fábry?
  • samuzsolt
    " Hétről hétre leültetnek 6(Jáksót nem számolom bele) full baloldali humoristát, színészt, akármit, hogy vitassák meg a héten történt híreket"
    akkor nem egyről beszélünk? olvasd már el mégegyszer amire ennyire felháborodva írtál választ...

"szinte Fábry az egyetlen fideszes, de ő nem politizálásra használja fel a műsorát"
    hanem mi a tökömre? azon kívül hogy beszélget néhány emberrel folyamatosan utalgat, legalább 2 "vicc" politikai a szokásos 5 humorbombonból amit az elején elszór... és mi az hogy nem az emberek befolyásolására használja? dehogynem... arról nem is beszélve, hogy ő még fidesz rendezvényeken haknizik is amit ha jól tudom a hetihetes egyetlen tagja sem csinált még... ennyit a miszter főbunkó fábryról, akinek egy jó szava nincs embertársaihoz ha nem figyeli kamera!!
  • tntcoder
    slade:
    A kritika jogos volt, mert a cikk félreérthetően fogalmaz. Ha a saját készítésű minden helyi stúdióban felvett műsorra igaz, akkor még a Big Brother is ősmagyar műsor...

Egyébként infó a műsor eredetéről: http://hu.wikipedia.org/wiki/Heti_Hetes
  • homeless
    Te miről beszélsz ember? Ha jól tudom már 2szer is volt Hajós Fábrynál. Meg Farkasházy is meg még többen is a Heti Hetesből. Hétről hétre leültetnek 6(Jáksót nem számolom bele) full baloldali humoristát, színészt, akármit, hogy vitassák meg a héten történt híreket, amiknek kb fele politika... Na akinek ezek után nem jön le, hogy a műsor miről is szól valójában azt csak sajnálni tudom.
    Én is szoktam nézni, mert szerintem vicces, és rám nem hatnak a politikai eszmefuttatásaik, de többszázezer ember viszont szentírásnak veszi amit mondanak.

"mert ugye az RTL fúl balos és az esti sóder se a politikáról szól..."
    Igen az rtl klub full balos, szinte Fábry az egyetlen fideszes, de ő nem politizálásra használja fel a műsorát, nem úgy mint a heti hetesben ülő kedves kollégái. Attól, hogy 2 havont egyszer elereszt valami Lendvai-s poént attól még nem politizál a műsorában. És ezt már ő is többször kifejtette nekik, hogy tisztességtelen amit csinálnak, hogy egy humorosnak szánt műsort használnak fel az emberek befolyásolására.
  • samuzsolt
    "nem inkorrektek mert Hajóson kívül (aki erősen jobbos és ezt ki is nyilvánítja)"

te másik műsorról és emberről beszélsz sztem :D a Hajóst nem véletlenül nem hívta meg ónagymesterFábriSándor a műsorába;) (mert ugye az RTL fúl balos és az esti sóder se a politikáról szól...)
  • immovable
  • stukov
    Ez a műsor teljesen baloldali propagandaműsor. Aki ezt még nem vette észre az vak, vagy hasonló beállítottságú.
  • Beepitettember
    "Az meg az ő dolguk, hogy milyen nézeteket vallnak, ehhez senkinek semmi köze."
    Egyetértek. Viszont akkor ne is hangoztassák, hogy milyen nézeteket vallnak...
  • Loverman
    Te kicsit el vagy tévedve. Vitapartner nélkül beszélnek a politikáról, ez igaz. De ebben a műfajban a politika hozzátartozik az egészhez... Ha nézel egy stand up comedy-t ott sem tud visszaszólni az akit mondjuk Beliczai Balázs parodizál. Amúgy meg nem inkorrektek mert Hajóson kívül (aki erősen jobbos és ezt ki is nyilvánítja) a többiek sosem szokták az egyik oldalt bálványozni a másikkal ellenben, mindkettőből viccet csinálnak. Mert ez a dolguk. Neked lehet hogy a papád miniszter és azért fáj.;)
  • Loverman
    Igazából nem megvette mert az RTL az anyavállalata szal csak egyszerűen itt is elindították, a licensz alapból megvolt.
  • sanner011
    Akkjor ne is beszéljenek róla, vagy ha épp fikáznak valakit, indoklás is kéne mellé. :)
  • sanner011
    Ez cikknek számított? XD
  • slade
    kiindulva abból, hogy nem értek a televíziózáshoz, megkérdezném mit is jelent a sajátkészítésű? nem licensz alapján készült? Németország "7 Tage 7 Köpfe" ezer éve megy, nem ezt a műsort vette meg a RTLKlub? mert az előbb volt az biztos. aki ért hozzá, mondhatna pár szót erről....
  • Tom aHawk
    „Miért is lennének inkorrektek? Csak azért, mert nem azt a politikai nézetet vallják, amit te, attól még nem inkorrektek.”
    Attól inkorrektek, hogy csak az ő nézeteiket fogadják el illetve „hallgassák meg”. Másrészt én egy szóval sem mondtam, hogy húzódnák egy oldalhoz is.

„Egyébként itt nem is az a lényeg, hogy megmutassák, melyik oldalhoz húznak, hanem hogy felvidítsák a nézőket egy-két hír kapcsán.”
    Már bocsáss meg de te, akkor leszel vidámabb, ha látsz másokat gúnyolódni és röhögni egy bólogató csapat mellet, aki ráadásul, egy tv be politikai témákat vitatva, vitapartner nélkül teszik mindezt?

„Aki meg ezt a szívére veszi, az gondolkodjon el azon, hogy ez nem politikai műsor. Az meg az ő dolguk, hogy milyen nézeteket vallnak, ehhez senkinek semmi köze.”
    Őőő… ez egy szórakoztató POLITIKAI műsor. Tudomásom szerint. (Egyébként meg ahol politizálnak ott igenis sok köze van az embereknek ahhoz, hogy milyen nézeteket valnak.)

rigidus: Ahhoz képest, hogy én is nézem néha (a viccek miatt) egyet értek veled.
  • Mentoloshurkaka
    Nagyon egyetértek!!
  • rigidus
    Az egesz egy politikai propaganda, emberek, hogy a nagy tomegeket sztereotipiakkal manipulaljak, mikozben naprol napra szegenyebbek lesztek, naprol napra tobb adot es ugyanazert egyre tobbet fizettek. Ilyen primitiv eszkozokkel csak olyan embereket lehet leultetni a TV-hez akinek sajat maganak sincsen moralis erzeke, sem ONALLO velemenye, hanem masok (ez esetben ismert mediaszemelyisegek altal) sulykolt monoton nezeteket kajaljak a legaprobb kritikak nelkul. Komolyan, emberek, ne legyetek mar ennyire naivak, hogy ilyen osregi trukkoket is becumiztok. Nem tanultatok tortenelmet?
  • Bith
    Pedig igaza van az esetek 90%-ban...
    Inkább gondolkozz el azokon, amit mond.
  • Narxis
    Szerintem jó műsor csak kurvára nem vagyok kíváncsi hajós politikai eszmefuttatására.Amikor nagy komolyan hozzászól bizonyos hírekhez, emlékszem egyszer Bajor mondta neki egy közel sem politikai hír után: "Na Andriskám,ebből, hogy jösz ki?" Néha már idegesítően tudálékos. Gálvölgyit meg Farkasházyt birom a legjobban.
  • Brett Shaw
    Más fórumokon azért szidják a 7i7-est, mert kevesebb a politika benne, mint anno (Torgyánék idejében) és csak egymást ugratják meg anekdótáznak. Sztem ez nem baj én inkább ennek örülök, mint az állandó politizálásnak. Bár Teddy okoskodásaitől én is falnak tudnék menni. :) Az is igaz, hogy a baloldal felé húznak (mint általában az RTL vagy pl. ATV), de a HírTV meg a jobboldal fele. Szal ez nálam nem szempont. Alföldit bírtam benne, kár, hogy kiszállt a csapatból. Mondjuk muszáj volt neki a Nemzeti igazgatósága miatt.
  • Csaba42
    Miért is lennének inkorrektek? Csak azért, mert nem azt a politikai nézetet vallják, amit te, attól még nem inkorrektek. Egyébként itt nem is az a lényeg, hogy megmutassák, melyik oldalhoz húznak, hanem hogy felvidítsák a nézőket egy-két hír kapcsán. S ezt nagyon jól teszik. Aki meg ezt a szívére veszi, az gondolkodjon el azon, hogy ez nem politikai műsor. Az meg az ő dolguk, hogy milyen nézeteket vallnak, ehhez senkinek semmi köze.
  • kgbela
    Én, mint aki kurvára leszarja a politikát és azt is aki mindenben a politikai hovatartozást nézi, szerintem a heti hetes minden héten szórakoztató műsor és szénné szoktam röhögni magam rajta...
    lényegében ennyi!
    ja, és hétfőnként nézem meg miután letöltöm, ugyanis a magyar televíziózástól vörös égető kiütések jelentkeznek rajtam heveny hányingerrel kísérve...
  • Tom aHawk
    Én anno a poénok miatt néztem (és néha még ma is megnézem) de a politikai inkorrektségük nem nagyon tetszik. Nem baj ha kifigurázzák a politikusokat, de sajnost ezt nagyon egy oldalúan teszik és nagyon lekezelően bánnak „velük” és az őket támogatókkal.

De a politikai menetes poénok többsége jók (bár néha durvák). Ha csak egy „kabaré” műsor lenne mindig nézném. Függetlenül a nézeteiktől.
  • menpe
    Azért, mert jó! Épp fogmosáshoz készülődtem, mikor meghallottam egy poént, és kivonultam nézni egy "kicsit". Végigröhögtem...