Tengerimalac
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
14? 16? ha 16 fölött,akkor ne a szüleid mondják már meg,hogy mit csinálj!😊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
anyát már felidegesítettem😊
mondta hogy õ szeretne iylen parfümöt én emg montam hogy én meg disznót😊meg ilyenek😊msotmár cska röhög rajta
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mondtam anyának aztmonta hogy ha majd lessz saját lakásom mert:
-van 1 kutyánk
-vannak halaink
-hugystag van állandóan
mondjátok lécci hogy mit mondjak neki hogy elérje ma célom😊(sztem meg fogja engedni ha mondok neki szép dologat😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nem büdösek, ha takarítod rendszeresen.
Ne akváriumba tedd õket, vegyél ikeában egy tárolódobozt
Értékelik ha jól bánnak velük, hosszas simogatás után dorombolnak is. Ha egyet veszel szerintem lányt vegyél, vagy egy nagyon jámbor kisfiút 😊.
Körmüket rendszeresen vágd majd, és figyelj a belsõ fogsoraikra.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
de ha macskaalmot teszek alá akkor nem budös nemigaz?ezt olvastam valahol
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
btw Firerock, laza a John and John-os logód <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
http://9gag.com/gag/5135249
mondjuk nekem volt kedves antiszociális hörcsögöm is, mindenkit utált és megharapott rajtam kívül - provokáció és bármi hasonló nélkül -, engem meg imádott, bírtam a kissrácot <#nyes>#nyes>
btw, a tengerimalacok mennyire kompatibilisek a lakásban elengedéssel kapcsolatban - értsd: szétkapnak-e mindent vagy sem, valamint nekidörgölõznek-e mindennek mint a hörik (nálunk egy idõ után mindent dezodort borított, hogy kedves hörcsögeim ne tolják ki a növényeket a szoba közepére miközben jelezni akarják hogy a lakás az övék), valamint mennyire éjszakai lények?
"The trees move. Do you not see it?"
Piacon, meg közértben vásárolt zöldséget és a legtöbb gyümölcsöt nem érdemes nekik adni, mert általában növényvédöszerrel kezeltek, és tartos fogyasztásuk rájuk nézve nem tul egészséges (bár gondolom nekünk sem), bnöm elözö malaca is igy pusztult el, az orvos szerint valoszinü ezektöl a zöldségektöl lettek emésztési zavarai, pár hétre rá el is pusztult szegény. Azota nem ad az ujaknak zöldségeket, csak ha biztosra vehetö hogy házi termesztésü. Salátát pedig állitolg semmi esetre sem ajánlatos nekik adni állitolag, mert a mérgezésen kivül fel is puffaszthatja öket. Amit viszont szabad nekik adni az az alma meg a sütötök, ezeket soha nem permetezik, és nagyon szeretik öket. Amugy meg vannak jo minöségü száraz malac tápok, azokat eszik meg szénát.
A bnöm a mostani malacait még szeptemberben szerezte az egyik tengerimalactenyésztötöl, méghozzá ingyé. Itt van weboldaluk:
http://goldencave.fw.hu/
Itt elég sok hasznos informáciot lehet szerezni roluk, valamint fel lehet velük venni a kapcsolatot, és most már ingyen adják a szörös malacaikat, ugyanis már csak is kizárolag a csupaszokat tenyésztik eladásra meg versenyekre. Ennek ellenére sok szörös fajta is van nekik, és akár elö is lehet "jegyezni" ujszülötteket, amiket ingyen odaadnak. Elég megbizhatoak, kizárolag egészséges tengerimalacokat adnak ki a kezük közül, a kisállatkereskedés kicsit lutri, mert sok esetben hanyagul bánnak velük és sokszor már vmilyen betegséggel adják el öket.
Reméelem tudtam segiteni vmit, bár bnöm biztos többet tudna mondani roluk 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A tengerimalacok meg így kinyújtják 2 centire a karmaikat, ha a kezembe fogom. És közbe kompresszorhangon remegnek 😄
Mindig vinnyogtak mikor meghallották a zacskócsörgést h jön a kaja 😄
Idõnként csináltunk nekik a szobában ilyen elkerített részt és megfutattuk õket 😊
Jött az õsz, tél... Tavasszal vagy 30 tengeri malac került elõ a forgács alól, és mindegyik nagy egészségnek örvendett😄D
olyan,mint a tengeridisznó,csak 30 kilós kiszerelésben😊
én most vombatot szeretnék
És nemis hangosak.Pl az enyémeim megse mukkannak este.