Tengerimalac
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amire megszereti az ember megdöglik😞
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
halam volt ---- megdöglött
macskam volt---- megöltem(eelofordul bárkivel)
tengerimalac nagyon franko állat nekem még nemvolt nemislesz de 😄 ismerosnek kiszökött a ketrecböl és nem találták meg de szétrágta a fél lakast :C
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nos, ha hobbija a búvárkodás és a hátúszás sem áll tõle távol, akkor bizonyára kedvelni fogja😛
és mire kell még költeni?
a 25literes akvárium megvan
de sajnos elpusztult a lány,(szemhájog)utánna a fiú nem bírta a magányt
és az is elment.
Születtek kicsik is.
Jó volt.
az enyémet anno a macska kapta el 😞
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
zacskóban volt a saláta <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ja és ne tegyél a ketrecükbe wc gurigához hasonló nagyobb hengert mert ha azt elkezdik rágni felfújódnak és megdöglenek tõle, nekem kettõ így döglött meg
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
amúgy aranyos
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...