Tengerimalac
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az nem baj hogy ott elõtte esetlek kutya pisi/kaki volt???
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
sokall szebb és már nem is büdös😊
elég jól tûrte a félsülést és a szárítást csak a fürdés ne lett volna😊
A fürdetést végezhetjük bedugózott mosdókagylóban vagy egy lavórban is, amibe langyos vizet engedünk úgy, hogyha a malacot bele is engedjük teljesen, a feje semmiképpen sem ér a vízbe. Bármilyen cicasampont használhatunk fürdetésre, de ha tehetjük, vásároljunk antiallergén bolhaûzõ készítményt. Bedörzsöljük finoman az állatot, majd folyó vízzel alaposan kiöblítjük bundájából a habot. Ezután megtörölgetjük egy törülközõvel, majd közepes fokozaton hajszárítóval szárazra szárítjuk a malackát. A fürdetés ideje alatt végig ügyeljünk rá, hogy az állat melegben legyen, és ne érje huzat!
Ha malackánk hosszúszõrû, a fürdetést kövesse egy alapos fésülködés! Hosszúszõrû tengerimalacok esetében emellett a napi-kétnapi fésülgetés elengedhetetlen. Ehhez bármelyik kisállatboltban kapható kisállatok számára kifejlesztett bontókefe. Az abesszin tengerimalacoknál és a többi rövidebb szõrû fajtánál nem jellemzõ a szõr csomósodása, de ettõl függetlenül fésülgethetjük õket is kedvünkre.
Hirtelen ennyit tudtam összeszedni.
és itt egy kép az énkis Néma-bob-omról (aki lány 😄)
Éjszakai fénykép minõség -1, a másik malacomról majd még nyomok képet.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
büdös...(nem természetes szaga van hanem ilyen romlott tej szag)
meg szeretném fürdetni csak nemtudom hogy hogy kell...
(keresztláynodat megkérdezhetnéd😊)
vettünk 1 almot és vmi szénát meg kaját
most kis akváriumban van de majd ha eltelik 1 hét akkor beruházok 11 ketrecre
most fogok még csak alomért menni
na jó csak neked töltök fel két képet
Anya viszonylag jól fogadta de még nem biztos hoyg ittmarad
ha van itt még valaki akkor rakok fel madj képet
de azért még próbálkozok
csak a szomszédé a város 1etlen kisállatkereskedése😊
a malac az tökre más szvsz
azt úgy magadhoz lehet szorongatni meg minden és az tök jó😊
és azért elég nagytestû kutyánk van ami még azért kölyök de már így is elég nagy
csak a 25 literes az azért lenne jó mert ugye kicsi a szoibám és az még elférne az íróasztalon
És mint korábban is irtam nem feltétlenül tul egészséges nekik zöldségeket adni, amit a piacon vagy a közértben veszel meg, mert nem tudhatod mivel kezelték korábban, rájuk sokszorosan hatnak a különbözö növényvédö szarságok és hiába mosod meg a zöldséget, nem tudod teljesen eltávolitani ezeket a szereket, mert a husukban is megtalálhato, tartosan fogysztva pedig nagy eséllyek vmilyen betegséget kapnak, amibe a legtöbb esetben belepusztulnak.
Tehát érdemes meggondolni hogy mit ad nekik az ember, alma, körte és tök az mehet, mást mi már nem adunk nekik a bnömmel.
Legjobban az uborkát szerették,ezért vizeltek sokat.Arra nagyon figyelj,
hogy ne legyenek huzatos helyen.
és 60 literes volt az akvárium.Elõtte egy teknõs volt benne
úgy lett csináltatva alacsony oldalfallal.Hiszen a teknõs nem
ugrál,így jó volt nekik is.A párnak még az sem olyan nagy.
Egyszóval kell min 50 l -es.
Nekem volt 1 malacom 3 évig, állatijó arc volt, hallgatott a nevére, hamar kézhez szokott, igazi gengszter volt. A 25 literes akvárium nagyon kevés, én 50 literessel kezdtem, de fél év alatt az is kicsi lesz neki, így ragasztottam egy 120x40x30as akváriumot,ez már elég volt. A ketrec nekem nem vált be, a rácsok miatt nem lehet olyan jól látni a kis dögöt, meg szokása volt az éjszaka közepén rágni a rácsokat😊 Egyébként simán megszokja, hogy éjjel csendben kell lenni, ezalól a villanyoltás volt kivétel, akkor mindig rohangászott meg berreget kicsit.😊 Reggel viszont az elsõ mozdulataimra, ásításra, fingásra stb, felkelt és cincogott, hogy ehetnékje van. Írták, hogy nem muszáj itatni, ez így van, én mondjuk rászoktattam az ivásra, nyáron jól jött. Alomnak a faforgács a legjobb, meg lehet kapni ilyen szárított szénát, azt is szereti, gyakran felfalja maga alól. Ha mód van rá és tiszta a fû (nincs permet, kutyapisi stb) akkor ki leeht rakni jó idõben a száraz harmatmentes fûre, na ott aztán dõzsöl 😊 Lakásban ajánlott néha elkerített részre kiengedni, bár nem fog valami sokat futni, de kell neki a kis mozgás. Szerintem a kutya után a legjobb háziállat, nyugis, nem büdös, nem harap, rohadt mókás.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
de az mégiscsak szellõsebb..gondolom én 😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
én kikapcsolok
addig még írhatnátok tapasztalatokat meg KÉEPEKTKÉPEKET
nem vagy elég pontos, a muszály pontos j<#szomoru1>#szomoru1>
és még szeretnék is, majd egyszer összegyûjtöm rá a lóvét, megveszem a kis ketrecét, 10 kiló kaját + ezt azt, aztán már úgysem mondják, hogy na kisfiam vigyed vissza 😄😄 (és jöhet a nyúl)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nem olvastam végig a kommenteket, így lehet olyat írok ami vótmá 😄 de megosztom veled saját tapasztalataim.
nekem van kettõ is, mindkettõ már akkorára hízott mint egy kisebb macsak 😄
ha nem takarítod õket 2-3 naponta tényleg elég büdösek, igazából nem õk hanem amit kitesznek 😊
én akváriumban(terrárium) tartom õket elkülönítve (nem akarom tenyészteni), de elég nagy hely kell nekik, bár lusták, de ha rájuk jönn a futás akkor kell a hely
nem kell inni adni nekik, ha egész pontos akarok lenni nem muszály, ha elég zöldséget adsz nekik akkor nem kell víz
imádják a füvet(ne legyen nedves, felfújodhat), szénát és a friss almot természetesen
idõnként pedikûrözni kell õket 😊 értsd le kell vágni a körmüket, mivel nem szabadon vannak, nem kopik (állatkereskedésben kapsz célszerszámot kb 1-1500 Huf)
igyekezz változatossá tenni az étrendjüket(alma, répa, uborka, fû, (nem joint😊) körte, paprika, stb), lényegében ez az egy "szórakozás" van az életükben
nekem az egyik rozettás, hosszúszõrû, neki fodrászkodni is kell 😊a másik dettó ugyanilyen mint itt a bannerban (majd egy kilós mindkettõ)
ha teszel be nekik a helyükre kis házikot, azzal az a baj sosem fogod õket látni, szeretnek bújni
de baromi aranyosak, esznek kézbõl amit akarsz, sõt ha foglalkozol velük/vele rendszeresen megtanulja a nevét, akár egy macska
üdv
amíg 1 lakásba élek velük sokkkal több beleszólásuk van iylenekbe😊
(mama2 Életkor:14 alatt)
köszönöm😊
2. Test Drive Unlimited
3. Silkroad Online
4. Radeon HD Series
5. Chelsea Fan Club
6. XBOX360
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. Modellautók
9. Tengerimalac<---- hurrá!!!!
10. Euro Truck Simulator