Tengerimalac
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAGY ERRE!!!!! (Képekkel!!!) 😄
itt:
ill. itt:
De kb ...

A medve nem játék.
Freshnapsban (pl) lehet kapni mûanyagot, amit kis kampóval árulnak. Ki kell lógatni a ketrecbõl/akváriumból és belóg nekik. Tedd megfelelõ magasságba és úgy. Ha nem megy, menj el a boltba, ahol vetted, és nézd meg ott miként néz ki! Jobbat nem tudok javasolni. 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Tudnak inni. Vegyél neki itatót.
Nem minden fû tesz neki jót, úgyhogy óvatosan ezzel a kiviszem zöldbe dologgal. 😊
Nem tud izzadni, úgyhogy melegben ne hagyd kint, mert elpusztul.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
De, mint írtam, elsõ napokban alig fogod látni, mert félõsek, minden szartól megrémülnek. Nem fog tombolni az elsõ napokban, de sutyiban azért enni és inni fog.
Hagyd a szemét. Megoldja önállóan. Ha mégis hozzányúlnál, óvatosan. 😄
De olvasgasd amiket korábban linkeltem. Tök hasznos oldal. Sok mindent leírnak.
Ha kiveszed, tedd ki egy párnára. Nem fog elrohanni, nem szokásuk. Beszélj hozzá, hogy szokja a hangodat, simogasd ha úgy érzed, és adj neki egy petrezselymet. Szeretni fog. 😄
Nem kell macálni. Neki is meg kell szoknia. Olyan ez, mint amikor te mondjuk táborozol. Elsõ nap még te is ismerkedsz a vadidegen táborlakókkal, aztán pár nap, és már jól kijöttök. Itt is ez lesz. Nyugi.
A medve nem játék.
egyfolytában benne van.kétszer kivettem egy kicsit, simogattam és visszaraktam.kiderült hogy az itatóm el van törve.mibe adjak neki inni?vagy ne adjak?
Azért fél, mert új neki a környezet. Csak ejéél merészel majd enni, meg mozogni, ha majd elaldut mindenki. 😊 Õk ilyenek. Aztán ahogy megszok majd titeket, fog enni nappal is, sõt visítani fog a kajárért. Két hónaposnak már adhatsz zöldséget is. Jó móka lesz! 😄
A medve nem játék.
Már volt linkelve.
De írd be googlebe, hogy: tengerimalac, és kidob egy falka oldalt.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Nem ad vizet="sok nedvesség tartalmú" zöldséget eszik.
Saláta-ügy (és akkor le is zárom): nem kívánom senkinek, hogy végignézze, hogy egy életerõs malac, alig hat óra alatt, hogy pusztul el ...
A saláta a malacok egyik kedvence, DE!!! csak akkor adhatod neki, ha TE termeszted, a SAJÁT kertecskédben, SEMMI vegyszer vagy egyéb nem természetes hozzáadásával!!! Gondolom, nem termeszted majd, hanem vennéd, ezért írom, hogy ne adj neki! Lehet, hogy 99x semmi baja nem lesz tõle, de a 100. elviszi ... Ha mégis kipróbálnád, akkor csak a belsõ leveleket, hosszas (napos) áztatás után.
A medve nem játék.
amúgy most azt gondolod carkey hogy erõsködõ ... vagyok de ezt a videót megnéznéd?
http://www.youtube.com/watch?v=fXk3FCW1FJU
de nem fogok neki adni csak mindenki mást mond vki ezt vki azt mondja.
Bemutatom Mogyorót😊

Ha kiviszed, kerítsd el. Van kis kerítés is rágcsálóknak. Ne bízz, max. nyúlban. Mindenki más: ellensége a kis rágcsálónak. 😊
A medve nem játék.
ja és csak egy malac lesz nem veszek kettõt egyelõre
Akárium kb. középmagasan jó.
Míg picik, talán ok. De szerintem ha már malacot vettél, egy picivel nagyobb hely nem ártana nekik.
A medve nem játék.
gondolom ebbe ne tegyek bele kettõt?
Széna mindig legyen bent neki, azzal koptatja azokat a fogait, amit nem látsz szabad szemmel. Amit meg látsz, ahhoz elég egy fadarab, csak ne legyen mérgezõ, vagy egy fakunyhó bent, vagy bármilyen direkt erre a célra készült koptató, amit pl. bármelyik állatboltban, ill. áruházban megtalálsz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.