Pók a Merkúron

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem úgy tûnik, mint ha egy nagy nejlon zacsiba lenne csomagolva ez a Merkúr, és abba köpõcsövezett volna bele valaki. Ott van még a csula is, meg a zacsi is úgy gyûrõdött meg. De lehet, hogy ufó...
NEXUS6
Nem, mert valójában ez inkább egy japán manga alakzat: Pók-a-M-on!!! 😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nem helytálló a kekeckedésed!
Azt tudjuk hogy a Földön 8 lába van egy póknak, de vajon a Merkúron élõ pókoknak is annyi van? Miért ne lehetne ott több lába?<#banplz>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Nem tudtok ti semmit.
A NASA szóvívõje aszonta: Pukk a Merkúr(om)on!

A sajtó ezt úgy hozta le, hogy: Pók a Merkúron.

Kara kánként folytatom tanításom.

pont arra akartam humorizálni hogy bármit találnak vagy látnak a Marson, az (a cikkek meg a tudósok szerint) MINDIG a víz (vagy egybõl az élet) nyoma.

Skynet723
az nem ûrhajó hanem lepke......

LOL, távolról valóban repülõnek néz ki xD

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Világpolgár
A lényeget senki nem látja?Repülõ/ûrhajó a kráter közepén?

zuuuufffffooooo

NEXUS6
Sokkal inkább úgy néz ki mintha valami a felszínen, vagy nem sokkal fölötte felrobbant volna, a kráter viszont utólag került a képbe, merthogy nem a vonalak középpontjában van.

Valami gigantikusufókatasztrófára gondolok😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Lávafolyás esetén nagy eséllyel szerteágaznának a "lábak", itt ilyet nem látni.
rigidus
Ez nekem inkabb vulkankitoresnek tunik ami nem kizart, hogy akar egy meteorkraterben tortent. Egyaltalan nem arkoknak neznek ki azok a nyulvanyok, a fenyfoltok es a tobb reteg egymason nem errol arulkodik. Ez egy-ket vulkankitores lehett amelyek egymas utan retegesen megszilardultak, a foltok pedig a talajra visszahullott nagyobb egybefugo lavacsomok megszilardulva, a fenyfoltok ezt is szinten megerositik.

Miért, legalább annyi erõvel alakíthat ki ilyet a Marson egy meteorit, mint a Merkúron - persze, a "víz a Marson" igen népszerû vitatéma. 😊

babajaga: irodalom órán is folyton belekötsz pl. minden metaforába? Ez a nagy földhözragadtság már igazán túlzás.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

"amit póknak neveztek el a tudósok"

Annyi eszük lehetne a tudósoknak hogy hány lába van egy póknak.
ha a Marson lenne, arról szólna a cikk, hogy ezt miért és hogyan alakította ki a víz.

😄
Ezt mondd el a názának is😉

Széttaposott pók. <#banplz>

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Kornan
Szerintem inkább tarajossül és nem pók.<#idiota>
Ravkin
Egy eddig nem látott kráter, jól látható a középpontjából sugarasan kilökõdött anyag

Windows 7