19
-
kiisb #19 Nekem úgy tűnik, mint ha egy nagy nejlon zacsiba lenne csomagolva ez a Merkúr, és abba köpőcsövezett volna bele valaki. Ott van még a csula is, meg a zacsi is úgy gyűrődött meg. De lehet, hogy ufó... -
#18 Nem, mert valójában ez inkább egy japán manga alakzat: Pók-a-M-on!!! ;))) -
Zoleeca #17 Nem helytálló a kekeckedésed!
Azt tudjuk hogy a Földön 8 lába van egy póknak, de vajon a Merkúron élő pókoknak is annyi van? Miért ne lehetne ott több lába? -
Epikurosz #16 Nem tudtok ti semmit.
A NASA szóvívője aszonta: Pukk a Merkúr(om)on!
A sajtó ezt úgy hozta le, hogy: Pók a Merkúron. -
Flashy #15 pont arra akartam humorizálni hogy bármit találnak vagy látnak a Marson, az (a cikkek meg a tudósok szerint) MINDIG a víz (vagy egyből az élet) nyoma. -
#14 az nem űrhajó hanem lepke...... -
Csaba42 #13 LOL, távolról valóban repülőnek néz ki xD -
#12 A lényeget senki nem látja?Repülő/űrhajó a kráter közepén? -
balee66 #11 zuuuufffffooooo -
#10 Sokkal inkább úgy néz ki mintha valami a felszínen, vagy nem sokkal fölötte felrobbant volna, a kráter viszont utólag került a képbe, merthogy nem a vonalak középpontjában van.
Valami gigantikusufókatasztrófára gondolok;))) -
aki kérdez #9 Lávafolyás esetén nagy eséllyel szerteágaznának a "lábak", itt ilyet nem látni. -
#8 Ez nekem inkabb vulkankitoresnek tunik ami nem kizart, hogy akar egy meteorkraterben tortent. Egyaltalan nem arkoknak neznek ki azok a nyulvanyok, a fenyfoltok es a tobb reteg egymason nem errol arulkodik. Ez egy-ket vulkankitores lehett amelyek egymas utan retegesen megszilardultak, a foltok pedig a talajra visszahullott nagyobb egybefugo lavacsomok megszilardulva, a fenyfoltok ezt is szinten megerositik. -
Csaba42 #7 Miért, legalább annyi erővel alakíthat ki ilyet a Marson egy meteorit, mint a Merkúron - persze, a "víz a Marson" igen népszerű vitatéma. :)
babajaga: irodalom órán is folyton belekötsz pl. minden metaforába? Ez a nagy földhözragadtság már igazán túlzás. -
babajaga #6 "amit póknak neveztek el a tudósok"
Annyi eszük lehetne a tudósoknak hogy hány lába van egy póknak. -
Flashy #5 ha a Marson lenne, arról szólna a cikk, hogy ezt miért és hogyan alakította ki a víz. -
gyuri12 #4 :D
Ezt mondd el a názának is;) -
roliika #3 Széttaposott pók. -
#2 Szerintem inkább tarajossül és nem pók.
-
#1 Egy eddig nem látott kráter, jól látható a középpontjából sugarasan kilökődött anyag