50
  • chase
    Ezt a hulye kocsogot Afrika már kivetette magából idejekorán, nem is értem a magyar médiának miért kellett erre 2008-ig várni.
  • G18XM8
    Hála a jó égnek hogy letiltják a képernyőről, rá sem kellett volna kerülnie bejött Mo-ra kornyikált valamit amit jobb lett volna ha inkább leír és ennyi. Kíváncsi lennék mi lenne ha kimennék mondjuk amcsiba és én is hülye akcentussal "alakítanék" valamit. Hazáig rugdosnának.
  • winnie
    eddig is dolgozott, nem?
  • Mentoloshurkaka
    Te jó Isten! DOLGOZNIA KELL MOSTANTÓL!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ SZEGÉNY PÁKÓ!!!
  • dannyparker
    Noshátigen azt inkább nevezném zenének, mint amit ez a félkegyelmű csinál. Koncertjén és se voltam, nem is leszek, viszont a tvben egyszer véletlenül a Kész átverésben, amikor éppen oda kapcsoltam. Mondjuk ott eddig nem volt nehéz látni, azok minden műsorban szopatják ezt az idiótát. No nem baj, most hopgy ő nem lesz, majd importálnak valami másik idiótát és betanítják hogy mit nem szabad mondani.
  • sokadikgab
    Fene se tudja, hany eve el mar Europaban, de egy oshonos afrikai gyerek szerintetek tudja ki az a Hitler? En me'g azt is kenezem belole,h. me'g Pako se tudja...
  • Petko
    haha, de szar duma...
    a csokifaszozás a 12 es karikás műsorban viszont simán belefér a csoda nagy "értékrend"-jükbe
  • SonicBoom
    népszerű előadóművész??? én meg azt hittem egy üresfejű barom... hú mekkorát tévedtem.

egyébiránt a kereskedelmi csatornáknak mióta van étékrendje? úgy látszik itt is tudatlan voltam, mert azt hittem, egy kis nézettségért anyut is eladnák...
  • MiZo81
    Üdv!
    A lelkem mélyére néztem, és azt láttam, hogy még csak véletlen sem voltam ennek a baromnak egy koncertjén sem, nem láttam az átverését abban a csodálatos műsorban, és a videot sem fogom megnézni.

És a netet is inkább arra használom, hogy az új Meshuggah-albumot a megjelenés előtt hallgassam. :)