Gyilkos játékosok - Erőszakossá tesz a média

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magam is játszom néha, de felnõtt vagyok. a tv-ben és a játékban jelen levõ erõszakugyanúgy káros, de sok gyereknek szánt rajzfilm és tv adás rosszabb bárminél amit egy átlag lõdözõs játékban láthatunk. okkultizmus, mágia, szörnyek, egymás lenyomása,leküzdése, erõszak, keleti küzdõsportok stb.! a videojátékot még könnyebb kikerülni mint a gyerekmûsornak álcázott ökörségeket. az állatot fel lehet kelteni bárkiben ha jó sokáig mossuk az agyát valami erre alkalmas kultúrszeméttel.nem az a gond hogy mindenki összegéppisztolyozza a családot a cod2 után, hanem az hogy lassan kitartóan ássa alá az emberek ellenállását a rossz dolgokkal szemben. virtuális és valós között elmosódnak apránként a határok. még csak annyit hogy ha én meg nem térek biztos valami csúnya erõszakos dolgot követtem volna el elõbb utóbb.ettõl jézus megmentett, de rezgett a léc. a sok hülye gyeerekkori film,olvasmány, ideológiák besegítettek ebbe.
dronkZero
"Tegye fel a kezét aki egy COD után nem akart különleges alakulat lenni."

Te játszottál a CoD-dal? És azok után alakulat akartál lenni? Az nem tûnt fel, hogy percenként kapsz 1-2 golyót? Ha valaki, akkor a gamer tudja csak igazán, hogy éles helyzetben mennyi egy katona átlagos élettartama. Ja, az airsoftos/paintballos még inkább tisztában van vele. (Ez a következõ lépcsõ, nem a katonaság vagy a bûnözés, csak megsúgom - és még ezzel sincs az égvilágon semmi probléma.)

Aki meg ezek után tényleg elmegy katonának, az meg is érdemli.

De látom, te megetted ezt a faszságot. Gratulálok.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Én is felteszem szerényen a kezem, egy kiadós Quake után nem akartam földönkívülieket lepuffantani! Most GTA SA-ztam, és nem megyek le az utcára huligánoskodni. Ezk szerint abnormlis vagyok, és diliházban a helyem??? Bullshit!!!

#7: a Viva Pinata az egy jó kis stuff, meg merem kockáztatn, hogy Hello Kitty verõ. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

dronkZero
Hátbazmeg, beszarok, hogy ilyenekért doktori címet lehet kapni:

"A szöveg feltevései szerint a videojátékok és a média a gyermekeknél egyértelmûen növeli az erõszakos magatartás kockázatát. Az írás szerint a médiában jelen levõ erõszak és agresszió nagyobb egészségügyi kockázat, mint a szexuálisan terjedõ betegségek vagy a mellrák."

Gyerekeknél? Hát az tuti. (Nem olvastam az eredetit, ha nem az író hibája ez a faszság, akkor a cikkírónak jár az elismerésem)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Dynamic
És hova vitted ki?
Csirke4
Én betiltanám a Sims nevû játékprogramot mert arra sarrkalja a gyerkeket, hogy embereket vegyenek körül fallal és hagyják õket éhen halni.
Alexease
Ezeket mindig ugy kell/erdemes (nagyreszt) ertelmezni, hogy ha valakiben alapbol "benne van az allat", akkor abbol a "media" - legyen az TV, mozi, szamtech jatek, stb. - nagy valoszinuseggel ki elo is csalja😉 termeszetesen ehez kell a tarsadalmi rend valtozasa, milyensege is😉

Pl. 20-30 eve, 1-1 verekedest meg lehetetett uszni 1-1 pofonnal, horzsolassal, birkozassal stb. Ma mar nagyon egyszeru belehallni egy ejszakai konfliktusba😞 Amikor a tizeneves kolyok azt latja a "mediaba", hogy a fohos kibirja a fejrugasokat, akkor eszebe sem jut, hogy mar 1 komolyabb rugasba is bele lehet hallni!
Vorpal
Akkor te vagy a lustább játékos tipus.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

norbre
én feltenném a kezem..
a Maffia után nem akartam bûnözõ lenni, sem embereket gázolni az utcán
az Arma mellett nem akarok katona lenni sem lövöldözni bárkire is 😊
stb

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Broafka
már kezd unalmas lenni ez a "számítógépes játékok miatt ölt embert" témák! :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Vorpal
Nem vagytok elég objektivak a témával kapcsolatban.
Érdekes de Szaddamot és Sztálint alapvetõen határozta meg a fiatalkorban történt
dolgok - csak azért mert akkor még nem voltak játékok, nem jelenti azt, hogy ez egy teljesen uj jelenség.
Az játékok kitolják a toleranciát az erõszakkal szemen és antiszociálissá tesznek, ez a kettõ eleve elveti az erõszak csiráját,
és ha idetehetem : a személyes tapasztalatom, hogy az erõszakos tendenciák egyes
helyzetekben jelennek meg .

Tegye fel a kezét aki egy COD után nem akart különleges alakulat lenni.
Na hát az erõszak itt kezdõdik el.

Aki nemvigyáz a gyermekeire eleve rossz családot teremt és lássuk be - van ilyen.

egy gyerek nem a játékoktól lesz erõszakos, hanem a szülõi nevelés hiányától (vagy ha éppen azt látja otthon, hogy apuka rendszeresen elveri anyukát).

mellesleg mi az a Viva Pinata? :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

tommyg
hülyeség...több gta-t postal 2-t stb-t kivittem nem egyszer, rendszeresen kodozok mégse rántok pisztolyt az utcán nem rángatok ki kocsiból embereket, akire azt mondják hogy a játékok miatt ölt az hazudik, ott már komoly probléma van és nem a játékokra kell fogni hanem pl a nevelésre

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sztem többen halnak meg autó balesetben,mint be nem bizonyitott média kiváltott erõszakban.Szóval a valóság sokkal veszélyesebb.Na neki is állok és meg írom a "Valóság veszélyeit a társadalomra" cimû könyvet
ebe az a fgura hogy többször végigvitem a Postal2 õt gtaval is elvotlam nem kevés ideog.. aktiv CoD2 életem si volt és mégis én vagyok a legnyugotabb az egész iskolai osztályba amelyikbe járok... és pluszpoénként sztinte csak én játszok rendszeresen... velem lenea hiba?
Cactus
Hitler, Sztálin, Saddam és még olyan sokan sosem játszottak videójátékokkal. Ma azt mondanák hogy tetteiket a Civilization és a GTA vezérelte. Ugyan már. Az senkinek nem tûnik fel, hogyha a társadalom 1%-a veszélyes (amolyan törvényszerûség alapján) akkor ha több ember van, akkor az az 1% is több fõ lesz? Most csak mondtam egy számot...

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Vorpal
Miért kéne, hogy diszkrimináljanak ha gémer vagy?
A fejõnõnek is kiállitanak erkölcsi bizonyitványt, csak nemmindegy, hogy mi van benne.

Érdekes, hatalmas gamer vagyok mégis fél perc alatt kiállítanának nekem egy erkölcsi bizonyítványt a városházán😉 Ennyit errõl.

← ElőzőOldal 3 / 3