Kelet-európai befordultság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaza van wescone-nak. Az igazság magáért beszél.
Én kérek elnézést!
Sajnálom, hogy 30 éves elmúltál és az agyad helyén pattogó elektron nem tudja levetíteni Neked, hogy az SG elzárkózik a politikai eszmecseréktõl, még közvetve is.
Csodálom, hogy írni tudsz, nemhogy egy adott problémát más szemszögbõl vizsgálni...
Sajnálom, hogy 30 éves elmúltál és az agyad helyén pattogó elektron nem tudja levetíteni Neked, hogy az SG elzárkózik a politikai eszmecseréktõl, még közvetve is.
Csodálom, hogy írni tudsz, nemhogy egy adott problémát más szemszögbõl vizsgálni...
http://gaborszantai.co.uk/
Elnézve mind a topicot, mind az irl helyzetet, lesz még magyar-magyar gyilkosság..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Tehát magyarul ha rabolnak türjük?Elégedjünk meg vele hogy kizsákmányolnak?
kit érdekel, ha most Lengyel-Magyar Köztársaságként Európa harmadát elfoglalnánk, bivalyerõs mezõgazdasággal?
ettõl függetlenül nem biztos, hogy nem lenne befordultabb nemzet a mienk, mert ami van, az soha nem jó, mindig a jobb kellett...
ettõl függetlenül nem biztos, hogy nem lenne befordultabb nemzet a mienk, mert ami van, az soha nem jó, mindig a jobb kellett...
Te korlátolt kis jószág te!
Hozzászólások alapján ez a topik még csak most indult, te meg úgy beszélsz róla mintha több ezres nagyságrendü hsz.-os topik volna.
Hozzászólások alapján ez a topik még csak most indult, te meg úgy beszélsz róla mintha több ezres nagyságrendü hsz.-os topik volna.
In Lak\'ech Ala K\'in
Én már be is fejeztem.
Sok emberrel ellentétben én nem kivánom másra eröltetni a véleményem és befolyásolni sem akarok senkit.
Azon azonban el lehet gondolkodni amit irtam <#felkialtas>#felkialtas>
Sok emberrel ellentétben én nem kivánom másra eröltetni a véleményem és befolyásolni sem akarok senkit.
Azon azonban el lehet gondolkodni amit irtam <#felkialtas>#felkialtas>
In Lak\'ech Ala K\'in
Anjou... HAHAHA
De szép magyar név.
Az Árpád házi királyok nagy része összesküvés, gyilkosság áldozata lett.
De szép magyar név.
Az Árpád házi királyok nagy része összesküvés, gyilkosság áldozata lett.
Pontosan
Lényeg a lényeg ki ki állást foglal, ki a igazság ki az igazságtalanság mellett.
Teljesen felesleges mellébeszélni !
Teljesen felesleges mellébeszélni !
nem kellett ide tatár és török, ölte a magyar saját nemzetét, mióta írjuk a történelmünket...
azt hiszed, hogy Nyugaton vidám volt az élet, Napóleon csak végigpiknikezte Európát?
megvolt e lehetõségünk, hogy Európa egyik legnagyobb hatalma legyünk, nem a török vette el tõlünk, a belsõ viszályok már az Anjou-k alatt kikezdték ezt az országot...
azt hiszed, hogy Nyugaton vidám volt az élet, Napóleon csak végigpiknikezte Európát?
megvolt e lehetõségünk, hogy Európa egyik legnagyobb hatalma legyünk, nem a török vette el tõlünk, a belsõ viszályok már az Anjou-k alatt kikezdték ezt az országot...
Való igaz😄
Mégis mondd már meg kit szeressünk vendégként ?
Az angolt vagy a franiát vagy a németet ?
Tudom én, nincsen kollektív bûnösség, minket mégis az alapján ítéltek halálra hogy úgy mondjam.
Jó hogy a kapát nem állítják a nyakukba, nehogy már még babusgassák is õket.
Az angolt vagy a franiát vagy a németet ?
Tudom én, nincsen kollektív bûnösség, minket mégis az alapján ítéltek halálra hogy úgy mondjam.
Jó hogy a kapát nem állítják a nyakukba, nehogy már még babusgassák is õket.
Oh hát persze igazad van minden a mi hibánk😄!Mi tehetünk róla mi egy génhibás nyamvadék nép vagyunk semmit nem érünk csak sírni tudunk,ugye nem felejtettem ki semmit a véleményed összefoglalásából?
Te próbálsz engem kielemezni de nem is ismersz !
Te meg korlátolt és buta, sokkal rosszabb gazdasági helyzetben lévõ országokban lévõ emberekrõl tudja a világ, hogy mennyire vendégszeretõek, közvetlenek és vidámak...
Õket igazán kizsákmányolják, megalázzák és éheznek, mégsem sírnak, hogy nem jutott másra csak Suzuki-ra, pedig a szomszédnak Thalia-ja van.
Õk miért tudnak segítõkészek, tisztelettudók, udvariasak, mosolygóssak lenni? Pedig legtöbben azt sem tudják, hogy mit hoz a holnap...
Amit csinálsz, az a tipikus magyar mentalitás: mindent rákenni valamire, mert az önvizsgálat büdös...
Õket igazán kizsákmányolják, megalázzák és éheznek, mégsem sírnak, hogy nem jutott másra csak Suzuki-ra, pedig a szomszédnak Thalia-ja van.
Õk miért tudnak segítõkészek, tisztelettudók, udvariasak, mosolygóssak lenni? Pedig legtöbben azt sem tudják, hogy mit hoz a holnap...
Amit csinálsz, az a tipikus magyar mentalitás: mindent rákenni valamire, mert az önvizsgálat büdös...
Középkor ?
Jött a tatár de nem jött az osztrák se a német se a francia.
Jött a török de nem jött az osztrák se a német se a francia.
Aztán jött az osztrák is. Aztán meg ami jött az már antiszemitizmus.
Jött a tatár de nem jött az osztrák se a német se a francia.
Jött a török de nem jött az osztrák se a német se a francia.
Aztán jött az osztrák is. Aztán meg ami jött az már antiszemitizmus.
Azért mert olvastam immovable üzenetét és úgy látszik nem érti hogy miért tartunk most ott ahol.
Elhiheted hogy elég "klafa" gyerek az a magyar.
Elhiheted hogy elég "klafa" gyerek az a magyar.
Nem érted hogy nem a politika ?
Te vagy egy kicsit szûk látókörû !
Te vagy egy kicsit szûk látókörû !
segítek: a magyar soha nem volt vidám nép, már a középkorban is borba fojtottuk a bánatunk, pedig akkor nem volt Trianon/Horty/rendszerváltás...
kicsit szûklátókörû vagy, nem kellene mindent a politikára fogni...
az meg végképp érdekes, hogy a vitákon túl tegnapig eléggé politikamentes volt ez a topic, de megint egy-két trollnak bepörgött az agya...
kicsit szûklátókörû vagy, nem kellene mindent a politikára fogni...
az meg végképp érdekes, hogy a vitákon túl tegnapig eléggé politikamentes volt ez a topic, de megint egy-két trollnak bepörgött az agya...
Még annyit csak hogy mindenki értse: (VAGYIS a gyengébbek kedvéért)
Nem politika, hanem az ország vezetése irányítása de nagyon kifejezõ itt a terelés szó is több értelmében is.
Nem politika, hanem az ország vezetése irányítása de nagyon kifejezõ itt a terelés szó is több értelmében is.
Mindegyikõtök nyakán ott van lassan kétmillió forint adósság úgy hogy nem is dönthettetek róla hogy kell e vagy legalább arról hogy mire költsétek.
Akkor abban mi a politika hogy kiraboltak minket ?
Ez nem politika ez egyszerû rablás.
Ha neked nem nyomják oda a kést a nyakadhoz és úgy fosztanak ki akkor már nem is fáj ?!
Ez nem politika ez egyszerû rablás.
Ha neked nem nyomják oda a kést a nyakadhoz és úgy fosztanak ki akkor már nem is fáj ?!
Egyszerúen értelmetlen bármit is írni nektek, és ennek két oka van:
Annyira ostobák vagytok hogy nem értitek. Vitatkoztok írtok a kelet-európai befordultságról, de nem az okokat hanem az okozatokat vizsgáljátok.
Vagy van elég értelmetek felfogni de szándékosan nem vesztek róla tudomást, próbáljátok minden szinten kiszûrni hogy még csak a látokörötökbe se kerüljön. Erre írtam hogy úgyis ott fog motoszkálni a lelketekben.
Annyira ostobák vagytok hogy nem értitek. Vitatkoztok írtok a kelet-európai befordultságról, de nem az okokat hanem az okozatokat vizsgáljátok.
Vagy van elég értelmetek felfogni de szándékosan nem vesztek róla tudomást, próbáljátok minden szinten kiszûrni hogy még csak a látokörötökbe se kerüljön. Erre írtam hogy úgyis ott fog motoszkálni a lelketekben.
Engedd meg, hogy egy általam elismert ember szavait idézzem:
"...a sajtó- és szólásszabadság negatív szabadság: azaz aki talál magának újságot, tévét, blogot, portált, ahol szívesen látják és elmondhatja a véleményét, az mondhasson, amit akar, igen laza megszorításokkal.
A sajtó- és szólásszabadság nem jelenti ugyanakkor azt, hogy bárkinek is alanyi jogon járna saját tévé, napilap, akármi: nem, nem jár. Persze ha akar, nyit egy blogot, ma már ez nem akadály, ingyen van..." Forrás
Ismétlem: az SG nem tûri a politikai tartalmú megnyílvánulásokat. Ennek fényében fórumozz tovább, vagy vállald a következményeket!
"...a sajtó- és szólásszabadság negatív szabadság: azaz aki talál magának újságot, tévét, blogot, portált, ahol szívesen látják és elmondhatja a véleményét, az mondhasson, amit akar, igen laza megszorításokkal.
A sajtó- és szólásszabadság nem jelenti ugyanakkor azt, hogy bárkinek is alanyi jogon járna saját tévé, napilap, akármi: nem, nem jár. Persze ha akar, nyit egy blogot, ma már ez nem akadály, ingyen van..." Forrás
Ismétlem: az SG nem tûri a politikai tartalmú megnyílvánulásokat. Ennek fényében fórumozz tovább, vagy vállald a következményeket!
igen, csak az egyszerû embernek mindig kell egy farkas, amit kiáltani lehet...
OFF
amúgy a sok okos elgondolkodhatna azon, hogy Olaszországban vagy Franciaországban milyen a p*litikai közélet és akkor próbálják ráfogni, hogy miért ilyen az emberek hangulata...
ahhoz képest nálunk béke és szeretet van...
ON
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF
amúgy a sok okos elgondolkodhatna azon, hogy Olaszországban vagy Franciaországban milyen a p*litikai közélet és akkor próbálják ráfogni, hogy miért ilyen az emberek hangulata...
ahhoz képest nálunk béke és szeretet van...
ON
A "kisember" mehet az index-re origo-ra meg 500kulonbozo forumra politizalni. SGn nem lehet politizalni(szerencsere).
Born to win
ne haragudj már, de megint elmész a politika felé pedig SG alapszabálya szerintem egyértelmûen állásfoglalt ebben a témában...
"...de vidéki ismerõseim magasról sz*rnak rá..."
Na ez Magyarország legsúlyosabb próblémája!
A politikai, gazdasági helyzet nem csak egyesek problémája, hanem mindenkié. Amig nem érti meg ezt mindenki, vagyis a nagytöbbség addig nem is várható semmiféle változás semmilyen téren.
Na ez Magyarország legsúlyosabb próblémája!
A politikai, gazdasági helyzet nem csak egyesek problémája, hanem mindenkié. Amig nem érti meg ezt mindenki, vagyis a nagytöbbség addig nem is várható semmiféle változás semmilyen téren.
In Lak\'ech Ala K\'in
Nem kötekedésként mondom, de érdekes jelenség tapasztalható mostanában. A "kis" embernek sehol sem szabad politikával foglalkoznia, politikához hozzászólnia. Ez a jelenség -már elnézést a kifelyezésért- k.vára a kommunista rendszert juttatja eszembe. Annak idején nem lehetett beszélni róla mert esetleg agyonverték az embert, napjainkban pedig nem lehet mert az egyéni vélemény "sérti" mások esetleges politikai nézeteit. Úgy látom sikerült a rendszernek az egyéni politikai nézetet magánüggyé- és közzétételét, hangoztatását elítélendõvé "kikiáltani". A politikai hatalmaknak sikerült oly mértékben megosztani a tömeget, hogy az ne jelentsen veszélyt politikai, saját gazdasági és hatalmi érdekeikre nézve.
In Lak\'ech Ala K\'in
én továbbra is tudom ezt témát a hétköznapi kisember szemén keresztül nézni...
lehet a budapestiek életét nagyban befolyásolja a politika, de vidéki ismerõseim magasról sz*rnak rá...
ha a boltos nem köszön mikor belépsz az üzletábe, vagy nem segít a könyvtáros, pedig látja, hogy tanácstalan vagy, az marhára nem a történelem/Feri/Viktor hibája, hanem a nevelésé...
lehet a budapestiek életét nagyban befolyásolja a politika, de vidéki ismerõseim magasról sz*rnak rá...
ha a boltos nem köszön mikor belépsz az üzletábe, vagy nem segít a könyvtáros, pedig látja, hogy tanácstalan vagy, az marhára nem a történelem/Feri/Viktor hibája, hanem a nevelésé...
A kelet európai "befordultság" jelensége a politikai helyzet függvényében létezik.
Ha be kell felyezni a politikai utalásokat, le lehet zárni a topikot is mert elveszti értelmét, témája lényegét.
Ha be kell felyezni a politikai utalásokat, le lehet zárni a topikot is mert elveszti értelmét, témája lényegét.
In Lak\'ech Ala K\'in
Kiálts nyugodtan antiszemitizmust. Az sokkal ijesztõbb.<#nezze>#nezze><#papakacsint>#papakacsint><#phone>#phone><#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
Emellett rengeteg hitelt vettek fel a SEMMIRE.
Nincs ebben a "qrvaországban" SEMMI.
Azt mondják kell a nyugdíjra, miközben elvileg mindenki azt a pénzt kapja vissza, amit befizetett a munkásévei során. Mást nem is kaphat és mást nem is igazán várna el.
Azt mondják, hogy fizetõssé kell tenni az egészségügyet. Minden ember fizette és fizeti a rohadt TB járulékot meg a különbözõ egészségügyi hozzájárulást stb. Ez az egészségügy soha nem volt ingyenes.
Azt mondják nem gazdaságos a sok kórház ! Az emberek viszont fizetnek azért hogy sok kórház legyen, és azért is fizetnek hogy legyen ember aki ügyel a kórház gazdaságosságára.
Az hogy ilyen-olyan trükkökkel ellehetetlenítik a kórházat, csak néhány taktikai húzásnak számít a rendkívül átfogó nemzetvesztõ-stratégiában.
ÉS ITT VAN leírva az hogy hogy is kapcsolódik a nemzetközi helyzet a magyarországi eseményekhez.
Nincs ebben a "qrvaországban" SEMMI.
Azt mondják kell a nyugdíjra, miközben elvileg mindenki azt a pénzt kapja vissza, amit befizetett a munkásévei során. Mást nem is kaphat és mást nem is igazán várna el.
Azt mondják, hogy fizetõssé kell tenni az egészségügyet. Minden ember fizette és fizeti a rohadt TB járulékot meg a különbözõ egészségügyi hozzájárulást stb. Ez az egészségügy soha nem volt ingyenes.
Azt mondják nem gazdaságos a sok kórház ! Az emberek viszont fizetnek azért hogy sok kórház legyen, és azért is fizetnek hogy legyen ember aki ügyel a kórház gazdaságosságára.
Az hogy ilyen-olyan trükkökkel ellehetetlenítik a kórházat, csak néhány taktikai húzásnak számít a rendkívül átfogó nemzetvesztõ-stratégiában.
ÉS ITT VAN leírva az hogy hogy is kapcsolódik a nemzetközi helyzet a magyarországi eseményekhez.
Kicsit jobban kifejtve:
Az ország vezetõi megtömködték a saját zsebüket ahelyett hogy támogatták volna a magyar feltalálókat.
Az adófizetõk pénzének nagy részét "eltüntették", még magyarázatra méltónak sem találják, egyszerûen nincs meg és kész.
Azokat az értékeket amit a magyar munkások létrehoztak, jelképes összegért eladták. Nem mellékesen ebbõl a jelképes összegbõl is csippentettek egyet-egyet.
Nem elég egyszerûen azt mondani rá hogy és a többi és a többi, és remélem ezt nem sértésnek veszed.
Az ország vezetõi megtömködték a saját zsebüket ahelyett hogy támogatták volna a magyar feltalálókat.
Az adófizetõk pénzének nagy részét "eltüntették", még magyarázatra méltónak sem találják, egyszerûen nincs meg és kész.
Azokat az értékeket amit a magyar munkások létrehoztak, jelképes összegért eladták. Nem mellékesen ebbõl a jelképes összegbõl is csippentettek egyet-egyet.
Nem elég egyszerûen azt mondani rá hogy és a többi és a többi, és remélem ezt nem sértésnek veszed.
Szerintem nem elég egy legyintéssel elintézni azt ha egy kontinens (legalább egy) összefog és maga alá gyûr egy országot.
Nem tudom hogy nem képes megérteni egy ember:
Magyarországot halálra ítélték, mint Jézust, kereszthalálra, és akár tudatosan, akár tudattalanul de ezt a keresztet hordja becsülettel és javarészt tisztességgel.
Úgy ahogy írják: Márai Sándor Mennybõl az angyal (részlet)
És elmegy sok ember elõtte:
A Katona, ki szíven döfte,
A Farizeus, ki eladta,
Aki háromszor megtagadta.
Vele mártott kezet a tálba,
Harminc ezüstpénzért kínálta
S amíg gyalázta, verte, szidta:
Testét ette és vérét itta –
Most áll és bámul a sok ember,
De szólni Hozzá senki nem mer.
Lehet itt bármit mondani és lehet az ellenkezõjét is igazság úgy is egy van és azt mindenki érzi belül és tudja és még ha nem is akarja beismerni magának akkor is ott szárad folyamatosan a LELKÉN.
Aki pedig annyira ostoba hogy ezt meg sem érti az szerintem ne harsogjon.
Nem tudom hogy nem képes megérteni egy ember:
Magyarországot halálra ítélték, mint Jézust, kereszthalálra, és akár tudatosan, akár tudattalanul de ezt a keresztet hordja becsülettel és javarészt tisztességgel.
Úgy ahogy írják: Márai Sándor Mennybõl az angyal (részlet)
És elmegy sok ember elõtte:
A Katona, ki szíven döfte,
A Farizeus, ki eladta,
Aki háromszor megtagadta.
Vele mártott kezet a tálba,
Harminc ezüstpénzért kínálta
S amíg gyalázta, verte, szidta:
Testét ette és vérét itta –
Most áll és bámul a sok ember,
De szólni Hozzá senki nem mer.
Lehet itt bármit mondani és lehet az ellenkezõjét is igazság úgy is egy van és azt mindenki érzi belül és tudja és még ha nem is akarja beismerni magának akkor is ott szárad folyamatosan a LELKÉN.
Aki pedig annyira ostoba hogy ezt meg sem érti az szerintem ne harsogjon.
IGEN OLVASD VISSZA MIT IRTAM😊.A hazájukban azt csinálnak amit akarnak csak ne jöjjenek ide,tehát ott szedhetnek banánt is😄😊.Látod látod nem mondtam hogy mindenért hibásak😄
Soha nem mondta még csak hasonlót se.
"Vajon mikor jön el az a nap amikor az emberek végre rájönnek a zsidók és liberálisok hazugságaira?"
"Kit érdekelnének a négereket ha szépen otthon szednék a banánt?"
Ezt tényleg nem te mondtad, hanem Ronny, de azért helyeseltél rá.
"Kit érdekelnének a négereket ha szépen otthon szednék a banánt?"
Ezt tényleg nem te mondtad, hanem Ronny, de azért helyeseltél rá.
A te stílusodba írva te meg mindig azt hangoztatod hogy a magyaroknak kéne afrikába vándorolni és a négerek sokkal okosabbak nálunk.
Off:Én ilyeneket nem írtam😄!Azt írtam a holokauszt nem úgy történt ahogy reklámozzák a zsidók nem 6 millió,a négerekrõl amerikai tudományos kutatások eredményeit raktam fel,olyat sem mondtam hogy gyapotot menjenek szedni ez csak is a te kijelentésed.csak azt mondom ne vándoroljanak be.TEHÁT HOL ÍRTAM:NÉGER CSAK GYAPOTSZEDÉSRE?HOL ÍRTAM MINDEN ROSSZRÓL ZSIDÓK TEHETNEK,HOL ÍRTAM NÉGER MENJEN GYAPOTOT SZEDNI?HA NEM TUDOD ÍDÉZNI SZÓSZERINT EZEKET AKKOR RÁGALMAZÁSNAK KELL VENNEM AMIT MONDTÁL.
hozzá kell tenni, hogy "csak általánosságban" 😄
Te hangoztatod állandóan, hogy a cigányokat utálod(ezzel egyet értek), a zsidók tehetnek minden rosszról, a négerek meg menjenek gyapotot szedni mert az iq-juk miatt más munkára alkalmatlanok.
Én meg csak a rendes értelmes állatokat szeretem. A többi mehet a pacalba, vagy húzzák végig a placcon..
Igen a rendes értelmes embereket.