Bionic Commando Rearmed

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki feltenné újra a magyarítást? megköszönönném

Bocsi...nem tudom letölteni a rapidról, mindig foglaltak a szerverek. Esetleg le lehet máshonnan tölteni?

Köszi elõre is..
Belemész az elõre gombbal, majd rámész a 2. szövegre, utána megnyomod a gombot egy tetszõleges helyen, megcsinálod a minijátékot, kilépsz, és felveszed a jutalmat. De nem hiszem el, h ilyet meg kell kérdezni, amikor fél mp. alatt rájön bárki.

vki segitene még az elején a tutoralnál tartok de nemtom mivel kell meghackelni azt a gépet... help
norbi2fraktal
Gondolom Evin...?

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
<#alien>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ezért a megoldásért egy jóbaráté az érdem,õ jött rá,hogy elég ennyi😊
DarkSector
nagy vagy!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

töröltem a 234mb file elérhetõségeit,ne keressétek,mindösszesen erre lesz szükség,hogy magyar felirat legyen..teszteltem angol verión..a bundle mappába kell bemásolniés ennyi,nem kell az alant lévõ xml file se hozzá...játék patchelése visszírja angolra a szöveget,utána ezzel felülírva ismét magyar lesz..

hun
norbi2fraktal
sikerült magyarrá tenni, megnyitottam a bundle fájlt,és megkerestem benne a nyelveket és a magyar lng_hu- névvel szerepelt

tehát, szedjétek le a 3 fájlt amit xido linkelt, másoljátok a Capcom\Bionic Commando Rearmed\bundles mappába és cseréljétek le ezt a fájlt is klikk

Köszi még 1x a nyelvi fájlokat

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Evin
Nyugi, lesz majd angol verziós is, és 100MB alatt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

norbi2fraktal
na megvan hogy mi kell,nem a reg hanem a játék mappájából context.xml
ott az english-t átírtam spanish-ra és spanyol lett, de magyarrá nem tudom még tenni, hungarian, magyar,hun-t próbáltam,de angol maradt, légyszi tedd majd fel a fájlt

norbi2fraktal
egy kicsit meg kell piszkálnom a regeditet, légyszi írd le mi található
HKEY_LOCAL_MACGÓHINE--->SOFTWARE-->GRIN-->BCR-->Lang-nál....

norbi2fraktal
köszönöm szépen, ki próbálom😉

na..elvileg õt kell kicserélni..kopp-kopp...

rar1
rar2
rar3
norbi2fraktal
jólvan köszi elõre is😊
amugy 2000 tényleg nem sok érte

amint kiderül pontosan melyik file tartalmazza😊
2000,-..ennyiért már nem hagytam ott😊
norbi2fraktal
köszi szépen, remélem a magyarítást is feltudod tenni😊😊
mennyi volt a game?

aki szereti a kézikönyveket,annak...:

manual_hun
Így van és így van...nem játék közben variálható,telepítésnél..
és igen,van quick bundle,de nem kicsi😊
Evin
Valószínûleg arra gondoltak, hogy telepítéskor angolt is felrakhatsz.
Egyébként ha ki akarod kapni, még sosem láttam a játékot és most a hasamra ütök, és azt mondom: quick.bundle.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

hát passz...semmi olyat nem látok..ami indokolná,angol/cseh/magyar választható telepítés..talán a nagy cab.-on belül...
grebber
Lehet külön van hozzá magyarítás a DVd-n volt már ilyenre példa!

Next PC upgrade: 2022

Hol tartalmazhatja a program a nyelvi file-okat?..mert azt írja a doboz,hogy választható magyar/angol nyelv...
Jó lenne, ha valaki feltöltené a magyar nyelvi fájlokat, mert újra nekiestem a játéknak😄

tototto
ezek a challenge roomok elképesztõ nehezek :S

tototto
ha valaki megvette a dobozost feltöltené a magyar állományokat?

Hehe..jó hogy nem tudtam embert ölni,meg semmi,mert a saját bázis a 0-ás jelzés a térképen😊..Viszon 1.01 patch látványosan javít a teljesítményen,
mezei irodai gépen most már teljes képernyõn fut prímán,eddig ablakos minimálon is bullet time volt..crack nem kell hozzá utána sem,csak a paul.dll file..
Csak ma fedeztem és tetszik..tetszene..de mitõl van az,hogy mindenki mellett el tudok menni és mindenkit elkerül a karom és a lövedékem..rossz törés?..gyenge gép okozta feature hiányosság?
norbi2fraktal
hali, 1.01-es crack esetleg??? kérek szépen linket

tototto

pont ezt látom én is a fórumban találtam a képet 😊
tehát az area 1-et megcsináltam jött az a zöld boss amire hordokat kellett dobálni, na utánna megcsináltam még a area13asban azokat a gyaorló ugrálgatásokat is, utánna meg volt régi c64es commandora emlékeztetõ lövöldözés is, és most elakadtam mit is kéne csinálni.
csak föl meg lefele tud menni a térképen a helikopter és nem tudom hogy tundák tovább jutni az area 2-3-4 pontokra?
valaki segitsen legyenszives 😊

ffxi
Hova teszi a mentéseket a játék?

Fákjúal!

DarkSector
csak 1

RedDevilsza
Hogy lehet/ lehet egyáltalán multiba tolni, nem csak egy gépnél?

Milyen semmit? A bionikus kézzel ki kell csavarozni a 3 csavart a gépezetbõl. Majd lelõni az irányítót.

DarkSector
semmit.

REALista
Az 5. pályán mit kell csinálni a traktorral miután kilõttük a kerekén azt a villogó szart?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

arty
ahol elhuzodik róla a fémboritás, oda kell dobni a hordot, alulról vagy felülrõl kapja be, akkor lezuhan és lehet lõni egy ideig...

a fõ-fõellenség könnyû, csak utána kitalálni onnan .... 😞

Forza.

REALista
Az elsõ pályán ezt a szar lebegõ sárga valamit hogyan kell kinyírni?Hiába dobom rá a hordót vagy lövöm semmi nem történik ráadásul rohadt idegesítõ hogy állandóan elölrõl kel kezdeni az egész pályát...:S

REALista
Nincs valami mentés a játékban?Vagy akárhányszor meghalunk a fõellenségnél mindig elölrõl kell kezdeni?:S

arty
(egymagos procikon fut tõle jobban a játék, más javitás nincs benne)

Forza.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Seth
Menj más,elérhetõ pályára. Késõbb kapod majd meg azt a kezet,akkor kell visszatérni

PSN ID.: Beegabor

R3TR0
HELP!
Most fullra elakadtam nm tom vagyisiinkább képtelen vok bejutn ia 3madik pályára leraka helikopter a area 03 elején és van egy fal amin van egy kampo minta hiába rakom arra fele a kezet vagy lövöm semmi.

Mi a mgoldás?

arty
nem, shader model 3 videokari kell neki

Forza.

ezen a gépen menne ?
Celeron 2,6Ghz
1,5GB DDR RAM
Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP (shader model 2.0)

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

jönnek azok a csápok vagy mik azokat a karommal vissza lököd aztán amikor kicseréli azokat a valamiket akkor a gépbe hol van az a faszi karommal belelõsz belendûlsz (persze a gép felé) és ott felfele lövöd a karmot és így már lehet sebezni
R3TR0
RÁJÖTTEM THX AZÉRT

R3TR0
HELP!
ennéla Bossnál mit kll csinálni? mit kövök mert nmtom mi a trükkje addig eljutok visszauütöm de nm sebzek help!

arty
emberek ... a tutorial szerintetek disznek van a játékban? mindent részletesen elmagyaráznak ....

Forza.

Oldal 1 / 5Következő →