237
-
RED BULL F #237 valaki feltenné újra a magyarítást? megköszönönném -
Ivicom #236 Bocsi...nem tudom letölteni a rapidról, mindig foglaltak a szerverek. Esetleg le lehet máshonnan tölteni?
Köszi előre is.. -
gregtom6 #235 Belemész az előre gombbal, majd rámész a 2. szövegre, utána megnyomod a gombot egy tetszőleges helyen, megcsinálod a minijátékot, kilépsz, és felveszed a jutalmat. De nem hiszem el, h ilyet meg kell kérdezni, amikor fél mp. alatt rájön bárki. -
adam555 #234 vki segitene még az elején a tutoralnál tartok de nemtom mivel kell meghackelni azt a gépet... help -
#233 Gondolom Evin...? -
#232 -
xido #231 ezért a megoldásért egy jóbaráté az érdem,ő jött rá,hogy elég ennyi:) -
#230 nagy vagy! -
xido #229 töröltem a 234mb file elérhetőségeit,ne keressétek,mindösszesen erre lesz szükség,hogy magyar felirat legyen..teszteltem angol verión..a bundle mappába kell bemásolniés ennyi,nem kell az alant lévő xml file se hozzá...játék patchelése visszírja angolra a szöveget,utána ezzel felülírva ismét magyar lesz..
hun -
#228 sikerült magyarrá tenni, megnyitottam a bundle fájlt,és megkerestem benne a nyelveket és a magyar lng_hu- névvel szerepelt
tehát, szedjétek le a 3 fájlt amit xido linkelt, másoljátok a Capcom\Bionic Commando Rearmed\bundles mappába és cseréljétek le ezt a fájlt is klikk
Köszi még 1x a nyelvi fájlokat -
#227 Nyugi, lesz majd angol verziós is, és 100MB alatt. -
#226 na megvan hogy mi kell,nem a reg hanem a játék mappájából context.xml
ott az english-t átírtam spanish-ra és spanyol lett, de magyarrá nem tudom még tenni, hungarian, magyar,hun-t próbáltam,de angol maradt, légyszi tedd majd fel a fájlt -
#225 egy kicsit meg kell piszkálnom a regeditet, légyszi írd le mi található
HKEY_LOCAL_MACGÓHINE--->SOFTWARE-->GRIN-->BCR-->Lang-nál.... -
#224 köszönöm szépen, ki próbálom;) -
xido #223 na..elvileg őt kell kicserélni..kopp-kopp...
rar1
rar2
rar3 -
#222 jólvan köszi előre is:)
amugy 2000 tényleg nem sok érte -
xido #221 amint kiderül pontosan melyik file tartalmazza:)
2000,-..ennyiért már nem hagytam ott:) -
#220 köszi szépen, remélem a magyarítást is feltudod tenni:):)
mennyi volt a game? -
xido #219 aki szereti a kézikönyveket,annak...:
manual_hun -
xido #218 Így van és így van...nem játék közben variálható,telepítésnél..
és igen,van quick bundle,de nem kicsi:) -
#217 Valószínűleg arra gondoltak, hogy telepítéskor angolt is felrakhatsz.
Egyébként ha ki akarod kapni, még sosem láttam a játékot és most a hasamra ütök, és azt mondom: quick.bundle. -
xido #216 hát passz...semmi olyat nem látok..ami indokolná,angol/cseh/magyar választható telepítés..talán a nagy cab.-on belül... -
#215 Lehet külön van hozzá magyarítás a DVd-n volt már ilyenre példa! -
xido #214 Hol tartalmazhatja a program a nyelvi file-okat?..mert azt írja a doboz,hogy választható magyar/angol nyelv... -
gregtom6 #213 Jó lenne, ha valaki feltöltené a magyar nyelvi fájlokat, mert újra nekiestem a játéknak:D -
#212 ezek a challenge roomok elképesztő nehezek :S -
#211 ha valaki megvette a dobozost feltöltené a magyar állományokat? -
xido #210 Hehe..jó hogy nem tudtam embert ölni,meg semmi,mert a saját bázis a 0-ás jelzés a térképen:)..Viszon 1.01 patch látványosan javít a teljesítményen,
mezei irodai gépen most már teljes képernyőn fut prímán,eddig ablakos minimálon is bullet time volt..crack nem kell hozzá utána sem,csak a paul.dll file.. -
xido #209 Csak ma fedeztem és tetszik..tetszene..de mitől van az,hogy mindenki mellett el tudok menni és mindenkit elkerül a karom és a lövedékem..rossz törés?..gyenge gép okozta feature hiányosság? -
#208 hali, 1.01-es crack esetleg??? kérek szépen linket -
pont ezt látom én is a fórumban találtam a képet :)
tehát az area 1-et megcsináltam jött az a zöld boss amire hordokat kellett dobálni, na utánna megcsináltam még a area13asban azokat a gyaorló ugrálgatásokat is, utánna meg volt régi c64es commandora emlékeztető lövöldözés is, és most elakadtam mit is kéne csinálni.
csak föl meg lefele tud menni a térképen a helikopter és nem tudom hogy tundák tovább jutni az area 2-3-4 pontokra?
valaki segitsen legyenszives :) -
#206 Hova teszi a mentéseket a játék? -
#205 csak 1 -
#204 Hogy lehet/ lehet egyáltalán multiba tolni, nem csak egy gépnél? -
gregtom6 #203 Milyen semmit? A bionikus kézzel ki kell csavarozni a 3 csavart a gépezetből. Majd lelőni az irányítót. -
#202 semmit. -
#201 Az 5. pályán mit kell csinálni a traktorral miután kilőttük a kerekén azt a villogó szart?:D -
#200 ahol elhuzodik róla a fémboritás, oda kell dobni a hordot, alulról vagy felülről kapja be, akkor lezuhan és lehet lőni egy ideig...
a fő-főellenség könnyű, csak utána kitalálni onnan .... :( -
#199 Az első pályán ezt a szar lebegő sárga valamit hogyan kell kinyírni?Hiába dobom rá a hordót vagy lövöm semmi nem történik ráadásul rohadt idegesítő hogy állandóan elölről kel kezdeni az egész pályát...:S -
#198 Nincs valami mentés a játékban?Vagy akárhányszor meghalunk a főellenségnél mindig elölről kell kezdeni?:S