64
-
winnie #64 a blikk épp hogy nem annyira előfizetős újság, mint a többi. inkább impulzus vétel szokott lenni (a címlap adja el), de persze előfizetők nélkül is az a legnagyobb példányszámú.
"Amúgy a bulvár-lapok statisztikájában sem hiszek : az 1 dolog, hogy hány példányt nyomtatnak ki,"
a matesz a remittendát is számolja és a blikk fölénye, plusz a mellé fellépő bulvárlapoké elvitathatatlan és teljesen logikus. nyilván az ember pár egy perces hírt olvas, mint pilhál vagy aczél 5 perces publicisztikáját. fura lenne, ha épp nálunk nem a bulvárlapok lennének a legvásároltabbak:) -
#63 "...persze. alig nézi valaki, de a bulvárlapokat, amelyeknek a címoldalán van, rekordszámban veszik. ugyan már - azok ráadásul mért adatok. fura lenne, ha az ember blikk és story magaizn mellé (hogy a két legnagyobb példányszába eladott napi és hetilapot említsem) a hét műtárgyát akarná nézni..."
Én pl. egyik szenny-lapot sem veszem meg...
Felteszem, az eladott példányszám inkább az előfizetők miatt magas, akik valamilyen kedvezmény miatt (vagy évek óta szokásból) járatják a lapokat, nem a címlap miatt veszik meg.
Unatkozó öregasszonyok szeretnek csámcsogni ezeken a lapokon...
Amúgy a bulvár-lapok statisztikájában sem hiszek : az 1 dolog, hogy hány példányt nyomtatnak ki, de arról már nem beszélnek, h ebből hány példány megy vissza a Kiadónak bezúzásra, mert nem vette meg a kutya se...
(Biztosan azért csomagolnak a példányok mellé +ajándék karkötőket, rúzsokat, körömlakkot, mert a hírekért kapkodják az újságot?!)
-
savior #62 aki nezi es szorakozik rajta az jol jar. o jol jar mert penzt kap erte. nyilvan az rtl-nek is megeri a reklambevetelek miatt. szoval ugyanaz a felallas van ennel a musornal, mint az osszes tobbinel is. -
Adamul #61 Csak tudod lehet, hogy most azt mondod h jót röhögsz rajta a tvben, de ő meg majd akkor röhög amikor a milliós nagyságrendű jutalékát felveszi, és most őszintén, ki jár jobban?
Másrészről én azér olvastam el a cikket, mert kivi voltam milyen marha közönség az aki győzike mellett dönt, de erre szintén nem kaptam konkrét választ, csak a statisztika ami ezt alátámasztja de az nagyon relatív. pl ha rád 2 7ig rádjön a fosás, aztán újabb 2 7ig egy grammot nem termelsz, akkor a havi statisztikád alapján meg lehet állapítani hogy normálisan minden második nap lett egy adag :D kissé gusztustalan példa de jól látszik h mi mindenre képes a statisztika... -
savior #60 kar lenne ha az rtl klub befejezne az eddigi legszinvonalasabb musorat. folytassak csak. -
Kagemusha #59 aha, a kozonseg dontott... szanalmas! -
winnie #58 "Ez az egész "nézettségi adatok" egy jó nagy csalás!!!!"
persze. alig nézi valaki, de a bulvárlapokat, amelyeknek a címoldalán van, rekordszámban veszik. ugyan már - azok ráadásul mért adatok. fura lenne, ha az ember blikk és story magaizn mellé (hogy a két legnagyobb példányszába eladott napi és hetilapot említsem) a hét műtárgyát akarná nézni.
(persze gondolom, arra gondoltál, hogy ennél a 1,5 milliónál jóval magasabb a nézettsége) -
szvini #57 csak nézőpont kérdése :), a disznószemszögéből nem szép dolog megölni őt, az ember szemszögéből finom kolbász :D:D:D -
szvini #56 hát ha pákót akarnák folytatásnak, akkor ne féltsd a színvonalat :D:D -
Szilvi79 #55 Igazán humánus... -
raci #54 Egyszer belenéztem az egyik részbe és azt kell mondanom h sajnálom mindazokat akik nézik mert ez egy fos. És nincs oan hogy én csak azért nézem mert szorakozni akarok és nem lesz rám semmi hatással. Egy fenét. Ezek tudatalatti dolgok és észre sem veszed és már benned vannak. És ha egyszer vége lesz majd vmi ugyanilyen xar lesz helyette vagy még roszabb, mert kell a 3 millió népnek a napi adag butitó mert már hozzászokott... -
szvini #53 de szerintem, én még mindig támogatom a projektet, hogy az összes söpredék kissebbségit, meg a éces emberkéket, meg esetleg a buzikat, kilőjjüka holdra :D, vagy ez lenne az új megujjuló energia forrásunk az új vegyestüzelésű kazánunkba:D :D:D
Bár ez nem ide illő komment, de nem lehetett kihagyni. -
szvini #52 azért annyira ne vádd azt a kokust, szegény azért csiánol akkro abaromságokat, de hát nállnuk mindent meg lehet tenni, ha akik teszik jol járnak vel :)
De azért el ne szálj magadtól. Én nem irigyelkedem ilyen szarokra mint akiket te felsoroltál, hanem csak köpök egyet, hogy ilyen szánalmas emberek is vannak mint kóku, mindenek ellenére (ritka irritáló feje van) -
Rena11 #51 nagyon egyszerű
többen nézik csupán azért mert utálják
a mediaban már töbször volt példa arra hogy valakiből azért lett stár mert nem szerették az emberek de megnézték ujra és ujra hogy éppen mekkora baromságot csinál
ennyi
győzike sikeresen hasznot húz abból hogy őt senki se szereti
-
opeca #50 Én egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen sz@rt, hogy lehet nézni.
Ki az a másfél millió idióta, aki képes egy ilyen tahó piréznek tapsikolni.
Egyszerűen nem értem, hogy süllyedhet ember idáig... -
savior #49 nyilvan 56-ban is vegyes volt a tomeg. biztos voltak sokan, akik csak a rendbontas es a hirnev miatt csinaltak az egeszet(volt akiknek be is jott). -
Hoz_Hun #48 Te a Kiszel Tündével ne adjál ötleteket senkinek, mert az még borzalmasabb lenne mint Győzike. Ááááááá még belegondolni is rossz ahogy ott pradádézna kis Donatellácskájával. Aztán a csapból is ez folyna. Lépten nyomon a falra ragasztott reklám képeikkel találkoznék országszerte... brrrrrrrr -
Hoz_Hun #47 Sokmindenben egyetértek veled, de (és itt most OFF) az 56-osokat ne hasonlítgassuk már a mostani bunkó gyújtokatókhoz, mert ez sértő. Sőt az egész szituáció teljessen más és a mostani életkörülmény nem hasonlítható az 56 előtti eseményekhez.
ON -
savior #46 vannak olyan dolgok, hogy "hir ertek", "reklam ertek" stb. a lenyeg az, hogy ha gyozikevel van valami, akkor azok is foglalkoznak a dologgal, akik kedvelik es azok is, akik utaljak. tehat magas a hir es a reklam erteke. ezt a fajta erdeklodest mi sem bizonyitja jobban, mint az hogy ide is sok olyan ember irt, aki nem nezi vagy nem szereti. ez egyebkent sok mas szemelyel es termekkel is igy van.
amugy a gyozike show-t en a rem rendes csaladhoz hasonlitanam. egy csalad eleterol szol, felerositve a negativ oldalukat. ezzel kifigurazzak a magyarokat es nem utolso sorban a magyar ciganysagot. -
Hurkabogár #45 Értem. Azért ez gáz. -
Adamul #44 hát ez szánalmas, hogy valaki képes is legyen ezt élvezni... bár nem egészen értem ezeket a statisztikákat, tudtommal x ember szokásait nézik (akik előre tudnak erről) és azt vonatkoztatják ki az összesre. Ebből adódóan min változtat az h én most nézem vagy nem? Kb ennyi a valóságértéke( de ha fizetnének se nézném) -
scagnetti #43 "azonban egy közös bennük: nézik a sorozatot"
Ezt meg honnan vette a cikkíró? Azért utána kellene néznie pár dolognak, mielött ilyen baromságokat összeírkál.Én pl. soha egy részt nem néztem meg,és nem is fogok.Ezzel pedig biztos nem vagyok egyedül.
Egyébként meg eléggé elszomorító,hogy a többség erre a szarságra kiváncsi,és nézi is. -
koxaka #42 "Ezt mond azoknak, akik nem tudják a gázt kifizetni, ellenben látják a Kókáékat Helikopterrel repkedni."
kösz, lehet, hogy nem tudod, de nagyon fontos dolgot mondtál most. ezt tudnám kivetíteni az itteni kommentek nagy részére: "én kurva rosszul élek, ez a barom miért repked helikopterrel?". másképp: "nekem alig van pénzem, ez a győzike meg a semmiből meggazdagszik". ezt hívják irigységnek, tipikus magyar betegség. lelőnénk a szomszéd kutyáját, csak hogy ne legyen már neki jobb, mint nekünk. a kommentek másik része az erkölcscsősz "én csak national geographic-ot, discovery-t, spektrum-ot és animal planetet nézek abban az 5 percben, amíg nem olvasok", hagyjuk már, mintha ezek az adók olyan kurva kulturálisak lennének, én is szeretem őket, de felismerem a "kulturális" címkével felaggatott kommersz szart, ettől függetlenül, ha szórakoztató, nézem. az olvasás meg, nem tudom, lehet én vagyok hülye, de nekem tök nem egy kategória a tv-nézéssel. sokkal több et kell odakoncentrálni, figyelni kell minden szóra, de ha hullafáradtan zuhanok haza, akkor tuti nem fogalmazódik meg benne a kérdés, hogy akkor most "tv vagy könyv?". ezek a naív "dehát megszavazták, hogy nem szeretik", meg "aki nem szereti, tuti nem nézi" vélemények meg... az "igazából szar a nézettsége, de adják, hogy butítsák a népet"-hez hasonló összeesküvés elméletekhez gratulálok, belőletek lesznek a buszmegállóban magukban motyógó öregemberek is, akik 20 évvel demszky halála után is őt okolják majd mert késik a busz. (ha meg már politika, meg politikusi keresetek: nemcsak a kóka szokta megszavazni magának a béremelést, nem tudom mivel lenne jobb, ha kormányváltás lenne... nekem bőven elég volt 4 év a foci-kormányból, és engem sajnos nem fognak meg ezek a pátoszos "hozzatok gyertyát, öntsük össze, és legyen egy nagy gyertyánk" akciók sem :(. azt meg légyszi felejtsük már el, hogy aki 56-ban élt (és persze nem komenista) mind csillogó szemű, jó lelkű hazafi (de minimum szentember). -
Szilvi79 #41 -
Szilvi79 #40 Nem arról van szó hogy mindenki National Geographicot nézzen és olvasson, de éveken át egy tahót nézni ahogy szétdúlja a családját a forgatókönyv és a cele járó pénz parancsára??? A többiek meg aszisztálnak hozzá, ezen röhögni kell????? Mi ebben a vicces? Bunkókat sem az életben sem a tv-ben nem tartok viccesnek kivéve Dr House-t akinek van stílusa és agya hozzá.
Ne érts félre, nézze csak akinek erre van ingerenciája, de kijelenteni hogy majd az egész ország ezt a szánalmas pancsert nézi és akarja is... erőőőőős. Ezzel az erővel Kiszel Tündével is forgathatnának valóságshowt azt is a fél ország zabálná -
#39 Sorry az Offtopicért.
DjDano!
Ezt mond azoknak, akik nem tudják a gázt kifizetni, ellenben látják a Kókáékat Helikopterrel repkedni.
És ha még mindíg nem győztelek meg, kérdezz meg egy (nem komcsi!!!) embert, aki 56-ban élt, hogy mit tenne az ország jelenlegi helyzetében, ha fiatal lenne ismét.
Bonusz érv: 2 hete mesélte nekem egy teljesen ismeretlen, de idős ember, hogy annó a ruszkik és a 2. Világháború előtt, a drága polgármesterek, meg hasonló "hatalommal" bíró emberek alig több, mint 2-szeresét keresték az átlag fizetésekhez képest. (200 pengő és 450 pengő). Most te mennyit keresel? És a polgármesterek meg a főnökök? Jaaaa! És ők miért érdemlik ezt meg? Komolyan jobban élsz a munkájuk miatt??? Ennyire ne legyél már NAIV!!!!!!!
Sorry az Offtopicért. -
#38 "sokan szeretik, sokan kevésbé komálják, azonban egy közös bennük: nézik a sorozatot. "
Kikérem magamnak!!!!!!
A Győzike show mint műsor egyetlenegy célt szolgál:Tönkretenni a hagyományos, tiszteleten és szereteten alapuló családmodellt. Ehhez én soha nem fogok asszisztálni.
Amúgy ettől függetlenül szerintem mehetne a TV-ben a Mónika, Balázs show-al együtt, mondjuk este 11-hajnal 5 óra között. Bár az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem menne, és mondjuk normális (pl hova lettek a természetfilmek???) műsorokat adnának. -
#37 Ez az egész "nézettségi adatok" egy jó nagy csalás!!!!
A Retekklub már 2x is szavaztatta a közönséget (élő műsorban), akarják-e Győzikét? Mindkét esetben 70% szavazott NEM-el, erre mégis újra és újra benyomják a műsorba, hogy a "nézők kérésére"???...
Amúgy a "nézettségi adat" új jön ki, hogy kiosztanak 20 db kérdőívet 20 családban és ezt a 20 véleményt kivetítik a magyar lakosságra (=ha 20-ból 10-en nézték a Győzikét, akkor a Retekklub szerint a lakosság 50%-át érdekelte ez a kretén)...
Én már a ValóVilág óta nem nézem a Retekklubot, mikor végigkattintgatom a csatornákat és bejön 1 pillanatra, mindig megállapítom, hogy a színvonala még tovább süllyedt (pedig 1 éve azt hittem, a béka segge alá nem süllyedhet)...
De, ők bebizonyítják, hogy lehet mindig még szarabb (Győzike után lehet Korda-házaspár)...
Majka, Ágica, Pákó, Leó, Mónika-show, Balázs-show, Stohl Buci, Kelemen Annuska, Kiszel Tündike... Szánalmas!
Milyen szerencse, hogy a kábelTV-n nézhetem a Hallmark, Spectrum, National G., Animals, HBO csatornákat!
-
#36 A műsör mindig olyan amire igény van, a nézőközönség pedig mindig olyan mint amilyen műsört néz.
Grat! Hajrá magyarok! Muhahhaahahaaa
Igyekezni kell messze még az amerikai szint, de jó úton haladunk! hehe -
#35 én nem komálom, ÉS nem is nézem. úgyhogy nincs semmi közös bennem azokkal, akik szeretik vagy nem annyira szeretik, de nézik. ez kell a magyar népnek, gratulálok. a híg fos ömlik csak ebből a kibaxxot tv-ből.
de tulajdonképpen mindegy, nem tudom mit hőbörgök, szinte semmit nem nézek a tvpaprikán kívül. -
#34 De ha össze kéne hasonlítani Győzikének még mindig több esze van mint a szélsőjobbos Budapestet szétverő, tüntető, randalírozó csőcseléknek. Ráadásul mindezt büntetlenül megússzák lásd Szarházy György felmentése.
ps: tudom itt ne politizáljunk de ez kikivánkozott :P -
#33 Ne legyetek már ilyen rosszmájúak, én is nézni szoktam néha... Lehet röhögni a csókán, ez egy könnyed műsor, szórakoztató és ez a lényeg. Akinek nem tetszik van még 40 másik csatorna.
-
savior #32 szerintem mokas a musor. nem mindegyik resz jo, de sok a szorakoztatas teren siman tudja azt nyujtani, amit a nagyobb kulfoldi sorozatok. talan annyi a baj, hogy valosag show kent hiresult el annak idejen, holott ez egy forgatokonyves sorozat. az pedig hogy az emberek olyan musort neznek, ami szorakoztatja oket miert szanalmas, miert degeneraltsag? ti tenyleg ugy kepzeltek el minden embert, hogy reggeltol estig tudomanyos lapokat olvas es national geographic-t meg discovery-t nez? -
echo #31 gyerekek lazítsatok kicsit :) ez csak egy tv műsor és a bóhóc, aki benne szórakoztat. -
#30 Szánalom!!!! Csak a címsort olvastam, de SZÁNALOM!!!! Ennyien olvasnának tv-zés helyett, sokkal értelmesebb lenne a társadalmunk. -
#29 jajj
-
PokerFace #28 Közbe tényleg...egy ismerősömnél voltam aki épp nézte ezt a fost (csatlakoztam és tök érdekes, hogy ha valami eltűnik vagy valami történik akkor a kamerások sosincsenek ott...meg amúgy is az egész show nagyon logikus és nincs megrendezve!:) ), miután vége lett elkezdett otthon tök úgy beszélni mint ezek a suttyók a tvbe és először vicces is volt, de amikor már a hétköznapokban is megjelentek nála különböző fogalmazási hibák...szörnyű -
koxaka #27 mostmár érted miről beszélek? -
beef #26 Hej! Tök jó, újra indul, veszem is a HD-s plazmát! -
Wittgen #25 Nem tagadom, megnéztem vagy 4 részt mióta megy ez a förtelem, így van annyi tapasztalatom, hogy azt mondjam: egy nagy rakás f*s az egész műsor.
A legszörnyűbb az egészben, hogy az idióta magyar nép meg zabálja ezt a szennyet. Az ORTT-nek meg kéne vágnia az rtl-t kb 1 milliárdra, mondván, hogy a sugárzott műsoruk erősen gátolja az emberek fejlődését, valamint hozzájárul a kultúra rombolásához.