A közönség döntött: folytatódik a Gyõzike Show

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha igaz amit mondassz akkor ez azt jelenti hogy minden 3-dik ember nézi... Ennyi ember nem akarhat hetente egy idiótát bámulni.
Éljen! Legalább továbbra sem fogom nézni a TV-t abban az idõpontban, így több idõ marad más, értelmes dolgokra.<#eljen>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

ilyen simán el lehet csalni a nézettségi adatokat? akkor csinálok egy tv-t, és azt hazudom, hogy 0-24-ig 5 millióan nézik, és picsagazdag leszek a reklámbevételekbõl. (ezt most komolyan gondoltad, hogy fõmûsoridõben direkt olyan mûsort adnak, amit senki nem néz, a reklámokból jövõ pénzt leszarják, csak hogy butítsák a népet?)
Lófaszt nézik! Korrupt hírek. A magyarokat már-már butítani akarják, s a politikusoknak érdeke a butítás. Hagy menjen csak a szánalom mûsor, ha úgy sem nézik csak a Gyõzõ féle romák.
Blasta
Nézi a halál.
Még 1 részt nem láttam végig, nem is fogok sose direkt.
De ha a magyar parasztnak ez kell...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Az a másfélmilla ember csak a célközönség, azaz 18-49 korosztály. Ezenfeül jönnek a gyerekek és a 49 felettiek. Lehet megvan 3 milla is a nézõszám. Mondjuk én pont egy olyan ember vok, aki nem igazán kedveli a sorozatot, DE NEM is nézem. Coolon láttam pár ismétlést, de nem fogott meg. Látom miért utálható, miért imádható, de akkor már inkább az Osbournes :P

Ez az!
Butuljon csak a paraszt:D

1,5 millió nézõ?? Ez kb annyit tesz hogy minden 6-dik ember nézi, a gyerekeket is beleszámolva.<#duhos2> Nem hiszem el hogy az embereknek már több éve ez kell folyamatosan. <#zavart2>
A cikk elsõ felénél még felháborodtam, de amikor Fekete Pákóról írtak meg playmatekrõl, mint helyettes agyszívók, hát azt mondom akkor mindegy. Ha szart akarnak közvetíteni akkor sikerülni fog nekik, mindegy hogy Gyõzikével vagy a nélkül.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

éljen! csak azt látnám már hogy húzná le magát a wécén. Gyõzõ írány Bukarest!
akyyy
remélem mégjobban fog csökkeni, és utánna gyõzike hiába kuncsorog rtlnél azmár majd nemmeri beválalni:) jajjj de jó lenne

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

← ElőzőOldal 2 / 2