64
-
xido #24 már megint melyik szedett-vedett közönség mondta?:))..ragtapaszt a szájukra:)) -
winnie #23 "Ez már kezd nevetségessé válni, hogy Győző mindig bemondja, hogy ez most már tényleg az utolsó volt. "
gondolom ilyesmi a bulvárlapokban volt benne. onnan nem érdemes tájékozódni - ha nem lenne mindenféle hangulatkeltés, a kutya sem nézné a műsort. két évad közti szünetben, fent kell tartani az érdeklődést (most is lesz majd előzetesen felvezető "botrány").
maga a műsor és az azt körülvevő hírek az utóbbi idők legnagyobb sikertörténetének számít - remekül kiegészíti egymást a bulvárújság és a ker. tévé. és, ami a legfontosabb nekik,a nézők veszik a győzike címlapot és zabálják a sorozatot. -
CaptainRumi #22 Ez már kezd nevetségessé válni, hogy Győző mindig bemondja, hogy ez most már tényleg az utolsó volt. Csak a büdösnagy helyzet az , hogy a műsor nélkül egy kurva garasuk nem lenne......és ha nézettség továbbra is akkora marad mint állítják akkor ennek soha nem lesz vége. 2050 ben majd Virdzsike kalandjait izgulhatjuk végig,hogy a 8általános 6 osztályánának kicsit megkésett elvégzése után hogyan boldogul majd a pop szakmában...... -
koxaka #21 "Aki nem szereti gyanítom nem is nézi." itt nagyon nagyot tévedsz. ők nézik csak igazán. -
who am I 7 #19 "azonban egy közös bennük: nézik a sorozatot."
Nemtom, én rohadtúl utálom.És nem is nézem, akkor hogy van?Aki nem szereti gyanítom nem is nézi.Az, meg, h valaki hülye, és azt mondja, h nem szereti és nézi...Az az ellentmondásos inkább. -
koxaka #17 azzal a fórumszabályzat melyik pontját sértettem meg, hogy rákérdeztem miért törölték minden magyarázat nélkül gabeone kommentjét (amivel mellesleg nem értettem egyet, csak a félreértések elkerülése végett)?
"A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek. " -
Hurkabogár #16 Azért a szólásszabadság nem éppen azt jelenti, hogy bárhol és bármikor büntetlenül azt mondhatsz/írhatsz, amit akarsz. Ez pedig nem egy demokrácia, ez egy fórum, ahova akkor írhatsz, ha elfogadtad a fórumszabályzatot. Ha megszeged, nyilván törlik a hozzászólást.
Bár törölni ezeket a kommenteket azért talán még nem kellett volna, én nem éreztem olyan súlyosnak, de ez magánvélemény. -
sathinel #15 ez kell nekie? produkció!
Kicsit kezd elhülyülni a nép nagyrésze ha ez számukra a kikapcsolódás. Nemhiába tudják a politikusok befolyásolni a sok okoskát. -
gabeone #14 Hm, szólásszabadság az sg fórumában. :/ -
AZTA #12 főleg azóta nem érdekel mióta benne volt vmelyik napi szennylapba hogy még a legutolso kiflit is a szponzorok szállítják a konyhájukba, a butorokrol és kocsikrol már nem is beszélve és persze az utazgatások sem szabad kihagyni.. -
Szilvi79 #11 Ha igaz amit mondassz akkor ez azt jelenti hogy minden 3-dik ember nézi... Ennyi ember nem akarhat hetente egy idiótát bámulni. -
Csaba42 #10 Éljen! Legalább továbbra sem fogom nézni a TV-t abban az időpontban, így több idő marad más, értelmes dolgokra. -
koxaka #9 ilyen simán el lehet csalni a nézettségi adatokat? akkor csinálok egy tv-t, és azt hazudom, hogy 0-24-ig 5 millióan nézik, és picsagazdag leszek a reklámbevételekből. (ezt most komolyan gondoltad, hogy főműsoridőben direkt olyan műsort adnak, amit senki nem néz, a reklámokból jövő pénzt leszarják, csak hogy butítsák a népet?) -
gabeone #8 Lófaszt nézik! Korrupt hírek. A magyarokat már-már butítani akarják, s a politikusoknak érdeke a butítás. Hagy menjen csak a szánalom műsor, ha úgy sem nézik csak a Győző féle romák. -
#7 Nézi a halál.
Még 1 részt nem láttam végig, nem is fogok sose direkt.
De ha a magyar parasztnak ez kell... -
gam87 #6 Az a másfélmilla ember csak a célközönség, azaz 18-49 korosztály. Ezenfeül jönnek a gyerekek és a 49 felettiek. Lehet megvan 3 milla is a nézőszám. Mondjuk én pont egy olyan ember vok, aki nem igazán kedveli a sorozatot, DE NEM is nézem. Coolon láttam pár ismétlést, de nem fogott meg. Látom miért utálható, miért imádható, de akkor már inkább az Osbournes :P -
sziklaszirt #5 Ez az!
Butuljon csak a paraszt:D -
Szilvi79 #4 1,5 millió néző?? Ez kb annyit tesz hogy minden 6-dik ember nézi, a gyerekeket is beleszámolva. Nem hiszem el hogy az embereknek már több éve ez kell folyamatosan. -
Hoz_Hun #3 A cikk első felénél még felháborodtam, de amikor Fekete Pákóról írtak meg playmatekről, mint helyettes agyszívók, hát azt mondom akkor mindegy. Ha szart akarnak közvetíteni akkor sikerülni fog nekik, mindegy hogy Győzikével vagy a nélkül. -
saw123 #2 éljen! csak azt látnám már hogy húzná le magát a wécén. Győző írány Bukarest! -
#1 remélem mégjobban fog csökkeni, és utánna győzike hiába kuncsorog rtlnél azmár majd nemmeri beválalni:) jajjj de jó lenne