A korlátlan internet korlátai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem dedikált vonal, ez egy relatíve olcsó, mondhatni "tömeginternet". Jelenleg nincs az a szolgáltató a világon szerintem, aki a mostani árakon minden elõfizetõjének (itt most a többszázezres méretekben gondolkodjunk) non-stop biztosítani tudná a gigabites sávszélek felét akár.
Ettõl függetlenül mondjuk kétségtelen, hogy egy 5-10 megabites kapcsolat pár év múlva gond nélkül ki lesz használva legálisan is, szóval ez így nem maradhat a szolgáltatók oldalán sem.
Így van, képmutatás a szolgáltatók részérõl ez a diszkriminatív hozzáállás. Ha nem lenne warez, mondanám le a 10 megás netet a bánatba, tökéletesen elég lenne a vodafone 3G net havi ötezerér' amit még útközben is használhatok a PDA-mon.
Viszont mostanában egész jól hasít a P2P forgalom, 1,1MB/s sebességgel stabilan, úgyhogy mindha mégsem korlátoznának (pár héttel ezelõtt sokszor volt, hogy ilyen 100k-val döcögtek jól seedelt torrentek)
Egyébként érdekes ez a "minimális" szolgáltatás elve is, hogy a 10 megásnak hirdetett net teljesen ok, ha 1 megával megy. Itt a fogyasztóvédelemnek kellene egy kicsit a törvényhozás körmére néznie. Hogy nézne ki, ha a napi 8 órás munkámra én azt mondanám, hogy minimális szolgáltatást telejsítek, és melózok napi 0,8 órát. Persze teljes fizetésért. Szerintem egy nap nem kellene hogy kirúgjanak...
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
A UPC elmehet a .... ba.
Kimondható, hogy minden 2 Megabitnél nagyobb sávszélre elõfizetõ "warezol".
Maga a fogalom is képzavar egy kicsit idehaza, mert saját célra leszedi, a sorozatokat, filmeket, megnézi, letörli... ez aztán a marha nagy warez.
A szolgáltatók is ebbõl élnek. Az emberek 80%-nak esküszöm eszébe nem jutna 2 Megabitnél nagyobb netelérésre elõfizetni, ha nem töltögethetnének kedvükre.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Powerball!!!
Én nem parázok, már kitapasztaltam hogy nincs korlát, ha lenne akkor már rég nem tudom hol neteznék :-) fõleg a nyolc megát 9300-ért úgy, hogy 4évem második felét taposom nálatok.
Viccet félretéve,miért van az hogy 1-2 játékot nem lehet Magyarországon normálisan játszani?(Ez nem csak Mo-ra igaz,hanem azokra az országokra is amelyek a keleti blokkhoz tartoztak,
pl UT.Nem egy embert ismerek aki a net miatt abbahagyta(volt csellósok),és sajnos én is közöttük vagyok(én az adsl miatt).A magyar szolgáltatók kapacitása szerintem 90-95% körül mozoghat,mert amikor lekapcsoltak egy pár torrent szervert élvezhetõvé vált a net,és a forgalom csak a felére esett vissza...
3éve a az 512/64es nettel probléma nélkül lehetett játszani,nem európai szervereken is ,ma már a magyarokon se nagyon ...
Ejnye-ejnye <#ejnye1>#ejnye1> b@sznak hálózatot fejleszteni a befolyó miliárdokból?...
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
16 Gbyte(+35 giga torrenttel együtt), mindezt teljesen normális legális nethasználattal. Mennyi a forgalmi korlát a korlátos csomagokban? 5 giga?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
https://twitter.com/foodlfg
Mi az hogy más usertõl függ az én sebességem.Akkor nem lakásonként van a 20/20 hanem tömbházanként????(1 házra jut 20/20 és ezen osztoznak a userek) nekem ez jön le
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
Egyébként meg linux és a Steal This Film második részével (mindenki nézze meg www.StealThisFilm.com) ment fel pár száz giga..
zsebre teszik vagy mi?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Aha, mert miért lett volna ez hírértékû. Hiszen bejelentették korábban hogy lesz, jogilag le volt papírozva, és korábban volt rá precedens, szóval senkinek eszébe nem jutna reklamálni miatta. Szóval nem az van hogy nem volt ilyen, hanem FOGALMA NINCS SENKINEK, hogy melyik szolgáltató hány embert rug ki, egyszerûen nem létezik ilyen statisztika.
A cikkírótól kérdezném, hogy a Digikábel sebességei milyen forrásból származnak.
Nekem még sohasem ment 500kB-alá (ha kellett), ami akárhogy is számolom 4Mb (és ez nem a 20-as csomag). Én mondjuk csak egy elõfizetõ vagyok, de nem is írok az esgére cikkeket.
Tetszett, hogy a cikk megemlíti a utorrentet is. Így kerek a történet.
Kedves szûcs lacikának üzenném, hogy pl van aki segít másoknak a feltöltésével..
Persze gondolom õ még véletlenül sem adta kölcsön a dömperét a homokozóban, vagy csak pénzért. Kis <#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>
Mennyen vissza a játszótérre és még gondolkodjon egy kicsit ezen.
Voltak olyan napok, amikor 25-30GB-ot töltöttem fel (naponta). Természetesen nekem ebbõl semmi hasznom nem származott (nem érdekel az arány a trackeren, így is bõven elég nagy). De legalább segítettem azon internetezõknek, akik kénytelenek a gagyi aszimmetrikus interneteket (pl UPC) használni, mert nekik nem elérhetõ más..
A T-Online-ra meg szakadjon rá az ég a 150 GB-os korlát miatt.
a sima upc-s elõfizetés árát legalább egy tizessel kell megszorozni (ha nem husszal).
lehet választani 😊
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
iwdsl-re módosul a loginod, ha nagy forgalmat bonyolítasz, és ennyi 😊
ne parázz a korlát miatt, nincs.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem tudom ki hogy van vele, de az IWnél nyáron átvariáltak a routereket, és a bejelentkezõ neveket, hogy mindenkit a lehetõ legjobb minõségû internettel szolgáljanak ki. (magyarul a nagy adatforgalmat bonyolító usereket másik routerre tették, másik loginnévvel.) azóta is el tudom érni a modem által elbírt 650-720k-t. és mivel öcsémmel ketten töltünk ugyanazon a 8megán, így elõfordul hogy belekarcolunk a terába (úgy általában havonta), és senki sem szól érte egy szót sem...
Tehát arr akart rávilágítani, hogy a havi limitet nem csak illegális letöltéssel lehet elérni.
"Másrészt sikerült megnyugtató választ kapni az ügyben, hogy szolgáltatóként õk nem kezdenek utána járni, hogy mi a legális és mi az illegális adatforgalom. Ehhez nekik sem közük nincs, ráadásul jelenleg sem módjuk, sem motivációjuk sincs arra, hogy monitorozzák a felhasználók adatait."