300
várom a hozzászólásokat, véleményeket a lakótársakkal kapcsolatosan
  • Misty19
    korábban nálunk is így történt.....az elöző lakótársainkkal...
  • Misty19
    persze még én segítsek neki....! Sztem rajta már nem lehet segíteni...
  • Aquir
    lehet hogy ilyen önhibáján kívül, akkor meg még segítened is kellene rajta:))
  • Aquir
    amindenit te is győri vagy? csak szólok hogy van győr topik ha érdekel vagy ha eseteg nem tudnál róla, csak mert eddig nem láttalak ott
  • Mike
    szerintem szegény csaj vagy kábszerezik vagy bolond
  • Aquir
    egyébként én is albiba vagyok a SZTE-TTK-n, Győrből hazamegyek az őszi szünetben, karácsonykor, tavaszi szünetben, nyáron. ennyi :D Anyám barátnőjének (orvosok mindketten) biológus fiával lakok együtt, az ő albérletükben, ami egyébként tök jó helyen van :) Mi megosztjuk a dolgokat, azt annyi :) Néha elfelejt wc papírt venni, de nem súlyos =)
  • Aquir
    :DD
  • JohnnySmith
    Seggelni tud, megtudja tanulni visszatudja mondani gondolom (max nem érti), inkább otthon nem foglkozhattak vele eleget...
  • Molnibalage
    Hát aki ennyire debil az már súlyos. Tényleg fel nem fogom az ilyen hogyan szerezhetett két diplomát. Ez egyben a magyar oktatási rendszert is leírja egy kicsit..
  • JohnnySmith
    Nem kell vinnyogni... ez a mű felháborodás meg pláne nem kell...
  • Misty19
    Amugy nem rakok képet, se telefonszámot...mert ez nem erről szól. És ez nem csak az én storymról szól, "általános eszmecsere" más is megoszthatja a történeteit.
    Sztem nekem van elég bőven.
  • Misty19
    Nah jah, név és kép nélkül történik az egész, nem hiszem, hogy ez bunkóság!
    És azt sem hiszem hogy a dolog fel van nagyítva....lakjatok vele aztán megtudjátok!

Nekem a topickal az volt a szándékom, hogy bemutassam van ilyen is...
  • immovable
    Fórum főoldalon a legújabb témák alatt van a legnépszerűbb témák "ablak"
  • immovable
    képet követel a kommandó
  • Narxis
    Képet a lakótársról!
  • Mike
    istenkém
    lett név szerint említve? nem
    akkor meg?
  • Mike
    igaz!
  • Mike
    figy, szerintem simán bolond a csaj
  • Mike
    lehet, hogy otthon a használt edényt kidobják
    vagy van személyzet aki takarít
  • Mike
    2 diplomás malac :)

és bűzlőtt is? nem volt csontsovány félév végére? és megbukott?
  • Mike
    dehogynem
    megmondjátok neki, ennyi volt, köszi, jővő hétig keressen magának valamit
    vagy ha ehhez nincs gyomrotok, akkor nektek kell elköltözni
  • Mike
    ebből látszik, hogy diploma mellé nem adnak iq-t
    dobd ki a csajt, egész egyszerüen
  • AranyKéz
    Lábméret ?
  • grizzly21
    eleg egy 7jegyu szam, azzal mar majdnem mindent meg lehet tudni barkirol.
    na vajon mire gondoltam?:)
  • hunbasser
    jahh,képet már tolhatna róla igazán...:)

ha vki a barátnőjéről/barátjáról tol képet ide fórumra,akkor lakótársról miért ne lehetne?
  • hunbasser
    majd jön az érintett,és revansot vesz
  • [HUN]PAStheLoD
    Holkell jelentkezni? Mármint a bulikommandóra? :)

BTW, internetezők csilliárdjai várják a képet a nem-mostogató-XX-ről, hogy végre kiderüljön.. ööö .. mi is? Hogy rendetlen, és hogy nem lehet vele szépen megbeszélni a dolgokat? Esetleg nehogymá' még sajnáljuk is a nehéz gyerekkora miatt, 27 évesen több, mint 360 kredittel a háta mögött.. :|

• Molnibalage
    Ezt meg honnan lehet megtudni?

#177 Ez nem is olyan sok. Ha érdekel nézz be a Falcon generations topicba. Ahhoz képest, hogy max. 20-30 ember jár oda mikor tavaly január végén megejelent az FF4 asszem két nap alatt volt vagy 500 hozzászólás és 1 hét alatt vagy 1000.

• Z
    Jókat röhögtem a hszeken.

Ahhoz, hogy most húdenagyonmegalázzák...azért még mindig nem tudni, kiről is van szó. Továbbá igaz, hogy ezek apró dolgok, de olyan apróságok, amelyek azért bosszantják a másikat. OK, a tekerés nyilván nem. Lehet, hogy extrém cigit szeret rötyó papírból...sodor néhányat.

De az, hogy koszos edényeket hagy maga után mindenfelé, meg a közös fürdőben otthagyja a haját azért nem olyan dolgok, amiket másnak kellene eltakarítani. Ilyen szempontból jogos a felháborodás. Igenis mosogasson el, legyen rend utána. Én is utálok mosogatni, házimunkát végezni, de összeszorítom a fogam, és megcsinálom. Minél hamarabb letudja az ember, annál jobb.

Misty19: Ha a tekergetés zavar, akkor meg szereljetek fel egy dinamót a wc papír kartonhengere alá...legalább "hajtson" valami hasznot.

Mindenesetre kíváncsi vagyok a csajra. Egy SG-s kommandós csapatnak szerintem el kéne utazni az albiba egy házibulira. Balázs segít...:DDD
  • homeless
    De semmit nem tudunk róla(csak azt, hogy szereti a wc papírt tekergetni). Én meg mondhatom azt, hogy a haverom büdöset fingik. Senki nem tudja, hogy ki ő vagy hogy néz ki, szal tök mindegy. De ha felraknék egy képet róla és aláírnám, hogy ez a gyerek büdöset fingik akkor más lenne.
  • [HUN]PAStheLoD
    lehet hogy apróság, de lakjál valakivel sokáig és az apróságokért akarod megölni :D ha baltásgyilkos lenne, lehet, hogy az apróságokat elnézné :P
  • PíszLávJuniti
    szerintem tök köcsögség amit csinálsz.
    ezek olyan apróságok hogy hihetetlen.
    szerintem irigykedsz rá, és minden hibáját kivesézed és felnagyítod a problémákat
  • szucsy89
    lol hogy pörög a topik:) az előbb néztem és már 100 új üzi
  • Misty19
    az biztos:)
  • Lyan Kyj
    Sudokus vagy képregényes wcpapírja van, amit magánál hord, azt tekeri

az üreset meg elviszi, hogy arra nyomtathassa a következő részt:)

• Misty19
    nana....
  • homeless
    De sikerülhet a csoda ha mindenki hisz benne Amúgy oda 8 óta 5 hsz érkezett ide meg 43
  • V43 1105
    Aztkurva végig olvastam a hsz-eket, ez kész
  • Bexter
  • Palinko
    az biztos segítene ha Mysty19 lakótársa is betévedne és már egész Móunika shóvos lenne :)