300
várom a hozzászólásokat, véleményeket a lakótársakkal kapcsolatosan
-
Misty19 #218 korábban nálunk is így történt.....az elöző lakótársainkkal... -
Misty19 #217 persze még én segítsek neki....! Sztem rajta már nem lehet segíteni... -
#216 lehet hogy ilyen önhibáján kívül, akkor meg még segítened is kellene rajta:)) -
#215 amindenit te is győri vagy? csak szólok hogy van győr topik ha érdekel vagy ha eseteg nem tudnál róla, csak mert eddig nem láttalak ott -
#214 szerintem szegény csaj vagy kábszerezik vagy bolond -
#213 egyébként én is albiba vagyok a SZTE-TTK-n, Győrből hazamegyek az őszi szünetben, karácsonykor, tavaszi szünetben, nyáron. ennyi :D Anyám barátnőjének (orvosok mindketten) biológus fiával lakok együtt, az ő albérletükben, ami egyébként tök jó helyen van :) Mi megosztjuk a dolgokat, azt annyi :) Néha elfelejt wc papírt venni, de nem súlyos =) -
#212 :DD -
#211 Seggelni tud, megtudja tanulni visszatudja mondani gondolom (max nem érti), inkább otthon nem foglkozhattak vele eleget... -
#210 Hát aki ennyire debil az már súlyos. Tényleg fel nem fogom az ilyen hogyan szerezhetett két diplomát. Ez egyben a magyar oktatási rendszert is leírja egy kicsit.. -
#209 Nem kell vinnyogni... ez a mű felháborodás meg pláne nem kell... -
Misty19 #208 Amugy nem rakok képet, se telefonszámot...mert ez nem erről szól. És ez nem csak az én storymról szól, "általános eszmecsere" más is megoszthatja a történeteit.
Sztem nekem van elég bőven.
-
Misty19 #207 Nah jah, név és kép nélkül történik az egész, nem hiszem, hogy ez bunkóság!
És azt sem hiszem hogy a dolog fel van nagyítva....lakjatok vele aztán megtudjátok!
Nekem a topickal az volt a szándékom, hogy bemutassam van ilyen is... -
#206 Fórum főoldalon a legújabb témák alatt van a legnépszerűbb témák "ablak" -
#205 képet követel a kommandó -
#204 Képet a lakótársról! -
#202 istenkém
lett név szerint említve? nem
akkor meg? -
#201 igaz! -
#200 figy, szerintem simán bolond a csaj -
#199 lehet, hogy otthon a használt edényt kidobják
vagy van személyzet aki takarít -
#198 2 diplomás malac :)
és bűzlőtt is? nem volt csontsovány félév végére? és megbukott? -
#197 dehogynem
megmondjátok neki, ennyi volt, köszi, jővő hétig keressen magának valamit
vagy ha ehhez nincs gyomrotok, akkor nektek kell elköltözni -
#196 ebből látszik, hogy diploma mellé nem adnak iq-t
dobd ki a csajt, egész egyszerüen -
AranyKéz #195 Lábméret ?
-
#194 eleg egy 7jegyu szam, azzal mar majdnem mindent meg lehet tudni barkirol.
na vajon mire gondoltam?:) -
#193 jahh,képet már tolhatna róla igazán...:)
ha vki a barátnőjéről/barátjáról tol képet ide fórumra,akkor lakótársról miért ne lehetne? -
#192 majd jön az érintett,és revansot vesz -
#191 Holkell jelentkezni? Mármint a bulikommandóra? :)
BTW, internetezők csilliárdjai várják a képet a nem-mostogató-XX-ről, hogy végre kiderüljön.. ööö .. mi is? Hogy rendetlen, és hogy nem lehet vele szépen megbeszélni a dolgokat? Esetleg nehogymá' még sajnáljuk is a nehéz gyerekkora miatt, 27 évesen több, mint 360 kredittel a háta mögött.. :|
-
#190 Ezt meg honnan lehet megtudni?
#177 Ez nem is olyan sok. Ha érdekel nézz be a Falcon generations topicba. Ahhoz képest, hogy max. 20-30 ember jár oda mikor tavaly január végén megejelent az FF4 asszem két nap alatt volt vagy 500 hozzászólás és 1 hét alatt vagy 1000.
-
#189 Jókat röhögtem a hszeken.
Ahhoz, hogy most húdenagyonmegalázzák...azért még mindig nem tudni, kiről is van szó. Továbbá igaz, hogy ezek apró dolgok, de olyan apróságok, amelyek azért bosszantják a másikat. OK, a tekerés nyilván nem. Lehet, hogy extrém cigit szeret rötyó papírból...sodor néhányat.
De az, hogy koszos edényeket hagy maga után mindenfelé, meg a közös fürdőben otthagyja a haját azért nem olyan dolgok, amiket másnak kellene eltakarítani. Ilyen szempontból jogos a felháborodás. Igenis mosogasson el, legyen rend utána. Én is utálok mosogatni, házimunkát végezni, de összeszorítom a fogam, és megcsinálom. Minél hamarabb letudja az ember, annál jobb.
Misty19: Ha a tekergetés zavar, akkor meg szereljetek fel egy dinamót a wc papír kartonhengere alá...legalább "hajtson" valami hasznot.
Mindenesetre kíváncsi vagyok a csajra. Egy SG-s kommandós csapatnak szerintem el kéne utazni az albiba egy házibulira. Balázs segít...:DDD -
homeless #188 De semmit nem tudunk róla(csak azt, hogy szereti a wc papírt tekergetni). Én meg mondhatom azt, hogy a haverom büdöset fingik. Senki nem tudja, hogy ki ő vagy hogy néz ki, szal tök mindegy. De ha felraknék egy képet róla és aláírnám, hogy ez a gyerek büdöset fingik akkor más lenne. -
#185 lehet hogy apróság, de lakjál valakivel sokáig és az apróságokért akarod megölni :D ha baltásgyilkos lenne, lehet, hogy az apróságokat elnézné :P -
#184 szerintem tök köcsögség amit csinálsz.
ezek olyan apróságok hogy hihetetlen.
szerintem irigykedsz rá, és minden hibáját kivesézed és felnagyítod a problémákat
-
#182 lol hogy pörög a topik:) az előbb néztem és már 100 új üzi -
Misty19 #181 az biztos:) -
Lyan Kyj #179 Sudokus vagy képregényes wcpapírja van, amit magánál hord, azt tekeri
az üreset meg elviszi, hogy arra nyomtathassa a következő részt:)
-
Misty19 #178 nana.... -
homeless #177 De sikerülhet a csoda ha mindenki hisz benne Amúgy oda 8 óta 5 hsz érkezett ide meg 43 -
#176 Aztkurva végig olvastam a hsz-eket, ez kész -
#175 -
#174 az biztos segítene ha Mysty19 lakótársa is betévedne és már egész Móunika shóvos lenne :)