lakótárs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ilyen megmagyarázható dolgaid vannak, illetve mivel magyarázod õket?

[HUN]PAStheLoD
Mer' mik vannak? 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

sparrow35
Brutális a topic, szétröhögtem magam <#idiota> Különben én is ilyen ember vagyok, aki mások idegeire megy... De ilyen "megmagyarázhatatlan" dolgaim mint pl. a wc papíros dolog nincsenek.

I want to be a mighty pirate ever!

[HUN]PAStheLoD
Persze, én se, lévén nincs mosogatógépünk ;]

Különben én leszarom, ha más trágyában él, csak akkor ha én letisztítok valamit, akkor az maradjon is olyan. Ha felhasználja az összes tányért/poharat, akkor lehet, hogy kicsit mérges lennél, mikor nem tudnád kitölteni a sört!!111 😊

[HUN]PAStheLoD
ez is egy megoldás. . csak .. eléggé "provinciális", hogy finoman fogalmazzak 😊

[HUN]PAStheLoD
ne etesd a disznókat (vagy don't feed the trolls 😛)

sparrow35
Ezen milyent röhögtem ROFL XD<#idiota><#hehe>

I want to be a mighty pirate ever!

JohnnySmith
Szerinted?
"várom a hozzászólásokat, véleményeket a lakótársakkal kapcsolatosan "

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[HUN]PAStheLoD
várjál csak ... öö , igen? 😄

bardocz
úristen,baszátok ki a csajt,és meg van oldva😄 vagy csak renjtsétek el a wc papírt amikor jön,és keveset hagyjatok ott,valyon mit csinál,amikor késõn veszi észre😄
rvn
nah mind1 ha valakit érdekel egerbe albi az irjon rám egy mailt...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Mike
márhogy Piszláv

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

rvn
Ez ijen hírdetös?😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

nem biztos hogy szeret takarítani, csak szereti ha end van körülötte😊

Mike
lehet hogy szeret takarítani
ha ez igaz, igazán hozzámköltözhetnél Pisz
hát fõzni tudsz-e?
és bevásárolni szeretsz?

😊))

Z
Vicces dolog a tekeri, én is nevetek rajta, de a komoly része az, hogy annyira szerintem nem megerõltetõ az a takarítás, ha csak saját maga után kéne megcsinálnia mindenkinek. Viszont itt arról van szó, hogy Misty19-éknek kell megcsinálnia a lakótársuk helyett. OK, hogy szolidáris vagy a szóban forgó Miss Tekerivel, de gondolj bele abba, hogy másnak sem esik jól megcsinálni a házimunka takarítás részét, pláne ha az nem is a saját melója. Nyilván te sem szívesen mosogatnál el, takarítanád a fürdõt a másik után. Szóval nem biztos, hogy egybõl ki kéne állni a másik mellett, pusztán azért, mert te is úgy végzed az adott dolgot. Lehet, hogy át kéne értékelni, de legalábbis gondolni a dolgokat. Nem erõszakoskodok, hogy márpedig most azonnalmosogassel deizibe...<#idiota>. Csak annyit mondok, hogy gondolt át a dolgot.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

grizzly21
azaz😊

Mike
bejönnek neked a 2 diplomás de amgy ostoba tyûkok?

PíszLávJuniti
képet && dugnám -

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Mike
megmondta már neki, enm egyszer

Mike
szerintem ne sajnáld
ennyi pénzbõlmeg lakjon egyedül a koszlott edényeivel meg az eldugított wc-jével
bár szerintem csodálkozni fog, hogy nincs wc papír

Met
Nehogymár az legyen a természetes, hogy más helyett kell ganézni állandóan. De ha ennyire "kompromisszum kész" vagy beveszlek lakótársnak és majd szobalányt faragok belõled. 😛

Misty, a #227 alapján megvan, hogy hova költözhet a csajszi 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PíszLávJuniti
Akkor esetleg neki kéne megmondani, hogy milyen alapon legyen az újraelosztási rendszer. Nem pedig a háta mögött háborogni hogy tekeri tekeri tekeri 😄DDDDD
Én szolidaritást érzek vele kapcsolatban, mert kicsit magamra ismertem. Jópár napig énse rakom be a mosogatógépbe a cuccokat -.-

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

hát lehet hogy elköltözöm...vagy õ költözik el!

nem vagyok tinilány😊

Amúgy 22 éves vagyok..

Mike
Mysti, 19 vagy? vagy kirakod vagy elköltözöl, szvsz

JohnnySmith
Nehogy már egy tinilány magyarázza el egy 27évesnek hogy hogyan is kéne egymás mellett lakni tisztán és rendezetten...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Attila8805
<#banplz>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Egyik unokatesóm szépen mgoldott egy ilyen konfliktust.
Az lett a vége hogy szépen Õ költözött el a hülye lakótárs mellõl, csak mikor kicuccolt szép lassan kiöntött vagy 3 liter tejet a szobájába.Jó vékonyan.A szekrény tetjére, a kanapéra, a padlószõnyegbe.Pont nem látszik de 2 hét után...
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

PíszLávJuniti
ezzel a hozzáállással van a baj.
az emberek nem elég kompromisszum készek

korábban nálunk is így történt.....az elözõ lakótársainkkal...

persze még én segítsek neki....! Sztem rajta már nem lehet segíteni...

Aquir
lehet hogy ilyen önhibáján kívül, akkor meg még segítened is kellene rajta😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
amindenit te is gyõri vagy? csak szólok hogy van gyõr topik ha érdekel vagy ha eseteg nem tudnál róla, csak mert eddig nem láttalak ott

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mike
szerintem szegény csaj vagy kábszerezik vagy bolond

Aquir
egyébként én is albiba vagyok a SZTE-TTK-n, Gyõrbõl <#buck> hazamegyek az õszi szünetben, karácsonykor, tavaszi szünetben, nyáron. ennyi 😄 Anyám barátnõjének (orvosok mindketten) biológus fiával lakok együtt, az õ albérletükben, ami egyébként tök jó helyen van 😊 Mi megosztjuk a dolgokat, azt annyi 😊 Néha elfelejt wc papírt venni, de nem súlyos =)

Aquir
😄D

JohnnySmith
Seggelni tud, megtudja tanulni visszatudja mondani gondolom (max nem érti), inkább otthon nem foglkozhattak vele eleget...

Molnibalage
Hát aki ennyire debil az már súlyos. Tényleg fel nem fogom az ilyen hogyan szerezhetett két diplomát. Ez egyben a magyar oktatási rendszert is leírja egy kicsit..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JohnnySmith
Nem kell vinnyogni... ez a mû felháborodás meg pláne nem kell...

Amugy nem rakok képet, se telefonszámot...mert ez nem errõl szól. És ez nem csak az én storymról szól, "általános eszmecsere" más is megoszthatja a történeteit.
Sztem nekem van elég bõven.

Nah jah, név és kép nélkül történik az egész, nem hiszem, hogy ez bunkóság!
És azt sem hiszem hogy a dolog fel van nagyítva....lakjatok vele aztán megtudjátok!

Nekem a topickal az volt a szándékom, hogy bemutassam van ilyen is...

immovable
Fórum fõoldalon a legújabb témák alatt van a legnépszerûbb témák "ablak"
immovable
képet követel a kommandó <#vigyor1>
Narxis
Képet a lakótársról!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mike
istenkém
lett név szerint említve? nem
akkor meg?

Mike
igaz!

Mike
figy, szerintem simán bolond a csaj

Mike
lehet, hogy otthon a használt edényt kidobják
vagy van személyzet aki takarít

Mike
2 diplomás malac 😊

és bûzlõtt is? nem volt csontsovány félév végére? és megbukott?