300
várom a hozzászólásokat, véleményeket a lakótársakkal kapcsolatosan
-
#260 lehet ha elviszed vacsizni le is pippant -
mafy #259 hát elég érdekes hsz-ek vannak itt. :D
én pl nem szoktam takarítani csak havonta 1-2 szer, de szerintem van különbség. nálunk csak a por tekepszik rá mindenre, én nem eszek bent a szobában elmosogatni elmosogatok, mosni nem én mosok szerencsére, porszívózni meg kifejezetten szeretek. :D
szóval szerintem van különbség trehány (lásd: tekerős) és "ritkán takarító" között.
tusolással kapcsolatban: szintén elfogyasztom az összes (meleg)vizet, ez kb 25-30 perc. ez van, nincs mit tenni :)
amúgy el tudom képzelni, hogy mi van nálatok mert hugom is elég trehány és hát néha talál 2hónapos narancshéjjat is. de annak legalább jó illata van.
ez a véleményem és a személyes tapasztalatom. és mint láthatod nincs egyedül "miss tekerő" :D
Üdv -
#258 Az lenne érdekes, ha valaki illatosat csinálna... -
#257 Ezt lehet kombinálni a #189 dinamós megoldásával és akkor saját magát rázatná az árammal amit termel. -
#256 Alacsonyabb felbontáson tényleg több az fps (kivéve ha optimalizálatlan, de a quake nem az...) ha ezen röhögsz akkor csak a saját tudatlanságodat bizonyítod... Egyébként a többivel egyetértek elég gáz lehetett a srác... -
#255 én addig vagyok képes fürödni,amíg el nem fogy a víz a bojlerből,de szerencsére már gázkazán van:D -
#254 vezessetek áramot a wc-papír tartóba
-
#253 Pl két hete próbálom rávenni magam, h takarítsak, csak mindig van vmi ami fontosabb..., a cuccaim is szanaszét vannak, és úgy általában véve igaz rám, hogy ha nem lenne utolsó pillanat, semmi nem készülne el. Ezeket csak lustasággal lehet magyarázni, de igazából a megmagyarázhatatlant úgy értettem hogy külső szemléló számára teljesen érthetetlen dolog, pl a wc papíros, vagy a szakrénybe szarós...
Nyilván aki azt szokta meg hogy minden héten kétszer takarít, illetve a ruháit egyból elrekja miután levette, semmi nincs elöl és mindent azonnal elrak miután használta annak ezeket sem lehet megmagyarázni...
Jah és én is sokáig fürdök, ezt mondjuk nem nagyon tudom megmagyarázni legfeljebb azzal hogy elvesztem az időérzékemet közben és nem tűnik fel hogy mennyi idő telt el... -
Misty19 #252 Hát tehnap amikor takarítottam a lefolyót kitettem a haját a csap mellé.....és láss csodát észrevette és kidobta! Egyelőre más pozitiv dolog nem történt....:) -
#251 De most már ne azt meséld, hogy mik történnek, hanem azt, hogy mit léptetek, és mi lett az eredménye! Lett-e egyáltalán eredménye... -
Misty19 #249 És ilyen megmagyarázható dolgaid vannak, illetve mivel magyarázod őket? -
#248 Mer' mik vannak? :P -
#247 Brutális a topic, szétröhögtem magam Különben én is ilyen ember vagyok, aki mások idegeire megy... De ilyen "megmagyarázhatatlan" dolgaim mint pl. a wc papíros dolog nincsenek. -
#246 Persze, én se, lévén nincs mosogatógépünk ;]
Különben én leszarom, ha más trágyában él, csak akkor ha én letisztítok valamit, akkor az maradjon is olyan. Ha felhasználja az összes tányért/poharat, akkor lehet, hogy kicsit mérges lennél, mikor nem tudnád kitölteni a sört!!111 :) -
#245 ez is egy megoldás. . csak .. eléggé "provinciális", hogy finoman fogalmazzak :) -
#244 ne etesd a disznókat (vagy don't feed the trolls :P) -
#243 Ezen milyent röhögtem ROFL XD -
#242 Szerinted?
"várom a hozzászólásokat, véleményeket a lakótársakkal kapcsolatosan " -
#241 várjál csak ... öö , igen? :D -
#240 úristen,baszátok ki a csajt,és meg van oldva:D vagy csak renjtsétek el a wc papírt amikor jön,és keveset hagyjatok ott,valyon mit csinál,amikor későn veszi észre:D -
#239 nah mind1 ha valakit érdekel egerbe albi az irjon rám egy mailt... -
#238 márhogy Piszláv -
#237 Ez ijen hírdetös?:D -
Misty19 #236 nem biztos hogy szeret takarítani, csak szereti ha end van körülötte:) -
#235 lehet hogy szeret takarítani
ha ez igaz, igazán hozzámköltözhetnél Pisz
hát főzni tudsz-e?
és bevásárolni szeretsz?
:))) -
#234 Vicces dolog a tekeri, én is nevetek rajta, de a komoly része az, hogy annyira szerintem nem megerőltető az a takarítás, ha csak saját maga után kéne megcsinálnia mindenkinek. Viszont itt arról van szó, hogy Misty19-éknek kell megcsinálnia a lakótársuk helyett. OK, hogy szolidáris vagy a szóban forgó Miss Tekerivel, de gondolj bele abba, hogy másnak sem esik jól megcsinálni a házimunka takarítás részét, pláne ha az nem is a saját melója. Nyilván te sem szívesen mosogatnál el, takarítanád a fürdőt a másik után. Szóval nem biztos, hogy egyből ki kéne állni a másik mellett, pusztán azért, mert te is úgy végzed az adott dolgot. Lehet, hogy át kéne értékelni, de legalábbis gondolni a dolgokat. Nem erőszakoskodok, hogy márpedig most azonnalmosogassel deizibe.... Csak annyit mondok, hogy gondolt át a dolgot. -
#233 azaz:) -
#232 bejönnek neked a 2 diplomás de amgy ostoba tyűkok? -
#231 képet && dugnám - -
#230 megmondta már neki, enm egyszer -
#229 szerintem ne sajnáld
ennyi pénzbőlmeg lakjon egyedül a koszlott edényeivel meg az eldugított wc-jével
bár szerintem csodálkozni fog, hogy nincs wc papír -
#228 Nehogymár az legyen a természetes, hogy más helyett kell ganézni állandóan. De ha ennyire "kompromisszum kész" vagy beveszlek lakótársnak és majd szobalányt faragok belőled. :P
Misty, a #227 alapján megvan, hogy hova költözhet a csajszi :D -
#227 Akkor esetleg neki kéne megmondani, hogy milyen alapon legyen az újraelosztási rendszer. Nem pedig a háta mögött háborogni hogy tekeri tekeri tekeri :DDDDDD
Én szolidaritást érzek vele kapcsolatban, mert kicsit magamra ismertem. Jópár napig énse rakom be a mosogatógépbe a cuccokat -.- -
Misty19 #225 hát lehet hogy elköltözöm...vagy ő költözik el! -
Misty19 #224 nem vagyok tinilány:)
Amúgy 22 éves vagyok.. -
#223 Mysti, 19 vagy? vagy kirakod vagy elköltözöl, szvsz -
#222 Nehogy már egy tinilány magyarázza el egy 27évesnek hogy hogyan is kéne egymás mellett lakni tisztán és rendezetten... -
#221 -
Tothenkopf #220 Egyik unokatesóm szépen mgoldott egy ilyen konfliktust.
Az lett a vége hogy szépen Ő költözött el a hülye lakótárs mellől, csak mikor kicuccolt szép lassan kiöntött vagy 3 liter tejet a szobájába.Jó vékonyan.A szekrény tetjére, a kanapéra, a padlószőnyegbe.Pont nem látszik de 2 hét után...
-
#219 ezzel a hozzáállással van a baj.
az emberek nem elég kompromisszum készek