lakótárs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I want to be a mighty pirate ever!
Különben én leszarom, ha más trágyában él, csak akkor ha én letisztítok valamit, akkor az maradjon is olyan. Ha felhasználja az összes tányért/poharat, akkor lehet, hogy kicsit mérges lennél, mikor nem tudnád kitölteni a sört!!111 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
"várom a hozzászólásokat, véleményeket a lakótársakkal kapcsolatosan "
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
ha ez igaz, igazán hozzámköltözhetnél Pisz
hát fõzni tudsz-e?
és bevásárolni szeretsz?
😊))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ennyi pénzbõlmeg lakjon egyedül a koszlott edényeivel meg az eldugított wc-jével
bár szerintem csodálkozni fog, hogy nincs wc papír
Misty, a #227 alapján megvan, hogy hova költözhet a csajszi 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én szolidaritást érzek vele kapcsolatban, mert kicsit magamra ismertem. Jópár napig énse rakom be a mosogatógépbe a cuccokat -.-
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Amúgy 22 éves vagyok..
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az lett a vége hogy szépen Õ költözött el a hülye lakótárs mellõl, csak mikor kicuccolt szép lassan kiöntött vagy 3 liter tejet a szobájába.Jó vékonyan.A szekrény tetjére, a kanapéra, a padlószõnyegbe.Pont nem látszik de 2 hét után...
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
az emberek nem elég kompromisszum készek
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sztem nekem van elég bõven.
És azt sem hiszem hogy a dolog fel van nagyítva....lakjatok vele aztán megtudjátok!
Nekem a topickal az volt a szándékom, hogy bemutassam van ilyen is...
vagy van személyzet aki takarít