300
várom a hozzászólásokat, véleményeket a lakótársakkal kapcsolatosan
-
Hajnalcat #300 Ték -
Rundstedt17 #299 Istenem azért ez lol még keresik:D -
#298 Én nem is kerestem. Azért mondtam, hogy tálcán kínálták, mert beszéltek a 7 jegyű számról, aztán voilá...hirtelen itt volt a topikban. -
Rundstedt17 #297 Hát nem tudom ha jó csaj én megoldanám helyette szívesen a takarítást:D.Ha nem akkor kikéne vágni:D -
#296 jajj... ez fájt... -
#295 vállalom:DDDDD -
Misty19 #294 ez ai iwiwen meg myvipen meg nemtom hol való keresgélés elég gyerekes... -
Hajnalcat #293 rosszul keresed :) -
Hajnalcat #292 szegény lakótárs.... -
#291 komolyan nem vágom,hogy hogyan :) beírtátok iwiwre,hogy misty,lakhelynek beállítottátok győrt,és akkor megtaláltátok Mistyt,az ismerősei között meg csak 1 27 éves győri csaj volt? -
#290 Francokat! :DDD
Tálcán kínálták, ne csináljátok már... -
Misty19 #289 én inkább maradok a szobámban...köszi:) -
#288 :DDdddddd -
#287 a csaj mellé te... -
Misty19 #286 hát nem hiszem hogy bárki be tudna költözni....bár ha a csaj elköltözik akkor a helyére igen.....de csak vmi rendes forma:) -
#285 Azért fontos mert ha fullos csaj akkor hamarosan beköltözik hozzátok egy sgs srác is :) -
Misty19 #284 Amugy voltak vendégeim a héten....és lássatok csodát amikor ottvolt más is akkor minden a helyére került kaja után...... -
Misty19 #283 sztem itt nem arra kéne a dolgot kiélezni, hogy kiez a csaj, hiszen ahogy lehetett olvasni itt is van elég rendetlen ember. Hanem hogy hogyan kéne megoldani! -
#282 jó,de hol? szerintem ezért nem volt egyértelmű Mistynek.PíszLávJuniti gondolom átment kémbe,és aktívan iwiwezett/myvipezett tegnap,mire egyszercsak rábukkant. -
#281 :DDDDddddddddd -
#280 270nél vagy vakon, nem amire válaszoltam. -
Misty19 #279 te biztos érted hogy a #277-es hsz mire érkezett.... -
#278 azé mondjuk eszedért téged se visznek el a manók- -
Misty19 #277 majd megfogadom a tanácsodat:) -
Misty19 #276 :) -
#275 lakótársad... -
Misty19 #274 én is ezt kérdezem!!!:) -
#273 Hát kiről volt szó? -
Misty19 #272 kit?? -
#271 Meg lehet nézni a csajt. -
Misty19 #270 ? -
#269 lecsapom a legyet -
#268 Ha nagy a hallgatás, és még a légy röptét is hallani, akkor legalább egyszer mosogass el! -
#267 kitudja, lehet hogy engem is ki akarnak tenni mára hátam mögött -
#266 és ráadásul szerintem nem is rossz bőr. -
Misty19 #265 -
Misty19 #264 Én azt leszarom, hogy valaki a szobájában hogy pakol el, illtev hogy a cuccai szanszét vannak-e. Az az ő dologa, de a közös helyeken legyen már rend és midenki pakoljon el maga után! -
#263 Mondjuk nem bojlerezek, mer átfolyós gázos kazánovics van. -
#262 Ugyanmá. Én órát is viszek be magammal a fürdőbe (meg mobilt, PDA-t videózni, innivalót, zsepit stb.-stb.) és minima egy órát bent vagyok (szétázok fullra). De csak ha egyeztettem előre mindenkivel. -
#261 Akkor meg lerázza az egész gurigát....