lakótárs

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ték

Istenem azért ez lol még keresik😄

Z
Én nem is kerestem. Azért mondtam, hogy tálcán kínálták, mert beszéltek a 7 jegyû számról, aztán voilá...hirtelen itt volt a topikban. <#vigyor2>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Hát nem tudom ha jó csaj én megoldanám helyette szívesen a takarítást😄.Ha nem akkor kikéne vágni😄

sparrow35
jajj... ez fájt...<#vigyor><#falbav>

I want to be a mighty pirate ever!

PíszLávJuniti
vállalom😄DDDD

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ez ai iwiwen meg myvipen meg nemtom hol való keresgélés elég gyerekes...

rosszul keresed 😊

szegény lakótárs....

hunbasser
komolyan nem vágom,hogy hogyan 😊 beírtátok iwiwre,hogy misty,lakhelynek beállítottátok gyõrt,és akkor megtaláltátok Mistyt,az ismerõsei között meg csak 1 27 éves gyõri csaj volt?

ReaL MaDRid x siempre

Z
Francokat! 😄DD

Tálcán kínálták, ne csináljátok már...<#wow3>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

én inkább maradok a szobámban...köszi😊

hunbasser
😄Ddddddd

ReaL MaDRid x siempre

desigo
a csaj mellé te...
hát nem hiszem hogy bárki be tudna költözni....bár ha a csaj elköltözik akkor a helyére igen.....de csak vmi rendes forma😊

desigo
Azért fontos mert ha fullos csaj akkor hamarosan beköltözik hozzátok egy sgs srác is 😊
Amugy voltak vendégeim a héten....és lássatok csodát amikor ottvolt más is akkor minden a helyére került kaja után......

sztem itt nem arra kéne a dolgot kiélezni, hogy kiez a csaj, hiszen ahogy lehetett olvasni itt is van elég rendetlen ember. Hanem hogy hogyan kéne megoldani!

hunbasser
jó,de hol? szerintem ezért nem volt egyértelmû Mistynek.PíszLávJuniti gondolom átment kémbe,és aktívan iwiwezett/myvipezett tegnap,mire egyszercsak rábukkant.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😄DDDddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

autoszimulator
270nél vagy vakon, nem amire válaszoltam.

.: mobilize.hu :.

te biztos érted hogy a #277-es hsz mire érkezett....

autoszimulator
azé mondjuk eszedért téged se visznek el a manók-

.: mobilize.hu :.

majd megfogadom a tanácsodat😊

😊

desigo
lakótársad...
én is ezt kérdezem!!!😊

Z
Hát kirõl volt szó? <#beka2>

kit??

Z
Meg lehet nézni a csajt. <#kacsint><#hehe>

?

PíszLávJuniti
lecsapom a legyet <#idiota>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Z
Ha nagy a hallgatás, és még a légy röptét is hallani, akkor legalább egyszer mosogass el! <#idiota>

PíszLávJuniti
kitudja, lehet hogy engem is ki akarnak tenni mára hátam mögött <#wow3>

PíszLávJuniti
és ráadásul szerintem nem is rossz bõr.

<#nevetes1>

Én azt leszarom, hogy valaki a szobájában hogy pakol el, illtev hogy a cuccai szanszét vannak-e. Az az õ dologa, de a közös helyeken legyen már rend és midenki pakoljon el maga után!

Sir Quno Jedi
Mondjuk nem bojlerezek, mer átfolyós gázos kazánovics van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ugyanmá. Én órát is viszek be magammal a fürdõbe (meg mobilt, PDA-t videózni, innivalót, zsepit stb.-stb.) és minima egy órát bent vagyok (szétázok fullra). De csak ha egyeztettem elõre mindenkivel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Z
Akkor meg lerázza az egész gurigát....

Met
lehet ha elviszed vacsizni le is pippant<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hát elég érdekes hsz-ek vannak itt. 😄
én pl nem szoktam takarítani csak havonta 1-2 szer, de szerintem van különbség. nálunk csak a por tekepszik rá mindenre, én nem eszek bent a szobában elmosogatni elmosogatok, mosni nem én mosok szerencsére, porszívózni meg kifejezetten szeretek. 😄
szóval szerintem van különbség trehány (lásd: tekerõs) és "ritkán takarító" között.
tusolással kapcsolatban: szintén elfogyasztom az összes (meleg)vizet, ez kb 25-30 perc. ez van, nincs mit tenni 😊
amúgy el tudom képzelni, hogy mi van nálatok mert hugom is elég trehány és hát néha talál 2hónapos narancshéjjat is. de annak legalább jó illata van.
ez a véleményem és a személyes tapasztalatom. és mint láthatod nincs egyedül "miss tekerõ" 😄
Üdv

Apam rendor.

sparrow35
Az lenne érdekes, ha valaki illatosat csinálna...

sparrow35
Ezt lehet kombinálni a #189 dinamós megoldásával és akkor saját magát rázatná az árammal amit termel.<#idiota><#nevetes1><#taps>

sparrow35
Alacsonyabb felbontáson tényleg több az fps (kivéve ha optimalizálatlan, de a quake nem az...) ha ezen röhögsz akkor csak a saját tudatlanságodat bizonyítod... Egyébként a többivel egyetértek elég gáz lehetett a srác...

bardocz
én addig vagyok képes fürödni,amíg el nem fogy a víz a bojlerbõl,de szerencsére már gázkazán van😄
Mike
vezessetek áramot a wc-papír tartóba

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

sparrow35
Pl két hete próbálom rávenni magam, h takarítsak, csak mindig van vmi ami fontosabb..., a cuccaim is szanaszét vannak, és úgy általában véve igaz rám, hogy ha nem lenne utolsó pillanat, semmi nem készülne el. Ezeket csak lustasággal lehet magyarázni, de igazából a megmagyarázhatatlant úgy értettem hogy külsõ szemléló számára teljesen érthetetlen dolog, pl a wc papíros, vagy a szakrénybe szarós...<#idiota>
Nyilván aki azt szokta meg hogy minden héten kétszer takarít, illetve a ruháit egyból elrekja miután levette, semmi nincs elöl és mindent azonnal elrak miután használta annak ezeket sem lehet megmagyarázni...
Jah és én is sokáig fürdök, ezt mondjuk nem nagyon tudom megmagyarázni legfeljebb azzal hogy elvesztem az idõérzékemet közben és nem tûnik fel hogy mennyi idõ telt el...

Hát tehnap amikor takarítottam a lefolyót kitettem a haját a csap mellé.....és láss csodát észrevette és kidobta! Egyelõre más pozitiv dolog nem történt....😊

Z
De most már ne azt meséld, hogy mik történnek, hanem azt, hogy mit léptetek, és mi lett az eredménye! <#sniffles> Lett-e egyáltalán eredménye...

Oldal 1 / 6Következő →