604
  • kill3r21
    HD Trailer
  • spike0007
    Jó az előzetes, felülmúlta a várakozásom, már a DragonBall is várólistámra került!:) Jó lesz ez!:)
  • kill3r21
    nézzél akkor mikiegeret...sztem sokkal jobb lesz mint amit én eltudtam volna filmben képzelni
  • takysoft
    majd meglátjuk, ha kijön
  • Sabcsee
    viszont piccolo egyre zöldebb
  • Shep
    Hát ez olyan szinten gagyi, hogy az már félelmetes. Egy karakter sem hasonlít az eredetire, semmi dragonballos hangulata nincs, ráadásul mi az, hogy Roshi-t Fat játsza, nem is öreg. A kosztümök, tök bénák szóval ismét láthatunk majd egy pár akcióval megtűzdelt semmitmondó adaptációt.
  • sweech
    vannak benne gagyi részek, de a várospusztulós rész odab*sz
  • Norberto91
    Kifejezetten tetszik:)
  • karajjj
    a parasztvakításos effektek azért sokat dobnak rajta :D
  • Bulykin
    üt:) nekem eddig is tetszett, de ez kifejezettem ütős:D
    a végén a kamehame-ha csak befigyel
  • Sabcsee
    új trailer
    nem lesz ez olyan rossz
  • Dean Winchester
    jó már szóltak ,hogy nem mese...bocs :D
  • gibson9
    IGEN!! :DD Emlékszem :D A space jam még meg is van valahol videokazin, a Roger nyúl a pácbant pedig még nagyon kis koromban láttam 2x és azóta nem :( :D
  • takysoft
    olyan is volt már... Space Jam, Roger nyúl, ha ezekre emlékszik valaki:D
  • gibson9
    élőszereplős rajzfilm :D
  • DarkEvilPiccolo
    Kézzel rajzolt film. :DD
  • takysoft
    nem mese... rajzfilm...
    (élőszereplős film se kevésbé mese)
  • Dean Winchester
    skacok,sztem ezeket már a mese topicba kéne irni :D mert itt a filmről van szó!
  • kill3r21
    videokazin? 137 ig jött ki :)
  • Seth
    Addíg jött ki videókazin nem??
  • kill3r21
    Nah aki lemaradt volna, már sikerült megvenni a dbz elsö packját...140-150 ig már elérhetö a szinkron...sztem most már menni fog a gyüjtés :) :D
  • Shep
    Most néztem meg a film trailerjét, mert tegnap említette haverom ,hogy a hülye amcsik ezt is megfilmesítik. Bár ne tettem volna, egy borzalom, több szót nem is érdemel.
  • gohanssj2fru
    jah h itt nem a filmen megy a téma xD
  • DarkEvilPiccolo
    Kártyákat meg hasonlókat én soha nem gyűjtöttem. Kicsit már idős voltam már annak idején is mikor ment a TV-ben. :P De gépen van mindenfélém. Leírások, képek, zenék, képregények stb...
  • gibson9
    jah ugye azt mondanom se kell, hogy 7-8 éves voltam.. :D
  • gibson9
    Én régen tényleg nagy DB fan voltam :D Felvettem kazira a részeket (nem volt még netem), gyűjtöttem a kártyákat, figurákat, még képregényem is volt belőle, na meg terjedt nagyon az ilyen nyomtatott képek, abból is volt vagy 200 különböző. Jah és persze volt songokus pólóm :P
    Mára már csak annyi maradt a rajongásból, hogy megvannak a részek dvd-n és hajlandó vagyok megnézni a fimet belőle :D Néha-néha el nosztalgiázunk haverokkal, hogy milyen jókat izgultunk régen a db-n és a Z-n, amikor még nem tudtuk, hogyan folytatódik :)
  • DarkEvilPiccolo
    Biztos... Csak az agyament fan olyan, hogy elolvas mindent és legalább 1 terra DB-s cucca van winyón. ;P Amúgy ez csak nálunk van így. Sok helyen sokkal jobban csípik a képregényeket. Mi lusták vagyunk olvasni. :P Hát igen, magyarok vagyunk...
  • Dean Winchester
    én arra céloztam a manga kevésbé népszerűségével az anime-val szemben,hogy nekem pl. az anime jobban tetszik (mangát nem is olvastam,és nem is akarok) ,inkább nézem tv-n mint hogy olvassam :D
    szal sztemm ezzel az állásponttal sokan egyetértenek :P
  • DarkEvilPiccolo
    Meg amúgy gondolom az is közrejátszott, hogy legyen csak nekik sima DB és Z mangájuk is, a többi országban ugyebár nem volt szétálasztva, szóval az amcsik ezzel is menőzni akartak. :P
  • DarkEvilPiccolo
    Az amcsik mikor voltak százasok... ;D
  • gibson9
    lol.. valami biztos nem 100as akkor arra fele :D
  • gibson9
    Hát igen az eléggé "gyilkos" volt számomra, amikor még a tvben néztem évekkel ezelőtt a DBZ-t naponta és a 20 perces részből sokszor legalább 6-8 perc csak egyhelyben állás volt, beszéd nélkül és csak egymás arcát mutogatták, meg a tájat :D
  • DarkEvilPiccolo
    Az amcsik hülyék... Az anime már szét lett választva sima DB-ra és Z-re, viszont az amcsik annyira bele voltak keveredve, hogy hogy a francba van az, hogy a mangában egyben van a Z meg a sima, és ezért szétválasztották a mangát is. Gratula amcsik. ;)
  • DarkEvilPiccolo
    Igen, és ezeket a részeket hívják filler részeknek. Ezek bővítmények, és azért találták ki őket, hogy húzzák velük az időt az animében. Meg az pl. amikor állnak és csak mutogatják a két adott karaktert meg esetleg a tájat és közben semmit nem csinálnak, az mind ilyen filler rész, időhúzás, és ezek a mangában nincsenek benne. Ezért lett az anime bukás. Persze csak idézőjelben bukás, mert qva sikeres volt világszerte, de a mangához képest hatalmasat romlott a színvonal.
  • gibson9
    na erről is olvastam wikipédián, hogy az amerikaiak választották szét a mangát sima DB-ra és DBZ-re.
    "A VIZ Media átnevezte a manga második részét Dragon Ball Z-re, hogy csökkentsék a zűrzavart Észak-Amerikában."

Összezavarodtak szegények :D
  • gibson9
    Én olvastam valahol, hogy a Z anime még több is lett mint a manga, mert elvileg a mangában a túlvilágot nem ábrázolták, vagyis Kaito, meg a többiek nem is szerepeltek a mangában. Valamelyik topicban olvastam.
  • DarkEvilPiccolo
    És amúgy a manga nincs szétválasztva sima DB-ra és DBZ-re, hanem egybe van az egész történet. A GT meg ugye nem is volt mangában. :P
  • gibson9
    hát engem nem nagyon :D
    Akkor mondjuk úgy, hogy amerikában nagyobb siker volt az anime a mangánál.
  • DarkEvilPiccolo
    Amerika... Japánt kell nézni! Japánban a manga volt hatalmas siker, de mivel az anime szinte ugyanaz lett mint a manga, sőt az anime meglehetősen silány lett sokak szerint a sok időhúzás, szóval a filler részek végett. Amúgy a DragonBall manga 1984-ben látta meg a napvilágot először. ;)
  • sweech
    és kit érdekel az egyesült államok? főleg 2000-ben