Dragon Ball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
akkor képzeld oda azt a "z" betût, és imádni fogod.

ezzel én is így vagyok afilmnek dragon ball Z címet kellett volna,hogy kapjon!
WuFraZselic
na nemmondod!!!! >.>
azért irtam külön Krilint, mivel ebbe állítólag Yamcha lesz benne csupán Goku "barátai" közül, és hirtelen irtam le random karaktereket pl a Z-bõl. és hogy miért a Z-bõl? mert Goku a filmben felnõtt, ezért Z-re asszociáltam rögtön. itt farkának kéne lennie, gyereknek, etc... hiába mondják itt jópáran, hogy ne az animehoz hasonlitsuk, akkor mégis mihez?! egy tök random film aminek véletlen dragon ball a címe? szvsz részletesebben is meglehetett volna csinálni, sok a hiányzó karakter, annak a kevésnek pedig a kötöttsége kb 0... na mind1, én elvárnám hogy egy DragonBall cimû film nagyrészt olyan legyen mint az anime, de biztos csak én vagyok nagyravágyó... rofl

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

igazad van nem kéne kis dolgokon felakadnunk,de tudod sok kicsi sokra megy..és itt már sok kicsi dolgot elcsesztek 😞 na mind1 én is várom a filmet de ennél jóval sokkal jobbat vártam! nem filmet hanem már ilyen apró elõzetest is. 😊
vki belinketl egy képet vmi normál emberrõl,nah nem is filmrészlet és ha az lenne akkor nagyon örültem volna 😊
krilin a dragon ballban is benne volt szal nem csak a z-ben😞
EnZsolt
Most lehet, hogy én vagyok a vak, de kesztyû van a kezén. Miért kéne annak zöldnek lennie? És ez miért lenne baki? Baki az, hogy egy repülõ megy el a háttérben, miközben a honfoglalás zajlik. Mégcsak hiba sem. Nem lehet ennyire röghöz kötöttnek lenni, pláne nem egy filmnél. El kellett rugaszkodni az animétól, és mást csinálni. Ha már ilyenrõl lenne szó, akkor hol van Goku farka? Egyszerûen másnak kellett lennie, rendben, hogy az a címe, hogy Dragon Ball, de meg kell érteni, hogy lehetetlen olyat csinálni, mint az anime. Más kérdés, hogy anyagilag sem érné meg, ha olyanná csinálnák, hisz akkor csak a DB fanok néznék meg, meg pár ember. Így sokkal nagyobb réteghez eljut a film. Mindenesetre én várom, és majd csak akkor fikázom, ha megnéztem, és nem szórakoztam rajta, nem idézett fel bennem semmit.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Jó igaz nemkéne ennyire beszükulni,kötni az ebet...
de most pár dolog,h.zöld e a keze meg hasonló apróságok: Kiadnak pár képet a fiémböl és már baki van benne nem?? Jó értem én pici hiba de az ilyen pici hibákat akkor szokták észrevenni a nézõk amikor már 6x néznek meg egy filmet.
EnZsolt
Krilin a sima DB-ben is volt.

Mellesleg nem kell ennyire kötni az ebet a karóhoz. Persze, hogy nem lesz olyan, mint az anime, mivel nem is lehetne. De ez egy másik megközelítése a dolgoknak. Én szeretem az animét, errõl pedig csak akkor nyilatkozom, ha láttam a filmet. Õszíntén szólva magasról szarok rá, hogy halvány vagy sötét zöld Piccolo, van csápja, nincs csápja, milyen a keze (kesztyû van rajta btw), bakancsa, nadrágja, a lényeg az, hogy jól szórakozzak rajta, és ha egy kicsit is visszaadja a hangulatát az animének már jó. Miért akadtok meg ilyen kis dolgokon? Miért kell mindenbe belekötni. Nekem sem tetszik, hogy Bulma ilyen pisztolyos hõsnõ lesz, és mi a retekért nincs zöld haja, de ez más lesz, így kell elfogadni. Ha nem tetszik ne nézd meg. Ez a DB, nem DBZ, hogy kezdõdne már, hogy van ez a srác, aki kurva erõs, meg egy hisztérika felesége, és egy kurva erõs fia. Bocs, hogy kiakadtam, csak még a kákán is csomót is kerestetek. Várjátok meg a filmet, aztán ha nem tetszik, lehet fikázni, addig meg ilyeneken kiakadni szerintem felesleges.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

WuFraZselic
+1... piccolonál (is) nagyon eltévesztettek valamit...
meg miért kell kard a kezébe? és bulmának pisztoly? stb stb stb. uj trailer ide vagy oda, ez akkor sem DB film adaptáció, hanem vmi ami halványan idézi az anime-t, de ahogy látom teljesen más történettel =/ (mert ha dragon ball, akkor Goku még gyerek lenne. ha meg DBZ, akkor meg benne lenne a többi szereplõ, pl Krillin, Gohan, etc...)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Egyébként errõl a képrõlé nekem leginkább egy Star Trek epizód ugrik be.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ebbõl ???
a képek jóak,de Piccolonál vártam,hogy a keze zöld színû lesz és csápjai lesznek na meg sötétebb zöld bõrszínt is eltudtam képzelni!
Sabcsee
srácok sztem összelehetne hozni egy jó kis bannert ezekbõl a képekbõl:

kaka

Shep
De hol vannak a fejérõl a csápok?, így úgy néz ki mint valami gonosz halálmágus valamelyik dió klónból.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sweech
nadrág tetszik, többi nemigen. fõleg az a bakancs 😞

Sabcsee

piccolo egyre zöldebb de ez a ruha..:S

kaka

Aki látta a Hallmarkos "Sárkány éve" filmet az megmondhatja, hogy több a közös vonás a DB-lal, mint ennek a "szuperfilmnek"
Bottal harcoló "majomember", aki felhõn utazik...beszélõ malac stb.stb...gondolom közös az alap

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

NeverwinterKING
ez alapján jó film lesz
már várom

\"You are fucking crazy people!\"

Shep
Na akkor legalább õ nem maradt ki.

vazz nem tudok írni!<#idiota>

Ymache benne volt a teaserben bocsánat..

Yamcha benne lesz a teaserben is meg a mostaniban is benne volt Goku vele küzdött a szobában meg van egy jelenet amikor Roshi energiát ad át valakinek és Yamcha mögötte áll!

pedig krilin volt goku legjobb barátja egy alap szereplõnek kellett volna lennie!
Shep
Akkor gondolom Jamcha sem, nagy kár.

EnZsolt
Nem lesz Krilin.

ez is igaz :S
Ha lennének tornák akk. mindenki azt mondaná hogy Mortal Kombat.

REAL MADRID

Na, milyen legyen?

REAL MADRID

Shep
Elmondom a történetet pár mondatban
-Goku az iskolában sínylõdik, verik a nagyok, aztán jön Roshi és felszínre hozza a benne szunnyadó erõt (ez minden valamire való tinédzserfilmbe kell, elvégre nem lehet a fõhõs egy átlagos kölyök, neki mindenképpen egy mindenki által lesajnált alaknak kell lennie, akiben persze ott szunnyad az elementális erõ/hõsiesség stb.)
- Goku keménnyé válik és leveri az iskola kemény legényeit
- valaki megemlíti gömböket, Goku nekivág megkeresni õket (benne lesz Krillin?) találkozik Bulmával és együtt mennek tovább, közben jön Sátán is
- a végén Goku egy gyengén kivitelezett, gagyi harc után gyõzedelmeskedik
😄

Bulykin
jaj de értsed már😄
az alap a DB anébõl van, de a történet meg ilyenek nem...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ha nem lenne köze akkor miért az a neve és a szereplõk nevei is miért az anime alapján vannak kitalálva?szal ne irj már ekkora hülyeséget légyszíves.
márpedig köze kellene hogy legyen az animehoz!
okés hogy rendõrõk ne legyenek macik de bulma pisztollyal hát meglepõ.
most az uj trailerben jó látni,hogy sátán már zöld színû!
roshi-zseniális teknõsnek meg igen én adtam volna egy páncélt és egy idõsebb emberkét választottam volna kis õszes szakállal.(David Caradine?)
természetesen várom már a filmet,de ennél sokkal jobb trailere számítottam.
nemtudom itt lesznek tornák?mert lehetnének nyugodtan.
Shep
Hát ööö, izé igen miért, tök poén lenne 😊 Amúgy nem azzal van a baj, hanem, hogy semmi nem olyan mint amilyennek lennie kellene.

nemértem mibajod, mindenki úgy értelmezi a dolgot, ahogy akarja, erre megint csak azt tudom írni, amit már egyszer leírtam itt a topikba,
most azt várod, hogy akkor pl a rendõrök is kutyák meg macik legyenek? meg a városlakók között is legyenek tök normális értelmesen beszélõ emberi ruhába öltözött állatok?
WuFraZselic
akkor csak ennek a hullagyenge adaptációnak, és az anime-nek teljesen véletlen összefüggés miatt azonos a címe? =/ márpedig ha nem, akkor van közük egymáshoz. és ha van közük egymáshoz, akkor nem ilyen pisztolyos, akcióhõsös-bulmás valamit kéne csinálni...

Bulykin
senki se mondta h köze lesz a sorozathoz...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

WuFraZselic
ez valami borzalom =/ a filmben is szereplõ "dragon ball·" ->értsd kristálygömbön kívül semmi sem egyezik az anime-mal. adjanak neki akkor más nevet, mert ezzel csak leminõsítik a remek sorozatot. futottak még kategória, köze sincs a sorozathoz, áááh... hiába reménykedett néhány ember egy normális db/z filmben, ebbõl kiindulva sosem lesz olyan =/

Sabcsee
az elsõ 2 az jó a többi fosilé

kaka

Shep
Hát de ha egyszer gagyi akkor gagyi ezen nincs mit magyarázni, ettõl még lehet, hogy magában DB-tõl eltekintve jó film lesz, de DB filmnek szar lesz. Haverom aki nagy mozibolond és minden szart megnéz és minden szarban próbálja a jót keresni erre még õ is azt mondta, hogy hááát ... Ettõl neked még tetszhet, nincs ezzel gond, de attól még nem sok köze van a DB hangulathoz és látványhoz. Miki egeret meg sose szerettem 😄DDD

Hát megfogom nézni de túl sok reményt már nem fûzök hozzá.

kill3r21
Új Poszterek!

kill3r21
Jó az elõzetes, felülmúlta a várakozásom, már a DragonBall is várólistámra került!😊 Jó lesz ez!😊

kill3r21
nézzél akkor mikiegeret...sztem sokkal jobb lesz mint amit én eltudtam volna filmben képzelni
takysoft
majd meglátjuk, ha kijön

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Sabcsee
viszont piccolo egyre zöldebb<#idiota>

kaka

Shep
Hát ez olyan szinten gagyi, hogy az már félelmetes. Egy karakter sem hasonlít az eredetire, semmi dragonballos hangulata nincs, ráadásul mi az, hogy Roshi-t Fat játsza, nem is öreg. A kosztümök, tök bénák szóval ismét láthatunk majd egy pár akcióval megtûzdelt semmitmondó adaptációt.

sweech
vannak benne gagyi részek, de a várospusztulós rész odab*sz

Kifejezetten tetszik😊

a parasztvakításos effektek azért sokat dobnak rajta 😄
Bulykin
üt😊 nekem eddig is tetszett, de ez kifejezettem ütõs😄
a végén a kamehame-ha csak befigyel