Vacsora Csata (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
LOÁL. Most nézem felvételrõl.
pff
Nem gyengén piszkos az egész lakás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Barnabyka
késsz gecciciiii😄😄

BENKÕÕ POWWA😄😄

Viktorr
Oké!Köszi a gyors választ!😊

HAHAHAHA összekevertem a TV2-es klónjával, na mindegy<#idiota>... Ezen a héten nem látom a mûsorban, de május 5.-én újra 16:25kor van

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

asszem most nyóc óra környékén adják (20:15 ha jól tévedek)

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Viktorr
Hali
Nemtudjátok,hogy át tették másik idõpontra vagy vége lett a mûsornak?

II Rocky II
na ez is van😄

24 - Exile -Nov.23

jaja 😄D asztalnál még 10et mondott 😄DDD

REAL MADRID

REALista
És van pofája 9 pontot adni...😄DDDDDDDDDddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ez egy akkora marha müsor
davidka003
Ja én is most akartam írni. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wáá ez a Szõke egy álloat 😄Dd <#nevetes1>

REAL MADRID

Narxis
ÚÚÚ bazz. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kicsikiraly
Vacsora Csata:

DFTBA &#3232;_&#3232;

Requiem88
nehéz lett volna pont helyett ó betût írni? <#alien>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

szucsy89
jajj derossz, nemtudnak mit kitalálni....hát ezt se fogom nézni val.színû😄
Máté94
Idézõ jel kimaradt!😄
Bocsi!😊
tigeroo
megcsinálnám nekik a tejfölös-hagymás melegszendvicsemet...
én lennék a dzsungel teteje :d
Kicsikiraly
etiópiában meg éheznek...

<#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Benny04
"Ne reklámolj"
:AS😄:A:SD😄A:SD:ASD:SD:ASD😄😄AS:S😄:

V43 1105
<#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ColdFire
elõször nagy fogyás, utánna a nagy hízlalás <#wink>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

madass
ne reklámolj pls

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

pff

V43 1105
Reklám <#alien>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Máté94
Szeret Ön fõzni?
Szeret Ön enni?
Szereti a finom vacsorákat?
Szereti a kellemes estéket?
Szereti, ha mindezt egyszerre élvezheti?

Akkor bizonyára a VACSORA CSATA címû mûsor is vonzó lehetõség az Ön számára, hiszen ebben a produkcióban is a tökéletes vacsora és a tökéletes hangulat a cél.

Íme 5 indok, amiért érdemes jelentkezni és részt venni az RTL Klub újonnan induló mûsorában:

5 ember, akik talán mindenben különbözhetnek egymástól, de egyvalami biztosan összeköti õket. Szeretnek jókat inni és enni, szívesen látnak másokat vendégül egy kellemes estére, és bármit megtesznek, hogy ez a vacsora tökéletes legyen.

5 este, amikor megismerkednek egymással- és saját lakásukban, saját fõztjükkel egy héten át felváltva vendégül látják egymást.

5 fõzési stílus, ki-ki a maga módján alkot a konyhában, mely sokkal több, mint egy helység, ahol az étel készül: emlékek, hagyományok, vagy akár a kísérletezés szentélye, az örömök forrása.

5 vélemény, mert minden este zsûrizni kell a terítéket, a vendéglátást és mindenekelõtt azt, ami az asztalra került, legyen a kritika akár dicsérõ, akár elmarasztaló, már ha a vendégeknek nem ízlett a vacsora..

5 versenyzõ, akik eldöntik, hogy közülük, ki a legjobb házigazda, ki rendezte meg a tökéletes estét, tehát ki fogja megnyerni a VACSORA CSATÁT, és az ezzel járó díjat.

forrás:rtlklub.hu/vacsoracsata