27
Vacsora Csata (TV)
-
Jobson #27 Gjon Rambó és a záróvonal esete.... -
#26 LOÁL. Most nézem felvételről.
pff
Nem gyengén piszkos az egész lakás. -
#25 késsz gecciciiii:D:D
BENKŐŐ POWWA:D:D
-
#24 Oké!Köszi a gyors választ!:) -
COOLancs #23 HAHAHAHA összekevertem a TV2-es klónjával, na mindegy... Ezen a héten nem látom a műsorban, de május 5.-én újra 16:25kor van -
COOLancs #22 asszem most nyóc óra környékén adják (20:15 ha jól tévedek) -
#21 Hali
Nemtudjátok,hogy át tették másik időpontra vagy vége lett a műsornak? -
#20 na ez is van:D -
Monoton #19 jaja :DD asztalnál még 10et mondott :DDDD -
#18 És van pofája 9 pontot adni...:DDDDDDDDDDddd -
megalodon #17 ez egy akkora marha müsor
-
#16 Ja én is most akartam írni. :D -
Monoton #15 wáá ez a Szőke egy álloat :DDd -
#14 ÚÚÚ bazz. :D -
#13 Vacsora Csata:
-
#12 nehéz lett volna pont helyett ó betűt írni?
[nem bírta megállni hogy ne kössön bele] -
#11 jajj derossz, nemtudnak mit kitalálni....hát ezt se fogom nézni val.színű:D -
#10 Idéző jel kimaradt!:D
Bocsi!:) -
#9 megcsinálnám nekik a tejfölös-hagymás melegszendvicsemet...
én lennék a dzsungel teteje :d -
#8 etiópiában meg éheznek...
-
#7 "Ne reklámolj"
:AS:D:A:SD:DA:SD:ASD:SD:ASD:D:DAS:S:D: -
#6 -
#5 először nagy fogyás, utánna a nagy hízlalás -
#4 ne reklámolj pls -
Coco #3 pff -
#2 Reklám -
#1 Szeret Ön főzni?
Szeret Ön enni?
Szereti a finom vacsorákat?
Szereti a kellemes estéket?
Szereti, ha mindezt egyszerre élvezheti?
Akkor bizonyára a VACSORA CSATA című műsor is vonzó lehetőség az Ön számára, hiszen ebben a produkcióban is a tökéletes vacsora és a tökéletes hangulat a cél.
Íme 5 indok, amiért érdemes jelentkezni és részt venni az RTL Klub újonnan induló műsorában:
5 ember, akik talán mindenben különbözhetnek egymástól, de egyvalami biztosan összeköti őket. Szeretnek jókat inni és enni, szívesen látnak másokat vendégül egy kellemes estére, és bármit megtesznek, hogy ez a vacsora tökéletes legyen.
5 este, amikor megismerkednek egymással- és saját lakásukban, saját főztjükkel egy héten át felváltva vendégül látják egymást.
5 főzési stílus, ki-ki a maga módján alkot a konyhában, mely sokkal több, mint egy helység, ahol az étel készül: emlékek, hagyományok, vagy akár a kísérletezés szentélye, az örömök forrása.
5 vélemény, mert minden este zsűrizni kell a terítéket, a vendéglátást és mindenekelőtt azt, ami az asztalra került, legyen a kritika akár dicsérő, akár elmarasztaló, már ha a vendégeknek nem ízlett a vacsora..
5 versenyző, akik eldöntik, hogy közülük, ki a legjobb házigazda, ki rendezte meg a tökéletes estét, tehát ki fogja megnyerni a VACSORA CSATÁT, és az ezzel járó díjat.
forrás:rtlklub.hu/vacsoracsata