IMAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Still Alive
picit elhanyagoltuk az imaxtopicot <#mf1>#mf1><#pardon1>#pardon1><#banplz>#banplz>
Still Alive
Látom egész jó gépet vásároltál össze, most ideje lenne agyat is venni!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Imax films - Haunted Mansion in 3-D
Imax films - Alien Adventure in 3-D
Imax Deep Sea 3D
A szemüvegek is nagyon drágák, darabonként 15 000 Ft-ba kerülnek. Így sajnos ezeket nem is lehet hazavinni, de ne is próbálgassa senki, mert mindegyikben elektronikus lopásgátló van, a kijáratoknál meg egy érzékelõ kapu.
akkor meg valahopgy film alat lekel róla vakarni lopásgátlot :d
én személy szerint nagyon pályázok egy ilyen szemüvegre mert neten rengeteg jó imaxos film van és azt itthon házimozi melett is tuti élvezném :D
XDXD
Still Alive
Azt banom nagyon hogy nincs sima nem 3D-s film, hogy tenyleg lassuk milyen jo minosegu is az egesz. Amugy a szemuveget nemlehet elvinni, kijaratnal bisztonsagi or + lopasgatlo kapu.
Most hetvegen elnezek a T-rex-esre is hatha ez jobblesz.
Ha valaki mas velemenyen van akkor, irja meg o is, lehet csak en vagyok hue. :)
Still Alive
Still Alive
ja es sokan tevedesben elnek, az imax, nem egyenlo a 3d-s mozival...
kinnt sok premieres film van imax moziban (peldanak okaert az " I AM LEGEND ") nem 3d-s de a digitális vetitési technika a vaszon es ules elhelyezes, es a hangzas a labara fosik egy palacecinemanak
u dont have to listen anybody else but me
2. akkor rosszul tudtam.. valahol olvastam pedig..
3. yesz pleasee more.. xD nokomment asadasda
xP
2. legyelországba is van
3. hazudsz!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hogyha hétvégén (fõleg vasárnap) akartok IMAX 3d filmre menni, akkor NAGYON sokkal elõtte intézzétek el a jegyet, mert ma 11 órakkor mentem, gondoltam hogy sokan lesznek, de 11-kor már csak az este 8-as elõadásra maradt jegy, és az is aránylag hátra <#idiota>#idiota><#wow3>#wow3>, és még azt is úgy tudtam megszerezni, hogy elõtte lefoglaltam...
Still Alive
http://thenamelessphoto.com/
Still Alive
Ezek nem piros-kék fóliák <#ejnye1>#ejnye1> hanem polarizált szemüvegek vagyis otthon semmit nem érsz velük, hacsak nincs épp 2 vetítõd és egy filmed 2 kamerával felvéve :D
Egyszer megkérdeztem egy információs mukit róla, erre azt mondta:
"Kijön belõle a cápa."
<#nevetes1>#nevetes1>
*Posse*T.W.D*
!SCANIA!Simply the best! \"Köd elõttem, a többiek utánnam\"
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Still Alive
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)